11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    "de ha tudod mit hol kell lőni esélyes hogy beadja."

Innentől kár ezen vitázni. A WoT egy random esélyalapú rendszerrel dolgozik. Meglősz egy modult (vagy a környékét) és a szerver eldönti mi lesz.. Amúgy ha belősz egy tankba a kémlelőn keresztül akkor ott valakinek meg kell nyúvadnia. Gyakorlatilag a kis tierű tankcsatákban a kezelő személyzetnek előbb kéne elvéreznie, mint magának a tanknak. Oszt mégse :)

De tényleg kár vitatkoznunk. Most mentem egy kört egy Tu2-es bomberrel. Jött egy vadász, ami mielőtt legéppuskáztam a hátsó lövésszel kinyírta a bal motoromat félig, meg a bal csűrőmet, folyattam az üzemanyagot is. A gép repülési tulajdonságai oly amértékben csökkentek, hogy alig tudtam épségben hazavinni, folyamatosan oldalra kellett lépnem a gépet, hogy egyenesen haladjak. Mentem is a lehetséges 400 helyett 330-al. Ja, és a kerékgondola is megsérült, szal hasra kellett tennem a reptéren.

Ha valami ilyesmi, vagy ehhez hasonló dolgot tud prezentálni a másik gém.. de úgyse fog, mert nem tud. A WT mérföldekkel lelépi a WG repülős játékát (még az árkád is) mind modellben, mind grafikában.

Majd ha a tankos rész kijön a számok mindent elmondanak. Addig meg, kár vitázni. A WoT monopol helyzete megszűnt, ezt szerintem nyugodt szívvel kijelenthetjük :)