7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mi kellene egy ilyen stílusú játékba, amitől folyamatosan lehetne hónapokig, több évig nyomni. Én azt sem értem, hogy minecraftban mit lehet csinálni hosszabb ideig.
Ha megnézed a sokáig játszott játékokat, akkor azok vagy pvp folyamatos pörgős adrenalig bombák, és/vagy gyűjtögetős (szint, fegyverek, skinek, stb.) folyamatosan új cuccokat felkínáló végtelen játékok. Ez a játék egyik kategóriába sem esik bele. Hiába a pvp lehetősége, lassú. A "végtelentől" pedig iszonyat messze van a folyamatos wipe miatt, a skillek fele teljesen felesleges, a cuccok pedig végesek és a megszerzésük formája sem olyan, ami miatt sokáig lenne érdemes / kellene játszani.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sokszor elsütöm ezt a hypetrain dolgot, de sajnos tényleg így van, pedig nagyon tetszik a game, mégis hamar beleunok...
https://www.twitch.tv/sp1gu
A játék akkor generálja le mikor te ténylegesen az adott térképrészen végighaladsz. Vagyis szerveren azt látom akkor tölti meg az adott térképrészletet adattal. A térkép nagyon sok fájlból áll, szerintem nem reális hogy ezt valaki átküldi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De nekem a rézforrásom túlnyomó része nem autókból származik, hanem lootból. Van olyan képesség ami fölött már ajtó szétverésekor is a kilincset kinyered. Ezt úgy mondták nekem én még nem próbáltam.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Akela0107 Mivel a szero tobb mint 500 napos jatekugyileg, igy ahol eddig jartam, ott nem sok autot lattam 😞
...1x egy társam lehívott egy föld alatti alagútba, futottam vagy 5 percig utána, már közben kifulladtam vagy 5x, majd mikor kiértünk...HOPP!!...egy KERESKEDŐŐŐŐŐŐ <#nyes>#nyes>
...s persze a moci meg ott maradt, ahonnan indultunk <#nevetes2>#nevetes2>
A kilépésnek sok oka lehet a sajátom pl az hogy néha heti 1-2 alkalommal tudok játszani sőt fél évig nulla játékom volt. Nincs tapasztalatom és sokszor időm se végigvinni a hordát mert csak fél órára tudok a gép elé leülni. Egy hordára több előkészület kell.
Szerveren más az idő haladása mint single playerben. Sokszor volt olyan, hogy három egymás utáni napon beléptem és hordaéjjel jött. Akkor léptem is ki este mert nem tudtam eleget gyűjteni. Az időt ugyanis nem csak én pörgetem és annak nem igazán vagyok híve, hogy háztetőkön hordázzak. Nem szeretem ha a játékosok hordavárónak építenek át városi épületet mert a horda szétszedi a berendezést alul ami egyébként értékes lootolási forrás lenne. Ha már hordaéjjel akkor egy nagyon romos épületen húzom inkább ki amiben nincs sok szétbontható elem.
Elég sok dolog van ami gyártható, de az egyszerűsítés és áttekinthetőség miatt olyan nevek alatt futnak mint "metal furniture", "Wood furniture" stb. Ezeket legyártva R betűvel választhatsz, hogy mi legyen belőle. Pl. melyik szekrény, milyen polc, stb. Jól kihasználható a festés is, pl. egy ládát simán átfesthetsz gáztűzhelynek. De gyártható kétszemélyes ágy, kutyaól, hordó meg tucatnyi más apróság is.
A PvE szervereden epiteshez disziteshez vannak modok amiket hasznalhatnak a jatekosok? Teljesen bena vagyok e teren is.Voltram jatekos tarsamnal bent es nagyon designe-s volt...
Valoban jo kis szerver ez, segitokesz jatekosokkal. En sok segitseget kaptam az biztos. Sikerult vegre elso 4x4-em is mar megipitenem. Tudom ez nem nagy dolog nektek, de nekem nagy elmeny 😊
Viszont azt tapasztaltam en is hogy nalam sokkal fejlettebbek horda elott kilepnek. Nem ertem, miert, de en kifejezetten szeretem a hordaejjelt. 10-es szintemig egy bar tetejen voltam ezen ejjeleken, korbe raktam magam korul olyan tuskes barrikaddal es a tetorol gyilkolasztam, ezt javaslom en is minden hozzam hasonlo kezdonek. Vas letrarol logva hogy ne erjenek el, siman lelehet oket nyilazgatni, tehat semmi para.
