23113

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik IV2.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
7 Days Blood Moon különálló játék,megjelent steamen!
-
undY1ng #22184 Akkor csak engem zavar.
-
undY1ng #22183 Egyébként ha ilyen f*szányosra megcsinálták a HD textúrákat a zombikhoz, a játékos kinézetét miért nem? Tervezik? Annyira fapados és csúnyán néz ki és nagyon buta még mindig az összes fémpáncél kinézete, továbbá az animáció meg az a merev tartás és csúszás sokszor a földön..... Talán a Military/Swat ami még említésre méltó.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.29. 17:41:37 -
Ironman2 #22182 Mondjuk még a grafikával vannak gondok,mert egymásba érnek a textúrák,valahogy hiányzik a collision system,de szerintem megoldják ezt is.Így alapból nem rossz.
(pl belelóg a csaj fejébe a zombikéz ütéskor,meg a fán is keresztül megy a fejsze...stb)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.08.29. 02:31:45 -
undY1ng #22181 :O Egész jó! -
Ironman2 #22180 Aki szeretne egy jó kis zombis túlélőjátékot,ami 2 napja jött ki,az sasolja meg ezt! -
undY1ng #22179 A cím önmagáért beszél. (És a fej reakció is) Fail. :(
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.25. 10:16:20 -
hardyhungary #22178 Sziasztok!
A tegnapi napon elindult az Alpha 19 es 7 Days To Die szerverünk.
Főbb infók:
Szerver név: Hardyhun szervere
Discord: https://discord.gg/UvMWAHK
Szerver cím: 46.139.199.138:26901
jelszó: discordon megtalálható
16 slotos a szerver, szükség szerint bővithető.
8192x8192 a map mérete, hármas a nehézségi szint.
120 percesek a napok, 150 méter a shared xp távolsága.
Kicsit lejjebb vettük az állatok számát.
Loot: 100% illetve Loot respawn 21 nap
Airdrop 3 naponta délben.
Szerver restart délben, illetve hajnal négykor.
Ha bármi gond van a szerverrel igyekszem a lehető leghamarabb orvosolni.
Üdv: hardy -
DevEagle #22177 Jóvan ez a frissítés is. Bár én telórol akáhogy keresem a fórumon, en egy 10 soros valamit találok a bug report oldal tetején amin azt írja hogy változások a streamer mód ota... A changelogot nem, vagy csak alig találni meg. A fő oldalon meg a full a19 van, nem az uccsó patch change log. Az más tészta hogy minden oldalon a fórumon is akkora késések vannak, vagy be se tölt elsőre. Még a weboldalt is elrontják nem csak a játékot. -
havenday #22176 van egy pár magyar szerver, szerintem lehet mindenkinek találnia megfelelőt -
ntex #22175 Ez mint korábban írtam, minket is érdekelne, ha valahol lenne hely pluszban egy 3-4 fős, 25-34 év közötti társaságnak (normálisak vagyunk mindannyian :D) akkor szívesen csatlakoznánk valamikor. -
vmi pve semmi modos érdekelne, esetleg discord társaság
(ebben a játékban nekem egyáltalán nem hiányzik a pvp) -
mely szerverek is vannak merre hol milyen névvel annyira nem mindig friss ami fenn van pls ;) -
Rittihilatti #22172 Fasza, beestem a pálya alá. Pontosabban fél másodpercenként fel-le dobál, valahol félúton. Inventoryt, menüt lehetetlen elérni mert minden egyes laggnál kilép mindenből. Vagy alt+f4, vagy feladatkezelőből kell kilőni a gémet. Restart hiába, ugyanonnan folytatja. Részemről ennyit az updateről, majd jövök legközelebb, ha nem kap addig uninstallt... -
havenday #22171 elindult, jó sokáig tölti le a "világot" de csak egyszer kell. Egyelőre pvp/pve lesz, ha nem fog működni, akkor vissza pve -
undY1ng #22170 Meeeeeehhheeet! -
Ironman2 #22169 inkább ne legyen! -
havenday #22168 újrahúztam a szervert, szép nagy map lesz rajta - a legnagyobb méret :D
egyelőre 2X loot ot, 100 napos loot respawn álítottam be. Legyen pvp? -
undY1ng #22167 Teljesen letörölve a játék (appdata-n belül is) folyamatos konzol hiba: "formal exception empty input string"
Ilyenem még soha nem volt... -
Bal0924 #22166 Van látható különbség a Directx11 és a Vulkan között? -
undY1ng #22165 Ijja, köszi! Ezt nem vágtam, aztán itten várakozok a semmire.... :D -
A szerverem holnap reggel indul új mappal. Lesz benne PvE és PvP zóna illetve egy terület ahol építünk valami települést.
