3250
-
#1848 PC-n egyedül annyi hiba van, hogyha exocraftból bányászok, vagy turbót használok, akkor egy ideig az aljnövényzet összemosódik, mint egy olajfestmény, majd ha elhagyom a területet, akkor megjavul.. elég zavaró. :/
Legfrissebb VGA driverrel, és 1.2.2-vel. -
Csokma60 #1847 Nektek is egyre többször fagy le?...Nekem 15 percenként jön egy tisztességes fagyás, miután kijött ez az új frissítés...PS4-en!!!...ami eddig nem volt jellemző -
Csokma60 #1846 Bementem egy ilyen Atlas interfészbe...adott 2 Warp cellát, meg egy Atlas gyöngyöt, ha jól értettem ezeket meg kell őrizni...Akkor, hogyan tovább?...Fel kell fedezni a környező bolygókat?...vagy menni kell tovább a lenini úton?... -
Csokma60 #1845 ...csak azt akartam mondani, hogy miért ilyen nagy a különbség eladási-, és vételár között?..el tudom adni 1800-ért, ha venni akarok meg 21000?...fordítva kéne legyen....hogyan lesz így pénzem?...Most mikor elcsesztem 3millát...kaptam egy mukitól +2 slottos fegyvert mint amim volt, csak nem vettem észre, hogy fele slott sérült, mire kijavítgattam..egy javítás 160000...kifejlesztettem..el is ment a kis pénzem...Repülőroncsok is mind kisebbek jönnek...
-
Norbertboy #1844 Magyarítás van már a játékhoz? -
#1843 Oké, de akkor se ezt ígérték!!! -
#1842 Behatárolt? :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.15. 02:15:00 -
TokraFan #1841 A workshop támogatás jó ötlet, de még elférne jóval több épületmodul és/vagy építési elem, mert egyelőre eléggé behatárolt az építési lehetőség. Most tesztelem a többi részét...hátha. -
#1840 Suspension-t gyártani kell, nem venni:) Asszem Carbon vagy Plutonoum kell hozzá. Ha van Atlas pass 1-ed, akkor meg esik minden hordóból. Kereskedni a kereskedő cuccokkal kell. Ereklyékkel, graviton ball-al (~20k), extrém ritka anyagokkal (vegyjel nélküliekkel), mint magma valami (40-70k közötti ára van), stb. Mindet meg lehet találni veszélyes rendszereken (pl. vörös csillagok).
Suspension fluid az egyik leggyakoribb "szemét". Antimatter már jobb, de abból meg eleinte úgyis warp cell-t készítesz, nem adod el.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.14. 22:13:01 -
Csokma60 #1839 Suspension fluid-ot eladhatok +3,8% marzssal ...viszont venni 5,6 % felárral tudok, ami 21771...??? Ezt nem értem, hogyan lehet ilyen nagy különbség... -
#1838 Új épületmodulok, 3 fajta felszíni jármű, versenyek, hajó/fegyver osztályok, új multi-tool modulok, több hajó tulajdon, questek, steam workshop, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.14. 15:51:56 -
Csokma60 #1837 Most töltöm az új frissítést, 3,6 Gb...biztos ebben is lesz sok új.... -
#1836 Akkor nem szóltam, nem emlékeztem. -
Csokma60 #1835 Most nézem, vannak napos oldalak és sötétek...Tehát berakhattak nappali-éjszakai időzónát...Nem a beállításokkal van a baj, arrább mész és kis idő múlva kivilágosodik... -
Csokma60 #1834 Hi,
PS4-en nyomom, nekem is volt olyan, hogy kicsit sötét volt a kép, de lehet csak a bolygó árnyékos oldalán voltunk, napszak változást itt nem vettem észre, vagy a bolygó volt eleve olyan?...Most ahol vagyok, nekem tökéletes a kép...Megint tölt egy jó kis update-et... -
Dagohun74 #1833 Üdv.
Játszik valaki PS4-en? Csak mert nálam nagyon sötét a kép. A fényerőt nem babrálnám a Tv-n mert minden más játéknál jó. Viszont a játékon belül hiába állítom a fényerőt semmi változás. Pc-n próbáltam anno a játékot a virágbolti verzióval, nem emlékszem hogy ennyire sötét volna. Ráadásul néztem pár videót a játékról (PS4) ott is sokkal világosabb a játék. -
TokraFan #1832 Te is itt voltál amikor megjelent a játék és napi szinten tárgyaltuk ki in real time...Akkor is leírtam, hogy alsó hangon 60-80órát beletettem...Nem is értem miről beszélsz... -
#1831 Űrállomásról lehet hazamenni, majd vissza bármelyik állomásra, ahonnan indítottál utazást. Az Atlas út meg sztori szinten kicsit érdekes, de ezen kívül semmi értelme, nem jár semmivel. 10x meglátogatod őket, elmesélik a történetet és annyi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.14. 01:02:32 -
Csokma60 #1830 Az addig ok, minden otthon-bázison, meg az űrbázisokon is van teleport, csak éppen nem lehet használni, Elindultam az Atlasz-úton...ha megérkezem a következő naprendszerbe...ott mi a feladat?...vagy nem muszáj ott gyűjtögetni?...lehet menni tövább, persze, ha van nafta?...vagy jobb ha bejárom az összes bolygóját...keresve a mukikat, hátha dobnak valamit? -
#1829 A bázisokra lehet teleportot is építeni, gondolom így a költözés vagy áthelyezés szavak nem mérvadóak. És bármikor visszamehetünk a korábbi nagyon tetsző bolygónkra. -
