7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Elnézést az elöző 2 kis bejegyzésért de a telefon bosszút esküdött ellenem!! Valamiért 1 mondat jelent meg a kis irományombol.
Tudom itt új,de szerintem páran ismernek. Gyorsan összefoglalva:1700 óra saját kis mapp (16.4) kockaparty (16.4),kopasz ugar 4 wipe-ig (17.1 havendayel igen tényleg kopasz volt,és ugar 😊 most kockaparty 17.4. stb stb... Mondjuk úgy egyszerűbb lett volna... Igen én is 7d2d függő vagyok!
?? Hogy ati havert erősítsem.. Tegnap a gun safe ajtaját hallottam csattani! Soti betárazva,steel ruha kijavitva! Soti,ak,sniper. Hmm mi marad még? ahh benzin,hordó,50 akna,40 dinamit és az auger. Motor már kint zugott és akkor goo. A 10es,a 20as szintű,50, és 240esek együtt indultak csatába. Minden jól ment base megvan akkor hogy legyen? Mindegy, bontjuk ahogy lehet. És akkor offlinbol-online read lett. A védők hősiesen probálták a napok óta 1-2 offline, de nem elhagyatott bunkerböl lopott cucaikat védeni de nem jött össze. Feladták!! 1 órás küzdelem volt! És akkor a legbrutálisab pillanat jött!! ?A bázis barátom testvérem testi épségét nem kimélve vetette magát a zozik elé hogy lecsalja a bázis aljára hogy zuzzák be nekünk az ajtót de halála elött hősies szövege még mindig a eszembe jut. Jééé a pompomlány ahogy maszik le a létrán látom a bugyiját 😊 😊 😊. Szerintem ott ki is égtem 10 percre.. Viccet félretéve tényleg az a jópár fő az a 5-10 ember ősszefogása az felbecsülhetetlen volt. Grat kockaparty team.
Utoljára szerkesztette: seza444, 2019.08.31. 22:55:49
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Csináltak rámpát is, amin tud menni a 4x4 vagy a motor, és nem sérülnek a blokkok?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.30. 16:49:09
Az elektromosság melyik verzióval is jött be a játékba?
https://www.twitch.tv/sp1gu
Darkness falls ban már rég halott lenne a 7. napitól is 😊
(igaz abból kettőt nem lehet látni,de sebaj,lényeg hogy kaptunk valamit)<#idiota>#idiota>
(katt a kis képekre)

itt még az a kép mikor beszerezte az alkatrészeket:
azért jó hogy a tradernél majd mindent meg lehet vásárolgatni,csak gondolom kell is hozzá olyan perk,meg szint hogy megnyíljanak ezek az alkatrészek,alapból szerintem nem lesz elérhető
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.25. 12:03:39
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Volt egy kollégám, az találta ki erre a "big buttont"! 😊 Az ügyfél állandóan változtatott az igényén, és az állandó átírás helyett erre az lett volna a megoldás, hogy tesz a képernyő közepére egy nagy gombot, az ügyfél kitalálja, mit szeretne, aztán rányom a gomba és megtörténik! ;-) 😄
Megint a Rust-ot tudom felhozni példaként. Szinte alapjáraton benne van a top 10-ben steamen, pedig még olyan alapvető bugokat nem javítottak ki, mint a levegőben a (jézus) kő textúrák... vagy a prefab/models/entity hibák kiírása, mikor nem tudsz újra ültetni egy növényt (programozói fail). Szóval a játék még simán maradhatott volna EA, mert ugyanúgy 2-3 hetente forced-wipe van, bár már elég hamar összelehet szedni magadnak szinte mindent, akár soloban is.
Szóval remélem azért sikerül a srácoknak a végére érnie 7D2D terén.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.08.23. 12:06:53
Jó példa erre most a GTA5,kezdtek lassan fogyatkozni a játékosok online,erre a készítők megnyitották a kaszinót,ami az eleje óta zárva volt,és megcsinálták DLC-be,és minden eddigi rekordot megdöntött a GTA Online az elmúlt 2 hétben,még többen vannak,mint amikor elstartolt a játék.Amúgy én is tapasztaltam,nagyon jó lett a kaszinó benne.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.23. 00:32:16
Videó esetleg?
amikor elér egy adott pontot a rajongó tábor, ahol úgy érzik most már ki kell adni /ki lesz
minél később adják ki annál később kell a kövit
ennyi év alatt biztos tudjátok már hogy nincs (náluk biztos nem) tökéletesen kiadott verzió
megfog jelenni egyből 1-2 experiental utána
követik a médiát és az emberek reakcióját, pontosan tudják meddig mehetnek el
ez az egész játék meg ahogy manage -lik , pont olyan mintha vmi sorozatott néznél és várod a kövi részt
egy két rosz rész becsúszik?
