23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
nibron #21399 Nem olvastam a change log-ot, de bevezettek valami statisztikát (az eszközökről vagy a használatukról), gondolom ahhoz van köze. Elvileg minden build után új játékot kellene kreálni, mivel ugye változik a játék szerkezete. Úgyhogy inkább saját magadnak köszönd meg, hogy nem kezdtél új pályát, ne a Pimps-nek. Így ha most hivatalosan is tesztelnél, érvénytelen lenne az összes jelentésed. A Pimps meg csak teszi a dolgát. Örülünk Vincent? -
DevEagle #21398 Arról nem volt szó hogy a már meglévő mapon minden eszköz ag update miatt 0 durabilyti lesz és mindent meg kell javítani. Nem olvastam a change logban sehol. Azonnal addoltam is befele 50 repairt. Köszi Pimps, meg se lepődök... -
DevEagle #21397 Tudtad ha egy sorban vannak a zombik, és fejbelövöd az elsőt kb. 4 meghal egyszerre. Szóval nem lehetetlen 4 golyóval 20 zombi. -
DevEagle #21396 Soha ne iratkozz fel JaWoodle csatornájára, mert te magad szeretsz tesztelni. -
seza444 #21395 Nállam a rámpa most igy néz ki! Persze még nincs kibetonozva teljessen de úgy néz ki hogy müködik.
Utoljára szerkesztette: seza444, 2019.10.17. 05:17:30 -
Ironman2 #21394 Alakul ez! Itt hogyan érvényesül vajon a zombi szuper düh? -
Ironman2 #21393 Konzolosoknak sajnos még nem jó hírrel kecsegtet a Fun Pimps.Annyi hogy most nagynehezen visszaszerezték a jogokat a Telltale Gamestől,de vannak jogi hercehurcáik a Sonyval,és a Microsofttal is.Rengeteg idejüket,és pénzüket felemésztett a Telltale csődje miatt a cégüket.Sajnos a konzolosok még az alfa15 verziót játszhatják,és nagyon sokáig nem is várható update,talán csak akkor mikor a játék pc-n aranylemezre kerül.
https://7daystodie.com/console-news/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.16. 23:25:07 -
Bal0924 #21392 Kijött a A18 Experimental b149. -
Ironman2 #21391 Visszasírom azokat a wood logokat! -
#21390 egy kicsi fura érzés fogott el ezzel kapcsolatban nem igazán tudom megmagyarázni/= ez nem akar negatívum lenni vagy pozitívum
inkább egy megfigyelés.. azt hiszem..
fura hogy régen emlékszem mekkora bázisa volt Iron nak a sok tüskével
emlékszem a sok iron bar rácsra mindenki máskép építette akár egybe a bázisát a hordaváróval
majd jött az a fehér steel a tradereknél ami jobb nagyobb szint volt mint a steel és a zombik akkor jóval többet is sebeztek már block ba
emlékszem ilyenkor random bázisára is a "pole" és talán fél blockos megoldásokkal :D
most meg ez a folyósó árammal csapdákkal vhogy unalmasnak tünik.
vagy kiábrándító egy picit nem tudom erre sem tudom a választ
bár ha belegondolok érdekes visszanézni hogy kb 6-os verziótól máig egyre inkább agresszívebbek, szívósabbak és erősebbek lettek az ellenségek
végülis ha belegondolok ez kevés* munkába telik és jóval megdobja a játék élményt/kedvet évről évre
machine gunnal 20 tölténnyel megölni 15 zombit ma már szinte egyenlő a lehetetlennel :D
*mármint mihez viszonyítva persze
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.10.16. 20:00:24 -
vajdaati #21389 Persze, kérdezhetsz. :) Sokféle módon működik, még úgy is, ha nincs semmi a wedge helyén. Akkor próbálnak átugrani, igaz a 4 távolság már kicsit nagy ehhez, az 3-al működik igazán. ( És 4-5 magasra kell építeni minimum, mert alacsonyabban inkább bontanak. ) A régi váróim mind ilyen ugrálósak voltak, a "ketrec" ajtaját be lehetett szűkíteni egy blokkra a földön lévő csapóajtó felnyitásával. Szóval a wedge - csak úgy. Mert láttam, hogy van olyan aki ezt használja és most ezt próbáltam. De jó a háromszög blokkokból kirakott lyuk is, sőt 17.4-ben az elfektetett ajtókon is átestek. Azt még nem próbáltam 18-ban. Hosszabb folyosóval, több árammal és dartokkal simán működik a leesős rész nélkül is. Ez a stabil verziós bázisaimon csak olyan vésztartalék, hogy ha nagy gáz van, át tudjak ugrani rajta. Vagy ha kicsivel, hordánál lagoló játékossal partyzok, ő biztonságban legyen a túloldalon. Az oszlopok vaslemezzel vannak bevonva, de az új kinézet miatt nem nagyon lehet őket észrevenni. Rácsokhoz nem volt még elég anyagom, a ketrec sincs kész.
