No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább egy demót adhattak volna ki, hogy ne olyan sokan szopják be, mert maradjunk annyiban, 60 euró nem kevés, főleg nem egy PC-s játékért.
De ma már demózni...snassz dolog.
Direkt megnéztem a dedikált honlapját, frissítik, de mivel nekem nincs meg a játék, érnek valamit a frissítések?
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.07. 09:33:22
Bár 60órám belement, ami pusztán az óraszámot tekintve nem rossz még a teljességgel irreális árazást nézve sem. Mégis azt kell mondanom, hogy a játék nagyon el van cseszve. Valójában enekem az jön le az egészből, amikor van egy kiváló programozó akinek van egy jó ötlete, de ettől még nem válik valami játékká. Ez a game nincs kitalálva, minden részletében süt róla a teljes átgondolatlanság, ami már ott elkezdődik, hogy azt sem tudja eldönteni magáról, pontosan mi is akar lenni (Simulator? Arcade space shooter? Sandbox survival? Walking Simulator? Light RPG?). Egyszerűen nem áll össze semmi ebben a játékban. Sajnos...És sajnos itt egyelőre nyoma nincs az Egosoft féle tekerésnek a további fejlesztést tekintve. A kiadó és a devek lassan egy hónapja meg se mukkannak.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.07. 09:23:13
A C64-ben és az Amigában mindig is a piros karú joy-t szerettem a legjobban. Nem kellett millió hülye gombot megtanulni, elég volt rángatni a kart és nyomogatni a gombot. Ha meg egérrel ment, akkor oda sem kellett más, csak az egér, billentyűk nélkül. A primitívsége sokszor előny volt és nem hátrány.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ez a játék érdekes módon még mindig tartja az árát mindenhol. De mivel megvettem steam-en, mindegy már.
Amúgy belefutottam vagy 15 kalózba, akik egy óriási űrhajót támadtak, most van olyan hajóm, hogy leálltam csatázni velük. Kicsit primitív a harc, ez még a Spectrumos ELITE-ben is élvezetesebb volt, de valahogy mégis elkapott a hév és szétlőttem mindenkit. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Meg kell hogy mondjam, én is meg akartam venni eme alkotást, de örülök, hogy nem tettem meg, várok még.Csak már túl öreg vagyok ahhoz, hogy még egy olyat átéljek,mint anno a Rebirth-tel.Figyellek titeket, illetve, hogy lesz-e fejlesztés/megbánás/bocsánatkérés/stb a fejlesztőktől, aztán ha eljő' az idő, én is csatlakozom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.06. 09:46:13
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Aztán rájön kb nulla tartalom van.
És fölös végig vinni a játékot,ha eljutsz a galaxis közepébe a nagy semmi a jutalmad.És kezdheted elölről de minek.
Elég gyenge Spore klón.
PC Gamer oldal
Játék oldala
Egy kis jogi vita volt a Nintendóval (naná!),azért lett más a neve.DMCA's Sky lett az új név.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.05. 15:27:49
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
Erre való a refund. (Szerintem). Ha nem megy jól a játék akkor két órán belül refund.
Ha jól megy akkor játszol vele tizenx órát mire rájössz, hogy bizony ez elfogyott és lőttek a refundnak. Szerintem a többség így járt.
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
Sokan azért hagyták abba, mert nincs a játékban kontent. Nem hiszem, hogy a 200 játékos azért hagyta abba, mert nem ment jól a játék. 😊
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
A toweres dolgot még mindig nem értem. Nekem mindig csak egyszer volt hajlandó aktiválni. Vagy, ha crash site-ot kerestem, akkor utána megint lehetett volna?
Ha net nélkül elindul a játék, akkor még kipróbálom, mielőtt felmegy a patch.
Hyper drive -nál a pre-order bónuszos hajós dolgot javították (alapból van hiperhajtóműve, amit el tudsz bukni, ha lecseréled a hajót olyanra, amin nincs, a quest meg nem indult el), A másik meg egy korábbi mentés-visszatöltéses bug volt, ami által megszakadt a quest.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.04. 16:40:27
[merlinw.org]
Mi a helyzet a hiperhajtómű blueprint-tel? Nem egészen értettem, hogy ott mit is ír.
Viszont tudtam csinálni egy elég nagy hajót egy bolygón, ami tele volt Gravi Ballal. Igaz, az őrszemek miatt elég nagy szívás a dolog, de működött.
khumbula
Patch 1.07:
"Gek towers can no longer be interacted with repeatedly."
További javítások
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.04. 15:05:57
[merlinw.org]
Mikor a kezdő hajót lecseréltem, utána simán visszavehettem volna és semmibe nem került. De azért nem próbáltam ki.
Viszont miután meglett az új hajó, a régi át lett nevezve és pár perc múlva szépen el is repültek vele.
Én találtam olyan bolygót, ahol a trade állomás körül volt 3 tömb emeril. Pillanatok alatt odarepültem és már apríthattam is, majd vittem eladni. A 3. után visszamentem az elsőhöz és láss csodát, megint volt mit aprítani rajta, a játék teljes mértékben visszaállította. Így körözhettem volna sok-sok órát, de elég volt annyi, hogy vegyek egy 24-es hajót és inkább izgalmasabb dolgokkal folytattam a játékot.
de neked ezek szerrint még most sem elég. válaszolhatok a te stílusodban is de az nem az én stílusom és nem is gondolom komolyan:
neked aztán komoly értelmezési problémáid lehetnek, nem lennék a helyedben.
[merlinw.org]
Nem tett rád semmilyen utalást.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.09.02. 16:14:44
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.02. 16:06:42
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.02. 15:05:57
[merlinw.org]