2975
-
#845 majd belejösz, gyenge fiatalember vagy,suta és tanulatlan az elején :-D
egy vivomestert is felfogadtak aki segitett a harcrendszerben :-D
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.17. 18:44:58 -
#844 Na jó, most felcsesztem magam. Két kurva banditát nem tudok kinyírni. Tököm ebbe a harcrendszerbe már. Mocsok idegesítő. -
#843 Jah csodálkozom is, hogy még nem kente el a száját egyik nemes se ennek a kis takonynak. :D -
sztar007 #842 Ráadásul mindenféle nemes embernek beszólogat, nem tudom hogy maradhatott életben :D -
#841 Maintenance skill-t kell feltornászni és venni mellé repair kit-et. -
Hunor1 #840 inas a faszt ! egy lusta mihaszna kölök ez a Henry :)) -
#839 mivel kovácsinas vagy nem tudod kikalapálni a kovácsmuhelyben? -
sztar007 #838 A blacksmithhez odamentem de nem volt nálam annyi pénz hogy mindent megjavitsak. Saját kezüleg nem tudom? -
#837 Kovácsoknál vagy nagyobb városokban van páncélkovács annál. -
sztar007 #836 Páncélt, pajzsot hogy lehet javtani? Mert köszöróköven már a fegyómat megjavitottam, de páncélfoltozó mühelyt nem találtam. Boltosnál meg veszett drága a javitás. -
#835 kunnak is lehet öltözni? nem kevernek és támadnak meg a saját katonáink és esetleg beépülhetünk a kunok közé? -
#834 Nálam az akkor tűnik el, ha elkezdem megélezni. Akkor lemegy róla a vér és az ikon cucc is. -
#833 igen közben mondtad a videoban...nem lehet megmosni takaritani a fegyvert hogy ne legyen véres? -
Rony94 #832 "balta nyelén mi az a piros pöty?"
Mármint az inventory-ban? Mert az azt jelenti hogy jelenleg véres a fegyver. A piros kéz meg azt jelzi hogy lopott, tehát azt nem tudod bárkinek eladni. -
#831 Még azt annyira nem próbálgattam. Szerintem egy ideig figyeli a zsebeit ha észreveszi vagy már zsebeltük. De Majd megnézem és ha kell lesz vidi is belőle. Majd meglátjuk mennyire nézik vagy mennyire szeretik az emberek a vidit. :P
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.17. 16:48:05 -
#830 egy embernél csak egyszer probálkozhatsz kizsebelni egy ideig? várni kell valaennyi időt, már hogy a videoban is egyszer probálkoztál aki megadta magát
balta nyelén mi az a piros pöty?
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.17. 16:47:57 -
#829 Ahol van a kis indikátor, hogy merre csapj és annak a közepén lesz a kis zöld pajzs ikon. Lényegébe amikor elkezdi a vágást akkor vagy kivéded és pont akkor nyomod meg a védekezést vagy egy irányba ellépsz.
szerk.: érdemes jó pár alap küldetést megcsinálni mert sok mindenre megtanítanak. Fegyveres harc, íjászat, zsebtolvajlás, zártörés. Kicsit haladni kell a történetben és több lehetőség lesz!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.17. 16:27:26 -
#828 Hol jelenik meg a kis pajzs ikon? A testrész kiválasztó ábrán harc közben? Eddig még nem tűnt fel... -
#827 A buffed magazin tesztelőjére ráirt a főnöke hogy 40 órás játék után mondjon már valami értékelést. Az visszaírt hogy nem tudja még értékelni mert nem tudja abbahagyni a játékot -
#826 Kösszép -
#825 Egyenlőre az a balta volt a legjobb fegyverem.
