37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #1609 Ez így van, prémiummal twi linkelgetett annó 150.000XP-es átlagos köröket A-26al meg a japán csodákkal. Én annyira mondjuk nem csípem a bombereket nehéz volt értelmes célt találni(főleg hogy nemrégóta vannak csak területcélok) és bizony sérülékenyek, B-17szintjén már 30mm-esekkel jönnek a németek.
A HB pedig még mindig szűrő, mert kevés a szándékosan idiótán vielkedő játékos. Szerencsére a HB van annyira összetett hogy a legtöbb véristvánt elijessze. Meg aztán ők abban a hitben vannak hogy a kezdeti 5 perc repülés miatt dögunalmas a HB. Hát nem az. Mikor összetalálkozik két jó pilóta jó gépekkel akkor ott a harc nagyon kemény tud lenni. Nekem volt olyan meccsem, ahol a végéra 3 vs 3an maradtunk, nagyon jó pilótékkal a túloldalon és 40 percig ment a csata, három újratöltéssel, mire eldőlt. -
Droughert #1608 Utolsó atémában,nem akarom szétoffolni a topicot (CIFU törölheted nyugodtan ha úgy gondolod sok volt a nem ideillő komment) Én vadászokkal repülök elsősorban abból indultam ki, de ebben igazad lehet, hogy bombázókkal lehet a legyorsabban kihúzni egy nemzetet, ezt fórumon is javasolták. Most csak t4-ben repülök, amig nincs elég rutin, addig nem akarok feljebb menni, de hb-n 4-5 kill-re kapok kb. 30k-40k xp-t, és azért ez még nem minden második meccsen jön össze, meg még benne van az is, hogy hibázok és kevesebbel jövök ki. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy ha valaki tényleg nagyon jól játszik HB-ben, és hozza ezt az átlagot akkor gyorsabban fejlődik mint AB-ben. Viszont amit korábban olvastam, hogy a HB egyfajta szűrő én nem mindig tapasztalom sajnos. TK-zó csapattársak, csata elején kilépők (van hogy 4en is rögtön az elején), földi célokat támadó vadászok, alacsonyan repkedő vadászok (még t8-ban is..), szóval kezd higulni a mezőnyamennyire én látom. -
Amaymon #1607 Nekem egyértelműen a HB gyorsabb volt, lehet már tele van kreténekkel az is, és nem olyan jó, mint 2 hónapja. Akárhogy az én esetben kiírt játékidő és az elért tierek nincsenk párban bőven a HB javára, tisztán numerikus alapon emóciók nélkül. -
twi452 #1606
Öm hát.. ha csak a grind a lényeg akkor megfelelő bombázókkal, prémmel és egy kis szerencsével lehet tartani az 50-60k exp/kör átlagot simán :)
Én így húztam fel az amcsi és a japó ágat legalábbis, ha gyorsan lelőttek (max 10 perc) akkor végeredménytől függően 20-30k exp volt az a kör, ha hagynak játszani akkor simán jönnek a 100k-s körök is :)
a szerencse faktor meg a pályán múlik leginkább aztán az ellenfeleken de inkább a pályán :)
-
Droughert #1605 Abból indultam ki, hogy kicsit több a queue time HB-n (nemzet függő is, de van amikor percekig csak várok mire behív, ezen az alternate history map segített sokat), a csata eleje sokszor emelkedés+helyezkedés, ráadásul van, hogy 30-40percig is repülsz (múltkor majd 1órás volt az egyik HB meccsem) ez is percekig eltarthat. Ennyi idő alatt simán repühetsz több arcade battlet, és ott is kapsz szépen xp-t, creditet ha jól teljesítesz. Nem arról volt szó, hogy melyik az élvezetesebb, hanem melyik a gyorsabb. Én is HB-t játszom már napok óta, de érezhetően lassabb a fejlődés, még akkor is ha jól teljesítesz, az említett időtényezők miatt. -
Amaymon #1604 "Mert pörgősebb adott idő alatt több xp-t,creditet tudsz összeszedni. "
