23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
hapi #23054 Akik szeretik a kemény játékmenetet azoknak ajánlom az Afterlife modot. Pár napja azzal nyomom és hát baromira jó. Brutál nehéz, de hirtelen értelmet nyer minden ami a játékban van. Szó szerint mindenre szükséged lesz amit találsz, és még úgy is necces.
- a zombiknak új tulajdonságaik vannak nem írom le mi, mert párszor kiesett a kezemből az egér annyira meglepődtem és ez így jó.
- a kraftolás sokkal részletesebb lett
- a Tierek ki vannak bővítve, és ha jól látom néhol nem 3 hanem 5 vagy 7 tier is van. (kőkor, scrapvaskor, BRONZkor, vaskor, acélkor) fegyverekből is rengeteg van
- az építkezés is teljesen más lett, kijejölöd a blokk helyét kékkel de az csak jel, nem tudsz ráállni, és csak olyankor látod ha kalapács van a kezedbe vagy blokk kijelölő. Aztán mikor beépíted ki kell választani hogy milyen anyagból legyen és ha van nálad olyan akkor beépíted. Ez megváltoztat azért sok mindent mert kalandozáskor nem tudsz ám bármire azonnal felállni. Szerencsére a székek hordók képek mozgathatók és felvehetők...
Nem tudok mindent leírni mert szinte minden más lett, a fejlődés pl. használat alapú is, meg könyv alapú is, meg perk alapú is. De miközben játszok, állandóan az az érzésem hogy igen, ennek így kéne lenni a vanillában is.
Telepítés modlauncherrel megy baromi egyszerű. -
ntex #23053 G-Portalon még mindig 6GB memóriát adnak az alapcsomaghoz?
Ismerős találta ezt a hostingot, elvileg itt 10GB memória jár az alapcsomaghoz, 10 slotosért 6.99€-t kérnek, elég olcsónak tűnik:
https://c-area.host-unlimited.de/checkout/gameserver/7d2d-gameserver-mieten-v3 -
undY1ng #23052 Akkor bocsi a fake infóért, rossz oldalon olvasgattam. :) -
ntex #23051 Nem csinálja meg az A21-hez. Írta már hogy átugorja teljesen azt a verziót, nem lenne értelme már A21-re kiadnia mikor már kint van az 1.0 is. Az eddig meglévő dolgokat átportolja az 1.0-hoz és onnan viszi tovább az egészet. Azt is írta hogy idén már fixen ne számoljunk az új verzióval, annyi mindent kell újraírnia :) -
undY1ng #23050 Subquake ugyan még az Alpha 21-hez csinálja a modját de még így is több dolgot fog tartalmazni mint az 1.0. Biztosan elfoglalt de azért remélem majd megcsinálja, hihetetlen ügyes a srác. Személy szerint azért is tetszik, mert nics AGYON modolva.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2024.09.08. 09:17:09 -
Ironman2 #23049 1.1 verzió már experimentalba van! Rengeteg hibajavítással. -
Ironman2 #23048 Nem zárunk ki senkit,szerintem ha valaki a 7.napon lép be a játékba,vagy valamelyik hordanapon,akkor elsődleges dolga legyen tollakat,fákat,köveket gyüjteni,ijat,és nyilakat gyártani,közbe keresni egy olyan épületet,ami magasabb,és stabilabb anyagból van,mi az egyik motelnál voltunk,ott vártuk a hordát.Blokkokat legyártani,majd felugrálni rajta a tetőre,esetleg a madárka ellen valami gyors ovóhelyet keresni,vagy blokkokkal csinálni fejünk felé tetőt,de nyillal hamar kivégezhető aránylag.Szóval a hordaéjjel,kezdetlegi szinteken,nem annyira gáz,simán túl lehet élni,csak arra kell figyelni hogy massziv lábakon álljon amire felmenekülünk.Itt a legnagyobb kihivás,az éhség,és szomjúság.
Egyébként tüskéket se ártana lerakni,igaz az csak átmeneti állapot,de sokat segit,hogy legyengíti,vagy meg is öli a zombikat.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.07.31. 21:04:15 -
undY1ng #23047 Köszi a válaszokat! Igazából először haveri társaság lenne, ők nyílván nem akarnának kicseszni a másikkal! :D -
nibron #23046 mi ennél sokkal jobbat találtunk ki. számára megszűnik a pve, szabad prédává válik bárki számára. ráadásul ha "túl fasza csávó", akkor még eventet is szervezünk rá. elég szar lehet mert már elég rég volt ilyen esemény, pedig nagyon kircsi. -
Ironman2 #23045 kétszeres xp,és több állat,mert alapból lószar amit beraktak szelid állatokat.3-as nehézségi szint,71 blokk landclaim terület,3 landclaim rakható le,leltár megmarad halálkor,nincs halálbünti se,airdrop 72 óránként,loot respawn viszont csak 100 naponta van.
