3250
-
TokraFan #1888 Nem tudsz kiszállni sem a hajóból! Én ragadtam be pl. hegybe, föld alá stb. :-) Igaz, az még a v1.0 volt, de nem hinném, hogy ebben bérmi változás történt volna.
Kéne ennek a játéknak egy rendes repülési modell, és egy joy támogatás is. Egérrel nem is tudok, de nem is akarok űrharcolni. Lehetetlen. Kerülöm is az ellenséges flottákat, csak nehogy harcolni kelljen. Jó lenne egy rendes szimulátoros irányítás, mint pl. az Elite-nél vagy az X3-nál. -
Csokma60 #1887 Még nekem sem sikerült, annyi biztos, hogy kell hozzá bázis, ott kell kell megépíteni..kell hozzá egy technikust bérelni egy űrbázisról, mondja, hogy melyiket kéri a 3 fajból...Aztán még kér valamit...na ez az ....ami még nekem nincs meg...Akinek már van, csak többet tud. -
Dagohun74 #1886 Üdv. Lenne egy kérdésem hogy lehet a földi járműveket megszerezni? Űrhajóm már van jó, multi tool-om se rossz, de földi járművem még nincs. Mondjuk bázisom se de még nem találtam helyet ahol letelepednék. -
#1885 Na de minden bolygón van legalább egy pár "jármű idehívó" terminál, amikhez csak egy bypass chip szükséges. :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.03.20. 10:35:13 -
TokraFan #1884 Meg be is tudsz úgy ragadni egy tereptárgyba, hogy se előre, se hátra és ha nem volt backup, akkor vége a dalnak, lezdheted előről az egészet! :-) Próbáltam... -
#1883 Repüléshez van freefly mod a nexuson és nmsmods-on. Azzal úgy repülsz és oda ahova akarsz. Tudsz tolatni, lebegni, stb. -
#1882 Miután a játéknak sosincs vége, ha felmerül a ragequit benned, akkor ez nem a te játékod :) -
#1881 Mikor jópár tervrajz múlik rajt, akkor azért nem árt ha tudja az ember, mert hamar ragequit lesz a vége. :) -
Csokma60 #1880 Teljesen egyetértek veled mindenben....az irányítással kapcsolatban esetleg annyi változás lett, mostmár ha ozzáérsz, nekimész valaminek..pl. fateteje, sziklaorma ..stb...vesz le a hajó pajzsából..Nekem is hiányzik egy rendes térkép...A bolygók felfedezése..pl indulhatna teljes sötétségben...és ahogy haladsz előre...úgy világosodna ki...ezt nem lenne bonyolult megcsinálni...Van valamilyen szerkezet, most nem ugrik be az angol neve...még nem tudom gyártani, mert kell hozzá még valami....amit úgy értelmeztem, talán arra való, hogy megjelölj helyeket, ... ezzel a jelzővel.... aztán könnyen vissza találsz oda...A galaxis térképen is eltudnék képzelni egy olyat...valami jelzést a bolygók mellé..ahol már jártunk mutatná...Menni fog ez, de látszik van még sok tennivaló...csak csinálják! -
#1879 Játssz és rájössz mindenre. Én is így tettem. Ne vedd magadtól a játék lényegét, ami pont a felfedezés. -
TokraFan #1878 Akkor nálam valami gáz van, mert én SSD-ről tolom... -
#1877 Köszönöm! :)
Akkor nem veszítek el semmilyen fejlesztést a kimaxolt pultokból, de nem is muszáj őket megépítenem?
Képeket(!), vagy legalább Steamen :D
Utoljára szerkesztette: papi08, 2017.03.18. 22:47:03 -
#1876 Mindent megjegyez. Az alapanyagok egy részét visszakapod, a többit újra kell építeni, de a konténerek tartalma, járgány fejlesztések, tech pultok adatai mind megmaradnak.
Pont tegnap költöztem egy tökéletes bolygóra, 78 fényévre a középponttól:) semmilyen extra negatív hatás, nappal 25 fok éjjel -20, zöld mezők, patakok, erdők. Csodás kis hely otthonnak:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 22:35:37 -
#1875 Sziasztok!
