3250
-
TokraFan #1605 Úgy tűnik javították a random hajó kilövést az űrbe. -
#1604 inkább content-et toljanak bele szerintem...mostmár... -
#1603 Igen lehetett, ez volt a lényege a gyors hajóupgrade-nek. -
#1602 Köszi!
A toweres dolgot még mindig nem értem. Nekem mindig csak egyszer volt hajlandó aktiválni. Vagy, ha crash site-ot kerestem, akkor utána megint lehetett volna?
Ha net nélkül elindul a játék, akkor még kipróbálom, mielőtt felmegy a patch. -
#1601 Transmitter Tower-eknél lehetett végtelen crash site-ot aktiválni, azt fixelték.
Hyper drive -nál a pre-order bónuszos hajós dolgot javították (alapból van hiperhajtóműve, amit el tudsz bukni, ha lecseréled a hajót olyanra, amin nincs, a quest meg nem indult el), A másik meg egy korábbi mentés-visszatöltéses bug volt, ami által megszakadt a quest.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.04. 16:40:27 -
#1600 Én még nem is találkoztam a Gek-ekkel, a többinél meg nem ment a torony többszöri aktiválása.
Mi a helyzet a hiperhajtómű blueprint-tel? Nem egészen értettem, hogy ott mit is ír. -
petersz #1599 Nekem ma nem működött a bázison a @Yag által írt Dynamic Resonatoros csencselés. Akkor ez is amiatt lehetett.
Viszont tudtam csinálni egy elég nagy hajót egy bolygón, ami tele volt Gravi Ballal. Igaz, az őrszemek miatt elég nagy szívás a dolog, de működött. -
#1598 Vége a hajófarmolásnak:)
Patch 1.07:
"Gek towers can no longer be interacted with repeatedly."
További javítások
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.04. 15:05:57 -
Yag #1597 Érdekes. -
#1596 Egyforma mindenhol -
Yag #1595 Van olyan bolygó ahol eltérnek a gravitációs feltételek ? Vagy mindenhol egyformán séta és JetPack ugrálás ? -
Yag #1594 a piszok mocskok. ellopták. ezt a részét igazán kitalálhatták volna jobban. ha már gyűjtögetős játék mé nem gyűjthetem a hajókat is akár? űrgarázs? egyikkel galaxisokat ugrálgatol másikakat, mint egy sportautóval. gyors, kényelmes. másikkal nyersanyagot szaállítok, raktárhajó mert éppen gyűjtögetek. haeg már úgy is van autopilota aki elvezeti a következő hívó pontra akkor akár másik bolygóra is áthivhatnám ha kellene. persze nem én akarom kitalálni a jövő évi fejlesztéseket, de ha már wnnyit tud a játék, ezeket is igazán tudhatná. -
#1593 Ez az, és engem is zavar.
Mikor a kezdő hajót lecseréltem, utána simán visszavehettem volna és semmibe nem került. De azért nem próbáltam ki.
Viszont miután meglett az új hajó, a régi át lett nevezve és pár perc múlva szépen el is repültek vele. -
Yag #1592 Erősen idézőjelesre gondoltam az "alku" témát illetően, de értem amit írsz. A kérdés így fel is merült bennem. Ha nem adom el és nem is cserélem el vagy is megmaradnak ezek a hajók akkor hol is érhetem el ? Ott marad ahol hagyom ? Késöbb visszamegyehetnék oda és felhasználom ? Mire ? Beporosodik vagy ellopja valaki ? Talán késöbb belerakják, hogy eladhatom, elcserélhetem ? Mert így elég pazarló ez a hajó csere móka. -
#1591 Fölösleges annyit röpködni.
