37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #2291 Nem arra mondtam, hanem hogy arcade-ban engem eddig csak hajók szedtek le légvédelemmel (azok is főleg rárepülés közben), mezei lövegnek még nem nagyon sikerült. Statikus AAA-t nem fog játékos irányítani, ezt még régebben megmondták.
De tisztázzuk a helyzetet, mert szerintem félreértettük egymást: én arról beszélek, hogy amíg nincsenek légvédelmi páncélosok a játékban, addig nincs igazi védelme a tankoknak, amire (szerintem) te válaszoltad, hogy biztos tele lesz minden AAA-val. Azt meg ugye játékos nem irányíthat, csak ha páncéloson van.
Na ez így visszaolvasva nekem se világos, de a lényeg, hogy elbeszéltünk egymás mellett :D -
Coral Springs #2290 Van ám egy single battle, ahol IL-2 -vel kell fedezni a berlini repteret elfoglaló tankokat. Az ellenséges tankok végig ott állnak a házak / fák között, és ahogy haladt a konvoj csak úgy kaptak jelölést. Kb 3x végigcsináltam ezt, ám egyszer sem sikerült kiszúrnom a jelöletlen tankokat, hogy kicsit előre dolgozzak. Jelölés nélkül elég nehéz megtalálni őket más tereptárgyak között, és AB / HB -ben idő se nagyon lesz keresgélni. -
sulouos #2289 Khm... Már akinek. :) -
Amaymon #2288 "az AAA pontossága a nullához konvergál"
Azért rendesen tud tisztogatni alacsony magasságon, ha több van belőle. Ráadásul ai irányítja, ami nem tudja kellőképp előre becsülni a gép helyzetét. Ha játékos fogja kezelni az nem úgy fog célozni, mint az ai. Tökéletesen érzékelhető a bombereknél. Ott a robotlövész akkor pontos, ha az irányvektorok közt nagyon kicsi az eltérés vagy nagyon egyenletes a röppálya. Amikor ember kezeli a tailgunner-t kezeket imára :) -
wargar #2287 Na jah :) Háromnegyed óra a művelet egyébként. -
sulouos #2286 Akkor már megérte egész nap telepíteni :D -
wargar #2285 Még nem engedett be,de van már Tigrises-Fw190-es töltőképernyő :) -
Coral Springs #2284 A csata szerkesztőre majd kíváncsi leszek. A repülős részben van olyan Co-Op műsor, hogy 40 vs 44 AI ront egymásnak. Na egy ilyet tankokkal.
-
sulouos #2283 Ez eddig rendben, csak arcade-ban az AAA pontossága a nullához konvergál, az meg hogy nehéz kiszúrni... Hát elviselnék ennél több védelmet is :D -
Amaymon #2282 Szerintem lesz jópár AA a tankok védelmére, de lehet mire kijön az AF vs GF addigra benne lesz a mobil AA. Jelölés nélkül elég nehéz kiszúrni a tankot fentről szerintem, eléggé bele olvad a háttérbe, ha nem mozog. -
Coral Springs #2281 Véleményem szerint az alap verzió az egynemű harc lesz mindig. A találkozási pontok pedig az Event mod, World War, Co-Op Campaign, etc. -
sulouos #2280 Mondtak már mindent, de elég logikátlan lenne a légierőt védtelen tankokra ráereszteni. Majd ha a Wirbelwind visszamorog, akkor húzhatják a seggüket :D -
Amaymon #2279 "Nekem meg első dolgom lesz bevinni egy ilyen csatába annyi attackert amennyit lehet hogy vadásszam a haszonlesőket, muhahahaha."
AB módban nem lesz valami nagy élvezet az FM nélküli légiharc és még kreditet sem ad. -
Glo #2278 Először csak árkád lesz, majd később lesz HB (esetleg FRB), és tudomásom szerint csak utána lesznek összeengedve. Ehhez valóban kell majd mobil légvédelem is, különben tényleg csak az erdei osonás/kempelés marad. -
lammaer #2277 Vmiért az él bennem hogy kezdetben pont csak a mixelt lesz, de lehet csak szokás szerint benéztem vmit... mert logikusnak se lenne logikus, meg tán nehezebb is balance szempontból a mixelt. -
Lehet hogy akkor lesznek össze engedve amikor lesz már légvédelem is:DDD -
Glo #2275 Először csak tank vs tank csaták lesznek. A tankok-repülők egyben valszeg majd később, esetleg külön játékmódban lesznek elérhetőek. -
lammaer #2274 Ez aggaszt engem egy ideje... láthatóan jópáran a repülőiket akarják kipróbálni a tankos verzióban is...
