37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
nomiss #2211 hello , van már hír mikor indul a béta ? -
Glo #2210 Amennyire én észrvettem az egész pályána elégk csak az alap textúráját tőlti be,és ahogy repülsz úgy tölti a látótávolság részleteit. A tankok kisebb területet látnak be,szóval elég ha kisebb területet tölt be részletesen.Elég jó a grafikus engine,low end gépen is elfut az Af is,szal optimalizálási gond szvsz nemigen lesz. -
Azért azt is tegyük hozzá, hogy az ArmA széria nagyságrendekkel jobban kidolgozott modellekkel dolgozik, és több modern effektet támogat. -
Amennyire én meg tudom ítélni, a WT betölti a teljes pályát. Ha nem így lenne, akkor mindig akkor töltené be például egy-egy gép textúráit, amikor spawn-ol. Szóval az engine nem akkor tölti be a textúrákat, amikor megjelenik a "világban", hanem előtte, a töltési fázis alatt, és a játék közben már nem tölt. -
Coral Springs #2207 Laikus gondolkozással az én álláspontom a helyes, az már más kérdés hogy egy játék mennyire van, vagy mennyire nincs optimalizálva. De jelen esetben egy jól optimalizált játékról beszélünk, nem hiszem hogy a Ground Forces nagy fps visszaesés lesz majd. -
Sith #2206 Azért a kidolgozottsággal és a látótávolsággal óvatosan, pld az ARMA széria (ami mondjuk nem az optimalizáltságról híres) brutálissan meg tudja fogni az ember gépét,reméljük ez jobb lesz. -
Coral Springs #2205 Lehet hogy jobban ki lesz dolgozva, de közel nem fogtok akkora területet belátni mint egy repülőből. Ergo kevesebbet is kell betöltenie. -
sulouos #2204 A live stream alapján az ellenség alapvetően látható, spotoláskor csak a jelzést teszi köré a program. Ezt nagyon hiányoltam a WoT-ból.
Kl_atya, nem kell szarnak lenni ahhoz, hogy egy életre megutálj egy játékot. A Ha a csapattársak nem csinálnak semmit (mint általában), akkor lehetsz te EvilJoe is, akkor is bukni fogsz. Láttam már 3-as szakaszt veszíteni 13000 össz sebzéssel is. És nem is az a zavaró ebben, hogy most vesztettél, és csökkenni fog egy szám a húdemilyenfontos statodban, hanem az, hogy rögtön csak a fele pontot kapod meg érte. -
Ezzel nem tudnak mit csinálni. Ha mondjuk valami skill ratinghez kötnék a szintlépést, akkor a népszerűségéből veszítene a játék a vérpistikék között, aminek erős anyagi vonzata van. Tehát itt sajnos ugyanaz lesz, mint bármely csapatorientált játékban.
Itt és a wot-ban is ráadásul nem annyira "skill", reflex szükséges hozzá, mint egy FPS-ben, hanem egyszerűen gondolkodni kellene. Na ez nem megy a többségnek. -
Stuko #2202 A s.ggfej mindenhol s.ggfej marad...:-)
-
Stuko #2201 Kíváncsi vagyok hogy oldják meg a "spot-rendszert".
A wot-nak a gyenge "hozzáállású" játékosok mellett az egyik legvitatottabb része. Ha vhol nagyon el lehet k.rni, akkor itt igen...
-
bgabor azt ne feledd, ha ott szar voltál, itt is az leszel. Gondolkodni mindenhol kell. -
Amaymon #2199 Ha nem lenne benne az LA széria meg merem kockáztatni bukó lenne a RU tree AB felett, az is volt jó sokáig. -
FRB-n nagyon nehezen repülhetők. Angol, német, japán gépek kezesbárányok mind hozzájuk képest. -
TomDantes #2197 Jaj. Nem istenítettem semmit, nem szidtam semmit, nem mondtam, hogy ez vagy az jobb, kijavítottam egy tévedést, és elvárom azt ,hogy ne hülyézzük le a másikat, mert játszik valamivel. Mi a probléma? Nem értem, az értő olvasás ma már divat? -
sulouos #2196 Rendben, hogy az AF-nek nem olyan kidolgozott a felszín textúrája, de ott sincs semmi különbség a 10x10km-es arcade térkép és a 30x30km-es HB térkép között. Pedig azok nagyságrendekkel nagyobbak, mint a tankos térképek lesznek (szerintem).