A harc úgy működik, hogy ha ő elkezdi a vágást akkor időben középen egy kis zöld pajzs ikon jelenik meg és ha akkor védekezünk akkor hárítjuk az ütést. Szóval akkor hárítottam amikor belassult. Hát igen. Még nagyon páncélos emberkével nem találkoztam amikor a vidit csináltam. Rengeteget számít, ha valaki jó páncélba van. Ez mekkora jó már, hogy kinézet alapján be lehet azonosítani, hogy érdemes-e elfutni vagy nem mert kemény ellenfél.
szerk.: A lovat könnyen megijesztik az elején és ledob a hátáról. :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.17. 15:54:55 -
#824 nézem köszi :-D
Miért baltát használtál az elején a kunoknál? már ugye ő kardja hosszabb és amugyis ketten voltak, loval lelehetett volna gázolni őket? meg gondolom lohátrol csak esélyesebb lett volna.
Harc közben néha belassult egy egy vágás kivitelezése ez bug vagy valami konzolparancshatása vagy alapbol igy van? -
Ludowik #823 Fent is van!
-
#822 Megvettem a jatekot (reszemrol a GP-n, de most pl a gmg-n is csak 11k voucherrel bonus Treasure of the Past dlcvel egyutt).
A kapott kulcsot aktivaltam a Steam fiokomban.
Kivalasztottam majd Telepites/Install.
Jo par ora letoltes utan (30 giga) fel is telepult
Semmi extra nincs ezzel.
Ha teljesen uj steam fiokot kezdtel emiatt es ez lesz az elso jatekod, akkor erdemes a fiokodat aktivalni es minden szukseges lepest megcsinalni - amit a steam ker -, majd kozvetlen utana beallitani a szokasos vedelmeket (ket lepcsos ellenorzes, sms vedelem, esetleg okostelefonos authentikacio, stb.).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.17. 13:52:37 -
#821 Egy kis ízelítő a játékból tőlem. Kicsit bénázós. :)
-
#820 Megvettem a játékot, eleve hatalmas rpg fan vagyok, ez meg azonnal lenyűgözött a középkori, történelmi, valós eseményeken alapúló dolgokkal (bár a fantasyt és a scifit meg pont az ettől való elrugaszkodásért szeretem), de nem is ez most a lényeg. Nem vagyok egy tapasztalatlan játékos, soha semmi problémám nem volt - nem hogy a játékmechanikával, hanem már maga a telepítéssel. Ez a cím amit használni akartam a steamhez (ami mellesleg gond nélkül működött a steammel és semmi gyanús lépet, tartalmat, adatot nem tároltam rajta, ill közvetítetten rajta keresztül. De egye fene, megoldódott. Steam fiók óké, további problémák. A saját nevemen használt mail címet nem is merem ezzel a szarral használni. Segítsetek már légyszi, nálatok hogy ment a telepítés lépésről lépésre (ne a virágboltit nyilván, tudom, azt csak öbtözni kell meg ki kell rakni a napra). A vége az lesz, hogy fölrakom a törtet, oszt becsókolhat az a marha, aki minden új gém ígér valami hangzatos fallikus/vagy csak gusztustalan akciót. -
Ludowik #819 Sajnos ehhez is gép kell . Akinek nincs lehetősége pc-t építeni annak azt javaslom hogy ha új játékot akar vegyen egy xboxot vagy p4 et. Nincs ebben semmi rossz. Sajnos az árak nem éppen barátiak. -
#818 Sziasztok! Épp Rattayban járok és az a problémám, hogy majdnem minden NPC elküld azzal, hogy nem akar velem beszélni kivéve ha fizetek nekik (ruháim nem koszosak, nem vagyok véres stb.) Nem kaptak el tolvajlásért vagy gyilkosságért sem. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Próbáltam a nap különböző szakaszain de sehol nem akarnak. Még a koldus is elküld melegebb éghajlatra... :D
-
Hunor1 #817 én meg ár uninstalláltam is ! :)
sajnos slideshow a 2 magos Athlonon... :))) -
#816 kész neked annyi -
Ludowik #815 Na csak megvettem kicsit húzós nem igen veszek játékot 10k felett. De a franc megeszi -