Pörgősebb az egyetlen előnye el is hangzott, én coinolni soha nem mentem át AB-ra, felmegy bennem a pumpa a sok fejetlenség miatt. HB, FRB meccs rewardja nagyobb, ha valaki vagy a squadja stabilan jól teljesít, akkor HB-n, gyorsabb a fejlődés, de nagyobb a bünti is. Én ott húztam fel a germánt teljesen, ott fejeztem be a ru ágat, ott húztam fel a legjobb fighterig a japánt, hight mid tierig a brit és us ágat. Kb. ugyanannyi játékidővel. "Adott idő alatt több" tétel nem igazán állja meg a helyét. -
Ez egy fórum nem képeskönyv, ha nem lenne sem lenne semmi baj. -
Ebben teljesen egyetértek, de animált bannert én nem tudok csinálni, és itt van annyi probléma, hogy ugye a WT(G) játékból még csak normálisabb videó sincs... :( -
Coral Springs #1601 A háttérkép az tökéletes, viszont maga a banner az semmilyen. Egy hasonlóan színvonalas kéne mint ami a másik topikban van. -
twi452 #1600 Majd tuti lesz tankos résznek is külön screenshot contest-je meg screenshot of the week/month játékok.
Lesznek überállat képek dögivel :) -
Tegnap másfél órát szántam a háttérre, ebből kb. egy órát vett el az, hogy sokszor negyedik-ötödik próbálkozásra volt hajlandó rendesen elküldeni az oldalt az SG. Nagyszerű WG/WoT háttérképek vannak (e téren kár is vitatni a WG előnyét), de értelemszerűen azok nem jöhetnek szóba. Próbálkoztam pár másikkal, de egyik sem az igazi. Végül maradt a jelenlegi. Ha valaki mutat szebb, jobb háttérképet, máris rakom be... -
twi452 #1598 Vagy még 1 kicsit várni kell aztán lehet csinálni "alapanyagot" a játékból :) -
Coral Springs #1597 Én maximum készíttetek, van pár éve hogy felhagytam a Photoshop -al.
-
twi452 #1596 Ha ügyes vagy hb-ben, frb-ben azért kárpótol a plusz időért mert magasabb a reward is :)
Az élményről meg ne is beszéljünk meg az ízlés kérdése is :)
Coral Springs:
Bele kell ölni időt és kell készíteni aztán megmutatni, máshogy nem megy :) -
Coral Springs #1595 Egy olyan banner tetszene nektek, hogy egy T-34 és egy Tiger sréhen egymás felé fordulva áll, a háttérben pedig a War Thunder felirat ? -
Droughert #1594 Mert pörgősebb adott idő alatt több xp-t,creditet tudsz összeszedni. -
Coral Springs #1593 Nekem mondjuk az új F-86F-2 Sabre felkeltette az érdeklődésemet, de így lassan kimaxolván az amerikai ágat, még mindig szívesebben veszem elő a Rank 2 -es F2A-3 Buffalo -t. Nagy feeling megleckéztetni vele egy náladnál sokkal magasabb szintű enemy -t, és sokan meglepődnek, hogy mit is tud a gép egy tapasztaltabb játékos kezében.
De ugyan így megemlíthetem akár a Kittyhawk -ot, akár az Airacobra -t, amíg élmény ezekkel a gépekkel repülni, az ember nem vágyik többre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #1592 Ezt nem vágom. Miért lehetne jobban grindelni AB-ben mint HB-ban? -
bgabor #1591 Szerintem a repülős részben a gyakorlatban a 13-15/16os szint jeleti a high tiert, azt pedig nem lehetetlen vállalkozás kihúzni. A jetektől és a jet csatáktól tapasztalatom szerint mindenki menekül aki eljutott odáig. -
Amaymon #1590 "a marketing meg nem kell hogy te nem hajtasz a high tiere "
Tökéletes példa a mai nap, RB-n koreai event volt jetekkel. Le is vették szépen, mert senki nem ment rajta. AF RB játékosokat sokkal jobban érdeklik low-mid tier gépek. Nekem 2 nemzet fullos, annyi lion összegyűlt időközben, hogy szinte nem tudok vele mit kezdeni :) Megvettem egy komplett tech treet, a minap hogy meglegyen ha kell egyszer WvW-n. Egyszerűen nem érdekelnek a jetek, mert az alsóbb tierekben játszani érdekesebb.
