37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#1599 Tegnap másfél órát szántam a háttérre, ebből kb. egy órát vett el az, hogy sokszor negyedik-ötödik próbálkozásra volt hajlandó rendesen elküldeni az oldalt az SG. Nagyszerű WG/WoT háttérképek vannak (e téren kár is vitatni a WG előnyét), de értelemszerűen azok nem jöhetnek szóba. Próbálkoztam pár másikkal, de egyik sem az igazi. Végül maradt a jelenlegi. Ha valaki mutat szebb, jobb háttérképet, máris rakom be... -
twi452 #1598 Vagy még 1 kicsit várni kell aztán lehet csinálni "alapanyagot" a játékból :) -
Coral Springs #1597 Én maximum készíttetek, van pár éve hogy felhagytam a Photoshop -al. -
twi452 #1596 Ha ügyes vagy hb-ben, frb-ben azért kárpótol a plusz időért mert magasabb a reward is :)
Az élményről meg ne is beszéljünk meg az ízlés kérdése is :)
Coral Springs:
Bele kell ölni időt és kell készíteni aztán megmutatni, máshogy nem megy :) -
Coral Springs #1595 Egy olyan banner tetszene nektek, hogy egy T-34 és egy Tiger sréhen egymás felé fordulva áll, a háttérben pedig a War Thunder felirat ? -
Droughert #1594 Mert pörgősebb adott idő alatt több xp-t,creditet tudsz összeszedni. -
Coral Springs #1593 Nekem mondjuk az új F-86F-2 Sabre felkeltette az érdeklődésemet, de így lassan kimaxolván az amerikai ágat, még mindig szívesebben veszem elő a Rank 2 -es F2A-3 Buffalo -t. Nagy feeling megleckéztetni vele egy náladnál sokkal magasabb szintű enemy -t, és sokan meglepődnek, hogy mit is tud a gép egy tapasztaltabb játékos kezében.
De ugyan így megemlíthetem akár a Kittyhawk -ot, akár az Airacobra -t, amíg élmény ezekkel a gépekkel repülni, az ember nem vágyik többre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #1592 Ezt nem vágom. Miért lehetne jobban grindelni AB-ben mint HB-ban? -
bgabor #1591 Szerintem a repülős részben a gyakorlatban a 13-15/16os szint jeleti a high tiert, azt pedig nem lehetetlen vállalkozás kihúzni. A jetektől és a jet csatáktól tapasztalatom szerint mindenki menekül aki eljutott odáig. -
Amaymon #1590 "a marketing meg nem kell hogy te nem hajtasz a high tiere "
Tökéletes példa a mai nap, RB-n koreai event volt jetekkel. Le is vették szépen, mert senki nem ment rajta. AF RB játékosokat sokkal jobban érdeklik low-mid tier gépek. Nekem 2 nemzet fullos, annyi lion összegyűlt időközben, hogy szinte nem tudok vele mit kezdeni :) Megvettem egy komplett tech treet, a minap hogy meglegyen ha kell egyszer WvW-n. Egyszerűen nem érdekelnek a jetek, mert az alsóbb tierekben játszani érdekesebb.
Ha jól csinálják, akkor a GF-ben is magába szippantja a játékost a játékmechanika és nem mindig fogja érdekelni hányas tierben van. Ehhez az kell, hogy olyan bonyolultságú, valamint élvezetes legyen amilyenre ígérték. -
twi452 #1589 ott van a végén 2:04nél :P :D -
Coral Springs #1588 Tudja valaki a zene címét ? -
twi452 #1587 Azért én egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszottam high tier-ben a repülős részben :D Megnéztem hb-ben 3-4 csatában milyenek a jet-ek aztán nemrég bevittem frb-be is a 19es dögöt.
