No Man's Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thanks!
MerlinW
Nem, helyette van a teleport. Nem is láttam portált a fundation patch óta, szerintem kivették őket.

[merlinw.org]

Mit tudni a portálokról? Működnek már?
Nem kínlódok vele, majd, ha több időm lesz...addig is kösz a segítséget. Szóval pipec kis hajót vettem...Összegereblyéztem az este 15 misit, +49% a pajzsa alapból...31 slotos...előtt az 21-es volt...Emurayoroz S19 Cupé
MerlinW

Mai Experimental patch:

Optimised HBAO so that it runs faster
Added an option to lock framerate on PS4 to 30 fps to keep the frame rate stable
Sentinel drones now investigate correctly when in a vehicle
Fixed a rare bug that could cause players to fall through the floor when exiting a ship
Fixed texturing issue in freighter bases
Fixed and inventory exploit when purchasing multiple ships in a freighter that allows you to duplicate your ship's inventory
Fixed a bug that causes freighters to be too cheap
You can no longer build the Exocraft Terminal in freighter bases, this prevented players from being able to complete the vehicle missions
Fix for ships spawning on top of each other
Fixed a crash in physics
Fixed a crash resulting from running out of memory
Improved vehicle audio
Fix for certain UI elements having over-saturated colours in HDR
Fix for font anti-aliasing in HDR
Improved performance of UI rendering in HDR
Fix for HDR rendering being dark on some TV models
Fixed a visual issue with the T-shaped corridor
Added error messaging for failed uploads to Steam Workshop
Colossus camera is now slightly further back when moving at speed
Exocraft mining lasers are now easier to aim up
Increased yield from Autonomous Field Mining Units
Fixed issue with Colossus Exocraft's wheels sinking through the ground
Adjust colossus collision to make it harder to go underground
Enable Steam Controller in base reporting and Steam Workshop base upload
The animation when exiting the Colossus is improved
Exocraft mining laser uses less fuel but is less effective in combat
Fixes for the white sphere that shows when at the photo mode boundary
Fix for ladders vanishing in bases
Fixed a crash when uploading and downloading bases using Steam Workshop
Default to frame lock on for PS4 and off for PS4Pro
Fixed an issue caused when dieing in permadeath with the inventory screen open
Fixed a bug causing poor performace when in a vehicle near predator creatures
Optimised HBAO

[merlinw.org]

MerlinW
Hozzászólás doboz alatt kép beszúrása gomb. http:// is kell.

[merlinw.org]

hogyan kell a képet beszúrni?, mert bemásoltam az url-jét, de semmi..
Ezt a kis babát sikerült megszereznem, 16,1 milla volt, de van benne rádiósmagnó, pohártartó és elektromos ablakemelő, dönthető ülés, 2 év műszaki...
Amit megfigyeltem akkor fagy ki ha közel vagy ahhoz amit bányászol, tarts távolságot. A bolygókon szintén kifagy ha rajta állok a kavicson amit lövök. Bár ez mióta fent van a 1.22 patch még nem fordult elő, de már akkor is messzebbről bányászok.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nekem is kifagy az űrben való bányászatkor (PS4).

Van ezeknek valami supportjuk?...Mert mostmár írni kéne, hogy kint az űrben mikor szedem a nyersit, ...vasat, rezet, nikkelt, stb....ami van...kb 2 perc és jön a fagyás...Megáll minden, csak újraindítás segít. Kicsit már bosszantó.Nektek van ilyen? PS4-en nyomom.
horika
Most mi a baj?
<#action>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.15. 22:30:00
Prttp
Üdv!
A magyarítás jelenleg szünetel, mert várom, hogy végezzenek a frissítések kiadásával. Eredetileg 450 ezer karakter volt a játékban. Az 1.1-es verzióval ez megugrott 540 ezerre. A legújabb verziót még nem volt időm ellenőrizni. Jelenleg olyan 100 ezer karakter lehet magyarul leütve.
A verziókövetést megnehezíti az is, hogy minden frissítésnél változik a játék fájljainak helye és neve.

További információk:
- a fájlokat psarc-ban tárolja a játék, amit egy egyszerű Total Commander beépülővel ki lehet csomagolni.
- A nyelvi fájl pedig hexában van, de írtak rá programot, így nem okoz gondot a karakterlimit.

