37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Szóval meg lehet, valószínűleg kell egy logout-login vásárlás után a WT-ből, hogy jóvá írják.
  • twi452
    a steam-es WT annyit jelent, hogy steam-en ott lesz az indítóikon ami szépen megnyitja ugyanazt a launchert mint a sima :)

Én az akciós Dora packot így vettem meg amikor felkerültek steam-re.
    Amint beléptem jóvá is írta az egészet. A lényeg, hogy a steamről indítsd :)
  • Torzonborz
    Ő a kérdés az hogy a meglévő WT accountomra hogy kerül rá ? :)
    Már ha rá lehet tenni .
  • twi452
    huh baszki fel kéne ébredni már mert elég furán fogalamazok még de azért remélem érthető volt :)
  • twi452
    Annyi a dolgod, hogy steam alá átmásolod a telepítési mappád utána letölt egy keveset hozzá még a steam és így nem kell újra az egészet letöltened, hogy steam alatt is.

A "kulcsot" steam-en kapod meg úgyhogy csak a steam-re telepített wt-vel kapod meg. Miután megkaptad le is törölheted a steam-et ha nem kell neked :)
  • wargar
    Ma is akciós még.
  • bgabor
    Féláron volt tegnap?
  • Torzonborz
    Ezt már régóta meglévő ( nem steam-es ) WT accountra is meg lehet venni ?
  • Nazarov77
    Jaja, tegnap ruháztam be rá az 50%os akció miatt.
  • bigmano
    Jó lenne ha lenne tankos csomag is a rötyüllők nem mozgatnak :(
  • Droughert
    Steam Ace Pack a legjobb ár/érték arányú csomag, de sajnos csak egy alkalommal vehető meg.
  • Nazarov77
    50% kedvezmény van az 1 éves prémiumra, ráadásul ha a steam ace packot veszitek meg 35 euroért ami ad 10k goldot 2 prém gépet és 2 hónap prémet ami eleve nagyon jó ajánlat, de ráadásul még olcsóbban is kijön mintha csak simán az oldalról vennél goldot.

Éltem a lehetőséggel, 425 nap prém szerintem megért 35 eurot :P
  • twi452
    már régóta :D
  • bigmano
    Már tigris van a bejelentkezésnél!
    Sajnos a szerver még nem enged be
  • sulouos
    Ez jóféle, makettezőknek kincsesbánya!
  • Ry0K3N
    Kis érdekesség.
    http://www.primeportal.net/the_battlefield_armor.htm
    Igen szép fotógyűjtamény tankokról.
  • sulouos
    Deháténnemtudtam! :O :D
  • twi452
    naponta jönnek 200-500 megás patchek rá mert folyamatosan tesztelnek a "kiválasztottak" :)
  • sulouos
    Állítólag jött egy 2 gigás peccs a dev szerverre.
  • SovereignXY
    Kösztök!
  • sulouos
    És még egy hét mire nappal is be lehet majd lépni :D
  • twi452
    úgy kb két hét még
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

Van vmi hír már a tankokról? Mikor is jönnek?
  • bigmano
    Ok ok ha lesz fent tartalom máris linkelem ;)
  • sulouos
    Majd dobj linket a csatornádról, hátha alakul egy kis rajongótábor.
  • bigmano
    Annyira nem lényeg videóztam volna párat a készülő zsutubb csatornámhoz,de ráér majd ha kijön a public!
  • Pluskast
    Nézzétek a hivatalos fórumot. Ha ott be vagytok jelentkezve és láttok developer server (vagy dev server már nem emlékszem pontosan) topicot akkor elvileg él a dolog. Ameddig az a topic nem jelenitődik meg addig nem lesz lehetőség bejutni. Bár az sem garancia rá mert amúgy is rengetegen akarnak bejutni mindig és a felhasználók száma korlátozott asszem max 5000 ember lehet bent egyszerre. Most meg szerintem lehetetlenség lesz majd bejutni lévén, hogy ugye jönnek a harckocsik is.
  • twi452
    Nem is nagyon fog hiába próbálkoztok :)
    Ha nyit a dev szerver mindenkinek akkor arról lehet majd hallani..:D
  • patchaou
    Beenged már? Engem még nem :/
  • Glo
    Ja, a Dev szerver belépő képe kijött. De se dev szeró nyitás, se semmi, csak pakolják fel a frissítéseket, h az alfa teszterek tudjanak nyomulni.
  • Susarc
    KIJÖTT?:P
  • Glo
    Most pedig Bruteforce módszerrel feltörjük wargar accountját :D
  • setchoo
    Pontosan. Csupán megfelelően kell kezelni és egyensúlyban marad emberke lelki békéje. Amit tudunk: hogy jó lesz és hallgatnak a játékosok ötletelgetéseikre. Hát nem nagyon jó? :D Kiforrja ez majd magát.
  • sulouos
    Persze, hogy a kiadáskor nem lesz tökéletes, főleg ha ilyen "sietve" (semmi zárt béta, stb) akarják kiadni :D

Amaymon: Ebben lehet valami, bár azért gondolom, hogy a játékosok száma többszöröse lesz PC-n, mint akármilyen konzolon.
  • Amaymon
    Ok nem károgok többet ígérem, de lássuk be a buta konzolosodás miatt zero az esélye. :)
  • Sith
    Nem károgni akarok, de szerintem olyan nagyon sokat se várjunk a GF-tól (nem kétlem hogy idővel kiforrja magát) de kezdetben szerintem nem viszik túlzásba a dolgot.
  • sulouos
    Megint a károgás... Még emlegették is az FRB-t a Q&A-ban, olvasd vissza, Cifu kitette ide.
  • Amaymon
    Írták régebben, mint ahogy már most is vannak lesznek később irányítható mobil AA-k. Mondjuk nekem totál mindegy mit csinálnak. Tulajdonképp HB-ra sincs sok forradalmi ötletük, FRB pedig úgy néz ki nem játszik majd.
  • Glo
    A megoldás abban lesz, ha lesznek kis kaliberű (20mm) mobil légvédelmi kocsik, amiket a játékos irányíthat. Azzal majd lehet kaszabolni az attackereket :)

Amíg ezek nem lesznek addig valszeg nem kerül sor "repülők vs tankok" csatára.

Remélem lesz Stealth légvédelmi lőszer
  • Ry0K3N
    Múltkor bementem vele csak úgy heccől platoonba historical eventre angliai csatára. Hát szabályos mészárlást rendeztem vele az E3-asok között.