funpimps ötletelések:..
hmm akkor mi lenne Béla vmi királyságot kéne csinálni kövi részre! mondjuk legyen elköthető helikopter nagy korházak és irodaházak tetején meg mondjuk tankok nagy katonai bázisokon, persze ezek ritkák lesznek a térképen és nem javíthatok/kraftolhatók mekkora királyság nem? ah nem Tomi! ez alpha 20 ra majd, mert kifogunk találni vmi hülyeséget 19 re
mert most 18 al a 16 és 17 hülyeségeit kompenzáljuk! meg ha új épületek vagy meglévőket alakítjuk át ezekhez az haza vágja megint a random gen térképet sztem Tomi azt majd jövő zenéje mondjuk alpha 22. találj vmi egyszerűbbet 20 ra. ok béla akkor mondjuk kaphatnának a játékosok glyph eket a profilukra ahol random beállíthatnak egyet 20 választható kép közül és mondjuk aki 7 dayst streamel mint partner annak saját glyph et adunk, de persze lehet a két kezes harc rendszer is és mondjuk tudsz kraftolni autó ajtót pajzsnak
jah és vasból készíthető kasza sem ártana és akkor lehetne fűből készíteni mindenféle haználhatatlan decor itemeket
fűből szalma szalmából perdig mondjuk állítható céltábla egy kis fával vagy fa nélkül falra tehetőt
2 blockos szalma ágy, szőnyeg vagy egy kis bőrből és szalmából mondjuk párnákat. te tomi ez jó ötlet! adunk nekik párnákat ez jó!
19 re kapnak párnákat amivel elbaszunk 1 évet és majd jövőre jön a tank 😄
de én helikopter akarok béla, mindkettő terv együtt persze
béla ezt komolyan gondolod? 2 év alatt tank és helikopter?
igazad van tank jön 20 ra kellene vmi baromság 21 re és majd később helikopter
xD komolyan nem kell komolyan gondolni, de jól esett leírni 😄DD
na jónapot munkát hideg sört mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.08.22. 13:37:58
https://www.twitch.tv/infrath
szerk:vagy Roland megint szórakozik velünk 😊
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.22. 00:04:13
A rejtegetéssel/rejtőzködéssel kapcsolatban: sajnos amig bugos a játék, és egy sima biciklivel be lehet nézni a etxtura alá, addig a rejtőzködés sokat nem ér. PÁr hónapja nem értettem hogy a pékbe fúrtak bele föld alatti rejtekhelyembe nyílegyenesen, a hosszú járatokba elásott ládákat kifosztották szinte anélkül hogybárhol komolyan áskálódtak volna stb, amig véletlenül meg nem találtam a kukkolófuratot (jellegzetes alakja van), amibe beleesve mororral/biciklivel a fejed bekerül a textúra alá és máris látsz mindent a föld alatt, nagyon nagyon nagy távolságokra....
Persze nyilván a játékosok 90%a ellen remekül működik, de mindig akad 1-2 nyomorult aki igy csal 😞
Sajnos ez majd minden open world játék rákfenéje - Ark, Conan Exiles és a 7days is, mind a textúra alatti behatolásoktól (meshelés) vérzik....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.08.19. 12:33:51
1, A claimet nem szabad elfelejteni. Az első és legfontosabb dolog, ha látható bázist építesz. ( hardcore pvp-s úgyse claimel de a bázisa is kicsi és láthatatlan)
2, A lánc olyan erős, mint a leggyengébb pontja. Hiába van a bázisod full acélból ha az ajtót nem zárod be csak upgradeled...
3, Nagy bázis, ami kiér a claim széléig? Felhívás keringőre. Nerdpole taktikával - fakocka alád és felugrálsz - bárki bemegy. De néha az is elég ha maxos a parkourja és motorral, kocsival a fal mellé áll, majd arra felmászva átugrik.
4, Be "KELL" lépned naponta, ha csak 10 másodpercre is. A claim általában nagyon gyorsan gyengülni kezd és 1-2 nap után már engedélyezi, hogy más is építsen rá. Aki tisztában van a játék heat rendszerével, az tudja, hogy ez már magában jackpot. mert ha a bázis tetejére feljutsz, akkor már leteheted a tábortüzeket és hívhatod a sikítós hordákat. Zozó ellen nem véd a claim, kis gyakorlással oda irányítod őket ahova akarod és csak idő kérdése, hogy szétkaparják a bázist, hogy te is bejuthass.
