3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • horika
    Vagy a Hello Games-nél
  • MarkBlade
    Vagy a mcben dolgoztok:::)))
  • MarkBlade
    Persze egy accrol írtok..;)
  • horika
    Wow és össze se beszéltünk
  • MerlinW
    Láttál te már reklámot ami tükrözte a terméket? McDonald's-ban is elvárod a képen látható burgert?:) Ugyan már, ennyire ne legyünk már naivak:)
  • horika
    Most komolyan azon hőbörögsz, hogy egy termék nem olyan mint a reklámban? Komolyan? Remélem minden egyes alkalommal mikor hambit veszel a mekiben szintén kivered a hisztit, hogy nem olyan mint a reklámban.
  • Caliph
    Itt most nem az a kérdés hogy ki hogy szarja le a játék grafikáját,hanem az hogy a késztermék nem olyan volt mint a reklámban. Nekem ez már - már csalás kategória
  • Norbertboy
    Ma láttam liveot, nagyon szép lett játék. Amilyen volt ahhoz képest nagyon sokat javult. Ki is fogom próbálni, persze a virágboltit.
  • MerlinW
    De volt. Attól hogy nem lett a végeredmény olyan a játék szép volt. Ha valaki azért vesz játékot mert látja a hold tükörképét a tócsában annak úgy kell. Egyébként minden játék szebb a marketingvideókon, csak valamelyik jobban elüt a többitől. Sosem értettem ezt a nyavajgást. Ha van jó tartalom, személy szerint pont lesz*rom a grafikát.
  • Caliph
    wd1 nél nem volt valami olyan hogy a kiadott bemutató szebb volt mint a kész játék?
  • MerlinW
    Watch Dogs 1 nem volt átverés, simán csak bugos / közepes játék. A WD2 viszont piszok jó lett.
  • papi08
    Erre a "nem azt kaptuk amit mutattak" dologra a legjobb reddites komment: "cuki dinókat választanád a bázis építés/új járművek/új kibontakozó gazdaság helyett?"
    btw. tessék megnézni a Division-t, vagy a Figyelő Kutyák c. játékokat. Azok is egy pöppet átverések voltak.
  • horika
    A frighterekben igen lehet, és akárhol vagy az űrben oda tudod hívni.
  • Csokma60
    A bolygók körül lehet találni egy kisebb flottát is, abban vannak nagy anyahajók,, Frighterek...brutál nagyok...az áruk is kemény...ha jól emlékszem 170 milla...de ebben lehet tárolni a hajóinkat és a cuccainkat,.... nyersiket?
  • Csokma60
    Nem tudom hogyan kell ide belinkelni egy másik oldalt, de itt van egy jó kis leírás az update-ről...
  • Csokma60
    http://no-mans-sky.com/pathfinder-update/
  • Csokma60
    Valamit találtam:
    http://no-mans-sky.com/pathfinder-update/
  • Csokma60
    Valami jó kis súgót, játékleírást nem tudtok?...Mit, honnan lehet beszerezni?...Vagy csak menni kell, oszt csak belebotlunk...előbb-utóbb...
  • Csokma60
    Tokranak igaza van abban, hogy nem azt kaptuk amit ígértek. ...de én mátr láttam olyan mozit, aminek a félperces előzetese csábító volt, aztán a film elfogyott, mint egy pohár víz a forró homokon. Fogjuk fel úgy, hogy volt egy első rész, amit szépen javítgatnak, fejlesztenek, bővítenek....van itt mit és van hova. Lépjünk túl már ezen, foglalkozzunk inkább, mostmár a játékkal, rengeteg kérdésem van....
  • horika
    Igen, baromi jó játék neked és nekem is, de látod, számára nem az. Viszont felesleges ezen rugóznia ennyi hónap után is. El kell fogadni, ez volt, ezt adták ki és kész. Lehet agyalni meg habzó szájjal hajtogatni, hogy mi lett volna ha ez van meg az van, de a dolgon nem változtat, attól még nem lesz jobb vagy rosszabb a játék. Annyit tudsz tenni, hogy ha tetszik megveszed és játszol vele és esetleg itt beszélgetsz azokkal akik szintén így gondolják, vagy nem ezt veszed meg hanem egy olyant ami tetszik és játszol vele és azokkal akiknek szintén az a játék tetszik..
    Utoljára szerkesztette: horika, 2017.03.11. 23:58:46
  • MerlinW
    Attól még baromi jó játék - attól függetlenül hogy tavaly még valóban a vevők bizonyos mértékben való átverése volt, de mára már távolról sem az.

