Kingdom Come: Deliverance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hexex86
Valóban gépies ez kétségtelen, de a mount and blade-be sem zavart mert legalább láttam hogy honnan védekezik és honnan támad iylesmi. Az élmény elfedte a gépiességet. Nálam legalábbis. Remélem ennél is így lesz. 😊
Inkább ilyen mint egy Shadow of War vagy Batman játékba, hogy tök fluid és élethű meg ilyesmi és közbe meg alig élvezetes.. Számomra.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.03. 15:34:14

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Savaran
Amikor nézem az ilyen videókat, akkor nem látok szép animációt, hanem mint valami autógyár robothegesztő gépsora.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

engem csak az zavar hogy nem lesznek benne nagyobb csaták. eddig amit láttam azok csak ilyen 10-20 fős banda harcok voltak . ( jó tudom ez nem M&B , hanem RPG, de akkor is... )
AnuluWork
Amatőrök? 😊 Ők csinálták tk. a Mafiát és a Hidden and Dangeroust. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.03. 09:14:56

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alig két hét van hátra.
Voltan
Nem, a harci animációk - ami látszik belőlük - egyáltalán nem rosszak, sőt. Összetettebb harcrendszert igérnek, mint a Skyrimben volt -ok, ez nem nehéz. Amit itt láttam, az ígéretes, kérdés, hogy hogyan ültetik át a játékba. A Witcherhez hasonlítod, aminek köze sincs a realisztikus küzdelemhez. Ez itt elvileg a real shit. És azt kell, mondanom, hogy közelebb van a realitáshoz, mint a witcher harcrendszere. Ez nem minősíti egyiket sem, más stílus. Nagyon kíváncsi vagyok a játékra, sokat ígér, nagyon sokat. A trailerek alapján látom is az ígéretet megvalósulni, de kérdéses, hogy milyen lesz a végeredmény.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Savaran
Az biztos hogy nem egyszerű, de nem lehetetlen, ja és nem csak maga a harci animáció rossz hanem a melletted harcoló katonák is, tisztára mint a mount and blade, mint valami robotok japánból, tiszta nevetséges.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Palinko
Pedig a skyrimet egy igen nagy csapat csinálta és 2011-ben is lehettek volna jobb animációk, a witcher 2 pl korábbi. Szerintem nehéz szebb animációt csinálni FPS-ben
Savaran
Oké, csak azért fejlődik a világ Skyrimnél elnézem mert az skyrim meg 2011-es, de azért ne ott legyünk már mint a mount and blade...van azért egy egészségügyi határérték, még ha egy szerepjátékról is van szó, nem törvényszerű a szar animáció, gondolj csak a witcher3 ra ott se sztár de azért elég jó.

Szerepjátéknál nem a tökéletes animáció a lényeg. Magával ragad a történet, beszippant, bele tudod élni magad. Ha az animáció érdekel ott vannak az akció játékok, 10 óra erejéig élvezheted is a tökéletes animációkat. Ott az a lényeg. Választás kérdése. Főleg ha amatőrök tesznek le valamit az asztalra.

Savaran
+Elképesztően sz@r animációkat harc közben, + Elképesztően unautentikus cseh és magyar seregeket!

grebber
Nagy kár pedig tök jó lett volna.
grebber
Sehol nem volt ilyenről szó

Next PC upgrade: 2022

Torzonborz
De arról nem volt szó, hogy ebben lesz majd hivatalos magyar nyelvi támogatás.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De a többi nép az nem.
grebber
A magyar nép magyarul beszél a játékban igen....

