23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • ntex
    Még a mostanin kívül egy alfa verzió lesz ha minden igaz, A22 után pedig indul a béta teszt majd jön a release. Akkor még valszeg meg fognak ugrani az eladások, rengetegen kivárnak a játékkal a megjelenésig. Nem kell ezt még temetni.
  • lammaer
    Gondolom már unják a banánt meg már nem megy annyira az eladás (akit érdekelt megvette), szóval ki akarnak szállni belőle.
    Se tervek, se roadmap, se semmi, ez csak hasraütésszerű "na mostmár elegünk van" release lesz
  • DevEagle
    Na azta milyen feature uristen. Újak a hangok? Van hawai inges? Hűha. Van már benne szerelhető autó mint modban? Van már benne csilliónyi küldi mint modban? Vannak már benne npc.k mint modban? Van már szebb 3d.s növények mint modban? Ja nincs.
  • SteweKere #22322
    És ennyi lesz a sztori? Vagy azért valamit hozzátesznek? Mert eddig a legjobb verzió történet mentesen a 16.4 . Nagyon gáz.
  • JonasSandor
    Megnéztem a játékot jövőre fog kijönni teljesben valamikor.
  • ntex
    Különböző ideiglenes buffokat adnak, ott a leírásukban benne van melyik mit.
  • nono28
    Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni hogy,az automatákból kivehető különböző termék mire jó?Például a Rock buster?
  • lammaer
    Off: csak nem túl tartalmas, hosszúéletű egyelőre...
  • lammaer
    Mondjuk 1.5 év elteltével érdemes ránézni a cuccra, vagy csak himbálózik a fejlesztő 2 ötlet közt (lásd van dagadt zombi, nincs dagadt zombi), és néha ad valami apróságot bele?
  • Ironman2
    Visszatért a kövér hawaii inges zombi!!!! Új környezeti hangrendszer!!

Kijött az alfa19.4 stabil! (persze már szerdán,de az mellékes )))
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.03.14. 02:32:09
  • havenday
    +1
  • Ironman2
    Inditottam ott szervert,részletek a topikjában!
  • gvarga12
    evek ota ra se neztem ...
    Valheim sokkal inkabb megfogta a fantaziamat :)
  • Akela0107
    A játék áll, mint a ló a dohányba, a fórum hónapok óta kihallt, a szerverek panganak, az újjonnan játék megvásárlók két három nap után eltűnnek, jobb esetben játszanak 1-2 hetet...de ennek ellenére van vagy 20-25 magyar szerver??!!??
    Érthetettlen! A magán kicsi szerverekről még nem is beszélve, ami nem látható vagy nem folyamatosan látható a listában.
    Ha akik kitartanak a játék mellett és összetömörülnénk 4-5 szerveren, akkor jó kis csapatokban lehetne nyomatni a dolgot, e helyett száz felé húzunk. Magyar mentalitás...
    Meg jönnek szerverre újak, akiknek esetleg nem tetszik vmi, akkor anyáznak, kutyáznak stb. eszem megáll néhány játékostól.
    És az ilyen csapatszellem romboló emberektől meg elmennek a szerverről vagy még a játékot is törlik a gépükről.
    Szerintem ennek a játéknak a csúcsát már mi öregek megéltük, nem hiszem, hogy lesz feljebb, hiába jönnek majd az új alfák és újjítások.
    Perzse ez csak az én véleményem, és már én sem ülök tülkön, hogy mikor jön az új alfa...
  • undY1ng #22311
    Off: Ez a Valheim nevű játék igen jó móka. ;)
  • LaLee67
    Mennek en is,de nem tudom mi van velem, dec.27 ota semmivel nem jatszottam csak filmeket sorozatokat nezek....
  • Ironman2
    Ránéztem az alfa20 fejlesztés hogy halad,tavaly november óta nem frissült az info oldal a fórumon.Mondjuk ez a csigatempó megszokott a Fun Pimpstől,szerintem nyár előtt ne is nagyon számítsunk rá.Nembaj addig elvagyok Random szerverén,gyertek minél többen,jó kis társaság szokott lenni ott. (igaz a héten meló volt nekem,de jövő héten visszatérek megint a játékba)
  • Ironman2
    Na ez az új zombikutya jobban tetszik,mint a régi.Ideje volt már lecserélni,pedig rohadtul utálom őket! Na és az égő zombi is új HD textúrát kapott az alfa 20-ban!

