23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
DevEagle #21559 Ez így van. Ezért nem rustozok. Csupaszt lőni nem szeretek. Dd mennyi csupi megy ott is cuccal ha nem lövöd ő fog... Sajnos sokan első körbeb hullanánk egy valódi apokalipszisban. Ott nincs szabály. Ott élsz vagy halsz elv lenne szerintem is. Csak elfeljtik az emberek, ez játék... -
undY1ng #21558 Egy jó kis Terminátor 2 idézet jutott erről az eszembe: "A véretekben van az önpusztítás."
Mennyire igaz (mindegy, hogy játékok terén vagy sem). -
havenday #21557 Ez még senkinek se jött le? Az egyén, úgy játszik, amilyen valójában. A játéka letükrözi az igazi énjét. Sokféle ember létezik. -
havenday #21556 Miért, mit gondolsz, ha lenne egy apokalipszis, az nem ilyen lenne? -
vajdaati #21555 Napokig harcoltunk kockán egy cs-t és 7dayst is játszó társulattal. Iszonyú mérgezőek voltak... :( Mert ha dropolsz halálnál, még megértem a pvp-t, mert a cuccáért ölöd meg. De itt nincs drop. Ha konkrétan egy zsíros loothelyen kezdődik a pvp, oké, érthető. De csak úgy vándorolni a térképen és ölni mindenkit aki az utadba kerül az nem 7 days. Hat hónap alatt letekertünk 1500 órát Gilgearen, ott nem volt tizedannyi halál mint kockán a 18 kijövetele óta. -
Norbertboy #21554 Csak kíváncsiságból. Miért ,mit érdemel meg ez a játék? -
undY1ng #21553 Ez a jelenség sajnos mindegyik játékot megfertőzi. -
DevEagle #21552 Ugye nem hagyjuk a nyomorultakat a normális közösségünkbe beszivárogni? Pls. Ne hagyjuk. Ne tegyük egy cs, vagy rust vagy hasonló rákos brigáddá a játék közösségét. Ez a játék nem érdemli meg. -
Ironman2 #21551 ok! -
undY1ng #21550 Köszi, király vagy! -
nibron #21549 Mert a B155 a stabil, a b4 pedig experimental.
Kikapcsoltad a Steam-en az experimentalt, és visszatöltötte az utolsó stabilt.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2019.11.02. 00:13:02 -
Akela0107 #21548 Ma már látom. De miért lett A18 (B155)? A teszt szerver A18.1 (b4) után? -
Akela0107 #21547 Bővebben? Miért?
Szarházik voltak s lesznek is...ezt tudjuk :)
Kód, kódkérés és aki nem oda való: meneszted
"Csak" tanács / ötlet, nem bírálat (mielőtt annak vennéd) -
#21546 Csak a szokásos, valaki kiélte az elfojtott vágyait :)
-
havenday #21545 mi történt? -
#21544 Ironman2
Töröld a szerveremet a szerverlistából, kicsit naiv voltam, hogy bíztam az emberekben és bárkit beengedtem.
Mostantól az összes szerverem visszalépett privátba.
-
Bal0924 #21543 Ez a társaság is csinál olyan hordavárót.
(olyan 3órától építik a ketrecet..) Remélem tudtam segíteni, látod mikből építik. -
undY1ng #21542 Jól néz ki, csak nem látom át a felépítését vagy, hogy milyen blokkokból áll fel az egész szerkezet. -
Bal0924 #21541 Nem. ez a hidas.
Tessék ilyen van. hordaváró alfa18 -
undY1ng #21540 Pl. ? -
Bal0924 #21539 igen működik.
kicsit hasonlít a régire.
Youtube-on keresgélj. van pár videó a 18ra igazított zombiváró.. -
undY1ng #21538 "Cápaketrec" bázis még működő képes? Ha igen melyik blokkból kell megcsinálni? Elfelejtettem. :( -
Bal0924 #21537 Mi minden változott a 18.1 (b4) és a (b5) között?
