37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
setchoo #2372 Az már kevesebb, mint 2 hét! 
Remélem addig a PzKpfw V Ausf. F-ről is kapunk ilyen remek képeket. Lehet veszek egy Panzerkampfwagen VI Ausf. B-is.
-
Amaymon #2371 Hivatalosan ~13 nap múlva 15.-e körül, ha nem csúsznak. -
ikarus44 #2370 Sziasztok!
Jól tudom, hogy a beta verzió vmikor december környékén jön? -
kissssss #2369
-
bigmano #2368 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #2367 Ne szóld le a fenyőfát hé :D -
bigmano #2366 Sz@r anyagból volt a Tigrincs összerakva... 
-
bgabor #2365 Kérem szépen, az M1911 egy legendás pisztoly. :D -
sulouos #2364 Válasz a Tiger II képek alatt:
-
De lesz neked herbalis skill is:DDD Toronyforgási pition meg célzóvíz:))) -
vajakos21 #2362 Akkor azért gyülnek a trollok.... -
Glo #2361 Skyrim tankokkal? :)) -
Nyugodtan russolhatsz tovább a másikban:D az is egy opció nem?:) -
lammaer #2359 Micsoda vizuális orgazmus.. látjátok azt a gyönyörű Vitex agnus-castus-t a tigris előtt? Huuu, alig várom hogy kijöjjön, remélem lehet kempelés közben majd gyógynövényeket szedni, amikkel gyógyíthatom a sérült legénységet két meccs közt :D -
twi452 #2358 a többit nem raktad ki :P
elég faszán néz ki :) -
Nazarov77 #2357 Pontosak a német ágyúk
-
Glo #2356 Valahogy meg kellett csinálni a képet :) -
twi452 #2355 szegény b-17 meg ott figyel a tábortűzben..:D -
Nazarov77 #2354 Tiger II KwK46
-
twi452 #2353 Aztán betolják a hajókat és a tankok maradnak 2015 nyarára :D -
sulouos #2352 Majd a húsvéti nyuszi megígéri, hogy nyárra kijön :D -
twi452 #2351 Ha tartják a minőségi szintet akkor hajrá, éljenek jól belőle a jövőben :) -
Nazarov77 #2350 Ezzel az 50%os 1 éves prém accal is betegre keresik most magukat szerintem. Wotba 10%nál nagyobb kedvezmény sose volt rá meg ott jóval drágább is. -
Orpheuslow #2349 pont a karácsonyi hajrá miatt sietnek vele igazán, hogy olyan formába kerüljön hogy vásárolható tartalmakat érdemes legyen árulni rá,és ezzel minnél több embert ösztönözzenek pénzköltésre a játékban.Már én is nagyon várom,és ezzel a wot is profitál hiszen versenyre lesz késztetve,valószinűleg hogy kevesebb rajongót veszítsenek az elkövetkezendő fél évben rengeteg fejlesztés fog kijönni rá,hogy behozza a war thunder szintjét,főleg kinézetben,és realisztikusságban.(szerintem:) -
twi452 #2348 Ha késik akkor meg így jártunk :D
Majd karácsonyi ajándék lesz és így tovább...:D -
Nazarov77 #2347 Olvastam, meg láttam is a screenshotot a fileokról. Hát én továbbra is bízok benne hogy most már lesz valami hamarosan. -
twi452 #2346 Azért az biztató, hogy a teszt szerverre érkezett olyan patch amiben volt egy rakás tank file is :)
Mindig figyelgetik az emberek, hogy milyen file-okat tölt le aztán abból lehet következtetni, hogy mik jönnek amíg nem jelentik be hivatalosan. Ez már így megy patchről-patchre :)
Pár napja ide is bemásolta valaki a post-ot róla. -
Nazarov77 #2345 Én általában pozitív vagyok csak sajnos azt látom hogy semmi hír nincs semmiről. Igromir óta csak egy isu képet láttunk, meg elvileg zárt bétát meg open bétát is akarnak belőle, de még ezekről sincs semmi hír de már november van. Úgyhogy ezért aggódok, de majd meglátjuk. -
sulouos #2344 Lehet hogy mégis beiktatnak egy zárt bétát? -
twi452 #2343 Ezt azért még ne vegyük kézpénznek amíg ők nem postolnak ki valamit erről :)
Abban a listában csak "dobozos" játékok vannak, a csúszó játékok is olyanok ez meg egy sima f2p netes játék ami betában van :)
"Óh jajj. Ne bombázz negatív hullámokkal már kora reggel." -Csodabogár
:) -
Nazarov77 #2342 Rossz hír, a war thunder már nem induló cím a PS4en. Így úgy néz ki hogy December előtt nem nagyon jönnek a tankok, bár ez hivatalos megjelenése a WTnek és lehet hogy előtte még bejön open bétára a ground force, ki tudja 
link
-
Nazarov77 #2341 Az 1 éves prémiumra értettem az 50%os kedvezményt, mától van ez.
twi452: Akkor hívjuk inkább aktiváló kódnak az teljesen jó és nem elavult :D -
twi452 #2340 cd kulcs... a múltban élek xD -
twi452 #2339 a steam telepítést nem úszod meg mert csak a kliensben van ott a library, a weboldalon nem érhető el :)
Viszont megnéztem ott van az én dora cd kulcsom is :) -
woowww ez jobban hangzik :D
Mondjuk fura hogy ez a játék kliensben van , én a Gaijin oldalán kerestem ilyet és nem találtam. -
twi452 #2337 vagy tessék egy új ötlet amit most olvastam :)
You Don't need to run the game on steam guys.
Simply right click the game in " Library " ->>> Click On the RIGHT side of the page for War Thunder ..... CD Key.
BAAM! ........ Copy Paste that Code In the " Redeem Code " Button on War Thunders main page.
And you're done.
Yw. -
bgabor #2336 Igen, ez tényleg így lehet. Amely accountal a steames WT telepítés után elsőre bejelentkezel, arra fogja rakni a steamen vásárolt cuccokat. -
twi452 #2335 Még arra figyelni kell, hogy ha többen játszotok a gépen akkor azzal az account-tal lépj be amelyikre akarod a cuccokat :)
Én nem emlékszem olyanra, hogy össze kellett volna kapcsolni a steam-et a wt accounttal úgyhogy gondolom az első belépésnél oda rakja amivel belépsz :)
Aztán lehet, hogy csal a memóriám, nem használom a steam-et :) -
ááá köszi no ezt nem is tudtam hogy lehet is "steamesíteni" játékkokat
-
bgabor #2333 Rá, twi részletesen leírta hogyan megy ez.
Konkrétan telepíted a steamet, majd kivágás/beillesztéssel betolod a teljes mostani War Thunder mappádat a steam/steamapps/common mappába. Majd elindítod a steamet, ott kikeresed és telepíted a War Thundert. Mive már érzékeli a meglévő fileokat amiket bemásoltál, csak néhányszáz megát fog letötleni, majd elindítod a játékot. Innentől már steamesítve is van az accountod, lehet rá steamen cuccokat venni, amik automatikusan megjelennek majd a játékon belül.
Amúgy ha végeztél az egésszel, akkor a továbbiakban ugyanúgy tudod a játékot a saját aces.exe-jével indítani, nem kell steammel szarozni minden indításnál.