37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#1959 Azt írtam nem az igazi.. PhenomII@4Ghz4 volt most toltam be egy [email protected]..
WOT-ban dupla FPS!!!
WT-ben max grafon ment olyan 40-60 között FullHD-ben maxgrafon most 80-120 ennyi...
Videokártya ugyan az... hardware OFF -
lammaer #1958 Ha most hardvertopik lenne, itt elkezdhetnénk egy csörtét....
(az utolsó inteles procim egy MMX 200-as volt, azóta AMD párti vagyok. Soha semmilyen hátrány nem ért AMD proci miatt a játékokban, csak azért veszem mert némiképp olcsóbb szokott lenni. A WOT is ketyeg szépen vele). -
#1957 Sajnos játékra az AMD proc sem az igazi... -
setchoo #1956 Nagyon sok segítséget kaptam különböző fórumokon és semmitől sem lett jobb. Sajnos tojnak a normális optimalizációra. Itt szíven is döftek. Pedig micsoda hittel küzdöttem! Megtettem mindent! :D
Még nem is jött ki a GF, de már jobban érdekel... Szóval várom már nagyon... ;) -
#1955 888 magod is lehet amíg csak egyet használ... :) Állítsd át hogy több magot használjon és jobb lesz. Az Én vasamon már ez sem segít, 6 éve volt a középkategória alján:) Ahhoz képest WT-ben háromszor annyi az fps-em és nem mindegy hogy 60-70-ről esik le néha 30-ra, vagy 20-25-ről 12-re :) -
Droughert #1954 Ezt most nem értem miért nem probléma. Ugyanez van WOT-ban is, hogy megveszi a tier8-as prémtankot 200 csatával a hátamögött, és ugyan úgy nem fog semmit tudni csinálni, mert nem lesz tapasztalata. Ha ellenfélként van akkor neked jó, de ha a csapatodban van akkor azért sem a WOT-ban sem a WT-ben nem örül neki senki, hogy gyakorlatilag -1 emberrel lehet számolni, mert úgy kiszedik, hogy semmit nem tett hozzá a csapat sikeréhez. -
setchoo #1953 Jó neked! Sajnos nekem már ez az öröm sem adatik meg. Annyira optimalizálatlan a WoT, hogy gépújítás óta nem is tudok vele normálisan játszani. FPS droppok tömkelege egy 8 magos procin :)
Viszont egyre jobban megkedvelem a WT-t. -
bigmano #1952 Én már csak a klántársakkal gurulgatok az meg szórakoztató.
-
vajakos21 #1951 Ezt írtam én is Kollatinak,miért engednek be gépet amiről tudják hogy szar.(azon kívül hogyegy valag pénzt keresnek vele mert mindenkinek az kell)."(a rossz fm miatti prémgéphalom más dolog de az idōleges)."írtam vala. Az átlag prémekről beszélek -
#1950 Pont a jó FM (Flight modell -> a gép repülési tulajdonságainak, irányíthatóságának lemodellezése), de rossz tier-leosztás miatt volt egy időben tele prém FW-190D-13-asokkal a csaták. Lenerfelték a vérbe, utána nemrég meg prém amerikai Spitfire Mk.IX.-kkel lett tele a csata, amely viszont "rossz" (az adott tierhez képest ismét túl jó) FM-et kapott. AB és HB egyaránt. Erre most azt is lenerfelik...
Szóval az azért nem igaz, hogy a prémium gépek "senkit sem zavarnak". Itt is van belőlük probléma, és még csak azt sem mondanám, hogy jelentéktelen mértékű problémával állunk szemben, mert AB-ben is elég problémás volt, amikor hirtelen a Tier 10-es FW-190A-5-ösömmel szemben falkára való Spitfire Mk.IX ront rám, esélytelenné téve a csatát.
Lehet mondani, hogy próbálnak csinálni valamit a helyzettel, de ez hol felemásra sikerül (a D-13 plusz 600kg-os tömegbüntetéssel szerintem méretes luftot rugott saját magának a Gaijin), hol pedig csak reakció egy olyan problémára, amit normális teszteléssel előre kiszűrhettek volna. Ne áltassuk már magunkat azzal, hogy egy normális teszten nem bukott ki a D-13 vagy a Spit Mk.IX ufo probléma... -
setchoo #1949 De a játékélmény az megfizethetetlen marad! ;-) -
bigmano #1948 Így van a Wotban ha berak top tiernek a Lőwével ,és még esetleg szakaszban is vagy egy hasonló 2k csatával rendelkező *noobbal ( nem rossz értelemben írom).