Ha jól csinálják, akkor a GF-ben is magába szippantja a játékost a játékmechanika és nem mindig fogja érdekelni hányas tierben van. Ehhez az kell, hogy olyan bonyolultságú, valamint élvezetes legyen amilyenre ígérték. -
twi452 #1589 ott van a végén 2:04nél :P :D -
Coral Springs #1588 Tudja valaki a zene címét ? -
twi452 #1587 Azért én egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszottam high tier-ben a repülős részben :D Megnéztem hb-ben 3-4 csatában milyenek a jet-ek aztán nemrég bevittem frb-be is a 19es dögöt.
Ott is szar velük játszani szerintem úgyhogy ott számomra ennyi a high tier xD
Viszont 16-18as szint alatt rengeteg lehetőség van amikkel szívesen repülök és élvezem itt is-ott is :)
Ami még hozzátartozik, hogy a repülősben 3 nap alatt fel lehet húzni 15-ről 19re talán 20ra is ha valaki nagyon grindelni akar egy nemzetet pedig már visszacsavartak rajta anno :) -
lammaer #1586 Ez nagyon nem jött be, pont én nem szoktam síránkozni mint a fürdős... a marketing meg nem kell hogy te nem hajtasz a high tiere :P -
Amaymon #1585 "A grind minden mást kizár :)"
Ha olyan lesz az RB, mint amilyennek írják másodlagos szempont lesz a grind. Inkább egy feature, mint maga a cél. -
Coral Springs #1584 Cifu -t megkértem hogy csinálja meg ezt a topikot is az Air Forces topik mintájára, valószínűleg azon dolgozik.
-
más is két bannert lát?
-
Glo #1582 Ez a baj, hogy a grindelésért nyomjátok, nem a játék élvezetéért. Aztán meg átdobod az egeret a monitoron, ha valami nem úgy megy ahogy akarod :)) -
lammaer #1581 A grind minden mást kizár :) -
Is-is. Ne feletsd el, hogy itt van HB és FRB játékmód is. :) -
lammaer #1579 Mivel a WOT közösségre utaznak, nem a battlefieldre vagy a red orchestra játékosokra :D -
Ne vedd rossz indulatnak, távol álljon tőlem. :) -
Glo #1577 NEm vagy Te enyhén troll
-
Ha ne adj isten fél órával később valamelyik fórumból megnézed mindkét tech-tree kivonatát, akkor az úgy már elviselhetettlen fájdalmak birodalmát képezné? :D
Én feltehetően ezt teszem. -
Rue East #1575 gondolod ezt te, mert még nem játszottál például a red oirchestra-val és a wot-ból indulsz ki -
twi452 #1574 Vagy a türelmes horgász utána este külön-külön megnézi az összefoglalókat :D -
Glo #1573 Így van. Még jó, hogy mindkettő elfér a monitoron. Apache pilóták megosztott figyelmi képességei előnyben :D -
twi452 #1572 Most olvastam, hogy entak-éknál a német tree-t fogják bemutatni a WT twitch csatornán meg párhuzamosan velük az orosz tree-t fogja bemutatni squier és kitsune egy dev társaságában. -
Glo #1571 Treshold finombeállításával asszem azt is lehet orvosolni. De nekem stabilan működött. Jó, vannak határai (hátrafelé nyilván nem kell nézni), de működik. -
És nem kell semmit állítgatni? Én folyton a kamera fényerejével szívok. Mert elgondolkodtató.