Utoljára szerkesztette: vajdaati, 2019.10.16. 19:15:48 -
DevEagle #21388 Ez a LOD dolog amúgy a cities skyline játékból ismerős lehet. Ja tudtátok az is Unity engine? Ott is ha kizoomolsz, és nincs a workshopos házon korrekt LOD akkor laggol a game... -
DevEagle #21387 Ja ma hallottam nexustól rust liveban egy rust megoldást. Valami garbage dolgot ürít a game vagy a szerver és olyankor laggol a game kicsit. Ott lesz a tű éles hd textura megoldása. Ja meg a korrekt LOD a távolban levő dolgok sokkal kisebb felbontású. Talán valami hasonló kéne ide is hogy ne egye meg a vidi memóriát a game. -
DevEagle #21386 Jó ötlet! Kérdezhetek? A wedge slope egymás mellett is hatásos minek raktad szét? Ugyanúgy lecsúsznak a zombik nem? Az oszlopokat ha ráccsal bevonod nem ütik akkor nem mindegy hogy ha futkorásznak? Persze aki szereti az elektomosság adta fps esés annak jó ez. Mondjuk így kell kimaxolni a gamet hogy mindent legyártasz... -
vajdaati #21385
A tornyos-rámpás bázisom elötti tervek alapján épített váró a 18exp-ben. Már négy vérholdat túlélt, most csak a szomszédokat hívtam át egy tesztelésre. Három blokk széles feljárón jönnek fel, egy blokkra beszorítom őket, ott pedig a drót bénítja őket - egymás mögött. AP lőszerhez ideális, iszonyú aratást lehet rendezni köztük. Talán 10% esik le és jön újra. -
seza444 #21384 Jó maradjon a18. De a javításra rá kell feküdni. Szerintem a hasonló jatékokat elnézve ez a stílus kimagasló és tényleg jó ötlet . De amig igy halad és folyton új dolgokat talál ki és ahogy akela is kisérleti p@tká.... vagyunk és igy megöli a játék magát. -
DevEagle #21383 Nekem pár száz óra se kell egy mapon singleban hogy megunjam. Nem érdekel a repcsi pl meg se csináltam csak 2x kb. Minek lootolni ha már atom biztos vagyok. Főleg a18 mivel annyi a löszer meg a fegyó hogy single player kifogyni is nehezen fog ha nem mindenhol azzal mászkál. Szerintem maradjon a18 végleg azt lehet csiszolni. Tudom. Álom... -
seza444 #21382 Tudom hogy alfa de igazábol a az hogy van egy hd-s környezet és új ikonok spontán nem érdekel. De több olya hiba van volt és lessz benne ami miatt pl egy pvp játszhatatlan. Szerintem ha elkezdeném itt leírni sokunknak nem újdonság de van akinek az. De pl claim blokk inaktívá teszo magát. Vagy texura alá kukucska vagy bloodmoon xp farm (ezt sokan nem ismerik) de pl amikor a játék duplikál be neked motort gyrot vagy örök élet fa. Ezek azok amit orvosolni kellene és még szerintem a negyedét nem írtam le amiket tudok. Tehát ha összegzem a18at és alapul veszem azt hogy mit csináltak akkor max oda jutok hogy kapott egy szép kosztümöt azt ennyi. Szerintem maradhatott volna az a17 grafika és a hibákat javitották volna ami általában 200-500 nap után a szerverek nagyrésztét kinyirja szerintem elörébb lennénk. És amikről általában senki nem beszél az az hogy kb 100-200 szint után amikor eléred azt hogy mindent legyárthatsz utána unalmassá válik a játék és talán ez miatt is üres vagy hal ki nagyon sok szeró. -