Akkor ott nagy valószínűség szerint épp elcseszted 13 ember esélyét a győzelemre! -
twi452 #1947 Mondjuk ez igaz..én sem játszottam csak 1-2 próbakört a prémekkel amiket meg lehetett szerezni :)
Viszont az amcsi ágat az a-26al húztam fel mint az állat, arra jó volt többet nem is akarok repülni vele :)
Majd ha bejönnek valami horror lőszerárakkal a tankos részbe akkor jók lesznek azok a prémrepülők még pénzt nyomtatni :) -
vajakos21 #1946 Én az "1929" es re irtam.Prém gép itt nem zavar senkit.Söt az uccsó prém akciónal bárki kiseggelhetett egy 10+ szintü gépet.Igaz Twi? :-). Mégsincs tele velük eggyik csata se,mert extra xp/lionon kivül nincs plusz. (a rossz fm miatti prémgéphalom más dolog de az idōleges).
A lejátszott csataszám se mérvadó.Itt sok embernek nem az elsö repes játéka ez (ellentétben velem) és 200csatánál már 300 killje van.És megeszi reggelire a 2k csatás "veteránokat" (ha valakimek van 10 arcade 20 hb-je és 400 frbje az jelent valamit állt.) -
bgabor #1945 Azért ez a WT-ben messze nem akkora probléma mint a WoT-ban. A kis pénzes kezdő megveszi jó pénzért a tier 11-14es gépet, de ettől még HB-ban még lövési pozícióba se tud kerülni, és úgy szedik le egy pillanat alatt, hogy senkinek se okozott kárt. -
#1944 Milyen jó lesz, ahogy megveszi a T9-es gépet, és mellé beviszi a kétfedelűeket :DD -
twi452 #1943 Olyan itt is lesz mivel a prém gépezetek nincsenek szintkorláthoz kötve :) -
bigmano #1942 Dehogynem ezért van a Wot-ban a 2k csatás vérpistinek Lőwe. -
vajakos21 #1941 A hozzállás nem tipus (arcade.hb.rb) függö.Már emlitettem a cargo shipet támadó zerot,vagy bombát cipelö vadászok,ill, tegnap a légtérzáradó ballonok kilövésével foglalkozó vadászok(feladat szempontjából lényegtelen) miközben páran pròbálunk harcolni az amugy is létszámfölényben lévö spitekkek,Ez is FRB.Mindenhol van ilyen...
Az meg hogy csak akkor ülhetsz nagy tankba ha van egy skill szinted egy fizetös játéknál nem müködikRengeteg ember van aki vagy idõ vagy tehetség hiányában is szeretne magas szintre jutni,igy fizet és vált xp-t.És ugye pénz beszél...De ezzel nincs baj amig nem szuperpajzsot vagy prémlöszert vehet -
Glo #1940 Hát, a nemzet szintje határozza meg, hogy milyen szintű tankot vehet majd. Ahogy mögöttem is van 1 év WT-AF, és még csak 18-as vagyok a németekkel, szal 19-20-as gépet nem vehetek (más kérdés h nem vagyok motivált magasabbra lépni velük). -
bigmano #1939 Nos mivel ez teljesen eltér a Wot rendszerétől (már a látottak alapján) ezért az hogy a Wot-ban ki hogy teljesített nem mérvadó.
A pilóták képzésénél én arra gondoltam hogy bizonyos xp alatt nem vehetne nagyobb tierbe tartozó tankot. -
bgabor #1938 Azért azt te is tudod hogy ez erős túlzás, a HB még mindig nem a szimulátor szint, gyakorlatilag minden problémára figyelmeztet a játék jóval azelőtt hogy megtörténne(kint maradt flaps, futómű, összetörés nagy sebességnél, motortúlmelegedés stb).
Inkább egy olyan repülős játékmód, ahol végre érvényesülnek a légiharc és a repülés törvényszerűségei(nem úgy mint Arcadeban), de az egész a légiharcélménynek van alárendelve, és ezért nincs túlbonyolítva.
A szimulátor az egy teljesen másik dimenzió. -
lammaer #1937 A repülés sosem vonzott, singleplayban se nagyon, ott max az arcade játékokat kedveltem (pl hawx), nekem ezért pont elég volt az a játékmód. Azt se toltam sokáig, ami nem jön be azt minek erőltessem? :) -
twi452 #1936 Azért nem olyan bonyolult még az frb sem a hb meg inkább arcade+ :)
Az, hogy össze tudod törni extrém helyzetekben magadtól a gépet csak a jobb pilótáknak ad előnyt.