A Discordon várunk bárkit szeretettel! -
hapi #22163 b180= stable
tehát az utolsó 180-as experimentalt nevezték át stabilnak ha ez segít. -
havenday #22162 gportal on egyelőre még nem választható -
undY1ng #22161 Egyelőre még mindig a b180 verziót írja, úgyhogy gondolom az EU szerverekre később jön(?). -
undY1ng #22160 Jobban jársz ha csutkára leszeded és újratelepíted. -
a19 stabilt megnézném én is ennyi idő után ha van a19 stabil magyar szeró ami full pve
nyitott vok kérlek szóljatok merre hol :)
jó lenne +20 tagokkal akár discordon is stb.
(nekem be sem tölti most a hivatalos oldalt, nem tudom megnézni milyen hírek vannak kijött e már valóban stb. , de volt vmi 4giga ápdét
)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.08.19. 17:54:30 -
hapi #22158 Ez nem vicc hanem teljesen megszokott dolog. Aki végzett az már az új patchen akár másik játékon is dolgozhat. -
undY1ng #22157 Alpha 19 Stable is out! The build has many great fixes, balance improvements and much more. Here are the full Official Release Notes, and the forum bug reporting pool. -
vajdaati #22156 Az a vicc, hogy közben meg már A20-at emlegetnek meg 21-et. Madmole meg le meri írni, hogy ő már nem csinál semmit a 19-el, csak a 20-ra koncentrál. Hát basszus, amíg nem tudja kiadni 19-et, ne tervezzen meg dolgozzon előre egy évvel ( jövő tavasz-nyárra ígéri 20-at). Üljön oda ahhoz a melóhoz, amivel el vannak maradva és go... A lagot okozó rengeteg poligonból álló hülyeségek miatt van amúgy az egész késés ( tesztelést is végző modder/admin írta discordon ), mert rájöttek, hogy az új HD cuccok okozzák a brutális beltéri fps dropokat és akár szervert is kinyírhat, játszhatatlanná tehet az ha valaki, akinek egy bika gépe van, telerakja velük a bázisát. Hiába nem látod konkrétan az új képeket vagy a mikrót, kávéfőzőt, betonkeverőt, stb. az egész chunkot leterheli már maga a létezése is. Kivenni ugye gáz lenne őket a nagy hírverések, a "hádésítés" után így tökölnek velük, hogy azért valami esélye legyen a szervernek is elfutnia, meg maradjon FPS annak is aki nem vadiúj, félmillás gépen játszik. -
undY1ng #22155 Igen, lehet visszatér az a régi szlogen. :D -
nibron #22154 írták, hogy melyik év?:) -
undY1ng #22153 Milyen jól betartották az aug 15-ös megjelenést. xD -
Ha van valami uj szerver akkor szoljatok legyszives. Mar regen nem jatszottam, megneznem szivesen az uj updatet. -
18:00-kor live-olok a szerveremről! Szó lesz benne a végleges Alpha19 utáni beállításokról és újdonságokról a szerveren.
Illetve megnézhetitek hogy milyen élet folyik ott felénk.
-
undY1ng #22150 Aug 15. a "stabil/full" A19 megjelenés. ÁLLÍTÓLAG. -
DevEagle #22149 Kívancsi lennék nektek vanillában is van újra fps baj? Azt írják a modderek hogy az új patch miatt az épületekben megint fps dropp van. Van ahol 10 fps vagy felette. Tapasztalat? Én ha játszok war3zuk modpackal ami alapból sok féle zombi meg sok poi miatt természetesen lagosabb gépigényesebb. -
Ironman2 #22148
-
undY1ng #22147 Már 3x válaszoltam csak megint csicska ez az sg. Szóval úgy stabil, amivel azért már lehet is játszani és nincs több experimental ahhoz az adott verzióhoz. :) -
Norbertboy #22146 Az, stabilan szar -
Sajnos ismét új IP-t kapott a szerver, ezen lehet elérni változatlan tartalommal:
176.57.153.8:26910
Iron, ha tudod írd át a fejlécben kérlek!