3156
-
Szerintem keverni kell. Ha van valahol tábortűz akkor ne az üstre nézz hanem a tűzre. Asszem ott tudsz összelöttyinteni italokat. De még nem nagyon próbálgattam még. -
Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen QA team adott zöld utat ennek a foshalmaznak.
Mert bármennyire is beszippant a játék egyfolytában tudja velem, hogy ez még inkább béta tákolmány semmint egy release érett termék.
Ehh
Amúgy mérget hol lehet szerezni? Kéne extra fűszerezés gyanánt a banditoszoknak. :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.17. 22:02:53 -
Az. Masok is latjak. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az jó, bár még nem vettem meg, de nem lenne időm órákat játszani vele valószínűleg. -
Van egy mentés mod a nexuson, azzal bármikor tudsz menteni a menüből, nem kell snapsz vagy alvás. Én felraktam, azóta nem hullik a hajam. -

Hát igen. A gép elé szegez. -
Ludowik #859 Na ez igen most tettem le 14:15 óta, addig jutottam hogy felkeltem a molnárnál. Beszippantott egy pöttyet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ez a liberalizmus, de általában a liberalisták kiáltoznak négerekért az ilyen "rasszista" játékokban, filmekben van ellenpélda is, az egyik Artúr király fantasy filmfeldolgozásban, tömegével élnek a négerek egy európai királyságban, ami oké mert fantasy, bármi lehet, de az Artúr mondakörben akkor sem illenek bele a szaracénok tömegei :) De úgy látszik a mai keményvonalas merjünk vegyesek lenni a "menő", ezekben a nemzetellenes körökben. Középkori filmben vagy középkori fantasy játékban a "színesbőrűek" mészárlása hozzátartozik a kor hangulatához pl keresztesek, még akkor is hogyha kisarkítja az igazságot, meg ugyebár nem faji, hanem vallási indíttatású öldöklések mentek.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.02.17. 19:41:45 -
Fontos kuldeteseknel van neha 1-1 autosave de ha csak siman kalandozgattal akkor elofordulhat hogy az utolso alvasodhoz rak vissza. -
harc közben meghalunk akkor a játék honnan folytatódik? Legutóbbi mentéstől ami lehet két órával előtte volt? -
Már kínomban felmentem a youtube-ra, úgy látom, ez a két bandita feladta másnak is a leckét. Gyalog, szemtől szemben nemigen győzi le őket senki - ezen a szinten legalábbis - úgyhogy azt hiszem, én is maradok a sunnyogásnál. Éjjel szépen odamegyek, és legyakom őket alvás közben. Nem valami lovagias, de hát ők sem azok. -
Azt írták az elején, ha nem látja senki a lopást, akkor nem üldöznek, de gondolom vannak kivétek.
A városban az őrség folyton elfog, bár lehet túlgondolom a dolgot.
Az őrség látja azt ha egy lopott ruhadarab van rajtam?
Belelát a táskámba, hogy lopott cucc van benne?
Esetleg a kereskedő szól nekik, hogy lopott cuccokkal üzérkedek?
Így, amit az orgazdánál keresek pénzt egyből befizetem adóba :)
Viszont ha befizetem az adót akkor hordhatom a lopott cuccokat.
Kölcsönvettem egy lovat is az éj leple alatt, nem látta senki, majd direkt a házaktól messze parkoltam le, erre másnap a városőrség mikor bementem megint nekem ugrott.
Némelyik kereskedő nyomott áron átveszi a lopott cuccot, mások nem is beszélnek velem.
Az világos, ha lopáson kapnak, akkor hívják az őrséget és megleszek jelölve ikonnal, hogy tolvaj.
Ezt le lehet valahogy szedni pénz nélkül?
Hol látom, hogy köröznek, ha az ikon nem mutatja?
A legjobb, az ember tanít a zsebmetszésre, persze nem sikerül mert mire odaforgatom a kereket az idő mindig lejárt, erre elkezd ordibálni, hogy megpróbáltam kizsebelni és rohan az őrséghez.
Ha elrontom a zsebmetszést akkor a páciens rohan az őrséghez egyből?
-
én csak keveset tudtam vele játszani de nálam a lo megriadt,volt hogy le is dobott alkalmatlan volt a harcra,persze lehet ez is javul majd idővel :-D
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.17. 19:10:19 -
DantesHUN #852 Ez nem liberális elmebaj. Ennek semmi köze a liberalizmushoz. Ez szimplán elmebaj. Ám ha azt gondolod, ez a liberalizmus, akkor az elmebaj téged is elért, nem csak őket -
En csak azota boldogulok, hogy a main attack, secondary attack es special attackot atraktam a billentyure/1-2-3 gombra. Igy a wasd mozgok folyamatosan es egerrel csak az iranyt kell jelolnom, nem kell kattingatnom, mert helyette ott van az 1-2-3 gomb. Karddal a special attack (dofes) nalam eddig bejon nagyon, kiveve ha nincs talpig vasban az illeto... -
Próbál meg paciról gyakni őket, úgy egyszerűbb. Rácsapsz és mész tovább, megfordulsz és megint. -
Szembe álltam a szenes ember inasával, jól van "Rob", kereskedjünk.
