No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Mondjuk az én kiindulási alapom a SpaceEngineers, ahol az utolsó update-tel jött egy olyan, hogy hibásnak látja a mentett állást. Ha kiszedem a modokat indítás előtt, akkor meg jó. Nem tudom melyik okozza, nem volt időm kideríteni, de bosszantó volt. Ezért is van meg ez a játék (NMS). Igaz, a SE erősen early még. A modok terén erősen rá vagyok utalva a készítőre, aki vagy hozzáigazítja a játék verziójához, vagy nem.
Ide ment a game, elég ezt a könyvtárat lementeni.
Amúgy a mentések hol vannak? nem steam-es verzió...
The Matrix has you...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.01. 13:59:36
Egyébként Én is csak olyat raktam fel amivel túl sok mindent nem változtatok, de pl az, hogy több űrhajó fordul meg a kikötőkben vagy több élőlény van a bolygókon csak az időmet spórolom, mert nem várok órákat egy egy cuccra amit megvenni vagy eladni akarok. Az idő sör...
The Matrix has you...
Van olyan mod amivel lehet növelni, hogy egy férőhelyre mennyi rakjon be, ha jól értettem saját magad állíthatod be, hogy miből mennyi legyen, mint ahogy írtad az exosuitba pl 250 a bányászhatókból, de a többi csak 1-1 db. Személy szerint nem raktam fel, mert ez már elég nagy csalásnak tűnik, legalábbis nekem. Így is viszonylag hamar össze lehet szedni a nagy lóvét, csak először az exosuitot kell kimaxolni.
The Matrix has you...
Támadásuk esetén 3 csillagos körözést kapok. Viszont cserébe egy 23k-t érő cucc a jutalmam, de a nevét most meg nem mondom.
Korábban emerillel kerestem egy csomó pénzt, most 24 férőhelyes hajóm van. Lenne nagyobb is, ha bookmarkolni lehetne az érdekesebb pontokat.
Azt tudjátok, hogy a hajóban 1 slotban kétszer annyi fér el, mint a ruhában? Hajóba pl. 500 emeril, ruhába 250. Ebből a szempontból egy fordulóval többet keresünk emerillel, mint az egyesével tárolható cuccal. A farmolások idejét nem mértem, annyit még nem farmoltam.
Múltkor lett volna lehetőségem egy jobb multira az egyik mukinál csak véletlen jobb gombot nyomtam. Utána már nem adta be a lehetőséget. Sajnos ilyenkor nincs esélye az embernek lebontani a meglévőben lévő dolgokat, így még farmolhatunk is, ha a csere mellett döntünk.
Át lehet nevezni a hajónkat valahogy? Én ezt nagyon hiányolom a bookmarkok mellett.
Nálam az is bejátszott, hogy elkezdtem az Atlas projektet és már nem fértem a sok piros golótól a raktérben. Érdemes gondolkozni és előre tervezni, csak hát amikor nem ismeri az ember a játék mechanikáját akoor még sokkal nehezebb.
Most megint a hyper drive upgrade-jét kutatom, aluminiumot az istennek nem találok, pont amikor kéne 😄
Javaslom, hogy szállj le azokon a helyeken ahol ilyen sárga nyaláb nyúlik az égbe. ez ilyen keresőféle, 4 dolgot lehet kerestetni vele, (bypass chip kell hozzá, lehet venni vagy csinálni ha már megvan a tervrajz) mindegyik hasznos cuccot rejthet, próbáld ki mindet és legyen meglepetés, hogy mikor mit ad 😊
Lentebb van egy link amit beraktam, azon van támpont, hogy mit kell figyelni amikor egyik rendszerből ugrasz a másikba.
Sok sikert.
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.31. 15:31:00
[merlinw.org]
Akkor bocsi!
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.31. 14:03:07
Þór vígi þessi rúnar
Az a kérdésem ilyenkor, hogy érdemes megvenni egy 25-28 slotos hajót, vagy tegyem félre a pénzt és majd vegyek nagyobbat később? Kicsit már unom az állandó helyhiányt, de egyelőre a farmolás nem megy gyorsan és a megvett hajó nem beszámítható később. Emiatt át akarom gondolni a kb 2 milliós kiadást. Olvastam viszont, hogy nagyobb hajóval csak nagyon ritkán lehet találkozni, mindig a hajóhoz képest adja a kicsit nagyobbakat. Emiatt lehet, hogy mégis érdemes lenne venni egy 25-28 slotos, hogy utána tudjak venni még nagyobbat.
Mit mondanak a tapasztaltabbak?
A játékról meg a véleményem, hogy két fő probléma van, a PC-n a lelassulás, akadás. A másik meg az árazása. Ez egy teljesen korrekt játék lenne alacsonyabb ársávban.