Én találtam olyan bolygót, ahol a trade állomás körül volt 3 tömb emeril. Pillanatok alatt odarepültem és már apríthattam is, majd vittem eladni. A 3. után visszamentem az elsőhöz és láss csodát, megint volt mit aprítani rajta, a játék teljes mértékben visszaállította. Így körözhettem volna sok-sok órát, de elég volt annyi, hogy vegyek egy 24-es hajót és inkább izgalmasabb dolgokkal folytattam a játékot. -
#1590 Oké, gyere vissza, ha lenyugodtál. -
nibron #1589 már kétszer beírtam, hogy részemről vége. ha nem lennél modi szóvá sem tettem volna.
de neked ezek szerrint még most sem elég. válaszolhatok a te stílusodban is de az nem az én stílusom és nem is gondolom komolyan:
neked aztán komoly értelmezési problémáid lehetnek, nem lennék a helyedben. -
#1588 Neked aztán komoly üldözési mániád lehet, nem lennék a helyedben. Zárjuk a témát, oké? -
#1587 Valamit benéztél. Ő csak azt írja, hogy viuszonylag egyszerű módszerekkel is lehet egy bolygón tájékozódni, vagyis a srác "körbejárása" a maga módján hiteles.
Nem tett rád semmilyen utalást. -
nibron #1586 igen burkolt formában elég nyilvánvalóan lehülyéztél. én is visszaírhattam volna finoman, hogy láss ne csak nézz, de nem tettem, mert az is utalás az értelmi színvonalra. pedig ugye nem arról van szó, hanem simán csak benézésről. részemről vége, mert értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.09.02. 16:14:44 -
#1585 Milyen személyeskedés? Fogalmam sincs miről beszélsz. Én csak megemlítettem hogy tanítják az iskolában. Kérlek ne itt vezesd le a hétköznapi feszkót... köszi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.02. 16:06:42 -
#1584 Nem látok lehülyézést a kommentjében, és 3x kellett elolvasnom, hogy észrevegyek olyan dolgot ami talán (ismétlem talán) negatívan érinthetne téged. Nem vagy kicsit túlérzékeny? Ha ilyeneken így felakadsz a fórumok meg úgy általában az internet nem neked való. -
nibron #1583 rendben, de azért nem hülyéznélek le ha nem feltétlenül szükséges, főleg ha még csak nem is ismerlek. és ebben az esetben még csak nem is ez az alapprobléma. na de hagyjuk -
#1582 Ez egy ártatlan fórum, nem kell mindent személyes sértésnek venni. -
nibron #1581 ha admin vagy, akkor gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy mi számít már személyeskedésnek és, hogy az mennyire etikus. egyébként meglepődnél mennyi ismeretem van a navigációról. sőt van néhány papírom is róla. mindenesetre én veled szemben semmi esetre sem venném fel ezt a stílust. -
nibron #1580 igazából ki volt jelölve az a zöld állomás. oda jutott el, tehát szerintem inkább a zöld ikont követte. leszálláskor megpróbálta a bolygó másik oldalát eltalálni. vagy én néztem felületesen? -
#1579 "mivel nincs semmi navigáció, még iránytű sem, nem igazán reális a fél körbejárás." Végig az előtte levő bolygót követte. Őseink is a csillagok és a nap alapján navigáltak (amit egyébként általános iskolában is megtanítottak nekünk) pár száz méteres hibarátával, nem kell ahhoz iránytű:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.02. 15:05:57 -
Ironman2 #1578 Lehet a vasúti sineken sétálgatott.DDDD -
nibron #1577 :D
jó persze, az már a repülésekből kiderült, hogy nem spóroltak a bolygók méretével, de hát a procgennél nem is igazán kell. bár a játékkal kapcsolatban az első benyomásom pont az volt, hogy a karakter alapmozgása rohadt lassú. ha ezzel a sebességgel járta félig körbe nem kell hozzá nagy bolygó, hogy összejöjjön ez az idő. a videó végén azt nem értem, hogy a felsorolásból pl. az arma/dayz chernarus átjárásához mire kellett 4 óra? átkúszta?
