37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bigmano
    Lesz gameplay is?
  • Torzonborz
    T-54 , IS-4 ? Hát..érdekes lesz.
  • Ry0K3N
    Hopp lesz IS4 :D
  • twi452
    ott a troll kv-2 xD
  • sulouos
    Az assault gun a rohamlöveg, repeszgránáttal tüzel, kibontja a toronyházat a beásott gyalogosok alól. A Tank Destroyer a páncélvadász, annak az a dolga, hogy messziről kilője az ellenséges harckocsikat.
  • bigmano
    http://kepkezelo.com/images/qy36x8x97dlf52z11u8s.jpg
  • twi452
  • [NST]Cifu
    Assault gun: rohamlöveg, alapvetően a gyaloság támogatása a cél, ezért relative rövid csövű, de viszonylag nagy pusztító erejű lövegekkel szerelik fel őket.

Tank Destroyer: páncélvadász, az ellenséges harckocsik kilövésére készített járművek hosszú csövű páncéltörő lövegekkel.
  • Torzonborz
    assault gun-t gyalogsági támogatásra alkalmazták.
  • bigmano
    Az assault gun és a TD között mi a különbség?
  • sulouos
    Tudod, valami sopánkodnivaló kell :)
  • Torzonborz
    Miből gondolod hogy ez a végleges tree ? :)
  • Ry0K3N

Német gépek béta induláskor.
  • flashpointer
    hol vannak a gumikerekesek :(
  • Ry0K3N
    http://www.twitch.tv/entak
    KEZDŐDIK!
  • [NST]Cifu
    Azért van a két szélén fekete csík, mert nagyobb, mint 1080 pixel a monitorod vízszintes felbontása. Van erre megoldásom, mindjárt berakom.
  • twi452
    25 perc múlva
    Az egyiken az orosz ág (valószínűleg oroszul is fogják bemutatni), entak csatornáján meg a német ágat fogják bemutatni angolul.
  • sulouos
    Tök jó dolog, hogy a pontos-ido.hu semmit nem ér a világon, merthogy nem a pontos időt mutatja. GMT-nek 1 órával többet ír, mint amennyi valójában...
  • LeWyTy
    Most ez mi ez? mikor lesz ez?
  • twi452
    Glo tessék :D

Dual Stream

• vajakos21
    lehet várni kéne pár ingame képig....vagy nem
  • sulouos
    Persze, most nézem meg, hogy az nem is Sherman, hanem Wolverine, de ez a lényegen nem változtat.
  • sulouos
    A mostani jobban tetszik, kicsit furák a délcegen "feszítő" Shermanek egy halom kilőtt német tank mellett... És Jézusom, hogy néz ki az a P-47? :D
  • Glo
    Nem hajtottam rá, de megvan. A németekkel a T18-ban járok, és ha hiszed ha nem T12-13-as gépekkel vittem el odáig. Persze megvannak az ottani gépek is, de nem nagyon használom őket. Sokkal nagyobb fun a mid tier szerintem is.
  • Amaymon
    "Az FRB pedig azoknak, aki komoly szimulációt vár el, és nem akar semmiféle mesterséges segítséget a játéktól (bár ehhez képest ugye a WT(A) topicban ott voltak a javaslatok, hogy milyen segédprogrammal lehet jobban kivehetővé tenni a messzi apró pontokat... khm..."

Kipróbáltam a sweetfx-et, illetve nem csak azt majdnem mindent, amit javasoltak. De WT beépített PostFX funciója vált be a legjobban + az enemiesquality=high-ra állítva a config file-ban. A sweetfx is csak vividebbé teszi a színeket nem ad többet, mint WT sajátja. A probléma pont ellenkezőleg jelentkezik, mint amit írsz! Minél közelebb kerül a gép annál könnyebb elveszíteni, mert nem teljesen távolság arányosan változik a mérete és könnyen bele olvad a festése, valamint a kontraszt miatt a háttérbe. A távolabbi pontok észlelésével abszolút nincs gond.

Megjegyzem az RB mód sem nagyon nevezhető szimulációnak, pont ettől élvezem jobban, mint a wwii-es valódi szimeket. Sokan azt gondolják róla, mert belső nézetes és komoly felszerelés vagy skill kell hozzá az irányítás miatt. Szvsz nagyon jól eltalált pörgős igazi hardcore mód az WT:AF RB. Vannak idegesítő dolgai kizárt, hogy azt ne javítanák. Ami Pinned topic, eddig mindenre előbb-utóbb született megoldás. Sokat nem kell finomhangolniuk rajta, mert ha túl jó a LOD értelmetlenné válik az RB mint olyan.
  • flashpointer
    miért mindig a német tankoknak kell lángolni :/
  • mijki
    Mit szólnátok ehhez a háttérképhez? Nem lennének fekete szegélyek a fórum két szélén.
  • [NST]Cifu
    Ezen sokat lehet vitatkozni, de a saját meglátásom, hogy ki mit tart élvezetesnek és unalmasnak, az attól függ mindenek előtt, hogy milyen játékélményt keres. Nyilván aki gyors, pörgős akciót keres, az AB-zni fog. Aki szereti azért komolyabb szimulációt, és elfogadja ennek a hátulütőit, viszont azért nem akarja, hogy pusztán a szemével kell megkeresnie és azonosítania a célpontokat, annak ott a HB. Az FRB pedig azoknak, aki komoly szimulációt vár el, és nem akar semmiféle mesterséges segítséget a játéktól (bár ehhez képest ugye a WT(A) topicban ott voltak a javaslatok, hogy milyen segédprogrammal lehet jobban kivehetővé tenni a messzi apró pontokat... khm...).
  • sulouos
    És pont ezért szeretjük a HB-t :D
  • Torzonborz
    " kezdeti 5 perc repülés miatt dögunalmas " akinek ez unalmas az nem is lesz hosszú életű HB-n ;)
  • bgabor
    Ez így van, prémiummal twi linkelgetett annó 150.000XP-es átlagos köröket A-26al meg a japán csodákkal. Én annyira mondjuk nem csípem a bombereket nehéz volt értelmes célt találni(főleg hogy nemrégóta vannak csak területcélok) és bizony sérülékenyek, B-17szintjén már 30mm-esekkel jönnek a németek.

