37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Az AF fórumban vajákos kolléga belinkelt egy jó linket egy friss Q&A beszélgetésből, a tankok is szóba kerülnek. ITT

Megemlítik például hogy a GF mód egyenlőre csak Arcade móddal fog startolni, a HB mód csak az utána lévő peccsben jön majd hozzá.
  • bgabor
    Újabb orosz háborús film
    Gondolom folytatják a történelemhamisítást. Mindegy, a Bresti erődnél csak jobb lehet.
  • Rathrol
  • setchoo
    Ameddig mindenki visszafojtott lélegzettel várja a GF hírmorzsákat, addig egy kis OFF:
  • bgabor
  • flashpointer
    fotosop, látszik az árnyékokból, meg ott egy töröttlábú muslinca ami nem őshonos arrafelé
  • Renegade
    egész pontosan kicsit furán fogalmaznak, mert azt írják, hogy nincs fényképes bizonyíték arra, hogy itt járt, csak néhány fotó o0

Persze lehet, hogy a T-44A, az nem T44

There is almost no photographic evidence of T-44s stationed in East Germany[13] or during the Soviet invasion of Hungary in 1956[13] although it is known that T-44s were sent there (there are only a small number of photos of T-44As in Hungary in existence).[13]

Hungarian Revolution – not known to have seen combat
  • Renegade
    hehe, az angol wiki szerint nem járt erre egy sem :)
  • bgabor
    Naszóval, október 23.
  • bgabor
    Október 23.

• Nazarov77
    Meglátjuk milyen lesz. Mivel itt a harckocsikon azok a lövegek lesznek csak amik igazából is voltak (tisztelet a kivételnek) ezért izgalmasabb lesz a csata, meg többet ér a páncél vastagság és ami wotba papírnak számít az itt szívósabb lesz.
    IS-3,4esen is a 122mm D25T lesz, nem lesznek über ágyúk rajtuk. Tiger IIesek átütése nem lesz annyira egyszerű az alap páncéltörő lövedékkel. A 2 legerősebb löveg jelenleg a 128mmes és a kwk46 105mmes (páncéltörő gránáttal nézve).
    Viszont IS-4nek és T-54nek a páncélja miatt aggódok mert hatalmas előnyük lesz ezzel. Viszont historical battle módban úgyse fog az IS-3,4 meg T-54 harcolni németekkel.

A másik amire kíváncsi vagyok az a többféle lövedék. Mivel nincs gold ammo (és remélem ez így is marad) ezért több mint valószínű hogy mindenkinek lesz APCR/HEATje. Szerintem biztos jóval drágábbak lesznek és korlátozott mennyiség lehet nálad belőle, de remélem nem úgy fog kinézni egy csata hogy mindenki először eldurrogtatja a kb 8db APCR/HEATet aztán a maradék túlélők hagyományos APval folytatják.
  • sulouos
    Satufék, és a Sherman fejre állt :D

Az ellenséges Tigriseknek meg nem volt meg a tornya.
  • twi452
    szerintem ő a 99-es szimre gondolt nem arra a későbbi hulladék akciójátékra :D
  • patchaou
    Panzer Elit színvonalat nem lesz nehéz megütni XD
  • davidbog
    Szeretem a prototípusokat, de az ilyen papír szarok már tényleg túlzások. Még a Vk30., Vk45., KV-3/4/5 még elmegy, de az ilyen Waffenträger auf Pz. IV, MT-25, T71 sok. Az olyan fake szarok mint a JagdPE-100, T28 TD-k, T110E4 totál felesleges.

Elvileg beépíthető lett volna a 10,5 cm L/68. De elvetették, méghozzá a beépítési és alkalmazási problémák miatt. Ahhoz hogy igazán hatékony legyen új torony kellett volna.

