3250
-
Nickel77 #1768 BINARIES / SETTINGS/tkgraphicssettings.mxml
RemoveBaseBuildingRestrictions -
Kazagor #1767 Épitkezási limitet hol lehet kikapcsolni? Mert se PC-n se PS4-en nem találok erre lehetőséget az option menüben.
Vagy máshol kell? -
#1766 Alapból van építkezési limit, amit konfigban ki lehet kapcsolni. Hidat viszont nem fogsz építeni szerintem:) Vagy a játék omlik össze tőle vagy te öregszel bele:) -
#1765 Olyan bolygót keresek aminek nagyon közel van holdja. Egyszer már találtam ilyet. Ha ráakadok megpróbálok hidat építeni a két égitest között. De lehet valaki már meg is csinálta, ha egyáltalán meg lehet. -
#1764 Azért látszik, hogy az emberi fantázia szinte határtalan.
Lassan viszont elkezdhetnék csepegtetni az infőkat az érkező tartalmakróll, mert ez a foundation update jó volt, meg minden, de megcsináltam minden küldit, építettem bázist, stb. de hogyan tovább? Illetve MIÉRT játszak tovább? -
#1763 Űrlift:)
Kreatív bázisok -
#1762 Ezt majd kipróbálom, köszi!
Eddig úgy emlékszem, hogy az X-szel váltott mindig fegyvert. De arra most más jön be.
Mondjuk megnézhettem volna a beállításokat... -
#1761 Nincs mod. -
#1760 nekem G-vel vált fegyvert, nem tudom hogy ez e az alap vagy változtattam volna rajta, nem emlékszem
-
#1759 Nem lehet hogy bent maradtak modok (A PCBANKS mappában) ? A Foundation Update óta nem működnek a régi verziókhoz készített modok többsége. -
#1758 És még le is áll a játék.
Nálam valahogy nem javítottak rajta, inkább rontottak. -
#1757 Köszi, ez bevált.
És mivel lehet fegyvert váltani a hajón, mert ezt is jól elcseszték és most nem tudok lőni. -
#1756 Töröld a shadercache mappát. -
#1755 Elsőre nekem is tovább tartott míg betöltött, de másodszorra már nem volt gond. -
#1754 Nem értem, miért kell tönkretenni azt, ami eddig jól működött.
Nem tudtam megvárni, míg betölti a shadereket, kilőttem ALT+F4-gyel.
Pedig azért jópár percet hagytam, hogy akadozva száguldjanak el mellettem a csillagok, de már nagyon zavaró volt az is. -
#1753 De mire jó ez neki? Úgyse nézi meg senki szerintem hiába linkeli ide. -
#1752 Napok óta spammeli a topikokat a random videóival... most kicsit pihen és átgondolja. -
#1751 Nem vagyok ilyenekben expert, de szerintem ezt nem ide akartad. -
#1749 Pedig az új update elég jó lett, elvagyok vele azóta is. Végre találtam egy fasza bolygót is ahol építgetem a bázisomat. -
TokraFan #1748 Magam részéről már azt sem hiszem el, ha kérdeznek...Szuper játékot meg ebből már nem várok, mivel alapjaiban van elrontva az egész. -
Ironman2 #1747 Elég későn,de azért van még benne potenciál bőven. -
Ironman2 #1746 Na tessék! Lesz még ebből szuper játék!
Munkatársakat keres a Hello Games
Természetesen a No Man Sky további fejlesztéséhez. -
#1745 remélem ott is változtatnak a rep modellen,mert amit láttam utoljára elég "gagyi",nem nagyon érezni a nagy hajók "súlyát"...Kicsit túl árkádos nekem. -
#1744 Nincs olyan messze a Star Citizen, elvileg jövő márciusig megjelenik. -
TokraFan #1743 "Ha azt megcsinálnák, mint az Egosoft az X-Rebirth-tel, akkor szavunk nem lesz"
Ezt konkrtéan kizártnak tartom. A kettőt egy lapon említeni sem lehet. Eleve, a játék alapja sem az igazi. Nincs repmodell, nem létezik joystick support, az egész játékról sük az arcade érzés. Ami nem baj, ettől még lehetne jó a maga műfajában, de az X egy korrekt szimuláció, itt ilyen szintről még nyomokban sincs szó sajnos. És ezen nem változtat sem bázisépítés, sem földi járművek bevezetése. Az egyetlen játék amiről jelenleg el tudom képzelni,hogy az X nyomába érhet, az az Elite, mert ott az alapok nagyon rendben vannak. Csak ugye iszonyat lassan fejlesztik és X-hez fogható összetettség, vagy olyan fícsörök mint pl. X3-ban, még kilátásba sincsenek. Talán majd az Star Citizen, de az még messze van. Ez meg marad egy vidám felfedezős, nem igazán komolyan vehető arcade játéknak. -
kisiku #1742 Na, csak nem lesz ebből is valami?Ha azt megcsinálnák, mint az Egosoft az X-Rebirth-tel, akkor szavunk nem lesz.Mondjuk utóbbiak nem léptek le a lóvéval, de ahogy nézem, még ezek sem teljesen :)
Várom a fejleményeket és tapasztalatokat, tényleg le van árazva 35 ajróra a steam őszi vásáron - ja aminek ma vége -, de még így is sok.