Megtanulod, kiismered a gépeket és tudni fogod meddig mehetsz el a saját gépeddel és ami még fontosabb ha olyan helyzetbe kerülsz tudni fogod, hogy az ellenség aki épp rád tör meddig mehet el a saját gépével.
Ezt nagyon szépen ki lehet használni hb-n mert ott már előjönnek a gépek közti különbségek és nem csak kb tűzerőben mint arcade csatákban :) -
#1935 Az a gondom, hogy a joystickommal nagyon nem érzem
a játékot, egérrel meg billel meg nem akarok FRB-ben szerencsétlenkedni XD HB-t azt majd este lehet hogy kipróbálom. Csak majd valakit találnom kell, nem szeretném egyedül elsőre... :) Wot-os klántársaim nem igazán röpködnek, de majd csak találok valakit. -
twi452 #1934 Szerintem pedig érdemes kipróbálgatni, persze csak akkor ha tetszik az elképzelés ami a hb, frb mögött van.
Én most sem tartom magam annyira elégnek frb-hez sokszor hb-hoz se de mégis játszom :)
És azért valahogy összejött kb 180 frb csata alatt 120 légi és 50 földi kill :) Persze sok benne az AI kill de szeretném azt gondolni, hogy azért fejlődtem már benne :D -
lammaer #1933 Dettó... a tankos játékban elvagyok jól, de a repcsisben árkádon kívül mást nem is toltam, abszolút nem vonzott se az AB, se az FRB.
Biztos azért mert gyökér vagyok... VAGY.. iknább azért, mert rohadtul nincs kedvem arra figyelni repülés közben, hogy jobbról vagy balról fúj e a szél, és azzal sem akarok szöszölni hogy az ME 109 EFT alváltozatnak 678.78 km/h sebességnél szakad le a propellere, ergó afölé nem szabad menni zuhanás közben :D -
#1932 Ja a másik mondatodra elfelejtettem reagálni :) Szerintem nagyon nem lenne jó. Nem örülnék neki, ha olyan játékosok ülnének magas tierű tankokba akik előtte egy kanyart nem toltak tankkal. Ellenfélnek lehet hogy jóóók lennének, de a saját csapatban... Kb annyi hasznuk lenne mint azoknak akik a wotban 200 csata után 8-as prémtankokkal szerencsétlenkednek.
-
bigmano #1931 Én magamra gondoltam....
De egyébként jogos az észrevételed. -
#1930 Én tudom magamról, hogy FRB-hez kevés lennék és még HB-hoz sem érzem magam elégnek ezért ki sem próbáltam. Többek között az önkritika is hiányzik a legtöbb játékosból szerintem, egyszerűen nincsenek tisztában magukkal és azzal, hogy amit csinálnak az bizony nagyon karcsú. -
#1929 Jogos.
Az lenne a jó, ha bizonyos szint alatt (nem olyan szintre gondolok amit csak seggel is el lehet érni jó sok csatával, hanem valami statisztika) kizárólag árkádban játszhatnának. -
lammaer #1928 "de ha nem lesz sikerélmény és túl bonyolult lesz nekik,"
Hehe, szted ez zavarja őket? 0 kill, 300 damage tier 10en, és beírja hogy "GG" :D -
bigmano #1927 Már el is kezdték ;)
Jó lenne ha a pilóták szintje határozná meg hogy milyen tierű tankokat "tanulhat" meg vezetni. -
#1926 Lehet hogy felütik majd a fejüket, de ha nem lesz sikerélmény és túl bonyolult lesz nekik, akkor visszahúznak árkádozni. Ha nem akkor még mindig el lehet őket küldeni a cseten wotozni XD -
twi452 #1925 Nyugi be fognak szivárogni tömegével :D
És hb-n is idővel fel fogják ütni a fejüket :D -
#1924 Ezért várom már nagyon! A wotos átlag idiótákból már nagyon elegem van. -
bgabor #1923 A különbség az hogy itt van HB meg FRB mód, ahová továbbléphet az ember profibb, felelőségteljesebben játszó játékosok közé, maga mögött hagyva az Arcade vérpistikéket. Ez az egyik dolog, ami nincs a WoT-ban. -
Glo #1922 Hát, azt még a fejlesztők se találták ki. Egyelőre arra, hogy tudsz frankó avatar képet választani, meg bizonyos szintekhez jár achievement.
Később biztos lesz szerepe. -
#1921 Nekem mondod? :D
Mire jó a pilóta szintje? -
Glo #1920 Az Xp külön lesz. Pedig milyen jó lenne a németekkel T18-on kezdeni. Lenne ám nagy bevásárlás :))