37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Ezt a károgást hagyjuk meg akkorra, amikor kiadják a játékot, egyértelmű hogy egy két nap alatt kikönyörgött gameplay alatt nem fednek fel mindent.
  • sulouos
    Bezzeg a keljfeljancsi-effektus a WoT-ban remek megoldás :D Nekem tetszik, hogy nem lehet benne bármit megcsinálni.

A grafika, a táj és főleg az effektek is többszörösen kenterbe verik a konkurenst, ahogy a spotrendszer is. Két rossz dolog van az egészben: nincs sniper nézet és az artillery megoldása. Bár, ha csak kétszer lehet behívni, akkor annyira mégse nagy gond.
  • Amaymon
    A tankok technikai felszerelhetőségéről pl nulla info. Sebzésmodellt nem igazán mutattak. Mi sérülhet, ha megsérül akkor az mit módosít? stb. Szerintem még alfa állapotban van a game, ha viszont a véglegeshez közeli egy petákot nem ér. Amiatt, hogy kétségek közt hagyták tele kérdéssel az embereket kár volt a bemutató.
  • [NST]Cifu
    Egész eddig az volt a baj, hogy mikor mutatnak már be valamit, most meg az a baj, hogy mutattak valamit? :D

Szvsz annyira nem probléma, de ez a vegyes harckocsi / vadászgép dolog mocskos módon meg fogja kavarni a dolgokat, annyi szent. A grafika és a táj számomra egy picit csalódás, ahogy a fizika is - a fejre álló StuG még Arcade Battle-ban sem mókás, hanem inkább szomorú...
  • Ry0K3N
    Egy tankos játékban mégis mit kellett volna belerakniuk még harcrendszer szempontjából árkádban? :D
  • Vaktermesz
  • Amaymon
    Hmmm...nekem vegyes a kialakult véleményem. Szvsz ezt túl korai volt még bemutatniuk. Sejtettem, hogy egy techdemo szintű gameplay lesz. A grafika csicsás a hangok korrektek, de különlegesen extra dolgot semmit nem láttam. Ha ennyiből áll majd a végleges harcrendszer az nagyon kevés.
  • bigmano
    Igen most nyálazgatom itt a dolgokat.
    A videóban a Stug a PZlV-ből fejleszthető ki?
  • Ry0K3N
    Azt ugye tudod tier 20-is mennek?
  • bigmano
    Bocs nekem még meglepő ;)
  • Ry0K3N
    Igen általában az 1940 körüli techek oda menne szóval ebben nincs semmi meglepő.
  • bigmano
    Jól láttam hogy itt a Kv-1 "tier6-os"?
  • Ry0K3N
    Aki szokta követnia híreket az meg tudná mondani hogy a Gaijin még szokott tartani TeamSpeakes Q&A-ket?
  • Droughert
    Pár info:
    "1) Controls and general “feel” appears very familiar as a WoT player with the new physics engine, you can capsize your tank and get stuck on impassable terrain.

2) Aiming/shooting – simple reticule, there is a limited view zoom (seems approx. x4). No aim time waiting. You can see your shells moving in the air, shell drop and “true” ballistics seem to be evident.

3) HUD – very simple. Hotkeys for type of rounds + artillery support call (again, familiar to WoT players exept arty calling).

4) Artillery – seems to be “off map” support, however MAY be based on Ai artillery pieces that are present on the map and therefore valid targets for aircraft (if they get bombed out, you get on Artillery support!). Calling it down is simple, limited to TWICE per match (per player I assume), the aim reticule is similar to WoT arty in size but does not reduce, accuracy is not good but it puts down a small barrage (think CoHo artillery).

5) Viewing system – REAL VIEW!! If a tank is there…and its within your view range you can see it!! If its hidden…you cannot see it! Simple and OMG so overdue!! NO unrealistic highlighting of enemy tanks when you aim at them, when you see them their ID still pops up but basically it’s the same system as for aircraft (thank god!).

6) Maps – maps are the same size, however, deployment zones for the tanks are similar to deployment areas as they are now on the maps (where ai tanks spawn), so total combat zone is about a third of a full map as we have it now. This is still a large area. I don’t know if you can leave this deployment area however and travel areas where aircraft can go. The level of detail is extraordinary! The screenshots we’ve seen are EXACTLY how the maps look. There is lots of natural cover, roads, gullies, rocky outcrops etc.
    My summary: ARCADE battles are a real competitor for World of Tanks. Whilst very similar in gameplay, there are key differences (far better graphics, better spotting system, realistic ballistics etc).
  • BaleniX
    WT-n belül van olyan társaság, vagy klán ahova be lehet lépni? Kezdem unni h egyedül megyek
  • BaleniX
    A WoT-al ellenben legalább nem lesz HP rendszer, ezáltal relasztikusabb lesz!
  • bgabor
    Godnohatod hogy HB-ban, főleg FRB módban nem úgy fog zajlani a tankozás hogy WASD, aztán meg az egérrel point and click lövés. Ez még csak az Acade rész.
  • bgabor
    Legtöbben nem panaszkodunk, ez már első látásra is sokkal több mint annó a WoT volt béta állapotában (az egy szem malinovkával meg öt tankal).