A HB pedig még mindig szűrő, mert kevés a szándékosan idiótán vielkedő játékos. Szerencsére a HB van annyira összetett hogy a legtöbb véristvánt elijessze. Meg aztán ők abban a hitben vannak hogy a kezdeti 5 perc repülés miatt dögunalmas a HB. Hát nem az. Mikor összetalálkozik két jó pilóta jó gépekkel akkor ott a harc nagyon kemény tud lenni. Nekem volt olyan meccsem, ahol a végéra 3 vs 3an maradtunk, nagyon jó pilótékkal a túloldalon és 40 percig ment a csata, három újratöltéssel, mire eldőlt.
  • Droughert
    Utolsó atémában,nem akarom szétoffolni a topicot (CIFU törölheted nyugodtan ha úgy gondolod sok volt a nem ideillő komment) Én vadászokkal repülök elsősorban abból indultam ki, de ebben igazad lehet, hogy bombázókkal lehet a legyorsabban kihúzni egy nemzetet, ezt fórumon is javasolták. Most csak t4-ben repülök, amig nincs elég rutin, addig nem akarok feljebb menni, de hb-n 4-5 kill-re kapok kb. 30k-40k xp-t, és azért ez még nem minden második meccsen jön össze, meg még benne van az is, hogy hibázok és kevesebbel jövök ki. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy ha valaki tényleg nagyon jól játszik HB-ben, és hozza ezt az átlagot akkor gyorsabban fejlődik mint AB-ben. Viszont amit korábban olvastam, hogy a HB egyfajta szűrő én nem mindig tapasztalom sajnos. TK-zó csapattársak, csata elején kilépők (van hogy 4en is rögtön az elején), földi célokat támadó vadászok, alacsonyan repkedő vadászok (még t8-ban is..), szóval kezd higulni a mezőnyamennyire én látom.
  • Amaymon
    Nekem egyértelműen a HB gyorsabb volt, lehet már tele van kreténekkel az is, és nem olyan jó, mint 2 hónapja. Akárhogy az én esetben kiírt játékidő és az elért tierek nincsenk párban bőven a HB javára, tisztán numerikus alapon emóciók nélkül.
  • twi452

Öm hát.. ha csak a grind a lényeg akkor megfelelő bombázókkal, prémmel és egy kis szerencsével lehet tartani az 50-60k exp/kör átlagot simán :)
    Én így húztam fel az amcsi és a japó ágat legalábbis, ha gyorsan lelőttek (max 10 perc) akkor végeredménytől függően 20-30k exp volt az a kör, ha hagynak játszani akkor simán jönnek a 100k-s körök is :)

a szerencse faktor meg a pályán múlik leginkább aztán az ellenfeleken de inkább a pályán :)
  • Droughert
    Abból indultam ki, hogy kicsit több a queue time HB-n (nemzet függő is, de van amikor percekig csak várok mire behív, ezen az alternate history map segített sokat), a csata eleje sokszor emelkedés+helyezkedés, ráadásul van, hogy 30-40percig is repülsz (múltkor majd 1órás volt az egyik HB meccsem) ez is percekig eltarthat. Ennyi idő alatt simán repühetsz több arcade battlet, és ott is kapsz szépen xp-t, creditet ha jól teljesítesz. Nem arról volt szó, hogy melyik az élvezetesebb, hanem melyik a gyorsabb. Én is HB-t játszom már napok óta, de érezhetően lassabb a fejlődés, még akkor is ha jól teljesítesz, az említett időtényezők miatt.
  • Amaymon
    "Mert pörgősebb adott idő alatt több xp-t,creditet tudsz összeszedni. "

Pörgősebb az egyetlen előnye el is hangzott, én coinolni soha nem mentem át AB-ra, felmegy bennem a pumpa a sok fejetlenség miatt. HB, FRB meccs rewardja nagyobb, ha valaki vagy a squadja stabilan jól teljesít, akkor HB-n, gyorsabb a fejlődés, de nagyobb a bünti is. Én ott húztam fel a germánt teljesen, ott fejeztem be a ru ágat, ott húztam fel a legjobb fighterig a japánt, hight mid tierig a brit és us ágat. Kb. ugyanannyi játékidővel. "Adott idő alatt több" tétel nem igazán állja meg a helyét.
  • flashpointer
    Ez egy fórum nem képeskönyv, ha nem lenne sem lenne semmi baj.
  • [NST]Cifu
    Ebben teljesen egyetértek, de animált bannert én nem tudok csinálni, és itt van annyi probléma, hogy ugye a WT(G) játékból még csak normálisabb videó sincs... :(
  • Coral Springs
    A háttérkép az tökéletes, viszont maga a banner az semmilyen. Egy hasonlóan színvonalas kéne mint ami a másik topikban van.
  • twi452
    Majd tuti lesz tankos résznek is külön screenshot contest-je meg screenshot of the week/month játékok.
    Lesznek überállat képek dögivel :)