3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Kurfürst
    Mindenképpen érdemes egyébként a gammát SSD meghajtóra rakni, nálam egy gyors vinyón volt elsőre de iszonyú lassú töltések voltak és ami a nagyobb hiba, félperces, megmagyarázhatatlan leállások. Az SSD-re átpakolás mindkettőt orvosolta.
  • Mr_no_NaMe
    Na szervusztok!

Régóta figyelgetem a híreket a játékról, és az első videók óta konkrétan tűkön ülök, hogy kipróbálhassam.

Amit vártam: teljesen open world játék egy nyers, középkori világban, mágia nélkül, sok lehetőséggel, rengeteg tárggyal és egy kis skyrim hatással.

6-7 óra játék után be kell valljam, hogy ezt hozta is nagyjából a Kingdom Come project.

Nagyon durva gép kell hozzá, de egy erős mid beállításon 30-40 fps-el egész játszhatóan tudtam vele dolgozni. A világ varázslatos, a grafika személy szerint nagyon nagyon tetszik, de amit kiemelnék az a level design: a legutolsó sarok, ösvény és kő is úgy van kidekorálva mohákkal, a kidőlt kerítés szögekkel, hogy tényleg teljesen bele lehet feledkezni a játékba. Soha az életben nem láttam még játéktól ennyire hibátlan tájábrázolást. Egyik este bejártam az északi erdőt és teljesen olyan érzésem volt, mintha kirándulnék.
    A harc kifejezetten tetszik, de itt sajnos már érződik az, hogy nem dolgoztak eleget a játékkal. Az elgondolás és a vívás ötlete hibátlan, kicsit a Mount & Blade továbbfejlesztett változatának tűnik. Ha közel mész letérdelnek, vagy összeakadnak a kardok, ha menekül az ember, akkor le tudod rántani a földre és rá tudsz ütni..viszont amikor megtámadtak, és nem az első gombnyomásra húzta elő a kardot, aztán nem mindegyik billentyűleütésemet érzékelte és ezért csaptak ketté, az kicsit bosszantott...

Amikor megkaptam az irányítást a malomnál elkezdtem fast travelezgetni, és a 6. után jött a bug, ahol elsötétült a képernyő, majd be-be villant pár fps nézetes képkocka ahogy a hősünk a térképnézetes sebességgel repül az ösvényen, aztán ha a célhoz értem megáll és nem történik semmi. Visszatöltés után se javult meg dolog, csak a játék újraindítása segített. Mentés után volt, hogy a game saved felirat nem akart eltűnni. Volt hogy karakterek csak úgy eltűntek, de fogalmam sincs hogyan.

Összegezve a játék egy éven belül hibátlan lesz, ha a készítők is, és a fanok is (nexusmods) ilyen elánnal gyártják hozzá a patcheket modokat. Engem teljesen a Skyrimre emlékeztet ez a játék, mert mikor az megjelent, ott se volt túl sok tartalom a gameben, viszont a három négy unoffical patch és 200-300 mod után már olyan lett a skyrim, hogy csak na.

Nagyon nagyon remélem, hogy ez a játék is beérik egyszer egy 5-10 gigás patchek és fan modok után. Csiszolni kell még egy picit, és kész is lesz az új mérföldkövünk az fps nézetű open world rpg játékokhoz :)
  • Voltan
    Nem tudom, én nagyot röhögtem rajta :D
  • Montanosz
    a wikipédiában mi a spoiler?
  • Kit--Kat
    Jó lenne ha nem spoilerezné. Már az is elég ha meglebegtetsz egy ilyet...
  • ManoNegra
    Jónak tűnik, kár hogy nincs hasonló, magyar fejlesztésű játék.
  • Palinko
    Although mintha kicsit túl komolyan vette volna
  • Rony94
    Ki az aki ezt nem viccnek fogja fel? :D
  • Palinko
    Szerintem meg direkt jó visszavágás és én látom benne az abszurd humort, szerintem nem komolyan gondolták a mod készítők.
  • Although
    43e megtekintés 100 valamennyi letöltés. Reméljük sose haladja meg a 200-at. Hülyék.
  • Montanosz
    na ez az 5 perces szerkesztés miatt lemaradt a link:

Sir Istvan Toth karaktere
  • Montanosz
    azt hittem "Black Panther" mod-ot mutatsz máris

am ez durva, ugy látszik tényleg nem kedvelik a játékkészítők a magyarokat
    Ej ez a Sir Istvan Toth

