37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #198 "Szánalmas. Személyeskedés mehet. Kötözködni lehet"
Azt vágod ugye, hogy most a saját viselkedésedről beszélsz? Merthogy te vagy aki itt trollkodtál, és teljesen figyelmen kívül hagytad az észérveket. És ezt eddig kábé tízen modnták meg neked. De te megint a "mindenki más hülye, csak én vagyok helikopter" felfogást vallod, nevetséges és gyerekes módon.
Nem kell feljelentened magad, elég lesz ha elpárologsz ebből a topikból egyszer és mindenkorra, ahogy a WT topikból is tetted. Ott is mindenki más volt a hülye rajtad kívül.
Felmerült már egyszer is benned, hogy lehet hogy te vagy a hülye? Vagy ez összeegyeztethetetlen lenne az egóddal? -
lexlutor #197 amikor te pontosan ugyanezt csinalod az nem zavar latom :) -
#196 A repcsi vs tank témában trollkodtál. Pont. Vagy csak simán nem értetted meg, hogy miről van szó... -
TomDantes #195 Szánalmas. Személyeskedés mehet. Kötözködni lehet. WoT-ot, WoT-osokat szidni lehet.
Amit nem lehet: ha valami nem tetszik. Azt nem leírni nem lehet. Rosszat írni erről tilos.
Gratulálok, ez aztán a színvonal. Fanboy mode :ON.
Na megyek is a moderátor topicba és feljelentem magam. -
SirArcheer #194 Kiváncsi vagyok hogy hány tank lesz egy csatában és mekkora térképen.
Ha jól olvastam repülőgépeknél 32gép/csata és 200*200 a legnagyobb terület, de ott hamar megtalálod(megtalálnak) amit keresel.
Viszont takok esetében ez nem lenne túl jó ha kell egy csomó idő még metalálod az ellent.
Tavaly mevettem az Iron Frontot (hiba volt), ott az volt a baj hogy egy nagy térképen elveszett a 32 ember és semmi csapatmunka nem volt.
A wot pályái tényleg kicsik, de még ott is el tudnak bújni egy sarokba hogy nehezen találod meg.
-
#193 Biztos, hogy lesznek, figyelembe véve a WT(A)-t. Ott is minden oldalon van 5-10 prémium gép, egy részük nem is az adott országhoz tartozik, például angol P-51A, német Wellington (zsákmányolt) és így tovább. -
#192 Igen kipróbáltam de engem valahogy nem fogott meg. -
#191 Valamilyen szinten ezt hozza az WWIIonline-nál egy fokkal arcade-osabb Heroes & Generals, ahol repülőgépek is vannak. -
bigmano #190 Persze majd lehet venni Tipit megint a giftshopban ;)
Tényleg itt is lesznek prém tankok,lehet erről tudni valamit? -
atee73 #189 ott a pont igazad van
Eloszor is meg1x felhivnam a figyelmet mindenkinek hogy a topic nem azert jott letre hogy a konkurenciat fikazzuk.
Masodsorban ha tetszik ha nem ,en is szeretem a wot-ot , de ettol fuggetlenul nagyon varom a War Thunder:Ground Force-ot , mivel ezzel mar 2 hasonlo stilusu jatek lenne a piacon , ezzel beindulna a versenges a fizeto fogyasztokert es felgyorsulna a fejlesztes , es valaszthatnek mit veszek a penzemert
Vegezetul pedig ,nagyon sokan abba a hibaba esnek hogy a konkurencia (ismert es ezaltal kihasznalhato) hibait okoljak az ottani sikertelensegukert .... szvsz aki a konkurensnel sikertelen volt az itt is az lessz , mivel itt is a helyzet felismeresrol fog szolni a jatek ( sooot abban bizom itt meg jobban)
-
#188 Hát én örülnék egy ww2 onlinehoz hasonló harckocsis résznek. Emlékszem volt olyan csatám abban a játékban, hogy 3 darab Panzer IV G-vel majd 2 órán keresztül harcoltunk és sikeresen visszavertünk egy szövetséges támadást. Baromi jó pozíciónk volt, egy srác meg felmászott a városban egy ház tetejére onnan rálátott mindenre és onnan jeltette, hogy merre van az ellenség. Persze tudom ilyesmi nem lesz benne hisz nem is erről szól majd a játék de ha egy kevés realizmus nagyobb térképek és némi komolyabb harctéri taktikai elem benne lesz (a realizmus igénye mellett) akkor az már jó lenne nekem. -
bigmano #187 Igazad van nagyon jól összefoglaltad!