Szerintem minden értelmes ember érti hogy ez még egy korai állapot, ha valami nem jön be (artilerry, célzónézet) majd megváltoztatják. Ilyesmik miatt már előre temetni a játékot ostobaság. (persze nyilván lesznek majd néhányan a WoT fórumban akik majd megpróbálják, no de ki jár oda?)

A videó tökéletes volt arra ami a célja volt: Meggyőződhettünk róla hogy bőven van potenciál a játék földi részében. Novemberben meglátjuk mi sül majd ki belőle.
  • twi452
    Az lenne még finom, hogy ha ikont a földi csapattársakra se rakna ha repülővel mész :)
    Úgy azért mindjárt más lenne a helyzet :D
  • Ry0K3N
    Nekem semmi gondom vele, bemennék vadásszal kergetni a stukákat meg a csatarepülőket. :D
  • csonttika72
    Még jó hogy arcade, mert ez így csak egy wot klón szerintem. A grafika nagyon szép, de tulajdonképpen ugyanaz pepitában. Remélem FRB mód egy kicsit komolyabb lesz.
  • twi452
    azért ha most azt mondanák, hogy gyerekek itt van ez a korai csak ez az egy pálya/mód meg csak annyi tank amennyit mutattak és bétázhattok vele..
    azért nekiesnétek úgy is, hogy ott vannak a "szar repülők" :P :)
  • flashpointer
    Költői kérdés volt, mert ha még lenne valami előny akkor kérdés hogy megérné-e a plusz kockázatot, de így?
  • Droughert
    Most erre én válaszoljak? Nem tudom. Ha belerakták akkor biztos lesz olyan aki így is játszani fog vele, akinek meg nem jön be, az nem megy repülőkkel egy mapon.
  • BaleniX
    500m-t akartam írni
  • stork13
    Twitch chat-en egy sárga írta:
    "The stream starts in almost an hour"
  • BaleniX
    Remélem úgy lesz a dolog, hogy 50m-nél már fölé kell célozni
  • flashpointer
    Ki akarna olyat választani, hogy pluszban még akármikor instant megölhessék ami ellen nem tud csinálni semmit?
  • Máté94
    Nem tudom miért kell már az elején panaszkodni, bőven jó így elsőre. Inkább hasonlítsátok a WoT első verziójához, úgy még értelme is van.
  • Droughert
    Mondjuk scout tankkkal még trollkodni is lehet ezzel az arty dologgal, de jobban esne ha nem lenne benne,vagy nagyonlimitálva lenne a használata.
  • twi452
    azért 15:50 körül elsüt egy arty-t és a saját társát is kilövik neki ő meg kapja a büntit szépen :D

ez az artyzás nekem is fura elsőre meg nem is nagyon értem minek kell bele de majd meglátjuk ha játszunk :)
  • Torzonborz
    nna pont futottam szóval lemaradtam a streamről , köszi a yt linkeket.

nos srácok azért ez elég klassz lett még annak ellenére is hogy "csak" AB , bőven jobb mint amire számítottam.
    ez szerintem bizony igen komoly ellenfele lehet a WoT-nak.
  • Droughert
    bocs, link
  • Droughert
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foTmS4omfoE#t=237

Ebben azarty sem tűnik nagyon gáznak, nem sokatlő, ésnem is mindig talál.
  • zsupeti
    Az anyját neki,biztos artyzott a wot-ban azért ez a berögzült mozdulatsor nála. :D
  • lexlutor
    nem adtam fel. de igy mar biztatobb! kosz.
  • flashpointer
    1:27-nél van az orrtúró, valamit pödör is :D
  • BaleniX
    Reméljük!
  • twi452
    Valószínűleg sehogy, ez az arcade bohóckodásból egy kis ízelítő és ennyi.

A többi játékmódba simán el lehet képzelni valósághű optikát és nagyobb térképet.
  • Droughert
    Arcade battle volt, HB/FRB más sérülés modellt foghasználni, hasonlóan a repülős részhez. Repülőkkel közös mapon menni meg választható opció lesz, nem kötelező.
    Balenix ha nem érted miről írtam akkor felesleges a szót fecsérelni rá.