5, A napelem a barátod. Nagyon szuper dolog, de csak 100 hp-s. Védeni kell, de nagyon. Hogy ne tudják kilőni rakétákkal és ne álljon le mindened az akkuk lemerülése után - ha egyáltalán beiktatod az akkut, mert ez sokszor elmarad.... Van vele egy másik hiba is: ha nem lépsz be szerver restart után, akkor nem tölti az akksikat. Ilyen esetben is lemerülnek az akksik a 4.-5. éjszakára és már nem is működnek az ágyúk és a többi huncutság.
6, A bázis környékén semmi sem lehet, ami fedezéket ad a támadónak. Nagyon sokan beültetnek mindent fával, hogy ne kelljen messze menniük. Az ágyú képes lőni a fát, ami mögött biztonságban állsz... egy kicsit is tapasztaltabb támadó simán kifogyasztja így a lőszert és már megy is be. A fa farm amúgy is mutatja a bázis helyét kb. egy kilométerről is... biztos ezt akarod?
7, Ha minden kötél szakad és valaki bejut a bázis ajtajáig ( jó páncél, jó skillek, gyógyszerek és az energiaital csodákra képes ) akkor sincs minden veszve. Ajtók és erős falak - a betörő inkább kifúr 2db 5000 hp-s beton blokkot az ajtó mellett mint egy 21000 hp-s acél ajtót - még elvehetik a kedvét. Ezen is átküzdötte magát? Lehet egy -két ágyú a raktáradban is... 😉
8, Bejut a bázisra. Ha bejut... de egy jó bázisra nem fog... na de tegyük fel: mégis. Akkor ne találja meg a claimet! rejtsd a padló alá, a plafonba, a falba, bárhova! Csak ne látható helyre! Mert egy claim kifúrása bár fáradtságos meló, de ha látható, akkor a betörő megfontolja hogy kiüsse-e... ugyanis utána övé a bázis, leteszi a saját claimet, kifoszt mindent, ellopja az ágyúkat, akksikat, napelemeket, mindent. Vagy magát a bázist is...
9, Ha a claim nem látható, akkor még elég nagy szívás a dolog, hiába áll a betörő a bázis közepén... Persze csak akkor, ha nem sajnálod az anyagot normális széfekre esetleg drawerre. Mert leclaimelt 2500 ill. 1500 hp-t leütni még mindig lassabb és nehezebb, mint egy ócska faládát szétverni. Ha van anyagod, akkor érdemes üres széfekkel kibélelni a bázist, hátha azokra szúrja el az idejét. De a plafonba, falba, másik blokk mögé rejtett széfbe, ládába is érdemes pakolni készleteket, hogy valami mindig maradjon, amivel különösebb probléma nélkül folytathatod a játékot rablás után is.
10, A kohókat, tábortüzeket, pálinkafőzőket zárd el, ne hagyd kint, hozzáférhető helyen. 5-6 db-ot begyújtva már lehet sikítókat csalni és velük szétszedetni mindent a fenébe...
+1 Én soha nem építek föld alá bázist, mert nem látni az esetleges támadókat, akár napokig is dolgozhatnak úgy, hogy ne veszem észre az alagutat. ( Persze vannak nem claimelt, föld alatti készleteim, de az más.) Ha valaki támadja a bázisaimat, még mindig megvan rá az esély, hogy egy másik játékos, aki esetleg pont a szomszédom, szövetségesem vagy csak úgy arra jár lelője. Nem szabad lebecsülni a kisebb, claimen belüli esetleg kívüli csapdák jelentőségét sem. Földbe épített - véletlenül nyitva hagyott ajtajú- vasbeton házikó, színre festett álpadló alatti aknákkal, penge csapdákkal, esetleg ágyúkkal, hogy halál után a hátizsákjáért se tudjon visszamenni mind eredményes... A rálépős kapcsolóval kombinált dart trap is bevált a bázis ajtajában, ami igen csúnya meglepetéseket tud okozni annak, aki már azt hitte győzött. De az ágyúkkal és mozgásérzékelővel is lehet úgy trükközni, hogy úgy tűnjön: nem működik az ágyú. Majd 5 másodperc után beindul, amikor a támadó már pont elötte áll.
Hosszabb lett mint szerettem vona... de mindegy. Remélem segít egy kicsit a védelmek kiépítésében. 😊