Beszarás ez magyar szinkronnal van loooool
Pluskast
Ez nem teljesen igaz 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

grebber
Szóba se volt ilyen így nem meglepő 😊

Ha megtetszik valakinek csak lesz magyarítás hozzá
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.25. 08:28:53

Nincsen benne magyar nyelv..
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

grebber
Carmang
Nade, a csatánál már nem egyedül volt a játékos, hanem ott volt a bandája. Tehát több vs több szituáció uralkodott. De valahogy mégis játékos vs sok lett belőle <#conf>

Savaran
Mount and blade, ott működik

Az mennyivel lenne jobb, hogy többen támadnak rád, de persze (mivel hitelesek akarunk lenni) esélyed sincs, ezért az első csatánál véget ér a játék? Valahol nekik is meg kellett húzni a határvonalat a hiperrealisztikusság és aközött, hogy azért élvezetes is legyen a játék.

sajnos minden játék ilyen, soha nem támadnak rád többen . körbeállnak és pózolnak csupán amíg az egyikkel harcolsz.
Nekem tetszik!Biztosan megveszem.
Carmang
Ja, a tömeges csatát én is néztem. Egyikkel harcolsz, többi meg várja, hogy mikor üssön...

A harcrendszer eddig is tetszett, és még most is tetszik, de a realizmus......... hát rakjanak már bele valamennyit! Teljes vértet lehessen már csak és kizárólag tömeggel bíró fegyverre (fejsze/bárd, buzogány) szétverni.

Az viszont különösen tetszik, hogy Hitman módra felveszed az ellenség öltözékét, és belopózhatsz a táborukba 😊

grebber
Nekem ne írd a harcrendszer amire a game épül egy gyalázat.Ebből a videóban kiderült ami kérdésem még volt ,hogy fog mindez kinézni "tömegcsatában"...

A nyilazásra: Talán lesz fejlődés és már atomdurva skilljei voltak a csókának azért volt one shoot one kill...
Majd februárban a sok béta teszter úgyis megsírja ,hogy melyik volt<#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.22. 10:59:17

Carmang
Hát... eddig tetszett a játék, de ez a videó csalódás. Karddal ugyanis nem szedsz szét teljes páncélzatba öltözött embert. Nyíllal meg méginkább nem. Oneshot nyilazás meg... ehh.

Savaran
A csehek felszerelése köszönőviszonyban sincs az akkori valósággal, puttána tartományocska voltak csak, nem volt olyan erős iparuk ami ilyen cuccokat indukált volna, nem véletlen az elmés, ám de topronygyos huszita hadviselésük kialakulása...Cseh nemzeti propagandának viszont jó a cucc!

Seth
Nem volt raktáron magyar ember felmondani a magyar szövegeket? 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber

grebber

AnuluWork

AnuluWork
Hol akarnak megerősítést? A Kickstarterről jött egy üzi, hogy melyik verziót kérem. Hat. id. nov.16. Szerintem a honlapukon akarják, de ott én már rég kiválasztottam, hogy PC. Érdekes.

Még egy. Baron backer voltam. A Kickstarteren az áll, hogy:
"BARON (special edition) ********************************************* Other currencies est.: $48; €36 ********************************************* Get the boxed game and access to Alpha!"

Szerintetek küldenek dobozost is? Mert néztem a honlapot, ott pedig csak digital van. 😞

Pluskast
Na igen. Az akkori kor magyar páncélosai nem sokban különböztek a nyugati társaiknál. Pláne nem ebben a korban amikor Zsigmond egyben német és cseh király is volt (asszem Német - Római császárnak még ekkor nem választották meg).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

grebber
Torzonborz

Savaran
A lamellás páncél nem északi találmány, Ázsiából jött, a sisak kun sisak, a legjobb az egészben hogy még véletlenül sem magyarnak néz ki a karakter, inkább egy kunnak!

Montanosz
lehet kun volt éppen :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Nem tudom, mintha a japán szamuráj ruháját ötvözték volna valami északi páncéllal.

Savaran
XD Nem is rossz😊

AnuluWork
De lehetett. (10:55-től!)

Savaran
Amúgy a magyar katonákra kíváncsi lennék, hogyan képzelik el a "derék" csehek, mert még egyet sem lehetett gameplayen látni. Ez a játék nekünk olyan lesz, mint a németeknek a Call of Duty 2 kampánya 😊

Savaran
Igen, ő lesz gondolom a fő gonosz 😊

grebber
Carmang
Pont arra gondoltam én is, hogy Sigismund alatt csak nem Luxemburgi Zsigmondot kell érteni?