Azért igaza van Gábornak is, a WoT harmincakárhány térképe közül legalább 20-25 ilyen városi meg hegyvidéki környezet akar lenni, mint tudjuk, mindkettőből pikk-pakk tanktemető lehetett, ha az ellenség kihasználta a helyzetet. Ezért kellett nekik irreálisan nagy szórásértékeket rendelni az amúgy elég pontos ágyúkhoz is. -
Droughert #2195 Erre azt is mondhatjuk, hogy nem kell a WT topicban a WOT-ot fikázni... -
lexlutor #2194 talan cifu rakott be egy beszelgetest egy fejlesztovel a napokban, es ott irtak, h a gf-nek nagyobb lesz a gepigenye mint az af-nek. hogy mennyivel, majd meglatjuk. -
vajakos21 #2193 Ez a stilus (Bgabor)nem a wt forumozok sajátja.Már a wta forum legelején szerettük volna ha nem a wot szintjén( csak nekem van igazam,mennyi az effid, és nekem már van 10k csatám ugyhogy kuss stb..)megy a forum.Akinek nem inge ne vegye magára( lehet nekem voltak rossz tapasztalataim.).Wt igyekszünk segiteni egymásnak és attol hogy valaki elsö kommentelö nem keveseb mint aki 150et irt.Egyébként mai napig wotozok néha( lehet köpköni).
A lényeg: adjuk meg egymásnak a tisztelet ha lehet kérni.Vitázni meg akkor lehet wtg ról ha már ki is próbálta valaki... -
Pares #2192 És ha lesznek esetleg 3-4-5 km átmérőjű térképek, az nem fogja zabálni a gépet? Az rendben, hogy a WTA jól megy, de ott közel sem annyira kidolgozott a felszín, mint a tankos részben lesz. És ha tényleg olyan lesz a láthatóság, ahogy írják... hát nem tudom. Lehet a demóban pont ezért volt kicsi a térkép. -
lexlutor #2191 nem ved itt senki semmit. egyszeruen ki lett javitva. de gaborunknak , faja wot, es aki enm habzo szajjal okad ra, az pancser. -
Susarc #2190 figyu NEM KELL a WT topikban a WOT-ot védeni...ennyi....felejtsétek már ezt el? engem se látsz ott,hogy fikázzam a ti játékotokat és IStenítsem ezt! lépj már túl ezen... -
TomDantes #2189 Ki vitatkozik? Mi bajod van? Állítottál valamit, ami téves volt. Ennyi. Miért kell egyből ügyet csinálni? És ismételten: mi a francért nem lehet elfogadni, hogy emberek X játékkal szeretnek játszani? Miért pancserek? Mert te azt mondod? Értsd már: ez egy játék, akit szórakoztat, annak jó. Mi a problémád ? Ne te szabd már meg, ki mivel szórakozzon! -
Susarc #2188 fölöslegesnek tartom jómagam is 1-2 mondatnál többet foglalkozni egy másik játékkal egy teljesen más topikban.... -
bgabor #2187 Leszarom. Remek event van, megyek War Thuderezni a többiekkel. Ti meg WoTozzatok szóban, vitatkozzatok egy haldokló játékról, pancserek. -
Droughert #2186 Csak azt nem értem, hogy mit lovagolsz a témán minden egyes alkalommal?Tudjuk, hogy neked nem jött be, nem játszol vele, nem tudsz egyszerűen tovább lépni? Minden esetben ha szóba kerül a WOT akkor csak fikázni tudod. Leírtad már 100x, megértettük, lépj tovább, neked is jobb lesz. Esetleg próbáld meg azt is megemészteni, hogy veled ellentétben másnak jól megy a WOT és szeret is vele játszani. Az, hogy kinek mi jön be ne zavarjon, neked attól rosszabb nem lesz hidd el.. -
TomDantes #2185 Nem védtem semmit, csak olyat mondtál ami nem igaz. Ennyi.
A másik dolog, állítsd már le ,ezt a folytonos szarozást. Aza fanboykodás, hogy valótlant állítasz, én meg kijavítom? Na ne már. Miért nem lehet elfogadni hogy vannak emberek akiknek más a véleménye mint neked? Miért nem lehet ezt elfogadni?
Az meg hogy van sokkal jobb: egyelőre nem tudjuk. Te se tudod, más se tudja.
És azt miért nem lehet elfogadni, ha valaki aWoT-nál marad? Vagy azt tetszik majd neki jobban? Neked ez miért fáj? Te mit képzelsz, neked kell megszabnod, hogy ki mivel játszon? Játsszon! Játékról beszélünk! Felfogod ezt?
Ja, és itt csak te rondítasz össze mindent, mert most is te szarozol, és te sértegetsz másokat, csak azért mert olyan dolgot követnek el, hogy játszanak egy játékkal. Hát nem is értem hogy képzelik de komolyan. -
Susarc #2184 " többszázezer forintot beleöltem " ezt nem kommentálom inkább:D -
bgabor #2183 Szerinted számít hogy 500X500 vagy százzal több, 600X600 méteresek a térképek olyan járműveknél, amik a valóságban 2500 méterről is tudták támadni egymást?
