37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #78 Senki se vitatta hogy a WoT az egyik legsikeresebb MMO (jelenleg, még).
Csak a WoT PR részlege azt a hatást akarja kelteni, hogy 50 millió ember játszik a játékukkal, miközben ez a szám jó ha 2-2,5 millió ember. Én pedig nem csípem a parasztvakítást. -
#77 Vajon a warthunderhez elegendő gépen el fog menni? -
atee73 #76 Hali , mellozzuk mar a WOT-os temakat pls...
u.i: na es utoljara .... 50 milio regisztralt ,abbol 8-900000 ezer aktiv(az eu-n) , ha annak a harmada fizet az ugye 300 ezer, csak az eu-n!!!!!
kinai es orosz piac akar nagysagrendekkel is nagyobb , savanyu a szolo de jelenleg ok a legsikeresebb MMO ......DE ezert kell drukkolni a War Thunder:Ground Forces-nak hogy a WG hibaibol es hianyossagaibol tanulva igeneis kepesek legyenek melto (remelhetoleg jobb) konkurenciat allitani a WG-nek.
Ezert gyujtsunk ebbe a topic-ba minden infot a Ground Forces-rol -
bgabor #75 Így van. Csináltam egy kis kísérletet, a saját felhasználónevemet írtam bele a WoT EU honlap player keresőjébe. Az eredmény sokat mondó. Tizenegy ílyen nevű felhasználót talált, ebből ÖT darab nulla csatás, HÁROM darab lemorzsolódott néhányszáz csata után, a maradék háromnak van csak említésre méltó csataszáma, köztük én, 8400 csatával. Talán akkor ennyit az 50 millió regisztrált WOT felhasználó című reklámszövegről. Igaznak igaz, csak éppen ennek jó ha az öt-tíz százaléka játszik még mindig a játékkal. Risztóan sok van olyan accountból, amit valaki valamiért beregisztrált, aztán soha egy csatát sem ment vele.
-
#74 És a fennmaradó regek között is lehet lemorzsolódó, pl. én is ilyen vagyok. Amikor még teszt volt és napi 250 gold jött, akkor én Pz IV szintig elmentem. Ott kezdtek már nagyon durva balansz problémák előjönni. Amikor zsinórban 3-4-szer betett Tiger I+ tankok közé akkor mondtam azt, hogy pápá. Meg kb. addigra untam meg. Nagyon egysíkú az egész. Szó szerint. Csak tank, totálisan hülyén modellezet tüzérség, stb. Kipróbálni érdemes, de hogy erre ki tud rákattani...? -
bigmano #73 WOT-os témát hozott fel MÁGLYÁRA VELE!!!! -
bgabor #72 Jujj, ez az xx millió regisztált játékos mekkora paraszvakítás már a WoT-ban. Érdekes módon tízből nyolc regisztrációval egyetlen csatát sem mentek(le lehet csekkolni a players résznél a WoT honlapon. Rákeresel bármilyen névre, és kijön belőle 30, ebből 25nek egyetlen csatája sincs).
Maradjunk annyiban hogy az a bizonyos 50 millió regisztrált WoT játékos jó lesz a valóságban úgy 800.000 aktív játékosnak, és ezzel még túl is becsültem. -
zsupeti #71 Trónok harcában egy szereplő. :)
Picit sérült a muksó.
http://www.youtube.com/watch?v=cxjw-w-V5k4 -
#70 Na akkor most már tényleg tessék elárulni mi ma tököm az a hodor :) -
zsupeti #69 Hodor mindenütt van :)
akár még itt is -
atee73 #68 sajnos meg nevelni kell oket :-) -
#67 Azt a színvonalat simán hozzuk itt is :D -
#66 Létrehoz valaki egy Ground topicot, majd elkezdődik az Aviation részről témázni a csapat. Hmmm... WoT topic színvonal várható... :P -
bigmano #65 Ja jó x) -
#64 Az enyémet mondtam :P
MSSFF2 -
Pares #63 Siemka kto pl? -
bigmano #62 Nem.... ilyen:
link
-
#61 Most próbálgattam ezt az egeres billes témát. De olyan nevetséges az egész, mintha valami kötelekkel rángatnám meg forgatnám a repülőt. Tény. hogy könyebb így a célzás, de eléggé hogy is mondjam, gyerekes, vagy nevetséges, szóval komolytalan :) Míg joy-al azért át lehet szellemülni egy kicsit. -
#60 Microsoft Sidewinder forcefeedback 2 vagy mi :D -
bigmano #59 Nekem van egy Metalstrike pro 3D eladó.
Ha kell valakinek occóé.
