37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #38 drága a vodka meg a kurvák!
én már csak tudom -
#37 50 millió regisztrált játékosból nem telik ám programozókra :D -
foxbat88fx #36 ennyire biztos vagy benne?
vegyük alapul a valaha legjobban elkészített engine-t, az unreal engine-t
max grafon elmegy a hulladék gépemen 120fps-el!!! és szép játék!!!
minden csak hozzá állás kérdése :)
meglehetne a wot-ot is csinálni h jobban fusson csak szarnak bele...
WT csapatából többet nézek ki :) -
#35 Hogy merészeled itt megemlíteni a másik játékot?! Szégyelld és egyúttal ásd is el magad XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy egyet értek :) -
atee73 #34 sracok azert maradjunk a realitas talajan , a tankos-nak joval nagyobb lessz a gepigenye ,mivel sokkal nagyobb felbonyasu texturakat kell hasznalniuk , a repulos jatekoknal tudnak sporolni a gepigennyel, a tavoli dolgok miatt
a kepek nagyon jok es biztos ingame kepek DE a gepigeny nagyobb lessz -
Malarki #33 Egyébként is, ez a tankos rész fóruma, mit képzeltek hogy megemlítitek a repülős részt, teljesen más játék, van saját topicja, takarodjatok oda, kétszázszor el lett pofázva, mit nem lehet ezen érteni? -
foxbat88fx #32 hát akkor meg?
láthatod mire képes az engine....
nekem is gyenge gépem van de jobban fut sokkal mint a WOT!!!! -
bigmano #31 Igen ki flashpointer a nickem.
Bár még nagyon az elején vagyok és nem minden világos. -
foxbat88fx #30 szedd le a játékot és megtudod :D
brutál grafja van még LOW beállítások mellett is :) -
Malarki #29 Hát azért a repülős résznek elég durva grafja van. Én közepes szinten tolom, és csak nézek, mikor mondjuk a a műszerfalon lévő kapcsolók is árnyékot vetnek vagy esős időben vízcsíkok húzódnak a fülke tetején. Elég durván néz ki. -
#28 A repülős része is ilyen részletes. Amúgy pár napja kiadtak a fejlesztők új képeket. Itt is elég részletes. -
#27 Kipróbáltad már a repülős részét? Minimum grafikával is odaver a konkurenciának és még jobban is fut gyenge vason. Gondolom a tankos rész sem kap más motorokat. -
bigmano #26 Az nem én voltam és már hamut szórtam a fejemre miatta... -
bigmano #25 Ezek szerintem túl részletes "ingame" képnek. Remélem nem lesz igazam -
atee73 #24 de ide ne azt a nem mukodo wordpress-es linket tegyed -
bigmano #23 Figyu találtam egy tank treet az új VIII-as szovjet prém tankkal.....;) -
#22 Köszi!
Én azért kivárom a végét. Sok fejlesztő gárdától halottam már sok ígéretet :) -
#21 Össze lesznek vonva. A végcél a world war mod. Külön frontok lesznek (Afrika, nyugati front, keleti, ázsiai és külön Korea). Itt a link tessék elolvasni. -
#20 A WT-nek lesz egy tankos és egy hajós része is. Hogy mennyire lesznek összevonva arról még nincsenes pontos infók. Ez a topic azért született, mert a WOT (tankos játék) topicban habzott a szája a népnek amikor WT-s tankok be lettek linkelve stb... Viszont vagyunk jó páran akiket igencsak érdekel a WT majdani tankos része, viszont a repülők nem igazán hoznak lázba... -
atee73 #19 Ez ev vegen indul a tankos reszleg beta-ja , u.az rendszer mint a repulos csak foldi erokkel , aztan a jovoben ossze lesznek vonva -
#18 Nekem ez most nem tiszta. Ennek mi köze a WT-hez? Össze lesznek vonva és ki lesznek terjesztve a játékmódok? -
atee73 #17 Jon PS4-re is
WT PS4 -
atee73 #16 -
#15 Látom, neked se jött át a poén. :D -
#14 Nem a joutube hibája, hanem az sg-é. Alapból ennek a fos videónak a linkje van ott amikor videót linkelsz. -
atee73 #13 az elobb irtad a wot forumon vazze hogy nincs kulon es teged nem erdekelnek a repulok...... erre most azt mondod van mar... ezt igy hogy???? -
foxbat88fx #12 az egyik wot, a másik pedig War Thunder Aviation
ez a topic pedig War Thunder Army.... -
atee73 #11 miert ezt rakta be???? vmi nem jo a jutubon
nameg1x
-
foxbat88fx #10 na hogy keltsem a hangulatot :D
már a beharangozó videó jobb mint a WOT-é volt anno. :D
-
#9 van magyar
cs -
atee73 #8
-
#7 Zárható, van már topikja, kettő is. -
zsupeti #6 Szerintetek itt is lesz majd a csata elején Siemkázás? :) -
#5 Szerintem ha ez beindul, elég lesz ide a nevemet takaró kép is hangulatkeltésnek :D -
atee73 #4 viselkedjetek ,mert kiraklak titeket ( igaz nemtudom hogykell ) -
foxbat88fx #3 ezt meg OFF-oljuk szét a g**ibe wot-tal! -
#2 Deszííííp Taaaaaaaaank, meeegy, lőőőőőőőőőőőőő. Madááárrrrrrr, lőőőőő. -
atee73 #1 A keszulo War Thunder MMO tankmanias reszlege ( mivel vannak akiket a repcsik nem erdekelnek )