11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nazarov77
    Na ja a wot nagyon csúnyán elfajult a prototípusokkal, régen mikor még nem volt sok azt mondtam jó hogy vannak legalább azokat is megismerjük most meg annyira átetek a ló túloldalára hogy World of Prototype/blueprint tanks lett belőle.

A T9es új pz4 TDt még mindig nem bírtam megemészteni. Egyszerűen annyira unrealisztikus főleg a 128as löveggel. De most komolyan, mi ez?? Csak a löveg súlya és hossza miatt már nem működne ez az egész koncepció, arról ne is beszéljünk mi történne ha még lőne is. Szépet borulna.

A panther II meg a KwK46 Tiger II szerintem rendbe van mert ha tovább tartott volna a háború megvalósultak volna, Panther F gyártás a schmalturmal elindult volna ha lett volna rá idő, a KwK46 meg szintén tervbe volt véve és megvalósítható volt de mivel a 88as is bőven elég volt az összes ellenséges tankra ezért nem lett belőle semmi.