Ennyi! #23017-ben van a szerverinfó!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.07.31. 13:10:18 -
ntex #23044 Beállítások egyértelműek a szerver config oldalán, látni fogsz majd mindent. Bloodmoon-ra nincs ötletem. Elég nagy gyökérség ezt csinálni szerveren őszintén szólva. Akkor vagy lépjen ki órákkal előtte, vagy tolja le rendesen. Aki ezt csinálja és nem ismerem, tuti kitiltanám a szerveremről ha figyelmeztetés után is megcsinálja mégegyszer. -
undY1ng #23043 Valami kis infót tudnátok írni a szerver konfigolásáról?
Olyasmikre gondolok, hogy így "táv szerver" kezelésé mennyire bonyolult?
Vagy pl. ha csak 1 valaki tartózkodik fent a szerveren és pont Blood Moon előtt lép ki majd valaki megszívja amikor belép, ez ellen lehet valamit csinálni?
Esetleg 1-2 hasznosabb mod beépítése ajánlott? Vagy teljesen jó a mezei beállítások?
-
undY1ng #23042 Köszi! Közben fel is törtek az emlékek, hogy jó pár ilyen gportal-os szerveren játszottam és csak jó tapasztalataim voltak. Stabil, lagmentesek! -
JonasSandor #23041 2025 végén érkezik ha nem késik. -
ntex #23040 G-Portal -
undY1ng #23039 Server hostinghoz melyik szolgáltatót ajánlanátok? -
undY1ng #23038 Kampány? -
JonasSandor #23037 Ja értem, az jó. Csak kampánya meg rohadt soká jön még mindig. -
ntex #23036 Nem internetes :) Van benne multi, mint sok más játékban, de alapvetően solo-ra lett tervezve. -
JonasSandor #23035 Jah az jó. Furcsálom hogy internetes gém és a virágboltba fent van :D -
undY1ng #23034 Közép/alsó kategóriás gépen simán viszi Full HD-ban majdnem teljes grafikán. Sokkal jobban lett optimalizálva! -
Ironman2 #23033 Nálam maradt a szeró elérhetősége a #23017-ben irtam,csak most stabil verzió,új pálya lett!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.07.26. 11:54:25 -
JonasSandor #23032 Gépigénye maradt ugyanaz nem változott. -
ntex #23031 Kijött az 1.0 -
undY1ng #23030 Igen, közben láttam a hírt. Akkor 19:00-tól már lehet itthon is nyüstölni, Ezaz!! :D -
hapi #23029 London - July 25th - 18:00 -
undY1ng #23028 Reméltem valahogyan 17:00 -19:00 között. :/ Többi amcsis játék megjelenéseknél általában ez az idő szokott lenni. -
ntex #23027 Valószínűleg éjjel jön ki valamikor a frissítés majd, inkább pénteken számolnék vele biztosan. -
undY1ng #23026 Holnap kb. mikortól lesz elérhető a "hivatalos" 1.0? Magyar idő szerint semmit nem találok róla. -
undY1ng #23025 Én anno pont ez miatt "utáltam" meg és jegeltem a játékot, mert pont olyan experimentalok voltak (talán A17 környékén), hogy minden 3 napban új mapot kellett indítani a random gen belenyúlása miatt.
Na itt fogadtam meg, hogy soha többet nem fogok experimental-t indítani. Én azért megvárom az a 25-i megjelenést ne hogy pofára esés legyen... -
hapi #23024 Úgy lesz mint mindig is volt hogy az experimental lesz a végleges 1.0 build. Amiket írtam abból már semmi nem fog megváltozni az biztos. 3 build ment le amióta játszom de semmilyen különbséget nem láttam. A preacher kesztyű is megmaradt 60% plusz sebzés mindenre zombik ellen...
Szerintük ez így jó, különben már elkezdték volna nerfelgetni. Insulation meg sztem a wheater kieggel jön vissza lehet hogy külön DLC lesz kb jövőre. Vicces hogy pont egy olyan dolog ami már évek óta jól működött...
Utoljára szerkesztette: hapi, 2024.07.12. 16:53:02 -
undY1ng #23023 Na de várjatok, Július 25 a tényleges megjelenés. Tehát nem az experimental... vagy most lemaradtam valamiről?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2024.07.12. 14:06:46 -
Ironman2 #23022 Most jött új patch,meg új maci is,meg új vérmaci. -
undY1ng #23021 De ez 1.0 mint Experimental tapasztalat(?!).