A szövegek egy gdrive-os táblázatban vannak, ezáltal könnyen megoldható a fordítás és lektorálás.
Jelenleg még sok más projekttel is foglalkozok, így időpontot nem fogok ígérni. Kész lesz, amikor kész lesz. Ha valaki szeretne esetleg segíteni, az írjon rám privátban.

http://garasu-re.gportal.hu/ Garasu;Re anime részleg meghívó: https://discord.gg/UySaEz5 Garasu;Re játékfordítói részleg meghívó: https://discord.gg/jcyu6qA

MerlinW
Meg most már a pathfinder update miatt méginkább.

[merlinw.org]

wollnerd
Van egy alpha verzió a nomanskymods.com-on. csak ugye már elavult a foundation update miatt...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MerlinW
Nincs és szerintem nem is lesz.

[merlinw.org]

MerlinW
10 "gyöngy" kell, 10 Atlas interfészt kell meglátogatnod. Az utolsónál elmondja a történet végét, elveszi a 10 követ és mehetsz ahová akarsz😊 Mint írtam a sztori érdekes, ha érted, egyébként semmi értelme az Atlas vonalnak.

[merlinw.org]

horika
Warp cell a hiperugráshoz kell, az atlas stone-t meg igen, tartsd meg.

A vételár meg azért lehet ilyen magas, mert véletlenszerűen néhány termék ára felmegy vagy lemegy, mintha nagy kereslet lenne rá. Van ezek mellett egy csillag.
papi08
PC-n egyedül annyi hiba van, hogyha exocraftból bányászok, vagy turbót használok, akkor egy ideig az aljnövényzet összemosódik, mint egy olajfestmény, majd ha elhagyom a területet, akkor megjavul.. elég zavaró. :/
Legfrissebb VGA driverrel, és 1.2.2-vel.

13 éve itt. Szép idő.

Nektek is egyre többször fagy le?...Nekem 15 percenként jön egy tisztességes fagyás, miután kijött ez az új frissítés...PS4-en!!!...ami eddig nem volt jellemző
Bementem egy ilyen Atlas interfészbe...adott 2 Warp cellát, meg egy Atlas gyöngyöt, ha jól értettem ezeket meg kell őrizni...Akkor, hogyan tovább?...Fel kell fedezni a környező bolygókat?...vagy menni kell tovább a lenini úton?...<#nemtudom>
...csak azt akartam mondani, hogy miért ilyen nagy a különbség eladási-, és vételár között?..el tudom adni 1800-ért, ha venni akarok meg 21000?...fordítva kéne legyen....hogyan lesz így pénzem?...Most mikor elcsesztem 3millát...kaptam egy mukitól +2 slottos fegyvert mint amim volt, csak nem vettem észre, hogy fele slott sérült, mire kijavítgattam..egy javítás 160000...kifejlesztettem..el is ment a kis pénzem...Repülőroncsok is mind kisebbek jönnek...<#violent>
Magyarítás van már a játékhoz?
horika
Oké, de akkor se ezt ígérték!!! <#banplz>
MerlinW
Behatárolt? 😊

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.15. 02:15:00

[merlinw.org]

A workshop támogatás jó ötlet, de még elférne jóval több épületmodul és/vagy építési elem, mert egyelőre eléggé behatárolt az építési lehetőség. Most tesztelem a többi részét...hátha.
MerlinW
Suspension-t gyártani kell, nem venni😊 Asszem Carbon vagy Plutonoum kell hozzá. Ha van Atlas pass 1-ed, akkor meg esik minden hordóból. Kereskedni a kereskedő cuccokkal kell. Ereklyékkel, graviton ball-al (~20k), extrém ritka anyagokkal (vegyjel nélküliekkel), mint magma valami (40-70k közötti ára van), stb. Mindet meg lehet találni veszélyes rendszereken (pl. vörös csillagok).

Suspension fluid az egyik leggyakoribb "szemét". Antimatter már jobb, de abból meg eleinte úgyis warp cell-t készítesz, nem adod el.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.14. 22:13:01

[merlinw.org]

Suspension fluid-ot eladhatok +3,8% marzssal ...viszont venni 5,6 % felárral tudok, ami 21771...??? Ezt nem értem, hogyan lehet ilyen nagy különbség...
MerlinW
Új épületmodulok, 3 fajta felszíni jármű, versenyek, hajó/fegyver osztályok, új multi-tool modulok, több hajó tulajdon, questek, steam workshop, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.14. 15:51:56

[merlinw.org]

Most töltöm az új frissítést, 3,6 Gb...biztos ebben is lesz sok új....
MerlinW
Akkor nem szóltam, nem emlékeztem.