Új bázis elfoglalásáról mit kell tudni? Elveszik minden a régiből? Esetleg már nem tudom majd használni? Egy másik naprendszerben találtam egy csodaszép nyugis, zöld füves/fás bolygót vízzel, mindennel., és valahogy jobban tetszik mint a vörös flórás bolygó :)
Köszi! :) -
#1874 Ja nálam is max 10-15mp. Pedig nem is SSD-n van a játék. -
#1873 Szinte mindennel egyetértek, viszont nálam nincs ilyen hosszú töltés, nem tudom nálad mitől lehet. Amikor először teleportálok, az picit hosszabb, mondjuk 20-30mp, de utána kb. 10-15mp a következő teleport. -
TokraFan #1872 Megnéztem a gamét megint, hát vegyesek az érzéseim.
Pozitív irányba történt sok változás, az építés szinte 1:1-ben Subnautica, ami nem válik hátrányára mert ott ez teljesen jól működik. Jópofa a felbérelhető tagok lehetősége, jók a járművek, kicsit életet vittek a space station-okba is, bár arról még eléggé süt, hogy nem így tervezték, mert kicsi a hely és csak be vannak oda hányva az idegenek. Ezt sokkal jobban meg lehetett volna oldani egy rendes bázisbelsővel. De így is jobb, mint ami volt az 1.0-ban.
Bővítették az asset listát is ahogy látom, már nem annyira egyforma minden 15bolygót követően.
És végre vissza lehet menni egy már meglátogatott rendszerbe!
Továbbra is gázos viszont: A galaxy map! Nem várok Elite Dangerous szintet, de azért ráférne egy kis munka, mert így rettenetesen idegesítő az egész. A másik, az irányítás. Továbbra is maximal konzolos, arcade az egész. Nincs joy support még mindig, a bolygókon pedig repül magától, ahogy eddig is. Rengeteget ront az élményen.
A teleport pedig -legalább is nálam-, nagyon lassan teleportál. Közel 1 percig kell bámulni tunnel animációt, mire hajlandó végre teleportálni az új helyre. És még nagyon kéne egy bolygó map, mert még mindig az van, hogy találok egy állomást, de ha messzire megyek tőle, akkor soha a büdös életben nem találok már vissza, semmi nem jelzi, merre volt. Pedig a Discovery ablakban adná magát a lehetőség, hogy a már felfedezett helyekre kattintva lehessen kérni legalább egy útjelző ikont vagy valamit...Van még mit dolgozni ezen, de a 2.0 talán már jó lesz.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.18. 18:03:07 -
Csokma60 #1871 Egy űrbázison Dinamic Resonatrorral...Megvettem bejövő úrhajósoktól -2,5% -al olcsóbban, mint a galaxisi átlag és eladtam +95%-al többért...Mikor telelettem... a puttony is és a hajóraktár is, felszaladtam, eladtam...Egy forduló alatt csináltam 800,000 -et..hát kellett párat fordulni, míg összejött, de még mindig gyorsabban ment, mint valamelyik bolygón bányászni a nyersit, leszállni, felszállni, időjárás, őrszemek, stb...aztán keresgélni, hol adod el.. -
Dagohun74 #1870 Mivel szedtél össze 15 misit ha szabad kérdeznem? -
Dagohun74 #1869 Na megvan a válasz miért sötét a játék nálam.
-Fix for HDR rendering being dark on some TV models
Ez lesz a baj. -
Csokma60 #1868 Ez mind szép és jó, de valami zűr van az űrben...Nekem még mindig lefagy PS4-en... -
TokraFan #1867 Thanks! -
#1866 Nem, helyette van a teleport. Nem is láttam portált a fundation patch óta, szerintem kivették őket. -
TokraFan #1865 Mit tudni a portálokról? Működnek már? -
Csokma60 #1864 Nem kínlódok vele, majd, ha több időm lesz...addig is kösz a segítséget. Szóval pipec kis hajót vettem...Összegereblyéztem az este 15 misit, +49% a pajzsa alapból...31 slotos...előtt az 21-es volt...Emurayoroz S19 Cupé -
Mai Experimental patch:
Optimised HBAO so that it runs faster
Added an option to lock framerate on PS4 to 30 fps to keep the frame rate stable
Sentinel drones now investigate correctly when in a vehicle
Fixed a rare bug that could cause players to fall through the floor when exiting a ship
Fixed texturing issue in freighter bases
Fixed and inventory exploit when purchasing multiple ships in a freighter that allows you to duplicate your ship's inventory
Fixed a bug that causes freighters to be too cheap
You can no longer build the Exocraft Terminal in freighter bases, this prevented players from being able to complete the vehicle missions
