37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#1999 Packet loss megy fel de most úgysem használom, de merre van a szervet egyébként Német? -
#1998 El kéne felejteni kicsit a WoT-ot, én nem ahhoz mérném, hanem a Frostbite vagy CryEngine-hez. A WT motorja Dx9 alapú a mai napig, nem támogatja a fejlettebb kódvonalat. Hozzá kell tenni, hogy a Dx11 nem csak a kinézetbenm hanem a számításban gyorsabb, lévén egyes effekteknél kihagyja a CPU-t a leképezésnél. Emiatt tapasztaltak a WoW-ban sokan akár +25% sebességet (azonos grafika mellett).
Szóval a helyzet az, hogy a Dx11 (megfelelő szoftver és hardver támogatás megléte esetén) valójában gyorsítana a játékon... -
lammaer #1997 Phenom IIből egy rakat van, de tudtommal egyik sem megy 4GHZen, tehát gondolom overclockoltad valamelyik alacsonyabbat. Szóval melyik phenom volt a tied? :)
Sztem a reális összehasonlítást az intel prociddal akkor tennéd, ha egy 55K hufos AMDvel állítanád szembe. Akkor már nem is olyan biztos a bestbuyság az intelnél....
-
Amaymon #1996 "az amerikai spitfire Mk.IX ugyebár prémium gép, tehát azért ez nem a "tömeg" rátalálása volt"
Nem, nem épp az a sztori benne, hogy az US Spitfire IX ugyanaz volt múlt időben, mint az angol társa. -
#1995 És más játékban nincs probléma?
A WT bal alsó részén van egy netkód méter, elég sokmindent megmutat (ping, fel-le sebesség, packet loss, stb.), érdemes lenne ránézni, mi az, ami a DSL-től eltérő. -
bgabor #1994 DX9 motor, gyönyörő és jól optimalizált. A WoT gondolom DX11 motor, optimalizálatlan, szaggat és sokszor ocsmány. Akkor most melyikük járt jobban? Mit ér az a DX11 plecsni ha nem érezni belőle semmit?
Ha egyáltalán így van. Nem találtam semmit arra vonatkozólag hogy a WT csak DX9et támogatna, ahogy arra sem hogy a Wot DX10-11et használna. -
#1993 Csak a mobil nettel van ez dsl jó csak kicsit magas. -
Ry0K3N #1992 Jó kis kártya csak nem szabad elfelejtenem majd sűrűbben kipucolni mert a por szeret ráragadni a három ventire. (gigabyte)
#1988 nem tudom hogy vagy vele de szerintem kifejezetten szép a víz főleg partközelbe, az amcsi tesztpályán pl ez miatt szeretek csak úgy repkedni. Hogy ez mennyi erőforrást zabál le nem tudom a konfigom miatt.
#1990 többi játkhoz viszonyítva jó az, az amcsi szervert szoktam csak megérezni de az ottani viszonyok is egész játszható kategóriába tartoznak. De ez nézőpont kérdése ki mihez szokott milyen játékkal. :D
Amúgy 50-70-el simán játszhatónak kéne lennie a WT-nek ott szerintem valami más probléma lesz főleg ha mobilnet van a dologban. -
#1991 A WT-nél ki lehet választani, hogy mely szervereket preferálja az MM, van külön EU, próbáld meg, hogy azt beállítva is fentáll-e a probléma. -
#1990 Mondjuk lehet hogy csak személyes problem, de a netcode-ól nem vagyok oda vagyis jó jó de kicsit magas a pingem:) 50-70 de nem tudom hol van helyileg a szerve(nem néztem utána)
Remélem a tankosokkal megszaporodó playereket is bírni fogja...
Kicsit gyengébbnek érzem mint a WOT-os szerver ami eleve nem túl jó de szoktam Telenoros mobilnetel tolni és a WOT simán lehet 50-60 pingem(LTE a cucc) de pl WT-nél játszhatatlan:( elindul a meccs elején jó aztán elszabadul a ping meg packet lossos lesz a cucc... -
#1989 Ebben mondjuk van valami, de a D-13 és az amerikai spitfire Mk.IX ugyebár prémium gép, tehát azért ez nem a "tömeg" rátalálása volt, hanem a fizető játékosoké. -
#1988 Először is nem kell megfőnie, és azért láttunk már szebb tenger-megvalósítást normális sebességgel.