Harminc fős tankcsatát rendezni fél négyzetkilométeren az őrültség kategória.
De védjed csak krtitikátlanul azt a szart, hozzá vagyunk már szokva itt az esztelen WoT fanboyokhoz. "Fél életemet és többszázezer forintot beleöltem már mióta megjelent, mostmár a WoTnál maradok, bármekkora szar is, hiába van nála sokkal jobb." Hát no comment. Csak ne rondítsátok össze ezt a topikot is. -
TomDantes #2182 Egy 500x500-as map sincs benne. A legkisebb 600x600-as, a többség 1000x1000-res, de ez ne zavarjon. -
bgabor #2181 Wot sok mapja 500x500 méteres, annál nem nehéz jobbat csinálni. :D -
vajakos21 #2180 Szerintem lesz nagy térkép, ha mem is arcadeban.Bár ott is nagyobbra számitok mint wot nál. -
bgabor #2179 Az a vicc benne hogy orosz film, és ugye kubinkában van működő, "kikölcsönözhető" Pz4 és Tiger, amit WG és Gaijin rendezvényekre is kihoztak már. Miből állt volna az eredetiket kihozni a forgatásra T-62esek konverziója helyett? Aztán ha több kell, maximum klónozzák számítógéppel vagy vagy ilyesmi.
Ha arra gondolok, hogy a nyugatiak tudtak T-34esből teljesen hihető Tigrist fabrikálni a Ryan közlegény megmentése filmhez, sőt, már a Kelly hőseihez is 40 évvel ezelőtt jugoszláviában, akkor nem tudom mire vélni ezeket az orosz dobozokat. Majdnem annyira gagyik mint annó a Battle of the bulge filmben amikor pattonok helyettesítették a Tiger II-eseket meg holmi Chaffek a Sharmanokat.
Mindegy, orosz film, az eddigi ilyenek után nem kell minőséget elvárni tőle. -
Pares #2178 2000 méterről nehezen, ha nem les akkora a térkép. -
Amaymon #2177 Nem, FRB nincs hiány belőlük. Azért tűnik hiánynak, mert az Eventek megjelenésével free flight-on 3v1 megy GER ellen. Eventen nincs probléma, inkább oda mennek be a pro klánok is. FRB-n csak Event rotáció lesz a peccs után:) A Reddites QnA-ból bejött, amit pedzegettem, hogy ilyen játékban értelmetlen az MM rendszer, FRB-n megszűnik a free flight, nem lesz más játékmód. :)
Amire ki akarok lyukadni RB-n a kevés online játékosszám miatt lassú más nemzettel menni, nem azért mert ez vagy az a gép op, a nép eloszlik két típus közt. Ott is kijön egy gép előnye, de jóval elenyészőbb módon HB-hez képest, annyira az egyéni skill számít és dominál. Remélem tankos HB után nekik is csinálnak FRB-t. Az már tisztán látszik, hogy GF AB-t kap csak release-re. Nincs az a fejlesztő, aki HB szinten megcsinálta volna ennyi idő alatt. Fél év telt el. Ugye a naval-t kezdték el, a GF-be nem rég fogtak bele a bejelentéskor. -
HB-n, FRB-n állítólag bizonyos tierekben komoly hiány van belőlük. Mondjuk ezekhez olyasminek is van köze, hogy kijött egy izmos kis prémium Spitfire Mk.IX, amire rácuppantak a népek HB-n... :)
Ami a realisztikusságot illeti, ott én még mindig nem vagyok kibékülve a D-12 esetével...
-
setchoo #2175 Ezért volt helye az OFF téma alatt! :D
Ezt viszont a topik témájához illően:
[NST]Cifu:
"Az első időkben úgy tűnt, hogy lesz elég Központi Hatalommal (Axis) játszó játékos" - Tehát most nincsenek, elegen? :D
Ebből én arra gondolok, hogy jók lesznek a tankok. Biztos vagyok benne, hogy eredeti II.V.H.-s harckocsi gépkönyvekből dolgoztak.
Biztos nem fog senkit csalódást érni mikor a Blitzkrieg elkezdődik! :)
A Wot után jól esne egy kis realisztikusabb Panther. Csak nem basznak át?
"nincs esély és lehetőség a részlehajlásra"
Engem bőven kiengesztelnek, ha a 7,5 cm-es KwK 44-em beüti 2000 m-en a 106 mm-t.
-
Coral Springs #2174 "noha azt elvitatni nem tudom, hogy van igazság abban, amit mond"
Van. Az orosz gépek nagyobb százaléka csak AB -n erős, erős fegyverzet és levegőben újratölt. HB / FRB -n viszont kijön minden hátrányuk. -
lammaer #2173 Előbb posztoltál minthogy bevedd a tablettáid? :D -
Susarc #2172 sry:P