[merlinw.org]

Most nézem, vannak napos oldalak és sötétek...Tehát berakhattak nappali-éjszakai időzónát...Nem a beállításokkal van a baj, arrább mész és kis idő múlva kivilágosodik...
Hi,
PS4-en nyomom, nekem is volt olyan, hogy kicsit sötét volt a kép, de lehet csak a bolygó árnyékos oldalán voltunk, napszak változást itt nem vettem észre, vagy a bolygó volt eleve olyan?...Most ahol vagyok, nekem tökéletes a kép...Megint tölt egy jó kis update-et...
Üdv.

Játszik valaki PS4-en? Csak mert nálam nagyon sötét a kép. A fényerőt nem babrálnám a Tv-n mert minden más játéknál jó. Viszont a játékon belül hiába állítom a fényerőt semmi változás. Pc-n próbáltam anno a játékot a virágbolti verzióval, nem emlékszem hogy ennyire sötét volna. Ráadásul néztem pár videót a játékról (PS4) ott is sokkal világosabb a játék.

Te is itt voltál amikor megjelent a játék és napi szinten tárgyaltuk ki in real time...Akkor is leírtam, hogy alsó hangon 60-80órát beletettem...Nem is értem miről beszélsz...
MerlinW
Űrállomásról lehet hazamenni, majd vissza bármelyik állomásra, ahonnan indítottál utazást. Az Atlas út meg sztori szinten kicsit érdekes, de ezen kívül semmi értelme, nem jár semmivel. 10x meglátogatod őket, elmesélik a történetet és annyi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.14. 01:02:32

[merlinw.org]

Az addig ok, minden otthon-bázison, meg az űrbázisokon is van teleport, csak éppen nem lehet használni, Elindultam az Atlasz-úton...ha megérkezem a következő naprendszerbe...ott mi a feladat?...vagy nem muszáj ott gyűjtögetni?...lehet menni tövább, persze, ha van nafta?...vagy jobb ha bejárom az összes bolygóját...keresve a mukikat, hátha dobnak valamit?
RJoco
A bázisokra lehet teleportot is építeni, gondolom így a költözés vagy áthelyezés szavak nem mérvadóak. És bármikor visszamehetünk a korábbi nagyon tetsző bolygónkra.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

horika
Én nem költöztettem el még őket mert pont találtam egy olyan frankó kis bolygót az elején, hogy örökre ott maradnék, de azt hiszem mikor megépíted az új helyen a kis helyüket, akkor ott lesznek ők is talán.
Ok....Még egy kérdés: ha a bázisomat áthelyezem másik bolygóra ...az ott lévő technikusok, épületek, fejlesztések átjönnek az újra?...ír valamit, hogy elérhetők leszek ...itt a boltos muki melletti szekrényben...de nem mertem megcsinálni, nehogy elvesszenek...
MerlinW
Csináld a küldetéseket amit ír a questlog és mindent elérsz. Minden útra vissza lehet térni.

[merlinw.org]

Akkor valszeg én letértem az Atlas útról, ha rajta voltam egyáltalán...láttam ezt valahol ...de vagy 2-3 ugrásra van tőlem....El voltam itt a környéken ahol vagyok, építgetem a bázisomat, de valami Voltaric Cell, vagy mi a bűnbánat hibádzik...Van ennek eleje, vagy csak rá kell állni?
horika
Húúúúha <#bdead> Úgy tűnik kicsit fáradt vagyok.
MerlinW
Igen, de most Atlas Pass-ról volt szó😊

[merlinw.org]

horika
Igen, igen. Közben utánanéztem, és az atlas stone-t csak ezek az Atlas Interface-k adnak, ha jól értem.
MerlinW
Atlas-on nincs is csóka😊 Szerintem te az Anomaly base-ről beszélsz, ahol mindig ketten vannak. Egy engineer és egy "fekete lyuk vadász"😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.13. 18:56:34

[merlinw.org]

MerlinW
Természetesen lehet véleményed, de ha nem öltél a játékba minimum 10-20 órát, akkor totálisan hiteltelen a véleményed akár pozitív, akár negatív az.

[merlinw.org]

horika
Akkor csak nekem adta az a csóka ott a bázison.
MerlinW
Nem atlas-on, hanem anomaly-n, de a felszínen is eshet mindenhonnan random.

[merlinw.org]