Ott is szar velük játszani szerintem úgyhogy ott számomra ennyi a high tier xD
Viszont 16-18as szint alatt rengeteg lehetőség van amikkel szívesen repülök és élvezem itt is-ott is :)
Ami még hozzátartozik, hogy a repülősben 3 nap alatt fel lehet húzni 15-ről 19re talán 20ra is ha valaki nagyon grindelni akar egy nemzetet pedig már visszacsavartak rajta anno :) -
lammaer #1586 Ez nagyon nem jött be, pont én nem szoktam síránkozni mint a fürdős... a marketing meg nem kell hogy te nem hajtasz a high tiere :P -
Amaymon #1585 "A grind minden mást kizár :)"
Ha olyan lesz az RB, mint amilyennek írják másodlagos szempont lesz a grind. Inkább egy feature, mint maga a cél. -
Coral Springs #1584 Cifu -t megkértem hogy csinálja meg ezt a topikot is az Air Forces topik mintájára, valószínűleg azon dolgozik. -
#1583 más is két bannert lát?
-
Glo #1582 Ez a baj, hogy a grindelésért nyomjátok, nem a játék élvezetéért. Aztán meg átdobod az egeret a monitoron, ha valami nem úgy megy ahogy akarod :)) -
lammaer #1581 A grind minden mást kizár :) -
#1580 Is-is. Ne feletsd el, hogy itt van HB és FRB játékmód is. :) -
lammaer #1579 Mivel a WOT közösségre utaznak, nem a battlefieldre vagy a red orchestra játékosokra :D -
#1578 Ne vedd rossz indulatnak, távol álljon tőlem. :) -
Glo #1577 NEm vagy Te enyhén troll -
#1576 Ha ne adj isten fél órával később valamelyik fórumból megnézed mindkét tech-tree kivonatát, akkor az úgy már elviselhetettlen fájdalmak birodalmát képezné? :D
Én feltehetően ezt teszem. -
Rue East #1575 gondolod ezt te, mert még nem játszottál például a red oirchestra-val és a wot-ból indulsz ki -
twi452 #1574 Vagy a türelmes horgász utána este külön-külön megnézi az összefoglalókat :D -
Glo #1573 Így van. Még jó, hogy mindkettő elfér a monitoron. Apache pilóták megosztott figyelmi képességei előnyben :D -
twi452 #1572 Most olvastam, hogy entak-éknál a német tree-t fogják bemutatni a WT twitch csatornán meg párhuzamosan velük az orosz tree-t fogja bemutatni squier és kitsune egy dev társaságában. -
Glo #1571 Treshold finombeállításával asszem azt is lehet orvosolni. De nekem stabilan működött. Jó, vannak határai (hátrafelé nyilván nem kell nézni), de működik. -
#1570 És nem kell semmit állítgatni? Én folyton a kamera fényerejével szívok. Mert elgondolkodtató. -
Glo #1569 Én adok neked egyet 10-ért. IR led, Wii controller.. 100 fps állandóan :) Csak nekem nem jött be. -
#1568 Sőt, tir4 100$. 22k kb most. Az azért elég baráti, és tuti mindig működik, nem úgy, mint az én megoldásom :DD -
#1567 Akkor kb 32k a cucc postaköltség nélkül, ha jól látom. -
twi452 #1566 a gyári TrackIR-ben van infra amit bombáz az arcodba és így a visszaverős verzió is működik :) -
Glo #1565 Vannak passzív, IR fényt visszaverő sapkák is. A fényforrás a monitoron van, a visszaverő cucc meg "világít" az érzékelőnek.
Vagy simán csak IR led, azért nem világít :)) -
#1564 Ööö ennek milyen bigyó track van a fején ? Mert nem ledes ha jól látom. -
Nazarov77 #1563 Orosz tree is lesz:
"Soviet research tree will be shown at the same on War Thunder Twitch channel: http://www.twitch.tv/warthunder" -
sulouos #1562 Jaja, német tank észreveszi hogy meglátták, hátramenet, és kac-kac lefullad :D -
Amaymon #1561 Nem kevés gyakorlás kell, még most is vannak khm helyzetek 2 hónap után. Remélem a tankosok is annyit fognak ******ni RB-n mire beletanulnak :) -
Glo #1560 Jó hát na, nem lehet mindenki született FRB pilóta :D