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.22. 16:01:09
  • Rony94
    Ezt már megjelenés előtt olvastam. Azóta várom mi lesz belőle, mert én nagyon szeretem a sorozatot, meg a könyvet is.
  • Torzonborz
    Ezt mégis mikor és hol mondták?
  • grebber
    Trónok harca mod érkezik a Kingdom Come: Deliverance-ba
  • Rony94
    Ő nem játszik még vele. A többiek leírásából mond infókat a játékból. :D
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.22. 13:53:05
  • grebber
    Sehol nem tartok ,majd kb 3 év múlva kezdek bele amikor kb freebe szórják majd.
  • BEAST #1088
    Ezek szerint játék közben te csak a karaktered seggét nézed. Valóban nem vagyunk egyformák.
  • Ainz
    Nem tudom hol tartasz, de én úgy tudom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy a játéknak úgy lett vége, hogy simán kiált a folytatásért.
  • grebber
    Igen de elvileg annyi zseton nem jött össze így egybe gyurták a 3 részt mert elvileg annyit terveztek.
    De ha szépen fogy még ettől függetlenül jöhetnek kiegek új részek.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.22. 13:01:43
  • Pluskast
    Már anno amikor elindították a játékot a kickstarteren mondták, hogy több részt terveznek.
  • Kit--Kat
    Honnan az infó?
  • Jimbo
    Viszonylag ritkán bámulom a seggem a tükörben, te nem tudom hogy vagy vele. De szerencsére nem vagyunk egyformák
  • AnuluWork #1082
    Nem is értem miért vették ki a bétából a mentés részt. :(
  • AnuluWork #1081
    Dupla ekkora lesz a folyt. térképe. :)
  • AnuluWork #1080
    Anno örülök, hogy támogattam őket amikor még a kickstarton kampányoltak.

Lehetne egy olyan "dlcjük", hogy 1 milla eladott példány után a bevétel 10%t szétosztják a backerek között. :)
  • Hunor1
    valami tipp hogy mely házakat lehet használni sajátként? ahol aludhatunk, tárolhatunk , esetleg fürödhetünk (?)
  • Hunor1
    jó tipp ! köszi :)
  • DevLupius
    Nekem az volt furcsa, hogy szőrén ülve a lovat belerakhatom a lóba a lopott szajrét.
    Viszont nagy ötlet, az őrség még soha nem turkált a lovam seggébe könyékig, így a lopott cuccokkal nem tudnak megfogni :)
    A mostani taktikám... az éj leple alatt beosonok a városba, kipakolom a pénzes helyeket, majd szépen a lovamba elrejtek mindent, ezután vidáman hazalovagolok és kirakom altatni a cuccokat. Azt vettem észre, hogy pár nap után lekerül a cuccokról a lopott jelölés.
    Tegnap felraktam a save módot, mert több óra ment a levesbe a "KCD.exe stopped working" miatt. Úgy vettem észre, hogy a hiba harc közben jön elő legtöbbször.

• Hunor1
    persze, csak azért realisztikusabb ha mondjuk van rá esély hogy ellopják vagy kilövik alólad. amúgy is lehet pótolni ha elhullik.
  • PhantomAss
    Nem realisztikus, de végül is nem kötelező használni, másrészt ha belegondolsz ahhoz túl nagy a térkép hogy gyalog közlekedj. Ha pedig van nálad túlsúly akkor nem tudsz sem futni sem gyorsutazni, csak a ló jöhet szóba.
    Szóval én pl. örülök hogy így oldották meg.
  • Hunor1
    köszi. hmm, akkor ez nem annyira realisztikus megoldás ....
  • PhantomAss
    Szerintem megmarad. Ha fütyülsz előjön bármikor, kb. mint a Witcher 3-ban.
  • Hunor1
    #1067 -re valaki ? köszi.
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menekülök Skalitzból lóval,nagyon szép volt az átvezető mozi,elég hosszú a menekülő út,és szétlőnek közben nyillal.
  • Ironman2
    Húú,ez eszméletlen,és még magyarul is beszélnek benne."kibaszok veled te gané".DDD
  • Ainz
    DLC és folytatás is lesz 100%
    Reménykedjünk benne, hogy nem vásárolja fel őket az EA vagy valaki más.
  • PiszkosFred
    Ebbol mar futja 1-2 dlcre meg egy komolyabb optimalizaciora :)
  • Hunor1
    ha megvan a lovunk, akár misszióból, akár vesszük, akkor az mindig velünk marad? avagy azt is megölhetik, ellophatják stb. ?
  • Ainz
    1 millió eladott példány
    És hol van még a vége