2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Voltan
    Na, csekkoltam, lehet, igen. Kvázi küldetésen kívül a kapitány ott van a gyakorlóterepen. Az "I want to learn some combos" opciót kell választani, és nem feltétlenül azokat a mozdulatokat kell követni, amiket mond. A lényeg, hogy csépelni kell, amíg csak lehet, ezzel fejlődik a kardforgató képességed, és minden járulékos is. Érdemes ezt sokáig csinálni, és jóval edzettebb leszel, igazi kombókat is megtanulhatsz, és sokkal gyorsabban forgatod majd a kardot. Időbe telik, de jobb gyakorlás közben fejlődni, mint lekaszaboltatni magad harc közben.
  • bardocz
    A betaban az első küldetés, ahol gyakorolhatod a harcot. Annyira nincsen messze semmitől. Meg toi toi wc-t is láttam odafele útközben, kordonnal :D
  • Montanosz
    Ja értem kösz
    hátigen a keresztfiamnak is 20-30 fps ha a játéknak jo napja van, bár legalább a grafika is jobb lett bugok szepontjábol miota ssd-re rakta fel
  • PiszkosFred
    Hat, nem en voltam. Sot, amig nem rakjak rendbe a jatekot annyira, hogy nem eszi meg 100%-osan a procit lakott teruleten (es kezd el kicsit "dadogni" ugy, hogy kozben egyebkent az fps stabil es kivalo), addig szerintem felejtos a stream. :)
  • Voltan
    Hát, nem tudok mit mondani, akkor azért elkolbászoltál eléggé sokáig, én még nem is voltam azon a helyen :)
  • Rony94
    Szépen haladok már a játékban. Kezdenek egyre jobb cuccaim lenni, meg anyagilag is jól állok. A játék elején még 2 ellenfél is igazi kihívás volt, most meg harmadjára mészároltam le egy öt fős bandita csapatot. Ezek a kombók kibaszott jók és ahogy nézegettem a skill menüben, még lesz egy pár amit meg tudok majd tanulni. De már kb így is félistennek érzem magam, nagyon remélem hogy ezek a banditák full kezdők csak és később lesznek erősebb ellenfelek. :)
    Kép:

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.18. 19:53:39
  • Montanosz
    ja nem te közvetitettél twichen lehet épp téged láttalak :-D
  • PiszkosFred
    Lehetseges, nem tudom. Az egyertelmu, hogy nyitva van a spaletta, egyebkent nem latnek be es nem lattam volna a padot (hozzateszem, ladat es egyeb lophato cuccokat kerestem kezzel elerheto kozelsegben - hiaba na, Conan Exilesbol ez ramragadt) :)

Nalam egyszer fordult elo, a hazigazda epp akkor jott ki a hatso szobabol en meg veletlenul a szekre kattintottam es puff, bent is voltam egy leulo animacio kereteben. Az ajto is nyitva volt, igy el tudtam menekulni (regen volt mentesem, nem akartam kockaztatni). Az ajto biztos, hogy zarva volt elotte, ezert is neztem az ablakbol elerheto cuccok utan.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.18. 19:48:23
  • Montanosz
    tegnap épp láttam ezt valakinél twitchen, de ott belülről kitudta nyitni az ajtot és igy kimenni
    Mondjuk nem lehet hogy néhány ablak nyitva van és így azon keresztül "teleportál" ?
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.18. 19:43:48
  • PiszkosFred
    Van egy erdekes exploit/bug, amire veletlenul jottem ra es majdnem meg is szivtam. Szoval az ilyen-olyan nehezsegu zarakkal ellatott hazakban lako nepek tobbsege az ablak ele (belul) rak padokat, szekeket. Na most ha az ablakon benezunk es hasznaljuk az igy is megjeleno "sit" opciot, akkor a karakter hopp, a falon es mindenenen atbugolva bent is talalja magat a hazban, a lezart bejarati ajtoval nem is kell mar foglalkozni. Na most ha eppen van otthon vki, az szivas, illetve az ajto sem minden esetben valt at "nyitottra", vagyis lockpick hianyaban lehet, hogy ott ragadunk, amig este a nepek nyugovora nem ternek. :)
  • bardocz
    Valami táborban, ahol lehet tanulni a harcot. Most utánaolvasva elvileg az egyetlen mód itt nyerni, ha kitoljuk az ellenfelet a ringből.
    Viszont ha egy gtx960 és egy 2500k ennyire elég neki, nem fogom megvenni. Minden low-ra van rakva, de értékelhetetlen így.
  • Voltan
    Jelenlegi állapotában sajnos normális, "városban" I7 és gtx 1070-es birtokában is simán leszállingózik 40 környékére high beállításokon.
    Nagyobb településen kívül viszont sima 60 fps. Hol harcoltál?
  • bardocz
    Letöltöttem a beta verziót. Normális, hogy egy GTX960-an 20-30 fps-sel fut? A harc már csak emiatt is lehetetlen. A tréninget próbáltam, de néha hiába nyomok blokkolást vagy akármit, semmit nem csinál. Lehet fogadni 10 pénzre, de hogy azt meg lehet-e nyerni, azt nem tudom. Ha hagyom magam verni se haltam meg.
  • Voltan
    Nem tudom, elvileg ha nincs szerepe egy küldetésben, akkor nappal ott van a tréning terepen. Legalábbis ezt olvastam, még nem próbáltam magamtól.
  • Montanosz
    Longsword