• ntex
    Vanillában még semmilyet, majd A20 vagy A21-ben jönnek a jármű modifikációk. Jelenleg Darkness Falls modban vannak jármű modok is amiről én tudok, persze lehet más modokban is használnak ilyeneket.
  • jozsoka
    Sziasztok. Autóba milyen modifikációt lehet beletenni?? Segítséget előre is köszi.
  • LaLee67
    Szerintem sem volt semmi baj azzal, hogy kinlodni kellett mire lett egy fegyverem. Igaz en 1-2 es szinten mar templomban az alagsorban hatul a hatso helysegben kotorasztam a pancelban es a tobbi ladaban es sokszor ott sem volt semmi :) Lootolgatasbol hamar osszejon akkor is egy gyenguszabb AK is es lehet jol haladni....
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.01.18. 18:30:24
  • SteweKere #22304
    Az a sűrített levegős puska, a metro játékokból van kb lenyúlva. Kicsit cyberpunk kinézete van
  • havenday
    Az a fazonú sárga lámpa tényleg létezik, nálunk is volt egy pár darab belőle, csak zöldben. Ha azt rábarkácsolod a fegyver elejére, nem tudod megtartani.....na mindegy
    Miért nem jó az a koncepció, hogy elindulok a játékban, aztán vagy találok valamit vagy nem. Kábé mint a valóságban. Bemegyek egy házba és vagy találok valamit vagy nem. Nem azért nem fogok találni jobb dolgokat, mert csak most kezdtem a "házba bemenés lootolást" hanem mert nincs ott. Gondolom a betörőéknél se úgy van, hogy aki most kezdte a szakmát az csak futtatott bazári nyakláncokat fog találni, a garázsban meg csak csepel biciklit ezres swift mellett...
  • Random_
    Jók ezek a barkács fegyverek mindig is irigyeltem ezért a Rust-ot., Fogom várni nagyon mert a játék elején tényleg alig van lőfegyver választék. Madmole nagy szerelme ezek a fegyverek szerintem.

A romos poi is jó lesz, ha jól hallottam ezzel a wasteland-et akarják színesíteni, hogy ott a lerombolt vidékhez megfelelő poi is legyen. Igazából pár meglévőt kell leromboltra átalakítani, de azért ez is nagy meló.
  • Infrath
    sigh annyira bírom ezeket a concept art okat mindig
    mindig totál más lesz a gameben
    mint amit látsz végül :D
    (vmi gatyib, egyszerűbb)

a kész fegyó ami kinéz game ben konkrétan olyan mint a (nem tudom most a nevét de olyan fegyver amivel a töltények a levegő nyomás hatására távoznak gyorsan a fegyverből)
    csak itt nem látom a gáz palackot a fegyver oldalán

mondjuk ez a gáz palackos nem is lenne rossz fém szögeket baromi gyorsan lőne ki nem kellene réz
    bár a mostani mechanikával már tele az ember tölténnyel meg réz el..
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.01.12. 19:04:39
  • Infrath
    nem értek hozzá!
    de biztos reális ha scope-ok az ütő szegnél vannak becsavarva?
    mert amennyit én codoztam életemben (nem sok)
    ezek mindig kaptak egy sínt a fegyverre vagy egy egész testes borítást amit a szeg alatt rögzítettek össze szerintem

tényleg nem kötözködni akarok lehet mostanában sokat cod-oztam :P
    de a lámpát oda ragasztjuk de a scope -ot becsavarozzuk??!
    vagy túl feltűnő lenne ha a lámpa csavarja a csőbe fut? :D
    a sárga lámpa meg szerintem baromi nehéz
    maga a fegyver is de ha lehuzza a kezemben előre..
    ráadásul pár shoti lővés után szétesne nem bírná.
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.01.12. 18:54:16
  • ntex
    Ezek a leg gyengébb tier-es fegyverek lesznek. Gyengébb lesz mint az összes többi, early game-re valók lesznek, elvileg könnyű lesz őket lekraftolni. Azért teszik be őket mert rengetegen panaszkodtak hogy nehezen találnak fegyvert a játék elején.
  • havenday
    Nekem ez egyre kevésbé tetszik
  • ntex
    Új pipe shotgun és rifle jön A20-ba:

Ez meg egy új, alapból romos POI lesz:

• Imbazone
    Üdv Elindult a Darknessfalls 7 Days to Die szerverünk. A Szerver 10 slotos és eddig 4 en játszunk rajta, ha esetleg valakit érdekel Írjon Discordon!(https://discord.com/invite/x5zhnxk) Keresd Manna,Fule
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Ironman2
    Addig is hamarosan jön az alfa experimental 19.3:

Hello!

A19.3 b3 is coming to EXP!
    Please as always start a new game and or make a backup of your stable savegame.

With A19.3 we bring you:
    Better network package security
    A fix for SI exploits

Have a good weekend everyone!

A19.3 b3
    Added
    Network layer encryption
    Connection rate limit
    More feedback for clients on why they are not allowed to connect
    Message on the client when they got disconnected because the server is shutting down

Changed
    Improved supply plane drawing
    Replaced static NetPackage list with runtime dynamically assigned IDs for more flexibility
    Wandering horde zombies are not alert, so stealth attacks work on them
    Wandering horde 1 second delay between spawns

Fixed
    Floating Frames and blocks
    Can't target, shoot or repair through Molotov Effects
    Set player made door stability support to false to prevent AI exploitable building
    Using admin/whitelist/ban on users with special characters in their name breaks the serveradmin.xml
    Console command "water" hidden by console command "thirsty"
    DecoManager large FPS drops when saving to a slow drive
    DecoManager written log always having a count of 0 and added duration
    ZombieOldTimer has no flame particles

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.15. 03:21:50
  • Ironman2
    Ez a játék még koránt se kész! Alfa 20 és 21 betervezve! Nagyon sok változtatás fog következni,és még egy grafikus motor update is.
    Szóval kapaszkodjatok,mert minden át lesz alakítva,és sok új dolog jön!

Persze itt olvashatóak a tervek,de részletekre várni kell még!

• BenedekFeco
    Konkrétan még nem olvastam utána, de én úgy godolom, hogy némelyik POI-t nem tölti be rendesen. Nekem kb 20 inditásból talán ha 1x előfordul, vagy még ritkábban. De láttam már J.C. csatornáján is.
  • nibron
    Akkor ez vagy gépfüggő, vagy valami beállítás, mert még sosem találkoztam vele.
  • BenedekFeco
    Nekem csak ritkán van ez, simán kilépek a főmenübe és újratöltöm.
  • hapi
    Ez a textura bug (amikor ez a márvány textura kerül rá valamelyik POI-ra és pl. az ajtó is ugy néz ki mintha márványfal lenne de át tudsz menni rajta) na ez nekem soha nem volt csak az A19 óta. tud rá valaki valami megoldást? Olvasom hogy ez egy tudott dolog és csak újra kell indítani, de nekem most szinte mindig van...
  • undY1ng #22287
    Csak rád fognak menni és sehol sem leszel stealth-ben.
  • marczi77
    Sziasztok! Kb 5-6 év után vettem elő újra a játékot. Jelenleg hordamentesen élvezem a gyűjtögetés, barkácsolás örömeit. Meg tudja valaki pontosan mondani, hogy az éjszakai hordák kizárólag a karakteremre gerjednek-e, vagy valami másra is? Példaként, ha mondjuk 4 helyszínre, 100 méteres távolsággal leteszem a hálózsákomat, majd a hőt termelő építményeket (tábortűz, kovácsműhely), illetve a ládáimat, a negyedik helyszínen pedig szeretettel várom a zombikat, akkor rajtam kívül érdekelni fogja-e őket a többi helyszín is?
    Úgy tudom a hő vonzza a "screamer"-eket. További kérdés, hogy a hőforráshoz csak odamennek-e, vagy kárt is tesznek benne, ha már ott vannak?