No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy máshol kell?
[merlinw.org]
Lassan viszont elkezdhetnék csepegtetni az infőkat az érkező tartalmakróll, mert ez a foundation update jó volt, meg minden, de megcsináltam minden küldit, építettem bázist, stb. de hogyan tovább? Illetve MIÉRT játszak tovább?
[merlinw.org]
Eddig úgy emlékszem, hogy az X-szel váltott mindig fegyvert. De arra most más jön be.
Mondjuk megnézhettem volna a beállításokat...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nálam valahogy nem javítottak rajta, inkább rontottak.
És mivel lehet fegyvert váltani a hajón, mert ezt is jól elcseszték és most nem tudok lőni.
Nem tudtam megvárni, míg betölti a shadereket, kilőttem ALT+F4-gyel.
Pedig azért jópár percet hagytam, hogy akadozva száguldjanak el mellettem a csillagok, de már nagyon zavaró volt az is.
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Munkatársakat keres a Hello Games
Természetesen a No Man Sky további fejlesztéséhez.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ezt konkrtéan kizártnak tartom. A kettőt egy lapon említeni sem lehet. Eleve, a játék alapja sem az igazi. Nincs repmodell, nem létezik joystick support, az egész játékról sük az arcade érzés. Ami nem baj, ettől még lehetne jó a maga műfajában, de az X egy korrekt szimuláció, itt ilyen szintről még nyomokban sincs szó sajnos. És ezen nem változtat sem bázisépítés, sem földi járművek bevezetése. Az egyetlen játék amiről jelenleg el tudom képzelni,hogy az X nyomába érhet, az az Elite, mert ott az alapok nagyon rendben vannak. Csak ugye iszonyat lassan fejlesztik és X-hez fogható összetettség, vagy olyan fícsörök mint pl. X3-ban, még kilátásba sincsenek. Talán majd az Star Citizen, de az még messze van. Ez meg marad egy vidám felfedezős, nem igazán komolyan vehető arcade játéknak.
Várom a fejleményeket és tapasztalatokat, tényleg le van árazva 35 ajróra a steam őszi vásáron - ja aminek ma vége -, de még így is sok.
Majd jön a karácsonyi vásár, ha akkor kicsit visszább vesznek az árból, akkor lehet hogy adok egy esélyt nekik, bár most tökéletesen elvagyok a vonatozással és a vidámpark építéssel <#vigyor>#vigyor>
[merlinw.org]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Sok jóság került a játékba, mondjuk valóban, történet, cél nélkül elég savanyú. Viszont max grafikán fix a 60 fps😊
[merlinw.org]
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amúgy visszatérve a játékra a felfogadható alienek mit csinálnak a bázison? Pl a farmer neveli a növényeket és be is gyűjti,vagy csak ül az asztalnál aztán hellozik ha közel megyünk?😄
még sok videó nincs róla youtube-on,nekem meg még nincs meg,bár le van árazva ,de még nem győzött meg h megvegyem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De még csinálhatnak belőle játékot. Bár nekem a sok lehetőség nem tetszik. Minek majmolni a többieket? Túlélőben indult, maradt is volna meg annak.
Nálam így már nagyon hajaz a Space Engineers-re. Természetesen sokkal kevesebb fizikával és több látványelemmel, de akkor is...
eddig a x rebirth állt a legközelebb ahhoz amire vágynék,bár ott is elkéne egy stratégiai nézet a nagyobb csatáknál amikor több hajót kéne irányítani,amolyan nexus jupiter incidenthez hasonló 😄
de a bázis,vagy birodalomépítős rtsek kihaltak manapság sajna :/
még várok vele mi lesz belőle.de az irány jó...,még egy kis igazi multiplayer beleférhetne,persze opcionálisan