amúgy pedig mivel nincs semmi navigáció, még iránytű sem, nem igazán reális a fél körbejárás. ez csak olyan körülbelüli. nem azt a távot tette meg amit kellett volna, mert így ez nem az egyenlítő, és egyáltalán nem biztos, hogy a fél bolygó. csak hozzávetőlegesen mintha ha voltmérővel mérnél 5V-ot -+1V-os hibával. -
pett3rson #1576 Ez egy elvetemült... -
nibron #1575 alkudni nem tudsz, mert nem elcserélitek a hajót, hanem te megveszed a csubitól a hajóját. a tiéd megmarad.
én úgy csináltam, hogy ha már ott voltam a bolygón, összeszedtem értékesebb dolgokat és eladtam. rengeteget bányásztam, részben a szerencsémnek köszönhetően kifogtam olyan bolygókat ami tele volt emerillel, arannyal. nem különösebben görcsöltem a hajó méretével, ami belefért annyival dolgoztam. pár bolygó után már volt elég zsozsóm, hogy nagyobb hajót vegyek. bár közben párat amit találtam, megjavítottam. azután mivel sok zsozsóm volt vettem egy jóval nagyobbat. nem vártam az állomáson, hogy mikor jön egy alkalmas, hanem ha nem volt, mentem tovább. magyarán játszottam vele. annyira egyszerű ez a játék mint egy faék, minden jön magától, multitoolt nem is akartam fejleszteni, mert ezek vyvenek vagy mik maguktól ajánlják fel. amikor már volt egy használható, arra upgradeltem. csak kényelmesen, öregesen. 1-2 nap alatt minden megvan. egyetlen dolgot "kerestem" tudatosan: az exosuit bővítéseket. de hát az is röhejesen egyszerű és gyors. pár óra az egész, az is csak az repülésnek nevezett valami.
ebben a játékban egyvalami tetszett, de az nagyon: a bányászat. nekem piszkosul bejött, hogy belelövök a cuccosba, és szépen berepülnek a darabok. ha ezt az eliteben is kb. így csinálták volna meg, állandóan bányásznék. -
Ironman2 #1574 Mik nem vannak!!!
Egy youtuber lemérte mennyi időbe telik körbejárni egy bolygót -
#1573 Én találtam egy nagyon kopár bolygót, ahol messziről is látszott a füst és a jelzőfények, és egy csomó lezuhant űrhajót simán észrevettem a földfelszín feletti röpködéssel, minden egyéb felderítő tevékenység nélkül. :-)
Persze ehhez nagy szerencse is kell, elég sok rendszeren átrágtam magam, míg összejött egy ilyen. -
#1572 Én 2 bolygón szedtem össze a 48-at, de egy nagyobb bolygón is lehet (kisebben egy idő után a már meglátogatott helyekre visz). A 6 bolygó hülye példa volt részemről, mondjuk úgy hogy 1 rendszeren belül kényelmesen össze lehet szedni mindent, felesleges körök futása nélkül. -
#1571 Köszi az infókat!
Akkor, hogy ne értsem félre: minden bolygón elhasználok 10 bypass-t és minden esetben cserélem a hajómat nagyobbra, ha olyat találok. Vagy a 6 bolygón használom el a 10 bypass-t, ez esetben milyen leosztásban?