#814 Amúgy tetszik ahogy a játék kezeli a vallás és egyház témáját vagy úgy általában a háborúkat. Husz János mozgalma még csak kialakulóban van, de már a közemberek is látják a katolikus egyház korruptságát. A magyarokat és a kunokat sem mindenki festi le ördögként, mert vannak akik belátják, hogy minden háború brutális, minden sereg fosztogat és erőszakol, csak a kunok még hírből sem ismerik az európai háborús szabályokat, cserébe pedig viszonylag olcsó haderőt képeztek. -
Ludowik #813 Azért az csak minősíti ezeket az embereket hogy olyan dolgot követelnek amit nem lehet teljesíteni. Sajnos olyan emberek ők akiknek sejtésük sincs a Európa történelméről.Sőt nem is érdekli. Okos ember aki tudja hogy hogyan kell egy témát felkapni és lovagolni rajta . Manapság a szélsőséges megnyilvánulások korát éljük. Világszinten van egy politikai mozgató erő amely időről időre termel ilyen szélsőséges megnyilvánulásokat és ezzel osztja meg a társadalmat. Ez a csoport is ilyen, ha rosszul kezelik könnyen drága árat lehet fizetni a dologért. -
#812 Ez kicsit osztogattak-fosztogattak lett. Daniel Vavrat kb három éve folyamatosan támadják idióták, egyébként ezt részben annak köszönheti, hogy elég kendőzetlenül nyomja a véleményét a twitteren. A "bojkott", amit egy idióta újságíró kezdett el, kifejezetten Vavra személyének szól és nem a játéknak. Szíve joga, azt nem vesz meg, amit akar. -
#811 (...es en meg azt hittem az uj komment szamokat latva, hogy van ertelme elolvasni. Nem lehet most befejezni ezt a sjw/pc/emberjogi szajkaratet es itt a topikban folytatni a jatekkal kapcsolatos dolgokkal, elmenyekkel, stb dolgokkal? Akinek valami nem tetszik, az folytassa kerem masik, annak a temanak szentelt topikban, vagy a birosagon, mediaban, stb.) -
#810 Azért mert mindenféle világnézetű embercsoportokban vannak hülyék még nem jelenti azt hogy azok egyenlőek, csak mások. Az előítéletek ellen fellépni egy dolog, viszont mindenben rasszizmust és fehér felsőbbrendűséget látni már megint más. Ez már rég nem az alapvető emberi jogokról szól. -
Morinad #809 Azért bántottad volna, mert nem szereti, amit te?
Azok, akik feketéket kerestek a játékban, nyilván nem tudják, hogy ez egy létező történelmi kor egy létező helyen, ahol ebben az időben csak fehérek éltek.
A faji előítéletek elleni küzdelem nem PC. Így csak azok hívják ezt, akik egyébként rasszisták. Az alapvető emberi jogok mindenkinek járnak. Azoknak is, akiket nem szeretünk. Ez garantálja, hogy a mi jogaink is érvényesüljenek azokkal szemben, akik minket nem szeretnek.
Mindenféle világnézetű embercsoportban vannak hülyék. Ez nem a világnézetet minősíti, hanem az egyes embereket.
Utoljára szerkesztette: Morinad, 2018.02.17. 11:50:49 -
#808 egyszer erre nekem is kedvem támadt amikor egy szőke plázacica megkérdezte a boltban minek vásárolok disznokörmöt meg farkat???
Mondom neki bográcsos lesz. Erre ő hogy fuj undi és eltipeget...na akkor szivesen elnyomtam volna, bele a fejét a hűtőpultba -
#807 Én csak olyat olvastam, hogy nyíltan támogatja és reklámozza a nők elnyomását. :D -
#806 Teljesen beszippant a játék, talán anno a Fate - Gates of dawn nyűgözött le ennyire mert az volt az első ahol a világ tőlünk független élt és lélegzett (a törpök bányásztak és hazamentek, a postakocsik szállitották az aranyat a megadott időben, csapattagok elkobászoltak hogy saját ügyeiket intézzék, esetleg saját szakálukra kifosztották a postakocsit amit aztán a mi nyakunkba vart a hirnév ha már cimborái voltunk,stb)