Aztán amikor körbe visította a falut hogy tolvaj, már tudtam hogy gáz van. Irány a börtön, de mivel itt nem az én cellámon keresztül menekül a császár, bent is égtem a támadáskor.
-
ha főznek éppen az ételt is meglehet mérgezni ha odalopakszol -
ha leraksz valahol (egy bokor alá ) fegyvert az eltünik idővel? -
Attól még a tököm tele van vele. Random encounterben két páncélos kunt kinyírtam, most meg ez a két szaros bandita felaprít? Hát basszák meg.
A Ginger in a pickle küldetés, képtelenség levágni azt a két gecit. Gondolom éjjel, lesből meg lehet oldani, mikor alszanak a táborban, de mocsok idegesítő a harc. Ez ellen a kettő ellen esélyem sincs
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.02.17. 18:53:50 -
majd belejösz, gyenge fiatalember vagy,suta és tanulatlan az elején :-D
egy vivomestert is felfogadtak aki segitett a harcrendszerben :-D
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.17. 18:44:58 -
Na jó, most felcsesztem magam. Két kurva banditát nem tudok kinyírni. Tököm ebbe a harcrendszerbe már. Mocsok idegesítő. -
Jah csodálkozom is, hogy még nem kente el a száját egyik nemes se ennek a kis takonynak. :D -
sztar007 #842 Ráadásul mindenféle nemes embernek beszólogat, nem tudom hogy maradhatott életben :D -
Maintenance skill-t kell feltornászni és venni mellé repair kit-et. -
Hunor1 #840 inas a faszt ! egy lusta mihaszna kölök ez a Henry :)) -
mivel kovácsinas vagy nem tudod kikalapálni a kovácsmuhelyben? -
sztar007 #838 A blacksmithhez odamentem de nem volt nálam annyi pénz hogy mindent megjavitsak. Saját kezüleg nem tudom? -
Kovácsoknál vagy nagyobb városokban van páncélkovács annál. -
sztar007 #836 Páncélt, pajzsot hogy lehet javtani? Mert köszöróköven már a fegyómat megjavitottam, de páncélfoltozó mühelyt nem találtam. Boltosnál meg veszett drága a javitás. -
kunnak is lehet öltözni? nem kevernek és támadnak meg a saját katonáink és esetleg beépülhetünk a kunok közé? -
Nálam az akkor tűnik el, ha elkezdem megélezni. Akkor lemegy róla a vér és az ikon cucc is. -
igen közben mondtad a videoban...nem lehet megmosni takaritani a fegyvert hogy ne legyen véres? -
Rony94 #832 "balta nyelén mi az a piros pöty?"
Mármint az inventory-ban? Mert az azt jelenti hogy jelenleg véres a fegyver. A piros kéz meg azt jelzi hogy lopott, tehát azt nem tudod bárkinek eladni. -
Még azt annyira nem próbálgattam. Szerintem egy ideig figyeli a zsebeit ha észreveszi vagy már zsebeltük. De Majd megnézem és ha kell lesz vidi is belőle. Majd meglátjuk mennyire nézik vagy mennyire szeretik az emberek a vidit. :P
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.17. 16:48:05 -
egy embernél csak egyszer probálkozhatsz kizsebelni egy ideig? várni kell valaennyi időt, már hogy a videoban is egyszer probálkoztál aki megadta magát
balta nyelén mi az a piros pöty?
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.17. 16:47:57 -
Ahol van a kis indikátor, hogy merre csapj és annak a közepén lesz a kis zöld pajzs ikon. Lényegébe amikor elkezdi a vágást akkor vagy kivéded és pont akkor nyomod meg a védekezést vagy egy irányba ellépsz.
szerk.: érdemes jó pár alap küldetést megcsinálni mert sok mindenre megtanítanak. Fegyveres harc, íjászat, zsebtolvajlás, zártörés. Kicsit haladni kell a történetben és több lehetőség lesz!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.17. 16:27:26 -
Hol jelenik meg a kis pajzs ikon? A testrész kiválasztó ábrán harc közben? Eddig még nem tűnt fel... -
A buffed magazin tesztelőjére ráirt a főnöke hogy 40 órás játék után mondjon már valami értékelést. Az visszaírt hogy nem tudja még értékelni mert nem tudja abbahagyni a játékot
-
Kösszép