23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
ntex #22205 Nálatok is sokszor előfordul hogy kiléptek a játékból és nem záródik be magától? Ott marad az üres főmenü háttérkép és feladatkezelőből kell lelőni állandóan... -
DevEagle #22204 Mert sokunknak sokkal átélhetőbb a horror élmény fps.ben. Plusz egy szavazat mellette. De ha jól tudom említett játékban is lesz fps csak később. -
Ironman2 #22203 Már éppen miért,amikor meg a hivatalos Fun Pimps fórumon azért volt siránkozás anno,miért vették ki a külső nézetet a játékból! (most is elérhető,csak debug módban) -
undY1ng #22202 TP mód... felejtős. :/ -
Norbertboy #22201 Itt a 7 days to die vetélytársa Még nagyon alpha, de játszható! -
Ironman2 #22200 Az engemet is bosszant hogy a városokban senki sincs,ezt viszont nem lehet ráfogni a blokkokra,meg a memória túlcsordulásra.Szerintem most még kisérleteznek a dologgal,aztán reméljük visszaállítják.Azért elrettentő volt mikor nem tudtam bemenni egy városba,mert mindenhol rendőrzombik,és kutyák voltak,alacsony szinten.Mikor már megvolt a gépfegyver,akkor könyebb dolgom volt.
szerk:ja nézzétek meg a Night of the Dead játékot,valahogy ilyennek kéne lennie a 7Daysnek is.Igaz itt nincsennek blokkok,mert nem szétszedhető a táj,de a stílus ugyanaz,és itt bizony vannak a szabadban,és mindenhol változatos zombik,éjfél után,meg készülhetünk a legrosszabbra,mert jönnek hullámban.Védni kell magunkat,és a bázist is,mert szétszedik.Erre vannak jóféle csapdák,majdnem ugyanazok mint itt.Korábban ajánlottam amúgy.Tanulhatnának tőlük a "Vidám Stricik"
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.09.09. 21:45:06 -
Ironman2 #22199 Itt inkább az útgenerálás nem megy nekik valahogy.A táj az szuper,szépen legenerálja,de az utak elhelyezése az borzalmas. -
ntex #22198 Állítólag fasza lett az új world gen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajna még mindig elég sok az anomália a generálásban :\ De legalább már nem találkozok lehetetlen helyeken tekergő mellékutakkal...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2020.09.09. 17:23:18 -
Akela0107 #22197 Random horda ott is van, ahol senki sem lakik, legalábbis már futottam bele most is.
Kb. 5 perc auger vagy pár égő hordó és jön a sikítós, majd ha nem vagy gyors vagy ha nem is akarod sikítás nélkül megölni, akkor jönnek a társai. Ugye ezt nevezzük "sikítózásnak".
Bejáratlan helyen többen vannak az utcán, de pl. ahol nappal egyel se találkoztam, ott éjjel meg voltak az utcán...
A kreatívosokra soha nem gondolnak, több építő forma jó lenne.
Az új fegyverek nekem nagyon tetszenek, nektek?
Jó játékot mindenkinek!
-
undY1ng #22196 Nálam is! Főleg ha több forge megy, már jönnek is a screamerek, aztán jön a horda!
Egyébként minél több napnál jársz, annyivel többen is fognak kóricálni az utcákon. -
#22195 Random hordák vannak most is, nálam rendszeresen akkor jönnek amikor a bázisomon tevékenykedek hosszabb ideje. :) -
ntex #22194 Gondolom majd még bővítik a contentet. Kicsit fájlalom h tényleg berakták az összes zombit a házakba, kint alig lehet elvétve 1-1 kósza zombival találkozni, még a városok utcái is teljesen biztonságosak lettek, régen emlékszem voltak olyan részek ahol 5-6 zombi is mászkált egyszerre meg random kutyák és gyengébb szinteken meggondolta mindig az ember hogy bemenjen e közéjük... Most meg tök nyugodtan lehet grasszálni a városok utcáin, mert biztos hogy csak házakon belül kell harcra számítani. Nem is értem miért nerfelték így le a spawnt, beköltözöl egy házba, elvétve arra mászkál egy zombi, azt kb ennyi. Régen legalább voltak random hordák is. -
undY1ng #22193 XDDD -
DevEagle #22192 Poén de a fa kockázás minek is? Soha nem értettem. Az animáció faszás de a többi mégindig dög unalommá válik sajnos ennyi óra játék után. Sajnos egyre kevesebb időre tud lekötni... -
Norbertboy #22191 Ez a zombi is pofára esett!
https://youtu.be/u4VoKq6MhLg -
ntex #22190 Ja mikor először megláttam hangosan felnevettem :DDD Leszakadt a plafonból a zombi azt kiterült a földön, majd felkelt komótosan, hatalmas :D -
Akela0107 #22189 És az is mókás, hogy a zozók maguktól leesnek valahonnan a magasból, mert lefejelnek vmit vagy csak a korláton átesnek xd -
undY1ng #22188 Szerintem is! Főleg azok az animációk ahol egy házba bemész és kitörik magukat az ajtók vagy blokkok mögül és előre esnek, mindig máshogyan!
Viszont, hogy a sleeper zombiknak még mindig nincs lépéshangja.... nagyon idegesítő.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.09.01. 13:12:31 -
#22187 Én mióta követem a játékot azt látom egyszerre mindent nem fejlesztenek. Ráfókuszálnak pár dologra és azon melóznak.
Bár a karakter mozgásokon valamit finomítottak talán, de az még mindig rettenetes.