Valoban ez a szerver egy olyan embernek aki par hete vette meg a jatekot es fogalma sincs rola mit-hogy-miert, annak nagyon nehez,de ez benne a jo. Egyedul az allat allomany letszamat keveslem, de arra is kaptam segitseget hol keressem vagy epp a fent levo jatekostarsak adtak hus, fegyvert stb. Tenyleg jo kollektiva van itt osszessegeben, igy ajanlani tudom masnak is batran .
Azt sajnalom, hogy nem vettem meg korabban a jatekot, mikor e szerver elindult, akkor sokkal elvezetesebb lehetett a sok szetszedheto jarmuvel stb..
Elnezest ha hosszura sikeredett.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.19. 12:29:12
Ez a jelenség szerintem minden szerveren szokott lenni és kevésbé hiszem, hogy ez szándékos lenne a játékosoktól, mármint "hogy szándékosan toljunk ki a következő belő játékossal". Mostanában -és "Hála az Égnek!"- mintha több lenne a kezdő játékos, akik talán kicsit felkészületlenek egy vérholdra, tapasztalatlanok és egyszerűen egy halál után úgy gondolják, hogy nem lépnek vissza, mert akkor csak a halálaik számát növelnék. Egy tapasztalt róka nem hiszem, hogy lelépne vagy esetleges halálkor nem lépne vissza.
Az újaknak Én mindíg javaslatot teszek, hogy ha egyedül lennének a szerveren és nincs megfelelő koncepció a túlélésre, akkor inkább hagyják ki és majd legközelebb egy party-vh-kor bepótolják az xp-t és a tapasztalatszerzést.
De mindíg vannak olyanok, akik nemhogy válaszolnának, ha megszólítom Őket, de még csak nem is KÖSZÖNNEK vissza... de ez egy másik kérdés.
És valóban kell egy kis idő összeszedni a megszokott vérholdas cuccokat még annak is, akinek van épített hordavárója...úgyhogy kéretik időben kilépni, aki nem akarja lenyomni a vh-at!
S még egy utolsó tapasztalat! Rengeteg játékos nem tud erről a fórumról! De nem csak a kezdők körében, hanem, akik már tolják több hónapja vagy akár egy éve is a játékot!
Én is köszi!
Utoljára szerkesztette: Akela0107, 2020.01.16. 10:48:59
Tegnap reggel kipörgettem a szervert reggelig, de nekem se esett jól, mert kaptam az áldást. Szerencsére volt lőszer és éppen a bázisomon léptem ki, de mást érhet ez kellemetlenül. Szóval ha rosszra fordul is a hordaéjszaka akkor is próbáljuk reggelig lepörgetni az órát akár folyamatos közlekedéssel vagy elhúzódással egy masszívabb épületbe.
Köszi srácok!
(kép csak illusztráció, korábbi hordaéjjelen készült)

Utoljára szerkesztette: Random_, 2020.01.16. 09:09:10
Van viszont facebook oldal www.facebook.com/random7dtd/
És van discord csatorna ahol csevegni szoktunk egymással https://discord.gg/9kY8Hcx
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#21721 Random, koszi a lehetoseget. A szervered megtalaltam. Kerdesem: halalkor mindenem elejtem, mas jatekos fel tudja venni, vagy biztonsagban meg var amig erte megyek?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.11. 22:36:32
Alltalaban szep a kep nalam, tiszta, de van hogy nagyon vilagosba megy at pedig a fuves teruleten vagyok. Ez normalis vagy nalam van valami gond?
#21713 Koszi, azt az oldalt nezegettem, csak addig nem jutottam el, ha raklikkelek a blokkra akkor lathatom is az ertekeket.
Este kinlodtam vele es keresgeltem videokat, mig nagy nehezen egyet talaltam. A tobbi mind X-boxhoz volt meg regi.
Ha foldalatt megy par koho, akkor az is odavonzza a sikoltokat?
Jot nevettem magamon. Egyik este ejjel csaszkaltam egy katonai bazis korul lehettem, fat vagtam es jott egy Z, majd mikor kidolt a fa nagy robbanas volt. Na gondoltam taposo akna. Haza tipliztem, nem tudtam hogy nez ki a jatekban. Tegnap megtalatam ezt a bazist, lattam is egy robbanas utani godrott egy hullaval. Mellette par meterre meg disztarcsa szeruseget. Nagy elannal racsaptam egyet es felszalltam a MIR urallomas melle muholdnak 😊))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.09. 15:20:33
Ha van fölösleges fém szerszámod azt is bedobhatod scrapelés nélkül, vagy gyertyatartót stb... ha scrapelsz akkor elvész valamennyi ahhoz képest mintha közvetlenül olvasztod be.
Alapvetően üllőre van szükséged azzal már sok dolgot tudsz gyártani ami vas. A "vödör" az acél gyártáshoz kell.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2020.01.09. 10:02:16
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.08. 18:21:40