7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/sp1gu
És a srácoknak is, akik dolgoztak a bázisokon.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.12. 13:25:38
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
6os egyfeju csakanyom,de az is egal mert ha meglesznek a partok az augerhez akkor azzal tolom tovabb.viszont partokat hozza szivesen vennek felarral. Mint mondtam ha jell auto legyartom nektek szivesen. Csak azt tudok mert ahhoz lett konyvem. Most gyartok magamnak megegyet,mert a halalok utan car gyalogolni.
Arrol nem beszelve hogy a felrobbantott akna utan miert nem lehet asni?!
Poént fére téve ugyan abba az árba adom mint a Crucibl-t majd ha kell valami szolok XD !
Utoljára szerkesztette: seza444, 2020.02.12. 12:17:37
A kocsimhoz a cuccok meg fegyverek voltak, meg az sem lenne gond, mert kozben valoban jo a farmolasi lehetoseg es potoltam. Kocsim elkeszult, erre aknara lepve a vilagvegen meghaltam. Rohanok vissza a csomagomert amit jelzett a terkep. Sehol nincs a csomagom. Messzirol kilottem az aknakat, siman maszkaltam a foldon. Csinaltam egy asot es asni kezdtem ahol a csomagot mutatja, erre felrobbanok, de mitol?????? A gond az hogy az AK-m a shotim, a magasszintu banyasz axem ,fejsze stb ,penzem ,na azok nincsenek sehol. Most varom a reggelt ,mert nincs fegyverem semmi egy nyilon kivul, mert az elromlott ladaban voltak a shotik az augerhez a partok, stb....
szoval ez most nekem eleg szivas 😞
Most reggeledik lasan visszamegyek, hogy mi a helyzet,mert a kocsit nem akarom ott hagyni....
Szerintem a ládában ilyen elem lehetett ami megszűnt és ebbe belehülyült a játék. Sajnálom nem gondoltam erre a lehetőségre. Ha van olyan ami nem pótolható akkor szólj, de úgy érzem még a játék elején vagyunk a szerver sincs lefarmolva és nem olyan nagy kiesés.
Megkockaztattam a rossz ladaval ugyanezt, ott is ledobta a cuccokat egy taskaban,de megnyitaskor jott a hiba.. Nem jott ossze, most az meg eltunik szepen mire visszalepek.......nem erdekelne, ha nem a kezdestol eddig a gyartashoz osszegyujtogetett cuccok lettek volna benne....
ajjaj,nem felhotlen ez a mai napom, pedig mily jol indult, hogy hamar vegeztem...
Valami gubanc van a szerveren nalam. Este minden rendben volt, most hamar hazaertem es mikor bemegyek, koho, munkapad megtudom nyitni,de a nagy tarolodobozra mikor rakattintok hibat ir ki:
ERR No ItemClass entry for type 2755
NullReferenceException😮bject reference not set to an instance of an Object
Elotte meg sargaval irta sokszor: Detail rendering shaders not found for the active render pipeline,falling back to default
Amint a nagy tarolodobozra kattintok semmi nincs onnantol semmit nem tudok megnyitni az inventorym kivetelevel.
Koszonjuk az uj mappot a modokkal! 😊
s a játékban is ugyanaz, csak ott kettővel több: ******
Utoljára szerkesztette: seza444, 2020.02.06. 17:41:50
Ezek jo modosiutasok lennenek.
Ami erdekelne nagyon, hogy ha lesz wipe, akkor egesz pontosan mikor lesz az uj kezdes, mert szeretnek ott lenni 😊
Mivel mint azt eszrevettetek, nem sok tapasztalatom van a szerveres jatekkal, igy nem tudom, hogy nekem kulon lekell -e toltenem a szerver altal hasznalt modokat vagy kezdeskor automatikusan a mappal egyutt toltodik le a gepemre?
A masik, hogy a szerverre ugyanugy betudok majd jelentkezni mint eddig vagy uj maphoz uj jelszo kell?