Ezen kívül pedig jegyezzük meg, hogy itt is erősen pályafüggő az FPS, egyes mapokon nincs állandó 60fps még i5-3570 + 7950-es radír mellett sem 1080p max. részletesség mellett. -
#1987 Nálam is 7870:) -
twi452 #1986 A probléma inkább azzal van mindig, hogy ugye a "trendi" oldalon bejön 10 ugyanolyan gép és azért "trendi" mert jó gép.
A másik oldalon meg olyan összevissza kevert csapat kovácsolódik össze, hogy szinte lehetetlen felvenni velük a harcot.
Ha mondjuk a 10 spitre jutna 10 ugyanolyan kaliberű gép a másik csapatban is akkor nem lenne semmi probléma de nem ez szokott lenni.. bejön 10 gépből 3-4 bombázó amik meghalnak az első 5-6 percben és a maradék 6-7 emberből is jó ha van 3-4 aki felmegy azzal a 10 spittel és próbál valamit csinálni. Ilyen ez :) -
Amaymon #1985 "Ne áltassuk már magunkat azzal, hogy egy normális teszten nem bukott ki a D-13 vagy a Spit Mk.IX ufo probléma... "
Ez nem prém nem prém kérdés, hanem metagame! A nem prém Spit IX ugyanolyan erős volt, mint a prém. Nagyon hosszú ideig nem került az alap modell a figyelem középpontjába. Én is csak azért próbáltam ki jóval a spam hullám előtt, mert valaki írta nem rossz masina és jóval később igaza lett. Vagyis a Spit IX mindig is jó gép volt, amióta bent volt a tier fán. A germán játékosok ahogy telítődtek és a trendi US corsair igazságos balansz nerfet kapott a tömeg megtalálta a hézagot és rákapott egy következőre a Spit IX-re. A játék egyensúly több dolgon múlik a statikus paramétereken. Játékosok tudásán, ami fokozatosan fejlődik, változik. Valamint a kialakult trenden. Soha véget nem érő dolog. Biztos, hogy lassulni fog az FM-ek módosítása, ahogy kerekedik a játék. De olyan sohasem lesz, hogy végleges balansz, mert iszonyatosan sok variáció van és még nincs bent minden gép. -
Ry0K3N #1984 Hát, netkód jó. Optimalizáltság jó. Látvány jó. Egyik másik konkurencia sem tud hasonlót felmutatni semilyen másik MMO-nál. -
sulouos #1983 Hát nem tudom, inkább ne hullámozzon valósághűen a tenger, mint hogy a NASA szervergépe is megfőjön alatta. -
#1982 Azért ne feledjétek, hogy ára is van a viszonylag jól futú engine-nek. Egy viszonylag idős, Dx9-esen futó grafikai motor fut alata. Azért sok érdekes dolgot lehetne belerakni, például a tenger hullámzása, és ilyesmik... -
Ry0K3N #1981 7870 minden csutka maxon -
sulouos #1980 Tudod mi lesz a legjobb? Amikor a GF-re válaszként (helyett) behozzák a sok grafikai fejlesztést meg Havok motort, ami - még a fejlesztők szerint is - jóval nagyobbra növeli a gépigényt. Na az szép lesz :D -
bgabor #1979 Nem hinném hogy a WoT bármire is optimalizált lenne. :D
Komolyan, durva FPS dropok kinfigtól függetlenül és egyetlen mag használata? 2013ban?
Szeritnem a War Thunder szépen megmutatta mindenkinek, hogy lehet ezt normálisan is csinálni. Nem kell félmilliós gép ahhoz hogy az ember élvezze a szép grafikát és a magas FPS-t. Csak programozni kell tudni, ami Gaijinéknak jól megy, a Wargaminges kutyaütő Serb csapatának meg nem. Nagyon nem. A két program minősége közti különbség magáért beszél. -
#1978 Nem teljesen mindegy milyen VGA:) plusz milyen graf be állítás. -
Ry0K3N #1977 Nem tudom de nekem az FX6100-al vígan dalol 60+ felett folyamat a WT. -
setchoo #1976 +1
Tovább off:
Én E6750-ről váltottam. És mivel saját magamat tartom el + a hörcsögömet. :D Ezért nem mindegy, hogy menyit is költök 5 év után ismét gépre. Így gyakorlatilag az AMD-t jött szóba.