Akela0107 #21381 Nem jól értelmezed az általunk mondott A16 dolgait! Nem azt mondjuk, hogy az volt tökéletes qrvára, hanem azt, hogy ott jobban s (lehet csak nekünk) ésszerűbben működtek a dolgok (fejlődés, közelharc, zombi agy s nem építészmérnök zozók stb.). S a véleményünk szerint azt a vonalat kellett volna tovább fejleszteni, de attól már teljesen elfordult a játék. A16 alapjára is lehetett volna nehezítést és beszarós dolgokat is bele tenni a játékba. Tehát nem az volt a tökéletes szerintünk sem. De ne felejtsük el, hogy lehet bármi nehéz a játék, ha minden nap játszol, akkor egy idő után azt is kirázod kisujjból. A18 is cirka 3 hónap múlva smafu lesz, mert megszokod, nehezíthetik azt akárhogyan. Szerintem...
S barátaimnak is válaszolok:
Seza! Nem vagy maradi, csak a mi 7DTD játékstílusunk nem ezt a vonalat képviseli, amit a játék vett.
Ati! Nem izgat valóban a táska mellett az öv dobás is, nem szokásom sokat elejteni :)
De jelenleg legalább dobálnám köztetetek!! Jó játékot fiúk!
Utoljára szerkesztette: Akela0107, 2019.10.15. 22:10:19 -
hapi #21380 Keveset játszottam eddig A18-at, de szerintem köröket ver minden eddigi buildre. Lootolás közben halál félelmem van a házakban. Mindent szét kell vágnom mert, minden alapanyagra szükségem van. Fejlődést is át kell gondolnom rendesen, most nem az van mint eddig, hogy mindenki ugyan azt fejleszti.
Az A16.4 mítoszt én nem értem meg egyáltalán. Ott kb. 10 nap alatt érinthetetlen isten voltam a bevehetetlen bázisomon, nem is motivált semmi a további játékra, abban az 1 évben volt először uninstalálva a játék. -
seza444 #21379 Hali!
Probálom megfogalmazni amit gondolok az a18-ról pár mondatba de be vallom olyan érzésel vagyok mint az értékelése steamen "vegyes"
Elsősorban eggyet értek Akelával fénykora 16.4 tényleg best és azt a vonalat kellet volna tovább vinni de nem!
Most azért elnézve az össze beharangozó kis szösszenetet amit dobáltak nekünk pfuu majd mekora dobás lessz .. hát nem jött össze valahogy!!
Értékelem hogy azért probálkoztak, és tényleg vannak benne ötletek amik tényleg jók és van értelme de valamiért nem tud megfogni.
Saját kis véleményem az hogy valahol a játék el ment más írányba valahogy úgy látom, és videósokat is elnézve valamiért nem épülnek jó hordavárók, és frankó bázisok mindenki bevonult egy prefab házba és ennyi. Kreatív valamiért kiszorult vagy csak lehet én vagyok vak? :) de én csak azt látom lootolj és majd éld túl azt a kövi 7 napot és ennyi egyszóval mókuskerék. Lehet bennem van a hiba és én valamiért maradi vagyok és 2000óra felett lehet én csömörlöttem bele az wipe-wipe-wipe és ezt ki szedtük, és ezt bele raktuk, és ezt ide oda . az nem jó! sebezzen többet... stb stb stilustol. Persze a 1 probát még megér és a stabilt megvárom és majd letesztelem . Reménykedek hogy jobb lessz! nah ... mindegy jól kisírtam magam itt :) de hát nah... -
#21378 Egyébként simán eltudnám képzelni, hogy a hátizsákot ledobod a hátadról ott ahol vagy.