Nem akar betölteni a meglévő játék. Kiakad és összeomlik.
Nálatok? -
DevEagle #21536 Kb olyan mint a solo eoka raidert megvárni rustban míg majdnem végez és kinyírni, helyette kipickelni a falat és elhordani a lootot. Szemét dolog, de nyereséges tud lenni. Remélem itt nem lesz divat ez a cancer mentalitás. Ha egy csinálja több is fogja egy idő után mindenki.... -
gilverto #21535 Igen minden maradt! köszi hogy javítottad! -
gilverto #21534 pedig ott kell lennie, már volt rajtunk kívül más is -
Akela0107 #21533 Mikor? Nem találni. -
Ironman2 #21532 Maradt a 2x xp,és 2x loot mint az előzőnél?
javítottam a linket a bannerban!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.31. 21:50:39 -
gilverto #21531 Üdv mindenkinek! Újra elindítottuk szerverünket a gilGear PvP-t. Mindenkit várunk szeretettel! Sima verzió, nem EXP
84.0.160.170:26900
Utoljára szerkesztette: gilverto, 2019.10.31. 21:38:06 -
havenday #21530 a pvp szépségei -
banita32 #21529 Ezer hála és köszönet :) -
vajdaati #21528 Na srácok-lányok... Értem én hogy pvp meg vagánynak kell lenni, de olyan még nem volt, hogy 50-es szintűként meg KELLJEN ölnöm egy lvl1-est a vérhold kellős közepén, mert talált egy csúzlit és kettőnket akart leszedni a váróról miközben a zozókra figyelünk - ő meg már megölte azt a 2-t ami spawnolt rá. (Mondjuk a tíz álnév steamen elmond róla és a stílusáról egyet és mást. :D ) First aid kit és az m60 csodákra képes, amíg van lőszer, addig szemrebbenés nélkül ugrok le a toronyból az ilyenekért. -
vajdaati #21527 Szia! Egyszerűen blokkot készítesz cobblestoneból, kézbe veszed majd R betű és a felső opciót választva előjön mivé lehet alakítani. -
banita32 #21526 Sziasztok!
1000 meg 1 év után visszatérve, azt szeretném megkérdezni hogy a Cobblestone Pillar-t most hol találom. Lehet nagyon béna vagyok, de egyszerűen nem találom hol kell készíteni. -
Ironman2 #21525 7.8 euro most a játék!! Még 43 óráig! Aki nem vette meg,most lecsaphat rá! -
#21524 2 és 60 perc -
undY1ng #21523 Miért éri meg a light armor-t használni és nem a heavy-t? Főleg már olyan skill van rá, hogy sokkal gyorsabban lehet benne mozogni... -
DevEagle #21522 Nehézségi szintetek mi volt? 60perc egy nap? Vagy más? -
#21521 Elsőnek vga driver frissítés.
Utána törlés minden és újratelepítés.
Az AppData\Roaming\7DaysToDie\ mappát és a játék telepített könyvtárát is.
Ma mi csapatunk 8 fős, eddig két bugot jelentettek: átesés a textúrán 1 embernek és motor duplikáció egy másik embernek.
Tegnap hárman hordáztunk lvl 18 körül. Megállás nélkül jöttek, rengeteg rádióaktív ferál, és az az új brute robbanós motoros vagy mi.
Reggelre az egész hordaváró az összes cuccal összeomlott és odaveszett. Mindenkinek minden lőszere elfogyott, a végén már kövekkel dobáltuk őket :) viszont nem halt meg senki.
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2019.10.30. 07:37:55 -
hapi #21520 Nekem rengeteget crachel a játék. Ilyen soha nem volt egyik alfával sem. Kis Unity kocka megjelenik ment egy szép crash logot. Nem is láttam eddig ilyet. tud valaki megoldást?