• Hunor1
    a kardforgatást bármikor lehet gyakorolni a kapitánnyal , nem csak a küldetés alatt ?
  • Voltan
    A harcrendszer tényleg egészen élethű - már amennyire egy játékban ez lehetséges - , magam is foglalkoztam HEMA-val egy időben, és a mai napig érdekelnek a hasonló dolgok. Azon kaptam fel a vizet, hogy kicsit gáz, hogy két kun harcossal elbánok csaknem karcolás nélkül, azt a két banditát meg másfél órán keresztüli próbálkozásba telt legyőznöm, akkor is csak trükközéssel sikerült. Persze lehet, hogy nem sima útonállók voltak, ez talán később kiderül a sztoriból, meglássuk. Mindenesetre most elmegyek majd gyakorolni a kapitánnyal, úgy elég jól lehet fejlődni elvileg. Meg kellene tanulnom néhány kombót.
  • BEAST #910
    Döbbenet, tehát szerinted akinek kevesebb a sikerélménye nagyobb valószínűséggel alkot negatív véleményt? Erre szerintem még senki sem gondolt. :p
  • Montanosz
    Azért elnézve a játékot feleslegesen ocsárolokat különféle forumokon kb az jut eszembe hogy azok szidják a kaszinokat is hogy csalnak akik vesztettek.
    Még soha nem halottam nyerő embereket csalást emlegetni :-D
    Példa sokan szidják a harcrendszert, hiába irják azok akiknek van némi vívótudása hogy mennyire élethű és a valoságban is így müxik a dolog
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.18. 17:47:37
  • AnuluWork #908
    Nem mindeni facebookozik, tehát magyar téma várós kategóriában:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pazirik Informatikai Kft., Digitális Legendárium munkacsoport,
    Szigeth 1566

Minden más az előző link alatt. Csak FB láttam, de ettől még lehet saját oldala is.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.18. 17:05:03
  • BEAST #907
  • Torzonborz
    Én lenyomtam a misét is. :D De ez a sztori önmagában baromi jó. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért az üt ahogy hajnalban megcsinálják a pappal a csajokat, utána meg kint ténferegnek a mezőn és a birkákkal együtt bégetnek...hát beszartam. :D

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.18. 16:09:54
  • Ludowik
    Én most a pappal megcsináltam a görbe estét:D sajna utána szétcsesztem a misét. Neki mentem megint de most nem folytam bele a buliba.
  • Montanosz
    pasz ,de szűz aradj végig akkor bonuszt is kapsz :-D
  • Hunor1
    hmmm, végül is az is jó. bár gondolom a történet szál és a küldetések miatt ne vagyunk ( nem cél) a helyhez kötöttség ?
  • Montanosz
    szerető biztos mert már láttam, házad sztem csak akkor ha lakoit kiirtod álmukban és lefoglalod a házat magadnak :-D
  • Hunor1
    apropos lehet saját házunk és feleségünk a játékban , úgy mint a skyrimban ?
  • Montanosz
    Rony94&PiszkosFred köszi,igy lett jo lett :-D
  • Montanosz
    érte hát én csak a RENAISSANCE: CHRONICLES OF CHRONIA magyar fejlesztésről halottam
  • PiszkosFred
    Bug, neha eljon. Ilyenkor inkabb egerrel kattints az Eat-re alul, es egybol eszik. Ledobasnal vagy ladaba pakolasnal is elojon, igy valoszinuleg az UI resze bugos, nem a cselekemenye. Hosszan nyomva volt, hogy a teljes inventoryt lepakoltam, alig gyoztem utana kivalogatni, hogy mi volt az enyem es mi a szemet :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.18. 12:19:08
  • PiszkosFred
    CS ala magyar mod... hagyjuk, en speciel igy ertettem, nem arra, hogy berakok egy magyar zaszlot egy jatekba es hajra... #890
  • Montanosz
    az már 13-as érték,haver nyomja nem tom pontosan csak megkért irjak a forumba
  • Montanosz
    1848,prolibertate,humyadi hadai ezekkel én mind toltam,van counterstrike alá magyar mod stb
    reneszánsz néven magyar fejlesztésű rpg
  • Rony94
    Hosszan nyomod az E betűt? A nourishment nincs 120-on véletlenül?
  • AnuluWork #893
    Sajnos semmi sem változott a béta óta. Semmi. Ugyanazok a hibák jöttek itt is elő, meg ott is. Az optimalizáció pedig pocsék.
  • Montanosz
    az mitől lehet hogy hiába nyomom az e billenytyűt a kajára a invertoryban nem eszik a karakter?
  • AnuluWork #891
    Talán, 1x ...
    Pazirik Informatikai Kft., Digitális Legendárium munkacsoport,
    Szigeth 1566
  • PiszkosFred
    Nyilvan vannak sikereink az iparagban (korabban es akar mostansag is), de speciel egy ezekhez hasonlo szerep/kalandjatekra gondoltam. Hala a jo Istennek, hogy gondolni meg nem kerul penzbe, igy aztan szarnyalhat a fantazia. A valosag meg... hagyjuk :)
  • Torzonborz
    Az első magyar galaktikus birodalom élén? :D
  • BEAST #888
    Szerintem az Imperium Galactica sorozattal ezt már megtettük. Egyszer lesz még magyar imperátorunk. :D