Fix for ships spawning on top of each other
Fixed a crash in physics
Fixed a crash resulting from running out of memory
Improved vehicle audio
Fix for certain UI elements having over-saturated colours in HDR
Fix for font anti-aliasing in HDR
Improved performance of UI rendering in HDR
Fix for HDR rendering being dark on some TV models
Fixed a visual issue with the T-shaped corridor
Added error messaging for failed uploads to Steam Workshop
Colossus camera is now slightly further back when moving at speed
Exocraft mining lasers are now easier to aim up
Increased yield from Autonomous Field Mining Units
Fixed issue with Colossus Exocraft's wheels sinking through the ground
Adjust colossus collision to make it harder to go underground
Enable Steam Controller in base reporting and Steam Workshop base upload
The animation when exiting the Colossus is improved
Exocraft mining laser uses less fuel but is less effective in combat
Fixes for the white sphere that shows when at the photo mode boundary
Fix for ladders vanishing in bases
Fixed a crash when uploading and downloading bases using Steam Workshop
Default to frame lock on for PS4 and off for PS4Pro
Fixed an issue caused when dieing in permadeath with the inventory screen open
Fixed a bug causing poor performace when in a vehicle near predator creatures
Optimised HBAO -
#1862 Hozzászólás doboz alatt kép beszúrása gomb. http:// is kell. -
Csokma60 #1861 hogyan kell a képet beszúrni?, mert bemásoltam az url-jét, de semmi.. -
Csokma60 #1860 Ezt a kis babát sikerült megszereznem, 16,1 milla volt, de van benne rádiósmagnó, pohártartó és elektromos ablakemelő, dönthető ülés, 2 év műszaki... -
Dagohun74 #1859 Amit megfigyeltem akkor fagy ki ha közel vagy ahhoz amit bányászol, tarts távolságot. A bolygókon szintén kifagy ha rajta állok a kavicson amit lövök. Bár ez mióta fent van a 1.22 patch még nem fordult elő, de már akkor is messzebbről bányászok. -
Dagohun74 #1858 Nekem is kifagy az űrben való bányászatkor (PS4). -
Csokma60 #1857 Van ezeknek valami supportjuk?...Mert mostmár írni kéne, hogy kint az űrben mikor szedem a nyersit, ...vasat, rezet, nikkelt, stb....ami van...kb 2 perc és jön a fagyás...Megáll minden, csak újraindítás segít. Kicsit már bosszantó.Nektek van ilyen? PS4-en nyomom. -
#1856 Most mi a baj? -
TokraFan #1855
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.15. 22:30:00 -
#1854 Üdv!
A magyarítás jelenleg szünetel, mert várom, hogy végezzenek a frissítések kiadásával. Eredetileg 450 ezer karakter volt a játékban. Az 1.1-es verzióval ez megugrott 540 ezerre. A legújabb verziót még nem volt időm ellenőrizni. Jelenleg olyan 100 ezer karakter lehet magyarul leütve.
A verziókövetést megnehezíti az is, hogy minden frissítésnél változik a játék fájljainak helye és neve.
További információk:
- a fájlokat psarc-ban tárolja a játék, amit egy egyszerű Total Commander beépülővel ki lehet csomagolni.
- A nyelvi fájl pedig hexában van, de írtak rá programot, így nem okoz gondot a karakterlimit.
A szövegek egy gdrive-os táblázatban vannak, ezáltal könnyen megoldható a fordítás és lektorálás.
Jelenleg még sok más projekttel is foglalkozok, így időpontot nem fogok ígérni. Kész lesz, amikor kész lesz. Ha valaki szeretne esetleg segíteni, az írjon rám privátban. -
#1853 Meg most már a pathfinder update miatt méginkább. -
#1852 Van egy alpha verzió a nomanskymods.com-on. csak ugye már elavult a foundation update miatt... -
#1851 Nincs és szerintem nem is lesz. -
#1850 10 "gyöngy" kell, 10 Atlas interfészt kell meglátogatnod. Az utolsónál elmondja a történet végét, elveszi a 10 követ és mehetsz ahová akarsz:) Mint írtam a sztori érdekes, ha érted, egyébként semmi értelme az Atlas vonalnak. -
#1849 Warp cell a hiperugráshoz kell, az atlas stone-t meg igen, tartsd meg.
A vételár meg azért lehet ilyen magas, mert véletlenszerűen néhány termék ára felmegy vagy lemegy, mintha nagy kereslet lenne rá. Van ezek mellett egy csillag.