Árnyvadász#874
11 óra játék után... Egyhuzamban ment le ez az idő, mert annyira lekötött minden benne. Szóval ennyi idő után ez a játék életem egyik legjobb játéka. Ezt a hangulatot, grafikát, nagyon jó történet vezérelt játékmenetet még egyik más játék sem tudta nekem ilyen szinten prezentálni. Elképesztő mit alkottak a srácok. Gyakorlatilag, mint ha egy filmet néznék, de közben időnként átveszem az irányítást. Nekem minden bejött. Az is ami másoknak esetleg nem tetszett. Például a harcrendszer is.
Szerencsére high (minden) beállításokkal szépen megy, időnként fixen 60 fps-el, máskor kevesebbel, meg időnként droppol is, de játszható marad. Komolyabb hibába nem futottam bele és rengeteg élményen vagyok túl.
Épp egy mellékküldetés felé haladok, mikor a gyalogos út mellett jelez a játék egy fészket. Keresem, de nem találom, majd a térkép segítségével sikerül. Persze, hogy egy fán van, faszért a talajon néztem :D Megnézem mi van benne, erre egy nyaklánc. Ez kissé furcsa,
de mikor megláttam mennyit ér, azonnal elloptam. Több mint 1000 pénz. Csak legyen valaki akinek el tudom adni. Amúgy hordhatom is,
de külön értéket nem láttam, hogy adna.
Valaki nagyon jól mondta még korábban egy hozzászólásában. Ez egy középkori élet szimulátor. :)