37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #2332 Szóval meg lehet, valószínűleg kell egy logout-login vásárlás után a WT-ből, hogy jóvá írják. -
twi452 #2331 a steam-es WT annyit jelent, hogy steam-en ott lesz az indítóikon ami szépen megnyitja ugyanazt a launchert mint a sima :)
Én az akciós Dora packot így vettem meg amikor felkerültek steam-re.
Amint beléptem jóvá is írta az egészet. A lényeg, hogy a steamről indítsd :)
-
Ő a kérdés az hogy a meglévő WT accountomra hogy kerül rá ? :)
Már ha rá lehet tenni . -
twi452 #2329 huh baszki fel kéne ébredni már mert elég furán fogalamazok még de azért remélem érthető volt :) -
twi452 #2328 Annyi a dolgod, hogy steam alá átmásolod a telepítési mappád utána letölt egy keveset hozzá még a steam és így nem kell újra az egészet letöltened, hogy steam alatt is.
A "kulcsot" steam-en kapod meg úgyhogy csak a steam-re telepített wt-vel kapod meg. Miután megkaptad le is törölheted a steam-et ha nem kell neked :) -
wargar #2327 Ma is akciós még. -
bgabor #2326 Féláron volt tegnap? -
Ezt már régóta meglévő ( nem steam-es ) WT accountra is meg lehet venni ? -
Nazarov77 #2324 Jaja, tegnap ruháztam be rá az 50%os akció miatt. -
bigmano #2323 Jó lenne ha lenne tankos csomag is a rötyüllők nem mozgatnak :( -
Droughert #2322 Steam Ace Pack a legjobb ár/érték arányú csomag, de sajnos csak egy alkalommal vehető meg. -
Nazarov77 #2321 50% kedvezmény van az 1 éves prémiumra, ráadásul ha a steam ace packot veszitek meg 35 euroért ami ad 10k goldot 2 prém gépet és 2 hónap prémet ami eleve nagyon jó ajánlat, de ráadásul még olcsóbban is kijön mintha csak simán az oldalról vennél goldot.
Éltem a lehetőséggel, 425 nap prém szerintem megért 35 eurot :P -
twi452 #2320 már régóta :D -
bigmano #2319 Már tigris van a bejelentkezésnél!
Sajnos a szerver még nem enged be
-
sulouos #2318 Ez jóféle, makettezőknek kincsesbánya! -
Ry0K3N #2317 Kis érdekesség.
http://www.primeportal.net/the_battlefield_armor.htm
Igen szép fotógyűjtamény tankokról. -
sulouos #2316 Deháténnemtudtam! :O :D -
twi452 #2315 naponta jönnek 200-500 megás patchek rá mert folyamatosan tesztelnek a "kiválasztottak" :) -
sulouos #2314 Állítólag jött egy 2 gigás peccs a dev szerverre. -
SovereignXY #2313 Kösztök! -
sulouos #2312 És még egy hét mire nappal is be lehet majd lépni :D -
twi452 #2311 úgy kb két hét még -
SovereignXY #2310 Üdv emberek!
Van vmi hír már a tankokról? Mikor is jönnek? -
bigmano #2309 Ok ok ha lesz fent tartalom máris linkelem ;) -
sulouos #2308 Majd dobj linket a csatornádról, hátha alakul egy kis rajongótábor. -
bigmano #2307 Annyira nem lényeg videóztam volna párat a készülő zsutubb csatornámhoz,de ráér majd ha kijön a public! -
Nézzétek a hivatalos fórumot. Ha ott be vagytok jelentkezve és láttok developer server (vagy dev server már nem emlékszem pontosan) topicot akkor elvileg él a dolog. Ameddig az a topic nem jelenitődik meg addig nem lesz lehetőség bejutni. Bár az sem garancia rá mert amúgy is rengetegen akarnak bejutni mindig és a felhasználók száma korlátozott asszem max 5000 ember lehet bent egyszerre. Most meg szerintem lehetetlenség lesz majd bejutni lévén, hogy ugye jönnek a harckocsik is. -
twi452 #2305 Nem is nagyon fog hiába próbálkoztok :)
Ha nyit a dev szerver mindenkinek akkor arról lehet majd hallani..:D -
Beenged már? Engem még nem :/ -
Glo #2303 Ja, a Dev szerver belépő képe kijött. De se dev szeró nyitás, se semmi, csak pakolják fel a frissítéseket, h az alfa teszterek tudjanak nyomulni. -
Susarc #2302 KIJÖTT?:P -
Glo #2301 Most pedig Bruteforce módszerrel feltörjük wargar accountját :D -
setchoo #2299 Pontosan. Csupán megfelelően kell kezelni és egyensúlyban marad emberke lelki békéje. Amit tudunk: hogy jó lesz és hallgatnak a játékosok ötletelgetéseikre. Hát nem nagyon jó? :D Kiforrja ez majd magát. -
sulouos #2298 Persze, hogy a kiadáskor nem lesz tökéletes, főleg ha ilyen "sietve" (semmi zárt béta, stb) akarják kiadni :D
Amaymon: Ebben lehet valami, bár azért gondolom, hogy a játékosok száma többszöröse lesz PC-n, mint akármilyen konzolon. -
Amaymon #2297 Ok nem károgok többet ígérem, de lássuk be a buta konzolosodás miatt zero az esélye. :) -
Sith #2296 Nem károgni akarok, de szerintem olyan nagyon sokat se várjunk a GF-tól (nem kétlem hogy idővel kiforrja magát) de kezdetben szerintem nem viszik túlzásba a dolgot. -
sulouos #2295 Megint a károgás... Még emlegették is az FRB-t a Q&A-ban, olvasd vissza, Cifu kitette ide. -
Amaymon #2294 Írták régebben, mint ahogy már most is vannak lesznek később irányítható mobil AA-k. Mondjuk nekem totál mindegy mit csinálnak. Tulajdonképp HB-ra sincs sok forradalmi ötletük, FRB pedig úgy néz ki nem játszik majd. -
Glo #2293 A megoldás abban lesz, ha lesznek kis kaliberű (20mm) mobil légvédelmi kocsik, amiket a játékos irányíthat. Azzal majd lehet kaszabolni az attackereket :)
Amíg ezek nem lesznek addig valszeg nem kerül sor "repülők vs tankok" csatára.
Remélem lesz Stealth légvédelmi lőszer
-
Ry0K3N #2292 Múltkor bementem vele csak úgy heccől platoonba historical eventre angliai csatára. Hát szabályos mészárlást rendeztem vele az E3-asok között.