A hörcsögök meg imádkozhatnak ott lenn, hogy az ö vadászaik legyenek fölényben, mert különben csak a bújkálás marad meg a futófrag :) -
Coral Springs #2273 Pedig nagyon kellemes célpontok, se a 45, se a 37mm -es cannon -t nem szeretik. Ám ha előnyhöz hagyod jutni, akkor kellemetlen is tud lenni. -
Nazarov77 #2272 Ne is említsd őket nagyon utálom! Repülő halálcsillagok, minden egyes lövése legalább critical hitet okoz minimum... -
Ry0K3N #2271 Búfájter levadássza a vadászokat is
-
sulouos #2270 Én is pont erre gondoltam, hogy milyen szép célpont lenne, belülről kitömve kordittal meg rombológránáttal :D Elég nagyot szólna. -
Coral Springs #2269 Nem baj, minél több tankvadász lesz, a magamfajtáknak meg annál jobb dolga. Egy rácsapás egy halál, az összes lent kóválygó bomber / attacker. -
bigmano #2268 Ha sikerülne pár vassal gurulni toljál már fel pár screenshootot pls! -
twi452 #2267 és miből gondolod, hogy valaki az elején nem gondolja úgy, hogy ő most vadásszal megy be ? :)
és amíg te guvadt szemmel próbálod kiszúrni a jelöletlen tankokat a földön addig az ellenséges vadásznak 10km-ről is világítasz, hogy hello gyilkolj le :D
Nem tehetik meg, hogy hatalmas szakadékot csináljanak a két fegyvernem között úgyhogy nem lesz az olyan könnyű odafentről :) -
setchoo #2266 Hmm… Innen nézve a célzó optikámon keresztül megkísérelném az első lövésemmel leakasztani a jobb első futógörgőt! :D
Nagyon szépen kidolgozott modell. És ez még csak a kezdet…
-
Sith #2265 Na igen kíváncsi leszek hogy mi lesz ha össze eresztik a népet... -
Ry0K3N #2264 Most mindenki attól van oda meg vissza hogy milyen örömteli lesz szétbombázni őket. Nekem meg első dolgom lesz bevinni egy ilyen csatába annyi attackert amennyit lehet hogy vadásszam a haszonlesőket, muhahahaha.
-
wargar #2263 Szép munka :D -
twi452 #2262 megint csak tovább hergelik az embereket ezekkel..:) -
Nazarov77 #2261 fapfapfap
dat graphic! -
Rathrol #2260 Orgazmus!:O -
Ry0K3N #2259 Akkor had én :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
wargar #2258 Na,ez nem sikerült. A lényeg az h kikerült egy ISU-152 a hivatalos fórumra. -
wargar #2257 Szép állatIsu-152 -
wargar #2256 Nekem a devserver 2 gigát kezdett el letölteni. Vagy én csináltam valamit rosszul,vagy újabb dolgok kerültek be. -
twi452 #2255 Ezt nem tudom. Gondolom nincs nagyon előre tervezve úgyhogy ha nyitnak akkor nem sokkal előtte kidobnak valami post-ot róla vagy nem tudom, hogy megy.
wt-s reddit-et ajánlják figyelni -
sulouos #2254 Volt valami topik a WT fórumon róla, hogy pontosan mettől meddig van nyitva a Dev server a népnek, arról tudsz egy linket dobni? Sehol se találom. -
Ninju #2253
-
twi452 #2252 annyi a gond vele, hogy az átlag usereket csak egy-egy alkalommal és rövid időre engedik be :)
De ha van ilyen akkor az összes ismertebb yt-os aki foglalkozik wt-vel rögtön csinálja a videókat róla úgyhogy lehet értesülni az újdonságokról gyorsan :)