Én is szeretem a WOT-ot és megtanultam együtt élni a hibáival.
De attól még várom a WT-t is.... -
#186 Olyan rég voltak már azok a tervek (ígéretek) Hogy csak halványan emlékszem rá. Én mindenképpen várok egy kis tankos HC-t már a több mint 20k arcade csata után :D -
lexlutor #185 aki mindkettovel jatszik majd, annak csak jo lesz :)
amugy en ugy gondolom, azok fognak inkabb a wt fele fordulni, akik az arcadnal kicsit tobbre vagynak. H mennyi valosul meg ebbol, majd elvalik. anno wot-nal is voltak ilyen szep hosszu tervek, sajnos eleg keves valosult meg. -
#184 A konkurencia mindenképpen jót fog tenni, pláne ha sikeres lesz ez a játék. -
#183 Igen persze vannak jó jelek. A historical illetve az FRB modok bent hagyása a hk-k esetében is jó jel. Itt pl kifejezetten kíváncsi leszek az FRB-re. -
#182 Vannak akik szerelmesek egyik vagy másik játékba, tökéletesen elfogultak és nem tűrnek el semmiféle negatív kritikát a játékukról habzó száj nélkül. Minden játéknál vannak ilyenek, bár soha nem értettem hogy miért.
Én szeretem a wotot, ha nem így lenne akkor nem játszottam volna vele annyit amennyit. De ettől függetlenül várom a WT-t nagyon, és a wotnak is jót fog tenni a konkurencia. Azok is örülhetnek majd akik hozzá sem szagolnak majd csúnya, rossz, fujj WT-hez. Mivel szinte biztos, hogy a wg elhalmozza majd a játékosokat mindenféle akcióval... -
lexlutor #181 ha siekrul jol felvezetniuk, nem lesz az szerintem. pl.: most h tudjuk csak nemet es orosz tankokra lehet szamitani, nem fogja senki magasra rakni a lecet es komplett agakat varni.
-
#180 Dettó. -
#179 Egyetérek. A WoT minden körítés ellenére totál arcade valami. Ezért hagytam abba... -
#178 Ne is mond! Én nagyon kíváncsi vagyok rá. Aztán persze lehet pofára esek de jó lenne nem csalódni. -
lexlutor #177 pedig mar szerintem eleg sokan varjuk h kiprobalhassuk :) -
#176 Pedig ez még egy jó párszor elő fog fordulni. Ez tipikus "kinek nagyobb a farka" eset. Ahogy van akinek a wot nem tetszik úgy van akinek meg ez nem fog. Bár hozzá tenném erről túlzott véleményt nagyon nem lehet mondani hiszen még ki sem tudtuk próbálni. -
#175 Nem szeretnék egy parttalan WoT vs. WT vitába szállni, de jegyezzük meg, hogy a WT repülés sebzésmodellje is elég érdekes egyes esetekben. Amúgy javaslom, hogy olvasd el azt, amit belinkeltem. Azért a WoT páncélzati és alapvető ballisztikai megoldása igenis igényes, ahogy a láthatósági rendszer sem valami elhanyagolt kóklerség.
Azt kell figyelembe venni, hogy a WoT egy arcade játék, ahol a fő cél az, hogy szórakoztató, élvezetes csatákat játszhassanak a játékosok, és ez alá van rendelve minden másnak.
A WT sem mentesül ettől, hiszen itt is megvannak a kompromisszumok, csak a határok vannak máshol meghúzva.
Ha pedig teljesen korrektek akarunk lenni, akkor 2013-ban egy csak Dx9 engine-s játékot kihozni is gáz, márpedig ugye a WT csak Dx9-es engine-t használ...
Konkurenciája amúgy van a WoT-nak, de jelenleg nem a WT, lévén a WT(G) még ki se jött... -
#174 Az, hogy képes és meg tudod csinálni, azt nem jelenti ugyanazt. Egy tisztességes fizikai motornál ebben semmi különleges nincs. A progam számolja a lövedék ballisztikát és, ha találkoznak, akkr bumm. Csak soha nem lesz olyan játékos, aki célba találna a torony forgási sebessége, a csőemelkedés és más számtalan más miatt.. -
lexlutor #173 szerintemnincs ertelme itt elemezni a wotot.
arcad jatek, arra van fejlesztve. kar szamonkerni rajta barmit, amikor csak az egyszeru jatekmenet a cel. -
#172 Kéne ebbe a topikba is egy moderátor...