Most folyik szavazás arról, hogy a szerveremen legyen-e wipe. A szavazás jelenlegi állása szerint lesz.
Ami újdonságot szeretnék bedobni a játékba az a respawnoló járművek (30 nap elteltével újratermelődnének). Plusz craftolható fényforrások melyek egyelőre csak POI-ban voltak láthatók. (asztali lámpa, utcai lámpa, olajlámpa). A harmadik pedig a vezetékek elrejtésére szolgáló kötődoboz illetve világítás kapcsoló. Ezeket már teszteltem is.
Szóval a módosítások nagy része dekorációs jellegű, illetve a fenntartható környezetet segíti az újratermelődő autókkal. Ennek korábban is nagy sikere volt. Nem szeretnék semmit berakni ami az egyensújt az eredeti játékot tekintve elbillenti.
A ládáim meg mentek a pi...ba <#nyes>#nyes><#nevetes2>#nevetes2>
Vagy mostanában a kocsival menet közben felrepülésre vagy mint a falnak ütközésre, amikor semmi sincs előtted, mert nincs "betöltve" az a pályarész.
Ha menet közben kidob a játék, akkor tuti messzebb leszel a járműtől, de volt olyan, hogy egyszerűen egy másik pályarész betöltésénél a kocsi- vagy Te magad mégis az elindulásnál maradt-maradtál vagy éppen a társad, aki beült melléd...nem is ért oda veled.
De ha kocsiban ülve vagy motoron lépsz ki magadtól, akkor is mellette állva fog betölteni a játék, nem benne vagy rajta, néha kicsit messzebb.
A járművek márcsak ilyenek ebben a játékban, de volt ettől sokkal rosszabb is vmikor, sztem.
Jó játékot mindenkinek!
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
ui: visszaadta kisido mulva messzebb...de legalabb meg van.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.02.02. 13:10:12
"Failed intializing window group options video null reference exception. object reference not set to an instance of an object."
Azt hittem a frissites miatt, nem torodtem vele,mert szerveren tudtam jatszani. Most nem mentem be a szerverre , singliben akartam kicsit tolni es az uj jatek kezdesekor vagy regi jatek betoltesenel csak ures beallitasi ablakok jonnek be amikben nincs szoveg sem kep.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Azért azt cáfolnám, hogy áttextúrázásokat végeznek az új verziókban. Számomra nagyon szimpatikus volt a rengeteg új épület ami iszonyat munka volt létrehozni. Ezeket bejárása komoly feladat, gondoljatok bele régen fejből tudtam sorolni a háztípusokat és nem voltak agyonbonyolítva. Most meg minden egyes ház lootolása egy külön küldetés. Pl. múltkor bementem az élelmiszer üzembe, hát ami ott volt. És a végén még az utolsó szobát nem is tudtam lootolni, mert kifogytam a lőszerből és ott jöttek az igazán durva arcok.
A pályagenerálás nekem ennél a verziónál nagyon szimpatikius, jó aránya van a dombos hegyes vidéknek és a síknak és ezek jól helyezkednek el. Közöttük van összekötő útvonal és a kisebb utak is elég jók. Tény van hiba az utakban, voltak már hibamentesebb utak is, de viszont ezek az utak kicsit összetettebbek talán. Én látom a fényt az alagút végén és remélem eljutunk a hidakhoz is. Utak terén pl nagyon tetszik ahogy a hegyoldallal néha összehozza és igazán realisztikus közeli hatást kelt. Más kérdés, hogy pár bug bekerül, de volt szarabb is. Mikor pl halszálkás volt nem olyan régi alphában.
Csak kár hogy megint textúrázással töltik el az idejüket,a játék lényegi részével kellene foglalkozni inkább.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.01.25. 01:50:21
Kár hogy a nyelvek között nincs ott a magyar...
Teljes lista mi mindent csináltak a játékban.
"Alpha 18.3 Language Patch is out!"
ui.: Célszerű új világot kezdeni?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2020.01.24. 18:14:17