#1828 Én nem költöztettem el még őket mert pont találtam egy olyan frankó kis bolygót az elején, hogy örökre ott maradnék, de azt hiszem mikor megépíted az új helyen a kis helyüket, akkor ott lesznek ők is talán. -
Csokma60 #1827 Ok....Még egy kérdés: ha a bázisomat áthelyezem másik bolygóra ...az ott lévő technikusok, épületek, fejlesztések átjönnek az újra?...ír valamit, hogy elérhetők leszek ...itt a boltos muki melletti szekrényben...de nem mertem megcsinálni, nehogy elvesszenek... -
#1826 Csináld a küldetéseket amit ír a questlog és mindent elérsz. Minden útra vissza lehet térni. -
Csokma60 #1825 Akkor valszeg én letértem az Atlas útról, ha rajta voltam egyáltalán...láttam ezt valahol ...de vagy 2-3 ugrásra van tőlem....El voltam itt a környéken ahol vagyok, építgetem a bázisomat, de valami Voltaric Cell, vagy mi a bűnbánat hibádzik...Van ennek eleje, vagy csak rá kell állni? -
#1824 Húúúúha Úgy tűnik kicsit fáradt vagyok. -
#1823 Igen, de most Atlas Pass-ról volt szó:) -
#1822 Igen, igen. Közben utánanéztem, és az atlas stone-t csak ezek az Atlas Interface-k adnak, ha jól értem. -
#1821 Atlas-on nincs is csóka:) Szerintem te az Anomaly base-ről beszélsz, ahol mindig ketten vannak. Egy engineer és egy "fekete lyuk vadász":)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.13. 18:56:34 -
#1820 Természetesen lehet véleményed, de ha nem öltél a játékba minimum 10-20 órát, akkor totálisan hiteltelen a véleményed akár pozitív, akár negatív az. -
#1819 Akkor csak nekem adta az a csóka ott a bázison. -
#1818 Nem atlas-on, hanem anomaly-n, de a felszínen is eshet mindenhonnan random. -
#1817 Az atlas "állomásokon" kapod meg véletlenszerűen a receptet hozzá ha jól emlékszem. -
Csokma60 #1816 AtlasPass hol lehet szerezni?...sok bolygót bejártam már, de még nem vágott hozzám senki... -
Csokma60 #1815 Az természetes, ...mindenki írja le a véleményét, nincs ezzel semmi gond, ha valaki 25x mondja el, mert valami nem tetszik neki, azt is meg kell hallgatni (elolvasni). A véleményeket lehet ütköztetni...pro és kontra....csak ne fajuljon személyeskedésbe, anyázásba...mert az tényleg sehova nem vezet. Egy biztos, ha valami nekem nem teszik, nem fogom a drága időmet azzal tölteni, hogy bizonygassam, hogy milyen fos...Egyszer leírom max, hogy nem teszik, oszt jól van...akinek meg bejön...gyúrja!...egészségére! -
#1814 Nem birka mentalitás, csak nem értem miért lenne jobb nekem/neked/Margit néninek/akárkinek, ha bő fél évvel a megjelenés után is ezen hőbörögnék? Persze nekem se tetszett minden amit tettek (vagy nem tettek), meg is volt az ideje neki amikor kimorgolódtam magam rajta, de elmúlt. Élvezem a játékot ahogyan van, örülök az újdonságoknak ha vannak. Komolyan nem értem miért foglalkoztok ennyi idő után is ezzel, pláne ha nem is játszotok vele. Csak magatokat hergelitek és idegesítitek fel. Annyit tudsz tenni az ilyen átverések ellen, hogy nem veszed meg.
A vélemény dologban igazad van amúgy, csak fárasztó egyfolytában ugyanazt hallani/olvasni ennyi idő után is (és felesleges is).
Utoljára szerkesztette: horika, 2017.03.13. 16:51:59 -
#1813 Én azért írtam mert tényleg vicces volt hogy ketten külön ugyanazt a példát hozták fel. Nem sértésből. A játék témába nem akarok beleszólni mert annyit nem játszottam vele. -
TokraFan #1812 "Ide azok járnak (gondolom) akiknek tetszik a játék úgy ahogy van így megvették és szeretnek játszani vele. Miért vagy itt?"
Nem, egy fórumba azok járnak, akiknek véleménye van az adott témáról, legyen az akár eltérő vélemény másokétól! Amire te gondolsz, az a rajongói klub!
El kell fogadni, ez volt, ezt adták ki
Ez a klasszikus birka mentalitás, amiről beszéltem. Aki mindent elfogad, ne csodálkozzon, ha mindenki ott veri át és tapossa el, ahol csak akarja. Elvégre, majd azt is szó nélkül hagyja. ;-)
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.13. 16:31:58 -
lammaer #1811 Azért amikor vmit actual iname footerként vetítenek valamit ami nem volt soha a játékban vagy amikor egy interjúban konkrétan kijelentenek vmit amiről utóbb nyilvánvalóan kierül hogy hazugság... az vhogy nem ugyanaz mint a mekis példa.
Megjegyzem a mekis treklám is büntetést érdemelne, ebben igazad van. De azért mert vannak emberek akik belédrugnak az utcán nem kell elfogadni hogy az a helyénvaló s megszokott. Sztem igenis kel hörögni ilyen esetekben, nem bírkaként tűrni és elfogadni hogy az embert lépten nyomon le akarják húzni.
(pont ezért szeretem az összeomlás c filmet, amikor bemegy a burgrezőbe balhézni :D ) -
Csokma60 #1810 Most látom, hogy 8393 Ft a teljes ár, a PS Plus tagsággal rendelkezőknek meg 4796 Ft. -
Csokma60 #1809 Nem találok lezuhant űrhajóroncsokat ....hogyan lehet ilyeneket találni?, ...mert mostanában egyik bolygón sem jön....