KT méltó ellenfele az IS-3-nak? Szemtől-szembeni harcban minimális esélye van. Mint ahogy a 10,5 cm-es KT-nek az IS-4 ellen.
    Kíváncsi leszek a fene nagy realisztikusságra és a full real módra. Én legalább olyan színvonalat várok mint a Panzer Elit nehéz beállításokkal. Remélem sikerül nekik.
  • setchoo
    Lol! Még igazából nem is láttam sok képet erről a firkálmányról!
    Egyszerűen nem tudom már komolyan venni őket. :S
    Visszatérve a GF-re. Amit kiadtak kezdő német fejlődési fát azzal én maximálisan megvagyok elégedve! Teljesen korrekt!
    Egy az egyben Wiki
  • lammaer
    Az imageshack nem szeret minket... :(
  • Nazarov77
    Érdekes hogy ez az sg mennyire nem szereti az imageshacket vagy fordítva, direkt linkeltem de még így is szórakozik.
  • lammaer

Egy trollnak nem tisztje és érdekes a megoldást megkeresni... :) Tulajdonképpen nem is érdekelt :D
  • stork13
    Másold ki a linket és dobj mögé egy ?-t, aztán meglátod. :)
  • lammaer

"De most komolyan, mi ez??"

No igen, ez durva lett volna ha berakják a WOTba... Tényleg nem bírná el szegény sárgabéka a 128-ast :D
  • Nazarov77
    Na ja a wot nagyon csúnyán elfajult a prototípusokkal, régen mikor még nem volt sok azt mondtam jó hogy vannak legalább azokat is megismerjük most meg annyira átetek a ló túloldalára hogy World of Prototype/blueprint tanks lett belőle.

A T9es új pz4 TDt még mindig nem bírtam megemészteni. Egyszerűen annyira unrealisztikus főleg a 128as löveggel. De most komolyan, mi ez?? Csak a löveg súlya és hossza miatt már nem működne ez az egész koncepció, arról ne is beszéljünk mi történne ha még lőne is. Szépet borulna.

A panther II meg a KwK46 Tiger II szerintem rendbe van mert ha tovább tartott volna a háború megvalósultak volna, Panther F gyártás a schmalturmal elindult volna ha lett volna rá idő, a KwK46 meg szintén tervbe volt véve és megvalósítható volt de mivel a 88as is bőven elég volt az összes ellenséges tankra ezért nem lett belőle semmi.
  • kissssss
    júj :-DD
  • Volfram42
    Biztos kaptak mind az oroszoktól mind a szövetségesektől a németek post war tankokat. Azokat is lehet használni, szerintem nem lenne muszáj prototípusokat belerakni. ( AF-ben is megörültem a pletykának, hogy lehet lesz benne NSZK-s Saber.)
  • setchoo
    [OFF:D Ez találó!
    Remélem a GF-ben nem megyünk el a 10 dolcsis határig. ;)/OFF]
  • lammaer

Erről nekem ez jut eszembe:

Az úriember odalép egy hölgyhöz és megkérdezi:
    - Hölgyem, hajlandó lefeküdni velem százezer dollárért?
    A hölgy rövid tűnődés után:
    - Igen.
    - És tíz dollárért?
    - De uram, mit képzel, milyen nő vagyok én?!
    - Nézze kérem, azt, hogy ön milyen nő, az imént tisztáztuk. Most mar csak az árról vitatkozunk.
  • setchoo
    Tulajdonképpen a Panther II és kwk46 Tiger II még annyira nem is túlzás. Már csak azért is érezhetem így mert, ha megnézed a WoT-ban az új német TD ágat… Na, szóval egyáltalán nem túlzás az említett két német páncélos :D
    Én legalább is nem érezném túlzásnak azokat a német páncélosokat amiből legalább egyet legyártottak.
    Az, hogy most a játék keretein belül megszűnik olyan mint a legyártásukhoz szükséges nyersanyag igény. Így annyi Panther II lehet amennyit a rendszer (MM) enged. Szép utópisztikus, mi lett volna HA típusú tankcsatákat kapunk.
    Kell nekem az a Panther II :D
  • lammaer
    No, akkor már nem is lehet olyan jóízűen köpködni a WOTot a techtree miatt :)
  • Nazarov77
    kis javítás: IS-3 maradhat nyugodtan annak méltó ellenfele a sima Tiger II. (csak historical modeban nem lenne benne )
  • Nazarov77
    Balance miatt kell a Panther II és a kwk46 Tiger II mivel németeknek nincs post war tankjuk, ha csak WWII tankok lennének és nem lenne IS-3,4,T-54 akkor nem kellene ez a kettő. Fejlesztők is mondták hogy prototype tankok csak extrém helyzetben lesznek ahol szükséges, ez az.
  • [NST]Cifu
    Valós a háborúban is részt vett gépek nem tervezőasztalon léteztt OP valamik.

