23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
vajdaati #21239 A pengék nagyon hasznosak tudnak lenni. Egy időben az én váróimnak is az egyik fontos részét adták, igaz én a folyosó végére tettem őket - oda, ahol a zozóknak át kellett volna ugrania a gödröt, hogy átjussanak hozzám. Nekem úgy tűnik, hogy a pengét csak egy blokknak érzékelik, ezért lazán, gondolkodás nélkül sétálnak bele akkor is, ha az élére állítva teszed le. Viszont az ugrást megakadályozza és javítani is tudod, mert csak pár blokkra vagy tőle. Egy dolog ami zavar a sokpengés váróknál a viszonylag nagy javítási költség, ami az első időkben még elég nagy visszatartó erő. Amúgy az árokba is tehetnél pengéket a logok helyére - igen, jól emlékszel azt valamiért kivették- az is elintézné a maradékot.
NNa kérem... és a végére itt az a18 rlease notes. Nagyon hosszú, rengeteg változással, kicsit RUST felé mozdulva... de összességében nekem bejön
https://7daystodie.com/a18-official-release-notes/
Utoljára szerkesztette: vajdaati, 2019.10.04. 07:30:15 -
Ironman2 #21238 Simple UI Plus mod volt rajta,mielőtt valaki kérdezi -
Ironman2 #21237 Igaz raktam én is dartsokat,de nem nagyon használtam,én a pengék híve vagyok (alfa16.3):
Rohadt sok melóm volt vele,de megérte :)
Simán lehetne most ezt is használni,ha nagyobb távolságot hagynák az ároknak,mert az ép zombik,rendesen felugornának a tetőre.(már amelyik épen megússza a bejövetelt).De már nincs meg ez a pálya.Majd újra fogom alkotni.A wood logokat meg kivették ha jól emlékszem,márcsak a tüskék maradtak,amit nagyon sajnálok.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.04. 01:27:00 -
Ironman2 #21236 Pedig ő meg a tesója a játék kiötlője,és a The Fun Pimps alapítója.Azért valamilyen szinten illene neki profin tolni a saját játékát. -
#21235 én nem követem madmole-t, csak az itt belinkelt videókat láttam amik mind 7 éjszakás hordások
igazából MM az játszik is a maradék 6 napban? vagy csak creative mod ban összerak vmit aztán felveszi a 7. nap?
van neki vmi twitch oldala? télleg játszik vele rendesen?
csak mert mi ügye konkrétan rájövünk mit hogyan kell megépíteni jól és hogyan jól használható mert több idő összerakni vagy kifarmolni az anyagokat és addig jól át is gondoljuk
de ha ö csak össze rak vmit creative módban majd a videó erejéig ki-be kapcsol dolgokat.. szal értitek.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.10.03. 21:59:46 -
DevEagle #21234 Ez az ember azért videózik hogy akit meghat vele az tudjon várni. Naaaaaagyon sokan már lemondtunk a játékról. Új alpha, toljuk amíg nem lesz uncsi azt csá. Azok akik pedig millió órát ölt bele a szerver létbe, azoknak minden ilyen videó ajándék hogy várjanak mert van mire. Ezért játszik. Szerintem esze ágában se lenne játszani vele csak úgy hobbiból... -
vajdaati #21233 Láttam, továbbra se nyűgöz le a teljesítménye. Van a szerveren olyan aki még nincs 10 éves de jobban játszik nála. Talán még pár alfa és rájön a lassítás - szögesdrót, áram- előnyeire is, amivel a dart nem félig-meddig működne, hanem totálisan jól. Ezt amúgy már kommentben is írták neki a videó alatt. Meg arra, hogy ha páncéltörőt tölt, akkor jó lenne azt úgy használni, olyan várót építeni, ahol a folyosót végig tudja lőni - hosszában. Mint a dart. Meg zárttá tenni a folyosót, hogy az egymást feltoló zozók ne menjenek mögé. Nekem fura ahogy játszik... vagy tényleg ilyen béna vagy megjátssza magát. Na meg az, hogy új default-on nyomja. lvl2-n... Mi lenne vele lvl5-ön amin a szerverek elég jelentős része fut vagy 6-on? félek hogy lvl 2-n tesztelnek le mindent és aki erősebbre állítja az szívni fog mint állat.