Az X Rebirth is a vevők átverése volt hosszú ideig, évek kellettek, hogy vállalható termék legyen belőle. Annyi a különbség, hogy kisebb volt a marketingje.
  • horika
    És ez mennyiben befojásolja a megjelent és azóta tovább fejlesztett játékélményt? Oké nem valósult meg minden amit szerettem volna, így nem tetszik már és nem vettem meg a játékot. Mivel nem tetszik nem is figyelem a fórumát és nem is kommentelek oda, ugye? Így lenne logikus. Vagy benned ekkora törést okozott, hogy pont ennek a játéknak a fejlesztői nem azt adták/adják ki mint amit mondtak/ígértek/szerettél volna? Netán minden más játékhoz odakommentelsz néha néha ilyeneket amik hasonlóan jártak? Nem értelek. Ide azok járnak (gondolom) akiknek tetszik a játék úgy ahogy van így megvették és szeretnek játszani vele. Miért vagy itt?
  • TokraFan
    "csak az építő, jobbítószándékú észrevételekből van fejlődés, előrehaladás"

Alapvetően igen, csak ugye a másik véglet meg a birka mentalitás, akinek bármit le lehet tolni a torkán. A játékról egészen egyszerűen hazudtak, ezt volt a baj! Nem a csodavárásról van/volt itt szó, hanem arról, hogy a devek szájából többször elhangzott feature-ok jelentős része bele sem került a játékba, ami meg igen, az sem úgy, ahogyan azt a trailer videókban prezentálták. A bemutatók nem a valós játékmenetet mutatták, hanem erősen megvágták és kozmetikázták utólag, ami már megbocsáss, de konkrétan a vevők átverése, félrevezetése, tulajdonképpen csalás! Elvégre, sokan azért vették meg ezt a játékot már előre, mert a devek azt mondták, hogy amit látnak a trailerekben az a valós játék.

És ugye nincs szó távolról sem arról, hogy "every atom procedural", mert 20 bolygó után minden ismétlődik, így aztán nem sok értelme van a csintrillió rendszernek sem. A cave generátor konrétan mindenhol ugyanazt generálja, bármelyik barlangba lemész, ugyanazt a cseppköves formációt fogod látni. Az élőlények generálása sem pont olyan, mint amit a trailerekben láttunk (nem amit hittünk, vártunk, megálmodtunk, hanem amit úgy mutattak meg konkrétan, hogy ezt kapjuk a pénzünkért). Az irányítás katasztrófa, a bolygófelszínen gyakorlatilag nem lehetett irányítani, ment magától.
    Igazad van, volt egy jó ötletük...aminek a tizede sem valósult meg.
  • MerlinW
    Grafikai anomália nekem sosem volt, még 1.0-nál sem, de a fórumok alapján előfordulhatott. A mostani állapotában nem tudom mi a helyzet, nálam szerencsére jó.
  • Madi92
    Én is szívesen kipróbáltam volna a játékot, de sosem szántam rá magam még a warezra sem. Viszont látva, hogy lassan gatyába rázzák, rá akartam nézni, egyelőre még csak a warezra, de elindítva magát a játékot, az egész szét van csúszva grafikailag(Menüben nem). Ez warez miatt lehet vagy létezik ilyen hiba? Olyan a kép, mintha egy szétmázolt festményt bámulnék.
  • Csokma60
    Végigkísértem a NMS fejlődését, szépen lehetett itt követni itt ezen a topikon is. A kritikákat, az elvárásokat, a csalódást és a kis halvány reménysugarat is láttam pislogni a messzi távolban....de jól is van ez így, mert csak az építő, jobbítószándékú észrevételekből van fejlődés, előrehaladás. Ezek a fiúk kigondoltak egy nagyot...az ötlet jó ..a kivitelezés....picit még kenetlen...de ha komolyan gondolják...menni fog az. Ahogy Merlin is írja, az eladási számok nem rosszak, beletolnak még pár milla dollárt, oszt pörögni fog ez. Nézzétek meg az új update-et, sok újdonság van benne...Már az elején betettek egy új rész, valami ...Extrem küldi...Jobb lett a grafika, építkezés, stb...meg kell nézni...
  • MerlinW
    Én szeretem, van egy baromi jó egyedi hangulata. Mondjuk én már megjelenési állapotában is belepakoltam 60 órát. Az aktuális statisztika egyébként így néz ki:

Most játszik 5,035
    Mai csúcs 5,035
    Eddigi csúcs 212,321

Játék birtokosai: 810,028 - 861,586
    Játékosok összesen: 796,485 - 847,617 (98.35%)
    Játékosok az elmúlt két hétben: 29,928 - 40,522 (4.21%)
    Átlagos játékidő: 24 óra,56 perc
    Átlagos játék idő az elmúlt két hétben: 2 óra,49 perc
  • TokraFan
    Nem csak a topik halt ki, hanem kb. senki nem játszik már vele az irtózatos eladások ellenére. Azért ez beszédes, és oka van sajnos.
  • Csokma60
    Éppen most szereztem egy ilyen Nanite Cluster-t...egy füstölő mentőkabin megvizsgálása közben dobta...Tehát ilyen izéket gyűjtögetni kell....
  • Csokma60
    Ebbe az új részben van egy olyan, hogy Nanite Clusters...van egy kis csip mellette a pénzünk alatt...valami fontos dolog, nekem már van 181, de nem tudom ...szépen gyúl, de fingom nincs, honnan...Ezzel lehet vásárolni fent az úrbázison, van egy boltos muki...aki minden jó cuccokat árul, amik jó drága ilyen Nanite-be kerülnek, és azokat sem vágom, hogy mire lesznek jók...de majd kiderül, ha eláll a savas eső...
  • Hexex86 #1778
    xD
    Kíváncsi leszek, hogy még miket találnak ki. végül, ha lesz benne coop az még sokat dobna mindenen. Türelemmel várom az updateket. De ezt tuti megnézem. A fanok maradnak és majd osszuk meg tapasztalainkat.
  • Csokma60
    Möst nincs olyan aktívitás, ....de majd csak előbújnak a fanok, azért verem itt magam annyira...szerintem érdemes erre a frissítésre elővenni picit a gamet...Menni fog ez, elindultak egy jó úton, próbálkozni kell...a kutya is abba döglött bele.
  • wollnerd #1776
    Most kezdtem bővebben olvasni a linken található újdonságokat. Érdekesek és csábítóak. Pl. már 3 különböző típusú űrhajónk és több is lehet nemcsak egy, és 3 típusú földi járművek is vannak, amikkel időversenyeket is lehet készíteni bármely bolygónkon!
    és már egyedi építőelemek is elérhetőek az SW-on keresztül. + már be lehet járni más játékosok bázisait is illetve megoszthatjuk a sajátunkat is.
    Sok más is van!
  • Hexex86 #1775
    Nekem a megjelenéskor is tetszet a játék és pre-order volt pedig. Engem lekötött és nem is nyeltem be a hype cuccokat. Most újra felraktam és sok minden vátlozott. Ismét belevetem magam, ha más játék mellett lesz rá idő! ;)
  • horika
    Az nem igaz, hogy nincs itt senki, ha kérdés van vagy értelmes társalgás, mindig kapható pár ember aki segít vagy társalog. A károgókkal meg a sok negatív emberrel nem kell foglalkozni, 99%-uk meg se vette a játékot. Nyilván semmi sem tökéletes, a NMS se.
  • wollnerd #1773
    Megérkezett a következő nagy frissítés! Path Finder
  • Csokma60
    Végigolvastam az egész MNS topikot...hát mit mondjak?...80%-ban csak negatív kritika, ..az elvárások, a mi lett volna, ha...és mindez döntő részben, mikor még meg sem jelent a játék. Most, mikor már kezd működni a dolog, meg már nincs itt senki. Pedig nem olyan rossz ez a játék, az ötlet jó, van ebben minden: felfedezés, farmolás, kraftolás, építkezés, fejlődés, logika, stratégia.. nem egy verekedős játék, amit én nem is szeretek annyira. Végtelenben utazunk, aminek a megismeréséhez végtelen idő kéne. A részletek kibontása is ezért picit nehézkes,mert nagyon széles a spektrum.... de alakul ez, gondolom ezzel a fejlesztők is tisztában vannak.
  • Csokma60
    Bérelni mukikat űrbázison lehet...aztán vissza a sajátodra, ott megépíti amit kell...lehet farmert is bérelni.., de azt még nem tudok...Egy másik mukimnak meg Spadonium kell, azzal sem találkoztam még...Azért köszi a segítséget!
  • horika
    Ha jól emlékszem, akkor az épületedbe felvehetsz mindenféle emberkéket, akik adnak küldetéseket. Általában egymásra épülnek természetesen, és annak a részeként tanulod meg valamikor a Voltaic Cell receptet. Nem 100% de valami ilyen rémlik.
  • Csokma60
    Sziasztok! Most vettem egy PS4-et, 2 játékkal, egyik ez a NMS. Kb egy hete gyúrom, nekem eddig bejön. Hozzáteszem, nem vagyok egy nagy játék spieler ...már a koromból adódón sem...de azt mondják soha nem késő elkezdeni...:)...Tegnap lejött egy faszányos kis update..jobb lett a grafika, meg megjött a holdjáró építési lehetősége is..Kell bérelni hozzá egy fickót az ürbázisról...csak az építéséhez nyersi is kell--200 Hereidium, 2 Voltaic Cell, 1 Dynamic Resonator...Voltaic Cellem nincs. Valaki estleg segítene, honna lehet ezt kraftolni?