Este mehetünk pár karikát mert most melózom :(
Persze ha én is mehetek. -
Malarki #58 Ha nem csak az egeret rángatod, hanem billentyűzetről is rásegítesz akkor bármit meg lehet csinálni rendesen. Nekem is van joy, de használni sose tudtam rendesen. Lehet hogy aki tapasztaltabb, annak tényleg jobban megy azzal, de én mindenhol azt hallottam hogy nehezebb vele repülni. -
#57 Már akinek, egy normális orsót nem tudok egér+billel megcsinálni anélkül hogy el nem rántódna valamerre. Joyal meg már volt hogy azzal nyírtam ki az engem üldözőt, hogy nem tudott követni :D -
Malarki #56 Na az jó lenne ha este össze tudnánk jönni páran. Nem tudom itt max. hányan lehet együtt menni, de már három is elég lenne.
A kis tier se baj, legalább tudok farmolni
vagy mehetünk pedofilkodni T1-be
Ja és a joystickot felejtsd el, hacsak nem akarsz FRB-re menni. de úgy sem akarsz. Egér+bill sokkal jobban irányítható. -
#55 Nem a sniper móddal van ott a gond, hanem a bokrokkal :D Ha nincs bokor a közelben, akkor nyugotdtan lehet zoomolni. A láthatatlansági rendszer fő eleme, a bokor ami belassít. És belassít lebutított textúrával, sőt ha moddal el van tüntetve akkor is. Szóval nem a textúra miatt lasull be, hanem a láthatóság számítgatásától. -
#54 Kicsivel később tudok jönni és is, TS szobát is biztosítok :D Beízzítom a joystickot is. Bár a játékban még kezdő vagyok Én is. -
bigmano #53 Nekem max 4-sem van bocsesz...
Hétvégén kezdtem a játékot amikor belinkelték a tankos cuccot a repcsik nem nagyon mozgatnak -
atee73 #52 a masik emlexel a konkurens jatek ismert problemajara ? sniper modban odaveri a gyengebb config-okat (fps drop) namost akkor tolti be a nagyfelbontasu texturakat. A foldi csatarozasoknal ezert lehet ezzel problema, en bizom benne hogy megoldjak -
Malarki #51 USA 6, német 7, orosz 5, angol 6 japán meg nulla szinten áll. A ferde szeműek nem érdekelnek.
Egyébként szerintem nem megy rosszul, körönként 5-6-7 kill min. megvan, csak nem játszok sokat a játékkal, ezért tartok csak itt. -
bigmano #50 Èn megyek veled de ha te is kezdő vagy akkor vak vezet világtalant... -
bigmano #49 Nekem az is bejön hogy a legjobb eredményt elért ember kap jutalmat is remélem tankos résznél is ez lesz! -
Malarki #48 Egyébként ha itt a többség játszik a repülős résszel is lehetne tolni szakaszban vagy században vagy nem tudom hogy hívják itt -
foxbat88fx #47 szépségben sem tetszik :) eltúlzott -
atee73 #46 szepsegrol beszeltunk, nem optimalizalasrol -
atee73 #45 nekem biztos nem lessz bajom a gepigennyel ( config az alairasomban) , de en 40 evesen mar nem dolok be az alacsony gepigenyre vonatkozo igereteknek -
foxbat88fx #44 cryengine a legszarabb engine :D
sikerült megtalálnod a végletet :)
ha rangsoronlom kellene a legjobb lenne az unreal engine, a legrosszabb pedig a cryengine :) -
#43 A rengeteg csak pénzért megvehető cuccból. Gold, prémium tankok stb... Volt olyan klántársam aki havi 40k forintot tolt bele. Én az elején csak annyit amennyi szinte muszáj, de egy-két dobozos jáék árát Én is bele raktam. Egy ideje mondjuk nincs szükségem, már "önellátó" vagyok :D -
atee73 #42 szep az unreal engine , de azert a cryengine odaver neki , namost a crysis2-3 is elmegy fullon a gepeden ??
felre ne ertsd nekem is nagyon tetszik ,csak megprobalom realisan latni ,ezt a reszletesseget a repulos gepigenyevel megvalositanak gyakorlatilag csodat tennenek ,de ettol fuggetlenul valszeg mar kozepesen is lessz olyan szep mint a konkurencia.
a masik remeljuk tanulnak a konkurens hibaibol , a harmadik remelem valtoztatnak a gazdasagi szemleletukon ,hogy t10-tol nem lehet prem nelkul menni az elkepeszto javiatsi koltseg miatt -
#41 Amúgy a GTA V miatt úgyis kell majd egy új vas. Szóval a gépigénnyel nem lesz gondom. Csak az árát kellene addig összekaparni :) -
#40 Ha a játék free, akkor honnan van a sok pénz. Ennyi jön be a reklámokból, vagy ennyien fizettek zsét, hogy legyen gold a játákban? -
#39 Én pont fordítva látom...