-
Ironman2 #21232 Az új videójában láthatod is a védelmét működés közben:
-
Ironman2 #21231 -
Ironman2 #21230 -
hapi #21229 De csak tegnap lett biztos, szó volt okt 19. ről is már. Tegnap megerősítette Madmole hogy pénteken jön a cucc, azért írtam be. -
vajdaati #21228 Azért tök jó, hogy végre madmole is rájött mire való a dart. Talán ha máskor is játszana a játékával, még némi védelmet is tudna barkácsolni a dart trapnak.
Utoljára szerkesztette: vajdaati, 2019.10.02. 15:50:43 -
Ironman2 #21227 Madmole készített egy zombigyilkos dartcsapdát,ami szerinte nagyon jól fog működni a horda éjszakán:
Twitter link -
Ironman2 #21226 Ezt már tudjuk több mint egy hete,akkor irtam ki ide.De azért kösz! -
Ironman2 #21225 Az szép! -
hapi #21224 jó hír:
Streamers will get it 10/4 and public on 10/6 or 7 as long as nothing nasty crops up on the weekend. -
vajdaati #21223 Remélem ez a majom olyan videót is csinál, ahol ezekkel harcol legalább ötös nehézségen. <- ez itt erősen moderált szöveg. Mást nem írok, mert még a netről is banolva lennék, nemcsak a fórumról. -
JonasSandor #21222 Akkor a jobbik eset, de ahogy nézem vasárnap újabb frissítés jön. -
hapi #21221 Minden egyes blokkra 5000-et sebez. azt jelenti hogy amelyik blokk "életereje" 5000-nél kisebb annak kapút. Talán csak a beton amiből marad valami körülötte. -
Ironman2 #21220 Kész a demolisher zombi! Testre,és fejre is lehet lőni,meg a detonátorra is hogy felrobbanjon,és hatalmas pusztítást idézzen elő.3 méteres sugarú körben képest roncsolni 5000 blokkot (gondolom ha felfelé is számolják a blokkokat,nem csak lefelé,különben hogy jött volna ki nekik ez a szám?) Az biztos külön öröm hogy a földalatt is sérülnek miatta a blokkok,jobb kiirtani egy fejlövéssel mielőtt pusztítást végez.A szögesdrótra és tüskékre immunis lesz,simán átsétál rajtuk!
Kész az új RWG teljesen,szép folyók,és utak,nincsennek ismétlődő épületek a városokban,és nagy kiterjedésű biomék vannak (ezen nem javítottak).
Halál esetén nem veszítünk el már semmilyen képességet,és szintet,viszont az elvesztett xp-t vissza kell majd szerezni.Azt már korábban irtam hogy kivették a sokat szidott halál trauma büntetést.
Bizonyos dolgokat lehet kozmetikázni,pl egy bányászkalap átaéakítható cowboykalapra,de ugyanúgy fog működni mint egy bányászkalap.(érdekes lesz egy világító cowboykalap)
Zsebek hozzáadva páncél modozatban,amik csökkentik a megterhelést.(ezt is irtam már valamikor).
Zombik változtathatnak a sebességükön ha bekapják az első sérülést,az agresszív állatok üldözhetik a békésebbeket,a létfenntartás érdekéeben,ha meglövünk egy állatot,az elmenekülhet.
-
DevEagle #21219 Mindenben igazad van. Ha nem a funpimps hanem a rust készuítői csinálnák akik a játékosok véleményét tartják szem előtt. Ezek még programozni is alig nem hogy a közösség vélelményeit figyelembe venné... -
vajdaati #21218 1500 óra után komolyan kezdenek előjönni a hibák a rendszeresen újraindított nem vagy alig modolt szervereknél is( claimben ültetett fánál a végtelen kiszedhető famennyiség, működő "destroyed generator", grafikai, betöltési hibák, amire bázisok is rámehetnek ha pont a fal alsó sora nem tölt be... ), szóval tuti lenne wipe a véglegesítés után is. Meg... ahogy más játékoknál, úgy itt sem kellene a fejlesztés végét jelentenie ha kijönne a végleges verzió. Attól még lehetne új tárgyakat, új képességeket, járműveket, könyveket esetleg "bossokat" mint pl. a Rust helikoptere vagy tankja betenni pár havonta. Vagy behozni a karaktermentés lehetőséget, hogy a szint megtartásával lehessen wipeolni a szervert egy viszonylag stabil játékosállomány esetén. Nem vagyunk egyformák... van olyan akinek hatalmas törés egy wipe, mert nem tud annyit játszani és elég érzékenyen érinti ha 2-3 vagy több hónap munkáját veszti el. Míg más három nap alatt 100-as szinten van full lilában. Szóval, a teljes játékra várni szerintem sem jó dolog, mert teljesen kész, teljesen fix, betonba vésett soha nem lesz semmi.