Ekkor megszűnik a túlterhelt állapot, eltudsz szaladni és később visszamenni érte ha más nem veszi fel addig.
Persze ez nagy könnyítés lenne az amúgy sem nehéz játékban, kockázat lehetne, hogy szétütik a zombik.
Mikor jön a stable?
-
#21377 amikor meghalsz kapsz egy másik táskát
ehhez az kellene, hogy akkor nem elérhető az inventory
de ha már itt tartunk a játék stratégiájába tartozik mikor lootolgatsz
látod és tudod hogy lassabb vagy/tele vagy -akkor azt te döntötted el
és máskép nézve lehet in game játékként csak lent teremne a táskád a földön és gombnyomásra vissza
de relatív a szűk konyhában mikor elkezd feléd rohanni a nagyi vérző szájjal a két vállas tagyót letenni gyorsan nem egyszerű (miközben a kezed tele)
persze mondhatnánk azt is bunkóról íjra sem könnyű váltani mégis az /ez egy játék :)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.10.15. 17:30:40 -
#21376 Miért szerinted hülyeség lenne egy ilyen opció? -
undY1ng #21375 XD -
hapi #21374 Már rég benne van, csak meg kell halnod és eldobja :) -
#21373 Még mindíg nem lehet ledobni a hátizsákot a földre, hogy tudj menekülni, ha netán bajba kerülnél és épp túl vagy terhelve? -
vajdaati #21372 Úgyis nagyon vigyázni kell a halállal az Xp vesztés miatt, szerintem a cucc eldobása nem változtat sokat. ( Akela úgyis túlélő, aki képes 500 órát játszani halál nélkül. :D ) -
gilverto #21371 igen, de lehet a halálkor mindent veszteni fogsz, ennyit változtatok szerintem. -
#21370 Random_ szervere is fut megállíthatatlanul, ezekkel a beállításokkal: 7 Days to Die by Random_ vanilla A18 -
Ironman2 #21369 Faatal volt,ő azért tud programozni a Fun Pimpsnél.Már az eleje óta velük dolgozik.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.14. 12:50:30 -
undY1ng #21368 Nem olyan sok az.... valamelyik már 10K+ óránál jár. Igazából ha már egy napi 3-4 órát tolod, simán összejön. -
DevEagle #21367 Ötlet várom a véleményeket. Ha újra kezdem akkor 4pont rögtön intellect utánna meg majd 2 pont a forge és workbench miatt. Másra nem is érdemes addig pakolnj mert forge és workbench nélkül nem lehet menni sokra. Véleményetek erről? -
DevEagle #21366 Ja 1400 valamennyi a játékórám. Akinek 4000+ van az hogy? Alpha 1től csak ezzel játszik? -
DevEagle #21365 Aki a mostani patchben optimalizált valamit az ki volt vajon? Írtátok valahol. Na annak az embernek arany keze van. Ő ért valamihez a többiek töltelék. Tegnap jött le 1.2 gb patch, feljebb vettem a garfikát mert 90 stabil fps mindenhol, random hordát direkt úgy zúztam hogy behúztam házak közé házakba, fák közé semmi fps drop. Ugrálva zoom nélkül forgásból lőttem a z ket semmi akadás. Nem full grafon de feljebb vettem mint amikor sírtam lejebb miatta. Na ez már valami. -
vajdaati #21364 Gilgear a stabil verzióra várakozik, még nem aktív. -
Akela0107 #21363 A szerverek listáján voltak eddig is s most is van több magyar szerver. Onnan ide senki sem szokott feljönni? Az itteni lista is min. a duplája lenhetne. -
havenday #21362 csupasz ugar megy, mióta elindult -
undY1ng #21361 Várom! ;) -
Ironman2 #21360 Beraktam a szerót a bannerba,ez alapján keressetek rá a lobbyban! Nemtudom a többiek szervere hogy áll?
Random?
Csupasz Ugar?
gilgear?
Angerfist?