11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • patchaou
    Én csípem a wotot de ami nem tetszik benne azt "fikázom" :) A bukásának viszont nem örülnék, ahhoz tényleg sok időt töltöttem el vele. Ha van jobb simán átnyergelek egy másik játékra, attól a wot accom /ha csak el nem adom/ megmarad és bármikor játszhatok vele. De ha megbukik, akkor tényleg elveszett az a sok idő stb.. amit ráfordítottam. Szerintem a wotra már nagyon ráfér a konkurencia, még előrébb is lendítheti. Sőt Rá fog kényszerülni komolyabb változásokra, értelmesebb újításokra mint pár szaros tankág. És talán a hibák javítására és a játékosok kívánságaira/véleményére is jobban odafigyelnek majd. Úgyhogy amondó vagyok, hogy a WT menti meg a WOTot a teljes ellaposodástól.