-
Norbertboy #21217 Szerintem ne várj, annyira nem bug-os! -
JonasSandor #21216 Csak addigra kijavítanak minden bugot is, te mikorra tennéd úgy sacc kb?, 2021? -
undY1ng #21215 Mmint mibe nem kezdtél bele? Mert arra még várhatsz jó pár évet, hogy egyáltalán bele kezdhess úgy.
De ha meg is jelenne teljesen, szerintem ugyanúgy lennének időközti wipe-ok. -
JonasSandor #21214 Én csak félig meddig követem hogy áll, de még nem kezdtem bele,ha teljes lesz nem kell újrakezdeni az egészet. -
Bal0924 #21213 Nekem csak 1140 (eddig)
Sok a hibája, szidom én is, de a mai napig játszom vele.
Mindig jó mikor elölről kezdem, sosincs ugyanolyan térkép és olyan a táj, mintha tényleg apokalipszis és kisebb földmozgások után lenne a világ.
A 16 és a 17 na meg a 18 is kijöhetne mind 1-1 teljes változatba is.+ A sok MOD, ami van rá.
Mindegyik a maga területén egy kölünálló játék lehetne...
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2019.09.29. 21:49:10 -
Norbertboy #21212 Azért most is játszható a játék és az A18 rengeteg változást hoz majd. Én szidom a játékot a legjobban mégis több mint 1000 órám van benne... -
JonasSandor #21211 Csak elég idegesítő,hogy ilyen korán jön aztán eltelik akár 10 év is mire teljes lesz. -
Norbertboy #21210 Mindegy, ők jól élnek belőle, ez a lényeg! :)
-
JonasSandor #21209 Na akkor tiszta dayz,hogy még annyira se volt kész mint az amikor indult. -
Ironman2 #21208 Madmole zseniálisan elvan a játékával továbbra is,a 33.napon tart:
De most nem pofázik bele,kommentár nélkül van a videó!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.28. 16:25:23 -
Ironman2 #21207 A 7 Day to die-nak?
Még jópár évet várni kell arra. -
JonasSandor #21206 Teljes verziója mikor jön? -
#21205 off téma válaszra..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazából Dauntless volt meg most jött is hozzá update 1.0 ás lett :)
(fortnite grafika, fegyver páncél tárházzal, a célpontok pedig nagy behemótok,
szerintem még kevés tartalommal)(simán lehetne benne vmi open World rész bounty felvétellel ahol 5-8 as csapat van és 3 boss t kell lecsapni egy run ban)
és the surge 2 özök is most láttam vrsteamen aztán tetszet
tetszik ez a mechanika játékokban, hogy ölés ölés hátán és közben nagy a fegyver páncél tárházad (esetleg egyéb kiegészítők még)
és később end game fele rájössz ha kombinálsz cserélgetsz dolgokat speciálisan ahova éppen mész több védelmed/dmg -ed /jobb technikád van ellene/ellenük
és hogy ez a fegyver arzenál gyűjtögetéssel/beszerzéssel akár utána olvasással/kérdezősködésekkel is járhat :) (online/singleplayer)
már egy jó ideje agyalok rajta hogy vissza megyek warframe ezni
csak jól leköt egyenlőre a másik 3 játék és tudom, ha abba belekezdek akkor ott maradok ^^ -
hagan #21204 az jó lenne Főni -
Ironman2 #21203 Kár azokért a sárga táskákért,jó cuccokat szokott adni. -
Ironman2 #21202 Dicsak egy hegyi oroszlán:
-
Ironman2 #21201 Madmole továbbra is elszórakoztatja magát a játékával,most éppen a 28.hordanapon tart:
-
#21200 A sugárzó zombik nekem se jönnek be annyira én különlegesebb helyekre tartogatnám őket. Azaz lenne katonai bázis pl ahol tápos zombik lennének szinttől függetlenül. Vagy a rendőrségen rendőrök és nem az van hogy első napokba lerabolom az értékes helyeket, hanem oda később megyek be vagy csoportosan mikor már erősebb vagyok.
A loot tekintetében mikor már fejlettebb vagy tök uncsi a sok haszontalan kacat. Viszont kezdőként van aminek nagyon tudsz örülni, akár egy konzervnek is. Nekem az tetszene ami az Undead Legacy-ban volt, hogy kezdő karaktered más loot-ot kapott, mint a rutinos aki már régóta van terepen.