On: A WT tényleg nagyon faszányosan optimalizált!
Na megyek megkeresem a fákat, mert problémáim vannak a fel-lent helyzettel. :D -
#1975 Lényeg WT jól fut mindenkinél:DDD -
#1974 Írtam egyébként. ott van lentebb Phenom II@4Ghz
Nem vagiztam ahoz kicsit öreg vagyok hanem tényeket közöltem...
Nem zsír új, sőt ezt is használtan vettem mivel már rég kijött egy új Intel sorozat:)
Lapot/Procit/Ramot/Hűtőt cseréltem és 40e volt a különbség azt hiszem ez bestbuy volt akkor nem?:))))) -
#1973 Nem is lesz Intel drága de meguntam hogy ott a kártyám ami aztán tényleg bestbuy volt és nem hajtja meg rendesen és nem akartam bele nyúlni AMD rendszerbe megint, úgyis rég volt Intel -
lammaer #1972 Naugye, ennyi.
Nézd meg mit írtál, vagiztál hogy az intellel dupla FPSt kihozol, aztán kiderül hogy egy zsírúj intel konfigot hasonlítasz össze egy 3 éves AMDvel, aminek az ára fele-2/3a. Ez most korrekt, valóban szar az AMD játékra? :) -
lammaer #1971 Te tudod miről váltottál, de nem írtad csak az intelt.... az momentán 55K körül van.
Mi volt az AMD? :) -
#1970 Persze WTminima2x jobban fút mint a wot bármilyen gépen:D -
#1969 Na jó persze hogy van különbség, de az AMD-s konfig 3 éves volt:DDD jóhogy drágább az új... -
#1968 Ha 8 magos az AMD akkor 15k körül van a különbség. -
lammaer #1967 Én olyan szinten vagyok márkahű, hogy pl videókártyában hol ati hol nvidia figyel a gépemben, attól függően hogy a 30-40K árkategóriában éppen melyik a best buy.
Procik terén nincs ilyen randomizálás, látatlanban merem mondani hogy Jacek prociváltása minimum 1.5 de inkább 2x drágább procit jelent - tehát még jó hogy több az FPS :).
Az intel-AMDben legalábbis eddig nem láttam mást, nem úgy mint a videókártyák terén. Ha lenne ár-teljesítmény arányban olyan szitu amikor az intel jobb, azt vennék. Amikor gépet újítottam, ilyenek nem voltak. -
#1966 Tőlem aztán.. :) Én ha egyszer majd új gépet rakok össze úgyis csak az fog befolyásolni, hogy melyik éri meg jobban, márkától függetlenül :)
setchoo-val viszont maximálisan egyet értek. WoT 20-25 fps-ről sokszor leesik 10 körülire, míg WT 50-70-el szalad, ha egyszerre robban mellettem egy halom nyavaja, akkor esik le 30 körülire. (természetesen minimumon :/ ) -
lammaer #1965 Árkülönbség a két konfig közt? :) -
setchoo #1964 Hoppá, én nem szeretném, ha harapós lenne a téma. Csupán csak arra akartam kitérni, hogy optimalizáltság terén van mit behozni a Wot-nak.
Viszont a WT nagyon szépen muzsikál... -
#1963 Viszont azt szerintem meg lehet beszélni hogy min hogy fut a game, nem? szerintem ez hozzá tartozik a PC gaminghez mivel nem konzol...
Nekem lehetne VIA proci is ha az a gyors:) -
#1962 Nem hát, csak szeretik a népek vérre vinni a márkák harcát, mintha nem lenne mindegy mi van ráírva arra amit úgysem látnak... -
#1961 Nem is kell bele menni mert úgy nehéz ha mmx200 volt az utolsó intel cucc:) nekem is 5-6 évig most csak AMD volt most kipróbáltam az Intelt ennyi.. -
bigmano #1960 Ne menjetek bele szerintem kineek a papné kinek a paplan....
Nem hinném hogy a wot amd-re optimalizált viszont intel-re nem,és vica-verza!