Itt van.
De továbbra is szomorú, hogy tisztázni kell a fogalmakat:
Házigazda: jogosult az adott topic fejlécének átszerkesztésére, és a hsz.-ek törlésére. (És vissza lehet élni vele, mert lehet olyan makrókat berakni a fejlécbe, amellyel ki lehet szűrni egyes emberek hsz.-ét)
Moderátor: az adott fórum vagy fórumrészben jogosult az összes topic fejlécét átszerkeszteni, a hozzászólásokat törölni és szerkeszteni, illetve büntetőpontot osztani a felhasználóknak.
Adminisztrátor: a fórum legfelsőbb jogosultsági szintje, aki az alapvető jogokat kioszthatja és a topicokat törölheti.
Amúgy a WoT topic esetén is a baj az volt, hogy a társulat jelentős részének nem volt ingerenciája arra, hogy rendesen jelezze a problémákat, illetve elég sokan úgy voltak vele, hogy a moderátornak szólni "spicliskedés". Viselkedni nem tudnak, nyafogni igen. Ha erre van igényük, akkor érezzék jól magukat ott. Amíg én rendszeresen ide járok, addig persze én magam is látom, mi folyik itt, és nyilván nem fogok elmenni a szélsőséges megnyilvánulások mellett. -
bgabor #171 De igenis igénytelen a WoT. Többprocesszormagos támogatás hiánya 2013-ban, teljsen irreálisan modellezett tüzérség, nevetséges láthatósági rendszer, durva gépigény, gyakran leeső FPS, apró pályák, a második világháborús tankhandviselés alapvető dolgainak figyelmen kívül hagyása(géppuskák, többrtorony irányítás hiánya), életerőcsík alapú sebzésrendszer, óriási szélső hetárok között mozgó, a véletlenen alapuló átütés és sebzés. A Historical Battle csata hiánya. Napokig lehetne sorolni.
A World of Tanks igenis egy igénytelen, és technikai szempontból reménytelenül ELAVULT játék. Erre azonnal rájön az ember, ha a konkurenciát, a War Thundert elindítja.
-
#170 Sokmindent el lehet mondani a WoT-ról, de azért az igénytelent nem emlegetném vele kapcsolatban. Itt írtam elég sokat a témáról, a lényeg az, hogy nagyon összetett a láthatósági rendszer és a páncélátütési rendszer is.
A sokat szidott láthatósági rendszer probléma az, hogy egy arcade játéknál miként valósítsák meg azt, hogy ne két kilométerről sniperkedjen mindenki, és legyenek a kevésbé pontos ágyúval szerelt harckocsik értéktelenek, hanem "egészséges", látványos, élvezetes csaták legyenek. Ez egy összetett dolog, és a WG egy irtó bonyolult rendszert hozott össze ennek orvoslására. Noha én sem kedvelem a WoT megoldását, el kell ismernem, hogy játékmechanikai szempontból egy kompromisszum, ami teljesen érthető. -
lexlutor #169 napok ota az faj neki, h wot forumba be mertek linkelni az uj kepeket a jatekrol, es most nem tud jobbat mint ezezn rugozni a valaszoktol fuggetlenul.
mondjuk ez meg mindig epuletesebb megnyilvanulasa, mint amikor elkezdtek okos barataival itt wotot linkelni. mert az olyan felnotets visszavagas :)
-
bgabor #168 Ejj, hát te az elmúlt hónapok alatt sem lettél kevésbé sötét egy kicsit sem.
"A realizmusra meg annyit, hogy bezzeg az örödig konkurencia azért rossz ,mert nem reaális. Ja, de itt akkora pofont adunk a realizmusnak hogy a fal adja a másikat? itt meg jó...hát hogyne. "
Ahogy Cifu mondta, a War Thunderban HÁROM játékmód van már most is PÁRHUZAMOSAN, amik a realizmus MÉRTÉKÉBEN térnek el egymástól. Arcade battleban szedjék le a tankok tízesével a repülőket, kit érdekel? Azért arcade, és nem mindegy, hogy az arcade módot játszó kis tizenévesek hány repülőt lövöldöznek le? A komolyabb/igényesebb célcsoportnak szánt Historical Battle játékmódban már szinte alig lehet majd megcsinálni, azt már most biztosra veheted.