Hát, azért kaptunk egy Panther II.-őt és egy KönigTiger II.-őt KwK46-al. :D

De pl a repülőkben én nem nagyon látok kivetni valót pedig azzal sem 1000 csatám van.

Tökéletes játék nincs, viszont a kérdés az, hogy ki mit tekint kivetni valónak. Az, hogy magas tier-ben a csaták milyenek, arról elég hosszasan elmélkedtek nálam tapasztaltabb játékosok, és nem tűntek elégedettnek a fórumbeírások alapján. Itt is állandó a balance probléma, amit én láttam, például a Bf-109-esek vándorlása a tierekben, vagy a tény, hogy a Me-410 miért ott van, ahol, főleg a konkurens gépekhez (Ki-45, Beaufighter) képest. Ezek például eléggé piszkálják a csőrömet, mivel játék közben kiütközik azért...
  • lammaer
    "Valós a háborúban is részt vett gépek nem tervezőasztalon léteztt OP valamik. "

Kinek a pap, kinek a paplan :)
  • setchoo
    Hoppá!
  • bigmano
    Ha lesz is begombolkozott nézet szvsz csak a parancsnok helyére fogsz beülni.
  • setchoo
    Szerintem ebben a 3 másodperces kis szösszenetben minden benne van amit lehet tudni a játékról:
    Szerintem ez bár jobb! :D
  • Ry0K3N
    A többi kérdésedre a választ meg nem tudjuk, nekem személy szerint semmilyen körülmények között nem volt drasztikus framerate drop ha füst volt ha égett ha egyéb.
  • bgabor
    Jelentekzni nem, de egy hónapon múlva bekerülnek a tankok a War Thunderbe a repülők mellé és tolhatod.
  • Rathrol
    Amúgy a tankoknak megfogják oldani a belső nézetet is mint a repülőknek? Illetve amire még kíváncsi vagyok, találatokat/sérüléseket hogyan fogják megoldani tankoknál? És vajon fps csökkenés lesz a szárazföldön, csak mert ha repülővel lezuhanok és elkezd égni akkor 100fps-ből lesz vagy 20fps-em, remélem az égő tankoknál ez nem lesz!:S Illetve lehet jelentkezni zárt bétára?
  • SovereignXY
    Látom volt egy kis WT WoT összehasonlítás. :) Ezt csak azért írom, hogy tisztázam nem csak vagdalkozom, 17-8K csatával a hátam mögött én is... "gyűlölöm" a WoT-ot és várom a WT-t mint a Megváltót!
    És biztos lesznek hibái annak is. DE! Szerintem ha tök uygan az lenne mint a WoT csak garázs csatával hát már jobb lenne!
    Jobb graf számít számít de nem feltétlen.
    Viszont a tankok. Nem 1db pz4 lesz hanem vagy 7. Valós a háborúban is részt vett gépek nem tervezőasztalon léteztt OP valamik. Lásd ob. 268 pl. Francia csíter TDk.

Biztos lesz hibája ami előbb utóbb kijön. WoTban sem a 200. után vettem észre hogy itt vmi szar.

De pl a repülőkben én nem nagyon látok kivetni valót pedig azzal sem 1000 csatám van.
  • lammaer

Ilyen szituban voltam nem1x én is, és sajnos a f*sz rossz oldalán. Nem kicsit hozzájárult ahhoz, hogy kukázzam én is az EVE karaktereimet.
    A másik az a rengeteg timesink volt ami a játékban található (aki a WOTban a grindet időrablásnak tartja, az menjen gatekempelni az EVEbe, esetleg csináljon egy-két hauler runt... 3-4 óra tömény unalom, esetleg egy beszerzőkörutat a céges állomások üzemeltetéséhez szükséges anyagokért)
    Mondjuk a gankolások is a szívemhez nőttek (amikor 20an ráugranak 1 csirke kezdőre), lehet azért szoktam röhögni amikor a WOTban vki komoly igazságtalanságokról meg unbalancéról beszél az MM kapcsán... :) )
    Nem mondom hogy rossz játék az EVE, 2 évet biztos eltöltöttem benne, de gyakorlatilag egy másik munkahellyé vált, igy sikerült egy életre megútálnom. Olyan szinten hogy még a 2 kétéves karimat is ingyen elkótyavetyéltem, hogy véletlenül se térjek vissza.. minden más MMOban megvannak a karaktereim...)