Nem kéne ennyi bolygó, hót felesleges és eléggé hasonlítanak egymásra. Sajnos a procedurális technikának komoly korlátai vannak. A helyükben én felvettem volna néhány bolygó tervezőt és kb 100 egyedi tervezésű bolygót készítettem volna. Ezeket jól szétszórni, hogy kb 10-20-t lehessen érinteni egy úttal, úgyhogy az újra játszás is biztosított lenne. Az egyedi tervezésű bolygók miatt ráadásul komolyan megnőne a játékélmény, mert nem lenne már az az érzése az embernek már a második rendszerben, hogy ezt már láttam...
Az is teljesen felesleges, hogy szinte minden bolygó tele van állattal, amik hasonlóak ráadásul, mindegy, hogy -70 vagy +50 fok van.
Egy rendszerben elég lenne 1-2 életet hordozó bolygó. Valami komolyabb scanner (ha van ilyen ,akkor még nem ismerem), ami feltérképi a rendszert, bolygó, típus, van-e élet stb és az alapján meg lehetne tervezni, hogy melyik bolygókat látogatom meg.
Meg egy kib.szott térképező rendszer hiányzik de nagyon. Persze sok minden más is, de láthatóan rengeteg fejlesztés benne van a játékban, csak tényleg nem az aaa ársávba való.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.31. 13:58:54
The Matrix has you...
letöltés innen egyszerűbb (jobb felső sarokban lévő lefele nyílra katt!):
https://drive.google.com/file/d/0B30loVo524xgLTh5MXpGdHk0bUE/view
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.31. 03:17:49
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://sg.hu/forum/tema/1472599322
Ez így nagyon gáz! De amit még jobban utálok, ha egy EA játék már ebben a fázisban sikeres, de a dev -aki sok esetben "one man show"-, mégsem vesz fel új embereket és nem bővíti a team-et a befolyt dollármilliók ellenére, hanem továbbra is a szokásos kis tempójában fejlesztgeti a játékot "ejj ráérünk arra még" felkiáltással. ÉS persze ott van a kedvencem, a dev, aki úgy dönt az EA fázis közepén, hogy mostantól leszarja az egészet és új játékba kezd (pl. StarDrive). Aztán csodálkozik, hogy azt sem veszi már meg senki.
Ezert tengodnek alphaban mert ott barmi lehet...
Þór vígi þessi rúnar
Szóval 2013 óta elérhető, 3 év alatt még a közelében sincs annak hogy valamlyest feature stabil kész játék legyen (persze félúton elkezdték átírni meg ilyenek).
The forest, 2014 óta early access, és még mindíg alfa...
7days to die... 2013 óta elérhető, még mindig alfa....
Önmagában nem is lenne baj az hogy milyen cimke van rajta (alfa, béta, release), de egyértelmű hogyha még a fejlesztő se meri még bétának se nevezni, akkor messze még attól hogyegy játék stabil, legalább feature szinten végleges legyen. És ha évekig húzzák, egyre nagyobb az esély hogy ott fogják hagyni a cuccot...
Ez amúgy nekem is bajom volt. Az elején még nagyon nehéz volt cellákat gyártanom, mikor megvolt az alapanyag, gyorsan összeraktam vagy 5-öt és bele a hajtóműbe...erre találtam egy nagyobb hajót... 😊
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.08.30. 15:26:43
The Matrix has you...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Szétbontás: az alkatrészeken kontrollerrel a jobb gomba lenyomásával, billentyűzeten nem tudom, talán középső egérgomb, de írja, ha ráhúzod a kurzort.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.30. 14:41:03
[merlinw.org]
És hogyan lehet szétbontani a hajót, melyet hátra akarok hagyni?
khumbula
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.30. 10:07:04
Sztem is abba kéne hagyni már ITT (!!!) az egyébként sztem is jogos (!!!) a raget, jó ki lett tárgyalva, maradjon ez a hely azoknak akik a játék tartalmáról beszélgetnek...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.30. 10:00:49
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.30. 08:27:28
Én ezt a játékot nem bírtam 10 óránál tovább, pedig ez a zsáner fekszik nekem, imádom a Starboundot és társait ... felfedezős, bányászgatós, kalandozós .... itt meg már 5 óra után le sem szálltam a felszínre, csak a roncsok miatt -, és de ebben sem túlélés, sem kereskedelem nem volt, a felfedezés csak smafu, mert igazából nincs mit felfedezni, mert minden önismétlés, a harc meg lópikula, nincs értelme és kivel ... űrharc meg annyiból állt, hogy jött egy szignál meg egy csapat össze-vissza repedő űrhajó, akiket egyesével mindenféle izgalom nélkül leszedtél .... az meg hab a tortán, hogy a nagy 'galaxis/univerzum közepe' maszlag mögött annyi van, hogy NG+ ......... 10 eur-ért sem játszottam volna tovább vele, de 60 már pofátlanság.
Visszanézve a videókat, miket ígérgetett a gyökérfejű, egyértelműen a hypera kijátszott lehúzás volt ez a 60 eur ár.
Nem is véletlen, hogy állítólag refundolnak (URL)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
The Matrix has you...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.08.29. 19:57:04
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
[merlinw.org]