"Tank fő lövegével? Repülőt? Hagyjuk már békén egymást. Ilyen nincs.
Kezdve azzal, hogy az nem probléma, hogy egy tank főlövegét nem lehet ám akármennyire kitéríteni? "
Ahogy sokszor máskor is el lett mondva már neked, attól hogy te tudatlan vagy és nem értesz hozzá/hallottál még róla, attól még dolgok igenis léteznek. Pluskat történelmi példákat említett, ahol a második világháborúban lőttek le repülőgépet tank főlöveggel. (Nem te lennél a botcsinálta történészhallgató véletlenül, ha jól emlékszem?) Én pedig leírtam, hogy a hidegháború végefele óta a tank általi lelövés már teljsenen valós dolog helikopterek, de még lassan és alacsonyan repülő csatarepülőgépek vonatkozásában is.
"Legközelebb mi lesz? Ha bekerülnek a hajók a Yamato főlövegével egy fecskepöcsnyi felderítő gépet is lehet majd lőni mi? Az is rendben lesz. Persze mindent meglehet magyarázni, de ez egy hülyeség.
és ez nem kötözködés"
De bizony, szemellenzős kötözkődés, semmi más, a valóságról tudomást sem véve, ahogyan tőled azt már megszokhattuk.
"Akkor ennyi erővel a Girls and Panzers játék változatát választom. Az is lenne ilyen jó."
Hátha ez nem kötözködés és színtiszta sz@rkeverés, akkor nem tudom mi az.
Kéne ebbe a topikba is egy moderátor, hogy eltakarítsa az ilyesmit, mert úgy látom mindennapos gyakorlat lesz, hogy a WoT topikból átszabadul ide egy elvakult gyengeelméjű, mint amilyen Tomdantes "barátunk", és mi meg hallathatjuk majd a trollkodást. -
#167 Most csak trollkodsz, vagy valami érdemi hozzászólni valód is van?
A realizmusra meg annyit, hogy bezzeg az örödig konkurencia azért rossz ,mert nem reaális.
Eléggé irreális az, hogy 445 méter felett senki sem láthatunk meg, és az is mosolyra fakasztó, hogy a nyílt mezőn tőlünk alig 150-200 méterre láthatunk csak meg egy 70km/h sebességgel száguldozó felderítő harckocsit. Irreális az, hogy az AMX-13-nak nem 12 lőszere van a forgótárában, mint a valóságban, irreális ezer más dolog. Ha az bánt, hogy ez fel volt/van emlegetve, akkor az a te hibád, ha nem látod be.
Tank fő lövegével? Repülőt? Hagyjuk már békén egymást. Ilyen nincs.
Pluskat vette a fáradtságot, hogy utánanézzen, és példákat hozzon fel arra, hogy volt ilyen. A valóságot is megkérdőjelezed?
De fő löveggel repülőkre...ha ez tényleg így ebben a formában igaz, akkor ez már felejtős dolog.
Ebben az esetben ez nem a te játékod, nem nézed meg, nem játszol vele, nem höbörögsz itt... -
Renegade #166 te még mindíg nem érted:
ha babuin a levegőbe lő és valami hihetetlen mázlival eltalál egy repülőt a lövedék akkor mi legyen: átrepüljön rajta vagy sebezze?
erre azt írták, hogy sebződni fog, ennyi. -
#165 A WT(A) esetén a láthatóság valahogy úgy néz ki AB esetén, hogy a pilótád skilljétől függ (van olyan, hogy visibility és keen visibility), hogy odarakja-e a tag-et a cél fölé. De a gép maga (már az a kis pont nagy távolságból) így is látható minden további nélkül, tehát a saját szemedben bízhatsz. Persze egy felhőben elbújik az ellenség, szóval ott nincs mese, nem fogod látni.