Korábban el is felejtettem írni, hogy a második rendszerben megtaláltam a Resonator blueprintjét, azóta akármennyi warp cellát tudok gyártani magamnak nyersanyagokból, nem kell trade center-t keresnem. -
Yag #1570 Lehet hogy ez amolyan mihez képest ? Amíg a 16os hajóm volt, csak 19-21-24 max 25 slotos hajókat találtam a hangárban. Vagy harmincat megvártam. Igazából ha szigorúan akarom nézni akkor mindíg ugyan azok a hajók szálltak vissza. Random 5-6 pilóta vezette ezeket a hajókat. A neveik alapján tudtam azonosítani őket. Amint megvettem a 25ös hajót, a következő leszálló hajók már 25-35 slotosak voltak. Kisebb alig volt köztük. Mivel a hajóm ára csökkent a leszreléssel így gondolom azt a 100 millás árat is "lejjebb lehet alkudni" hasonló módon. (?) -
#1569 Nem +1/-1 van mindig. 6 különböző bolygón 10 bypass-el kérsz 10 crash site-ot egy transmission tower-ben, a 6. bolygón meg lesz a 48-as hajó. 10 crash site meglátogatása, átpakolás az új hajóra kb 30 perc. Amíg hajókra "vadászol", semmit se javíts meg rajtuk a pulse és throttle engine-en kívül. Azt se felejsd el, hogy a 30 körüli hajók alkatrészei dobnak vortex cube és gravity ball-t, amelyek 100-as stack-elésüek. Érdemes őket megtartani, a - egyébként totál értelmetlen - pénzhalmozáshoz:) -
#1568 Ezt jó tudni, nem gondoltam volna, hogy ekkora árrés van közöttük. A 24 slot-osom 1,5M körül volt. A 34-est 12-14M körül láttam.
Adott bolygón több nagyobb slot számú hajót is hajlandó adni, mint amekkora nekem van mindig?
Gondolok itt arra, hogy a mostanit lecserélem egy sérült 25-ösre, de annak csak a légköri és, ha nagyon muszáj, akkor az űri részét javítom meg, de semmi mást. Ez után találok ugyanezen a bolygón 26-osat a következő jelnél majd? Mert ezt a két dolgot nem nagy szám javítgatni. Ha vége a szabimnak, akkor lehet, kipróbálom. -
#1567 Csak szólok, hogy a 40-48-as hajók 100-150 millába kerülnek. Ezért tartom feleslegesnek a vásárlásukat. -
Yag #1566 Dynamic Resonator-ról jut eszembe ... én azt a megoldást válaztottam, hogy az egyik űrbázison lefarmoltam az NPC pilótákat ezzel a rezonátorral. A hangárban megvettem tőlük 30k ért, telepakoltam az összes szabad slotomat, a belső kereskedő terminálban meg eladtam vagy 20k val többért. 3-4 kör alatt összejött + másfél milla ebből futotta egy 25 slotos hajóra a 16os helyett. 800 ról kezdtem, Kb fél óra múlva már volt egy 25ös hajóra való, plusz apró. Viszont meglepődtem.
Itt olvastam hogy érdemes leszerelni eladás elött az eladandó hajót. Így is tettem. Mielött eladtam volna az összes leszerelhető modult levettem róla. Az érdekes az volt, hogy amikor farmolás közben nézegettem a hajó formákat és slotokat / az árait vagyis az Ár/Érték arányt próbáltam belőni, feltűnt hogy amikor még fel volt szerelve a hajóm az árak jóval magasabbak voltak. 2,1-2,5 millát mutatott a compare. Ezek átlag 24-25 slotos gépek voltak. Leszerelve ugyan ez az összehasonlítás 1,5-1,8 milla volt = 24/25slottal. Ezek szerint meg lehet spórólni 6-800k egységet vételnél ha leszerelem a feljesztéseket ? Mert ha ez nem véletlen volt vagy én néztem el valamit akkor köszi. Mert így az egyenleg nekem elég jó. 800k val beértem a hangárba, fél óra loholás után összejött +2 milla abból tudtam venni egy korábban 2.5 millára taksált hajót 1,7ért. Így a hajóvásárlás után maradt 1,3 milka. Összesen egy óra molyolás után, lett egy új hajóm és még lóvé is több maradt mint beértem. Nyílván nem nagy kunszt de ha az arányokat nézem akkor egy 10-15 millás hajót is le lehet így óccsózni ? Hm ...