37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    drága a vodka meg a kurvák!
    én már csak tudom
  • patchaou
    50 millió regisztrált játékosból nem telik ám programozókra :D
  • foxbat88fx
    ennyire biztos vagy benne?
    vegyük alapul a valaha legjobban elkészített engine-t, az unreal engine-t
    max grafon elmegy a hulladék gépemen 120fps-el!!! és szép játék!!!
    minden csak hozzá állás kérdése :)
    meglehetne a wot-ot is csinálni h jobban fusson csak szarnak bele...
    WT csapatából többet nézek ki :)
  • patchaou
    Hogy merészeled itt megemlíteni a másik játékot?! Szégyelld és egyúttal ásd is el magad XD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy egyet értek :)
  • atee73
    sracok azert maradjunk a realitas talajan , a tankos-nak joval nagyobb lessz a gepigenye ,mivel sokkal nagyobb felbonyasu texturakat kell hasznalniuk , a repulos jatekoknal tudnak sporolni a gepigennyel, a tavoli dolgok miatt

a kepek nagyon jok es biztos ingame kepek DE a gepigeny nagyobb lessz
  • Malarki
    Egyébként is, ez a tankos rész fóruma, mit képzeltek hogy megemlítitek a repülős részt, teljesen más játék, van saját topicja, takarodjatok oda, kétszázszor el lett pofázva, mit nem lehet ezen érteni?
  • foxbat88fx
    hát akkor meg?
    láthatod mire képes az engine....
    nekem is gyenge gépem van de jobban fut sokkal mint a WOT!!!!
  • bigmano
    Igen ki flashpointer a nickem.
    Bár még nagyon az elején vagyok és nem minden világos.
  • foxbat88fx
    szedd le a játékot és megtudod :D
    brutál grafja van még LOW beállítások mellett is :)
  • Malarki
    Hát azért a repülős résznek elég durva grafja van. Én közepes szinten tolom, és csak nézek, mikor mondjuk a a műszerfalon lévő kapcsolók is árnyékot vetnek vagy esős időben vízcsíkok húzódnak a fülke tetején. Elég durván néz ki.
  • Pluskast
    A repülős része is ilyen részletes. Amúgy pár napja kiadtak a fejlesztők új képeket. Itt is elég részletes.
  • patchaou
    Kipróbáltad már a repülős részét? Minimum grafikával is odaver a konkurenciának és még jobban is fut gyenge vason. Gondolom a tankos rész sem kap más motorokat.
  • bigmano
    Az nem én voltam és már hamut szórtam a fejemre miatta...
  • bigmano
    Ezek szerintem túl részletes "ingame" képnek. Remélem nem lesz igazam
  • atee73
    de ide ne azt a nem mukodo wordpress-es linket tegyed
  • bigmano
    Figyu találtam egy tank treet az új VIII-as szovjet prém tankkal.....;)
  • patchaou
    Köszi!
    Én azért kivárom a végét. Sok fejlesztő gárdától halottam már sok ígéretet :)
  • Pluskast
    Össze lesznek vonva. A végcél a world war mod. Külön frontok lesznek (Afrika, nyugati front, keleti, ázsiai és külön Korea). Itt a link tessék elolvasni.
  • patchaou
    A WT-nek lesz egy tankos és egy hajós része is. Hogy mennyire lesznek összevonva arról még nincsenes pontos infók. Ez a topic azért született, mert a WOT (tankos játék) topicban habzott a szája a népnek amikor WT-s tankok be lettek linkelve stb... Viszont vagyunk jó páran akiket igencsak érdekel a WT majdani tankos része, viszont a repülők nem igazán hoznak lázba...
  • atee73
    Ez ev vegen indul a tankos reszleg beta-ja , u.az rendszer mint a repulos csak foldi erokkel , aztan a jovoben ossze lesznek vonva
  • Molnibalage
    Nekem ez most nem tiszta. Ennek mi köze a WT-hez? Össze lesznek vonva és ki lesznek terjesztve a játékmódok?
  • atee73
    Jon PS4-re is

WT PS4
  • atee73
  • Toby0501
    Látom, neked se jött át a poén. :D
  • patchaou
    Nem a joutube hibája, hanem az sg-é. Alapból ennek a fos videónak a linkje van ott amikor videót linkelsz.
  • atee73
    az elobb irtad a wot forumon vazze hogy nincs kulon es teged nem erdekelnek a repulok...... erre most azt mondod van mar... ezt igy hogy????
  • foxbat88fx
    az egyik wot, a másik pedig War Thunder Aviation
    ez a topic pedig War Thunder Army....
  • atee73
    miert ezt rakta be???? vmi nem jo a jutubon

nameg1x

• foxbat88fx
    na hogy keltsem a hangulatot :D
    már a beharangozó videó jobb mint a WOT-é volt anno. :D
  • patchaou
    van magyar
    cs
  • atee73

• Toby0501
    Zárható, van már topikja, kettő is.
  • zsupeti
    Szerintetek itt is lesz majd a csata elején Siemkázás? :)
  • patchaou
    Szerintem ha ez beindul, elég lesz ide a nevemet takaró kép is hangulatkeltésnek :D
  • atee73
    viselkedjetek ,mert kiraklak titeket ( igaz nemtudom hogykell )
  • foxbat88fx
    ezt meg OFF-oljuk szét a g**ibe wot-tal!
  • patchaou
    Deszííííp Taaaaaaaaank, meeegy, lőőőőőőőőőőőőő. Madááárrrrrrr, lőőőőő.
  • atee73
    A keszulo War Thunder MMO tankmanias reszlege ( mivel vannak akiket a repcsik nem erdekelnek )