Még van 2 hétük csiszolni a dolgot.
-
hapi #23020 Jó pár óra 1.0 tapasztalat INSANE nehézségen:
- Nekem picit rosszabbul fut mint az előző build
- Nem működik az insulation, soha nem fáztam vagy nem volt melegem pedig vizesen szaladgáltam a hóviharban. Egyszer jelezte hogy fázok de akkor semmi nem volt rajtam. Senki ne tegyen skill pontot insulation-ra és páncél modokat is egyből adja el mert nem jó semmire.
- Nem működik a páncél festés aki csak arra használta a festékeket mint én nyugodtan dobáljon el mindent ami festék.
- Éjjel is olyan világos van Pine forsetben hogy nem kell semmilyen világítás utcákon de még a házakba sem. Sötétebb van ha be van borulva mint éjszaka.
- végtag és fej vagdosás király ezért is mentem BLADE buildel. Mondjuk a bleeding effekt az mindig a hasukból jön bárhol is sebezted meg gondolom bug.
- INSANE nehézségen a tier 5 küldik vagy tier 4+2 küldik brutál nehezek tényleg endgame felszerelés és fejlettség kell hozzá, gondolom nálam ügyesebbeknek megy hamarabb is, nekem nem elég a sebzésem sem a staminám.
- Páncél változtatást még ki kell egyensúlyozni, addig nem tudok véleményt mondani. Pl ki játszana a preacher kesztyű nélkül? vagy minek is...
Utoljára szerkesztette: hapi, 2024.07.07. 12:32:05 -
Sediqwe #23019 Üdv, "gyors" bedobtam egy deepl fordítást, ha már a rendes fordítás elhalt.
Link
-
ntex #23018 Az biztos, hogy mérges leszek akkor ha olyan DLC-ért fizetni kell majd, ami már rég a játékhoz lett ígérve és több alfa óta tologatják már. A ruhák meg remélem úgy lesznek majd fizetősek, hogy nem csak kinézetet fognak adni hanem extra statokat stb. és akkor rá lehet húzni a pay2win jelzőt is majd.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.06.25. 02:40:42 -
Ironman2 #23017 Indítottam egy experimental 1.0-s szervert,egyelőre 10 slottal,jöhet aki akar.
Ironman 7 days server
ha lesz rá igény,növelem a slotot,pve a szerver,nincs egymás gyilkolása,3-as játékerősség.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.06.25. 01:08:24 -
Ironman2 #23016 Viszont a mai napon megjelent az experimentalt 1.0-s verzió.Üdvözöljük a teljes játékot,meg azt hogy 11 évvel öregebbek lettünk,mióta elkezdtük tolni ezt a gyönyörűséget! Szóval 11 év sok idő,azt hogy miért nyúlott meg ennyire a fejlesztési idő,azt csak ott Dallasban tudják megmondani,mi csak a fórumokról tudunk némi információkat ellesni,és tippelgetni.Unity motorcsere,többszörös rwg generálás újraprogramozása,többszörös újratextúrázás,ugyanis jócskán eljárt az első textúrák felett az idő.Többféle alfa verzió,szinte mindig egy új játékot kaptunk a kezünkbe,ahogy nőttek a verziószámok.Újrajátszhatósági élmény a maximumon volt.Most viszont megálljt parancsoltak az alfának,és úgy döntöttek a fejlesztők,hogy ez már kinötte a bughalmazos alfát,igazi felnőtté vált,ezért megjelentették full release-ben.
Tömören ennyi,azt tudni kell hogy folytatódik amúgy a fejlesztés,de majd dlc formában fognak jönni a többi kiegészítők a játékhoz.
Első lesz a bandita dlc,azt hogy mikor jön,még megjósolni se lehet,talán 1 év múlva.
Storm’s Brewing (Q4 2024)
Weather system & biome progression overhaul (source)
Wardrobe system
Crossplay/random gen for consoles
Plus: additional zombie stages, spawn near friend, Twitch drops, outfit DLCs and much more
A New Threat (Q2 2025)
Bandits
UI/main menu overhaul
Event system
New quest type
The Road Ahead (Q4 2025)
Trader overhaul
Story mode
Steam workshop support
New quest type
-
Ironman2 #23015 Ja sorry akinek törlődött megint az üzenete,ugyanis az sg miatt,ha egyet törlök,akkor az az üzenet is törlődik,amire az illető válaszolt.Igen hülye beállítás ez.