A zombik animációja viszont szerintem nagyon fasza lett! -
undY1ng #22186 Szinte ugyanez a konfigom, de ugyanúgy előjönnek ezek az fps dropok és ez a memória megtelítődés miatt van! Csak szimplán kilépek a főmenübe majd vissza és már újra magas lesz az fps. -
ntex #22185 Animációkkal én se vagyok kibékülve hogy évek óta hozzá sem nyúltak, de attól hogy ide leírja az ember hogy nem tetszik, még nem fog változni :) Meg engem jobban zavar az hogy hiába van az aláírásomban lévő gép, ma pl. volt hogy mentem valahova, simán 60fps volt mindenhol, majd hazafelé ugyanazon az útvonalon 20-30fps között ugrált a számláló, és baromira lagoltam. Most levettem a Terrain Quality-t low-ra így most jól fut, nincsenek fps dropok eddig. De lassan kezdhetnének valamit az optimalizálással is majd.
Plusz ezek a HD textúrák is elég hiányosak még ahogy láttam, elég furán néz ki pl. hogy a parketta tök jól kivehető, éles textúra, a rajta lévő szemét meg üvegtörmelék meg tisztára mintha 10-15 évvel ezelőtti grafika lenne :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2020.08.31. 19:13:53 -
undY1ng #22184 Akkor csak engem zavar. -
undY1ng #22183 Egyébként ha ilyen f*szányosra megcsinálták a HD textúrákat a zombikhoz, a játékos kinézetét miért nem? Tervezik? Annyira fapados és csúnyán néz ki és nagyon buta még mindig az összes fémpáncél kinézete, továbbá az animáció meg az a merev tartás és csúszás sokszor a földön..... Talán a Military/Swat ami még említésre méltó.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.29. 17:41:37 -
Ironman2 #22182 Mondjuk még a grafikával vannak gondok,mert egymásba érnek a textúrák,valahogy hiányzik a collision system,de szerintem megoldják ezt is.Így alapból nem rossz.
(pl belelóg a csaj fejébe a zombikéz ütéskor,meg a fán is keresztül megy a fejsze...stb)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.08.29. 02:31:45 -
undY1ng #22181 :O Egész jó! -
Ironman2 #22180 Aki szeretne egy jó kis zombis túlélőjátékot,ami 2 napja jött ki,az sasolja meg ezt! -
undY1ng #22179 A cím önmagáért beszél. (És a fej reakció is) Fail. :(
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.25. 10:16:20 -
hardyhungary #22178 Sziasztok!
A tegnapi napon elindult az Alpha 19 es 7 Days To Die szerverünk.
Főbb infók:
Szerver név: Hardyhun szervere
Discord: https://discord.gg/UvMWAHK
Szerver cím: 46.139.199.138:26901
jelszó: discordon megtalálható
16 slotos a szerver, szükség szerint bővithető.
8192x8192 a map mérete, hármas a nehézségi szint.
120 percesek a napok, 150 méter a shared xp távolsága.
Kicsit lejjebb vettük az állatok számát.
Loot: 100% illetve Loot respawn 21 nap
Airdrop 3 naponta délben.
Szerver restart délben, illetve hajnal négykor.
Ha bármi gond van a szerverrel igyekszem a lehető leghamarabb orvosolni.
Üdv: hardy -
DevEagle #22177 Jóvan ez a frissítés is. Bár én telórol akáhogy keresem a fórumon, en egy 10 soros valamit találok a bug report oldal tetején amin azt írja hogy változások a streamer mód ota... A changelogot nem, vagy csak alig találni meg. A fő oldalon meg a full a19 van, nem az uccsó patch change log. Az más tészta hogy minden oldalon a fórumon is akkora késések vannak, vagy be se tölt elsőre. Még a weboldalt is elrontják nem csak a játékot. -
havenday #22176 van egy pár magyar szerver, szerintem lehet mindenkinek találnia megfelelőt -
ntex #22175 Ez mint korábban írtam, minket is érdekelne, ha valahol lenne hely pluszban egy 3-4 fős, 25-34 év közötti társaságnak (normálisak vagyunk mindannyian :D) akkor szívesen csatlakoznánk valamikor. -
#22174 vmi pve semmi modos érdekelne, esetleg discord társaság
(ebben a játékban nekem egyáltalán nem hiányzik a pvp) -
#22173 mely szerverek is vannak merre hol milyen névvel annyira nem mindig friss ami fenn van pls ;) -
Rittihilatti #22172 Fasza, beestem a pálya alá. Pontosabban fél másodpercenként fel-le dobál, valahol félúton. Inventoryt, menüt lehetetlen elérni mert minden egyes laggnál kilép mindenből. Vagy alt+f4, vagy feladatkezelőből kell kilőni a gémet. Restart hiába, ugyanonnan folytatja. Részemről ennyit az updateről, majd jövök legközelebb, ha nem kap addig uninstallt... -
havenday #22171 elindult, jó sokáig tölti le a "világot" de csak egyszer kell. Egyelőre pvp/pve lesz, ha nem fog működni, akkor vissza pve -
undY1ng #22170 Meeeeeehhheeet! -
Ironman2 #22169 inkább ne legyen! -
havenday #22168 újrahúztam a szervert, szép nagy map lesz rajta - a legnagyobb méret :D
egyelőre 2X loot ot, 100 napos loot respawn álítottam be. Legyen pvp? -
undY1ng #22167 Teljesen letörölve a játék (appdata-n belül is) folyamatos konzol hiba: "formal exception empty input string"
Ilyenem még soha nem volt... -
Bal0924 #22166 Van látható különbség a Directx11 és a Vulkan között?