Majd jön a karácsonyi vásár, ha akkor kicsit visszább vesznek az árból, akkor lehet hogy adok egy esélyt nekik, bár most tökéletesen elvagyok a vonatozással és a vidámpark építéssel -
#1741 Öö van mod support, tele van a nexus NMS mod-okkal. Én is 2 gigányi moddal játszogattam az utóbbi időben. Működő portálok, relatív normális szabad repülési modell, csomó graf mod, stb. -
Gerileveri #1740 Én sem. (Mivel kb másfél óra volt...) -
lammaer #1739 Simán csak meg kéne csinálniuk a mod supportot... -
#1738 Én sem, és szívesen beleraknék még pár száz órát ha lenne miért. -
#1737 Az érdekes az, hogy kezdettől fogva megvan ennek a játéknak a varázsa, vagy bája, ha úgy tetszik. Örülök, hogy foglalkoznak vele. Nem bántam meg a belefeccölt időt. -
#1736 Igen én is látom mennyi minden újdonság kerül bele, de amíg fel tudom tenni a kérdést, hogy miért csináljam mindezt és nem tudok rá válaszolni addig nem sok értelme van. Hozzáteszem, hogy sajnos, mert én szeretném ha jó lenne. -
#1735 kereskedőbázis és saját bázis között 2 irányú teleport van, illetve letehetsz bárhol, bármelyik rendszerben egy darab "milestone-t", és szintén oda-vissza mászkálhatsz, Egy irányban meg bárhonnan hazamehetsz, bármikor. Továbbá vannak anyahajók, azt is be lehet építeni, kereskedni velük, fejleszteni stb. Újragenerálták a galaxist, sokkal változatosabbak a bolygók. Bekerül egy tonna új alapanyag, recept, fegyverfejlesztés (advanced mining laser-ről tudok), stb.
Sok jóság került a játékba, mondjuk valóban, történet, cél nélkül elég savanyú. Viszont max grafikán fix a 60 fps:) -
#1734 Földi járművek -
#1733 1.1 -el gyorsult valamit a jatek ? -
#1732 space engineers,de ígéretes volt az is,de sztem sose lesz kész...
Amúgy visszatérve a játékra a felfogadható alienek mit csinálnak a bázison? Pl a farmer neveli a növényeket és be is gyűjti,vagy csak ül az asztalnál aztán hellozik ha közel megyünk?:D
még sok videó nincs róla youtube-on,nekem meg még nincs meg,bár le van árazva ,de még nem győzött meg h megvegyem. -
#1731 60 euróért kicsit drága early volt.
De még csinálhatnak belőle játékot. Bár nekem a sok lehetőség nem tetszik. Minek majmolni a többieket? Túlélőben indult, maradt is volna meg annak.
Nálam így már nagyon hajaz a Space Engineers-re. Természetesen sokkal kevesebb fizikával és több látványelemmel, de akkor is... -
#1730 én még mindig vágyok egy komolyabb ilyenfajta birodalomépítős játékra,teleportok nélkül...kis hajó szépen jöjjön le a felszínre és vigye fel az árút a freighternek... :D
eddig a x rebirth állt a legközelebb ahhoz amire vágynék,bár ott is elkéne egy stratégiai nézet a nagyobb csatáknál amikor több hajót kéne irányítani,amolyan nexus jupiter incidenthez hasonló :D
de a bázis,vagy birodalomépítős rtsek kihaltak manapság sajna :/ -
TokraFan #1729 Portállal vissza lehet menni elvileg, csak nem tudom minek...Bár ez így még mindig jobb mint ami eddig volt... -
#1728 Ezzel a bázisépítéssel ugyanaz a baj, mint az összes többi minden a játékban, márpedig hogy minek? Miért építsek bázist, ha aztán megyek tovább felfedezni a galaxist és soha nem jövök vissza? Ettől függetlenül legalább foglalkoznak a játékkal, és nem véletlenül foundation a neve az updatenek, erre épül a többi tartalom ami jön majd.