Abból sejtve, hogy lesz füstgenerálás, én arra számítok, hogy itt is ez lesz. A személyzet skillje csak AB, esetleg HB esetén számít, hogy megjelöli-e a célt, ha rálátsz, illetve az álcázófestése/álcázása ezt lehetővé teszi. De ha te a képernyőn kiszúrod, akkor semmi sem akadályoz meg abban, hogy ki is lődd. :) -
bgabor #164 Én emiatt nem aggódok. A War Thunder eddig minden területen az igényes kidolgozásra ment rá, éles elletétben a WoT-tal, ahol többek között a láthatóségi rendszer is szánalmasan igénytelenül van megvalósítva. (artit nem látod mikor 5 méterre áll tőled a bozótban, 50 méteren belül automatikusan látsz mindenkit, akár a házakon át is stb.) -
TomDantes #163 Ez egy marhaság. A realizmusra meg annyit, hogy bezzeg az örödig konkurencia azért rossz ,mert nem reaális. Ja, de itt akkora pofont adunk a realizmusnak hogy a fal adja a másikat? itt meg jó...hát hogyne.
ha arról lenne szó, hogy a légvédelmi géppuskával le lehet szedni, az jó ötlet lenne,
Ha arról lenne szó, lehet menni légvédelmi járművekkel, az jó ötlet lenne.
De ez egy marhaság.
Tank fő lövegével? Repülőt? Hagyjuk már békén egymást. Ilyen nincs.
Kezdve azzal, hogy az nem probléma, hogy egy tank főlövegét nem lehet ám akármennyire kitéríteni?
De oké, tegyük fel, pont olyan szögben van, hogy rá tud lőni.
Aha, egy mondjuk csak 3-4 km-re lévő, 350-400-al repülő kis célpontot eltalálni a korabeli technikával. És még nem is írtam nagy számokat. Ennél nagyobb távolság és sebesség is simán megvolt...
Ez aztán a valami.
Miközben egy sokkal kisebb távolságra lévő, tankot se volt könnyű eltalálni ami ráadásul nem repült, és főleg nem ment 300-al.
Legközelebb mi lesz? Ha bekerülnek a hajók a Yamato főlövegével egy fecskepöcsnyi felderítő gépet is lehet majd lőni mi? Az is rendben lesz. Persze mindent meglehet magyarázni, de ez egy hülyeség.
és ez nem kötözködés, mert ha arról lenne szó, megy az emberke magának előre a tankkal, és hopp, rámcsap egy repülő, átvehetem az irányítást a légvédelmi géppuska felett már ha van ügye, mint a repülős részben a farok lövészek felett, és azzal meg lehet sorozni, na az nagyon fasza ötlet lenne. Érdekes, remek ötlet lenne, komolyan ilyenekkel engem már meg lehetne venni, hogy adjak egy esélyt neki.
De fő löveggel repülőkre...ha ez tényleg így ebben a formában igaz, akkor ez már felejtős dolog.
Akkor ennyi erővel a Girls and Panzers játék változatát választom. Az is lenne ilyen jó. -
bgabor #162 Meglátjuk, talán a műszerfalcsinálás a munkafolyamat leglassabb és legmunkaigényes része. A repülőgépeknél is ezért nincsen a bombázóknak belső nézete, mert úgy vannak vele, hogy minden altípusnak valódi cockpitet akarnak, és ugye egy együléses vadászgép cockpitjét picit egyszerűbb megcsinálni, mint mondjuk egy B-17esét. Szerintem amúgy épp ezért, és a lövegtornyok irányítási módja(te csak a célra viszed az egeret, és az a torony lő, aminek éppen beleeseik a tűzzónájába a cél) miatt nem lesz soha lövész és lövegtorony belsőnézet. A bombázóknál ez szinte az összes gép belsejének teljes lemodellezését jelentené. -
bigmano #161 Már várjuk egy páran itt nagyon ;)
Fura lesz egy másik rendszerbe beleszokni eleinte biztosan! -
#160 "-Álcázási rendszer "
Na ezen fog minden múlni szerintem. Elvileg a pályák nagyok lesznek ebből következik, hogy ha az időjárás engedi akár a látótáv is nagy lehet. Ha visszahozná az RO feelingjét akkor nagyon telitalálat lenne a játék de ha WOT-féle eltűnök a mező közepén meg átlátok a házon stílus lesz akkor nagy csalódás lesz.
Jó lenne tudni a beta indulásának az idejét is bár gondolom ezt még az oroszok se tudják. -
bigmano #159 A repülős résznél szàmomra jelentősen növeli az élményfaktort a belső "műszerfalas" nézet.
A tankoknál ez hatványozódna...
Tigrincs/T34/meg Stug III-ast mintha láttam volna meg talán shörmit is kíváncsi leszek a felhozatalra.