37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    na ezt a topikot is ellepték az elakadás jelzős emberek.
  • twi452
    Ez még az Igromir előtti játékexpo-n készült. Ahol csak a sajtónak mutattak tankos bemutatót, a "kinti" gépeken pedig a hangárban minden nemzetnél volt 1-1 tank azt lehetett nézegetni :)

egy másik ilyen lesifotó onnan :)
  • zsupeti
    Más is van a képen.Jobb alsó sarokban látható a ps controller egyik gomb/négyzet/ ikonja.
  • Ulvar
    II. vh topicból lopva.

• sulouos
    Ha jobban megnézitek a képet, alul a listában amiben ki van választva, ott a sárga Kingcobra, egy Peashooter, egy P-47 meg egy Sabre is, úgyhogy ez az amerikai fában lehet benne.
  • Glo
    Land lease, mint az orosz P39.
  • bardocz
    Hogy a prém sherman az orosz ágon lesz elérhető, nem a németen, mint ahogy a kép mutatja.
  • Coral Springs
    Nem úgy volt, hogy az indulásnál nem lesz elérhető az amerikai ág ? Vagy mit értesz az alatt, hogy elsősorban az oroszokhoz vártad ?
  • Jeffjohnson
    Látom egészen szép rajongótábora van. Pedig én szívesen megbeszéltem volna vele a technikai részleteket is és nem trollkodásnak idéztem az elején Cifut de, hogy egyből így felkapja a vizet arra nem gondoltam. Eddig még nem sok hsz-ét olvastam de most legalább kiderült milyen is.
  • Jacek
    Egyszerű szegényke...
  • R4ng3r
    Hagyd rá szegényre...
  • Jeffjohnson
    Egyébként azt mondják a stílus maga az ember...
  • V43 1105
    SZIPUEEEŐŐŐÁÁÁ
  • Jeffjohnson
    Hidd el én legkevésbé sem vagyok a haverod...
    Meddő vita? Ezt fejtsd már ki?
  • Nazarov77
    Én se vagyok 100%ig biztos benne, de az igromiron is volt egy rejtett kamerás vendég az még ennél is rosszabb videót készített szóval lehet kiszivárogtatás.

Biztos voltam benne hogy benne lesz a sherman is prémiumként mikor kijönnek a tankok, de elsősorban oroszokhoz vártam mint lend lease tank.
  • Coral Springs
    Kopj már le haver. Meddő vitát folytatsz vedd már észre.
  • Glo
    Valahogy a HD korszak világában az ilyen elmosódott fotók egyet jelentenek a "Fake alert" szóval :D
  • Jeffjohnson
    Olyasmire gondolsz mint, amit WT:A topicban csinálsz? Okés "főnök" de csak, hogy téged idézzelek:
    "Nehogy már te szabd meg hogy kinek milyen legyen a véleménye"

Mégis milyen technikai tudás áll mögötted, amivel a kialakult félelmeket voltál hívatott csillapítani? Mivel tudod alátámasztani a mondandódat? Találgatással? Beszólással?

• bardocz
    Német shermann?
  • Nazarov77
    WT fórumon linkelte valaki :P

• Coral Springs
    Én a Cifu hozzászólása okán kialakult félelmeket voltam hívatott csillapítani, erre te elkezdesz idézgetni, meg összevissza hadoválni. Nehogy már te szabd meg hogy kinek milyen legyen a véleménye, azt pedig végképp ne hogy kinek milyen legyen a stílusa. Majd ha trágárkodok akkor szóljál.
  • Jeffjohnson
    Hülyének? Neked kisebbségi komplexusod van azért írogatsz ilyen stílusban?
    Csupa olyan dolgokat állítasz, amiket én nem is írtam.

"Lehet hogy jobban ki lesz dolgozva, de közel nem fogtok akkora területet belátni mint egy repülőből. Ergo kevesebbet is kell betöltenie."

Én erre válaszoltam idézve Cifu-tól, amit utána meg is indokoltam. Mit nem lehet ezen érteni? Miért kell egyből elkezdeni pattogni? Ez itt nem a WOT topic. Jó lenne ha normális hangnemben lehetne a játékról beszélgetni nem ilyen agresszív stílusba ahogyan azt te teszed.

• sulouos
    Vesszünk már össze! Olyan régen volt már tegnap...

Előzetes gépigénnyel meg kár dobálózni (meg ijesztgetni a magamfajta abakuszon játszókat), úgyis majd a kiadáskor derül ki.
  • Coral Springs
    Kit nézel hülyének ? Te nem állítottál, te feltételeztél, ezért szúrtad be az idézetet. A kulturáltságommal pedig nincsen probléma, max az átlagosnál csípősebb volt a reakcióm.
  • Jeffjohnson
    "Szerinted nemtudok olvasni, vagy mi van, mit idézgetsz nekem ?"
    Menne ez kulturáltabban is csak akarni kellene...
    Fent írt dolgok közül melyiket állítottam a rövidke hozzászólásomban?

Jelenleg ennyit tudunk, amit Cifu is írt. A beta kezdetéig ha hátadon pörögsz se fogsz több infót megtudni erről.
  • Coral Springs
    Szerinted nem tudok olvasni, vagy mi van, mit idézgetsz nekem ? Lehet hogy erőforrás igényesebb lesz, de nem gondolom hogy nagy fps visszaesés lesz majd ez a játék. Ezzel én nem azt írtam hogy egyáltalán nem lesz, de volt itt aki már a gépigény miatt ájvékolt. Felesleges.
  • Rathrol
    A GL gépigénye ram és cpu részén várható, szóval 2 magos 3GHZ és 5GB ram biztos kell neki, az ajánlott konfigurációhoz.
    Vga nem fog változni AF képest szerintem.
  • bigmano
    November elejét tippelték többen is a Ps4 debütálása kapcsán.
  • Jeffjohnson
    Ami érthető is hiszen több modell és nagyobb felbontású textúrák lesznek közvetlen közel.
  • Jeffjohnson
    Idézet a Cifu által fordított Q&A-ból:
    "A WT(G) egy picit erőforrásigényesebb lesz"
  • nomiss
    hello , van már hír mikor indul a béta ?
  • Glo
    Amennyire én észrvettem az egész pályána elégk csak az alap textúráját tőlti be,és ahogy repülsz úgy tölti a látótávolság részleteit. A tankok kisebb területet látnak be,szóval elég ha kisebb területet tölt be részletesen.Elég jó a grafikus engine,low end gépen is elfut az Af is,szal optimalizálási gond szvsz nemigen lesz.
  • [NST]Cifu
    Azért azt is tegyük hozzá, hogy az ArmA széria nagyságrendekkel jobban kidolgozott modellekkel dolgozik, és több modern effektet támogat.
  • [NST]Cifu
    Amennyire én meg tudom ítélni, a WT betölti a teljes pályát. Ha nem így lenne, akkor mindig akkor töltené be például egy-egy gép textúráit, amikor spawn-ol. Szóval az engine nem akkor tölti be a textúrákat, amikor megjelenik a "világban", hanem előtte, a töltési fázis alatt, és a játék közben már nem tölt.
  • Coral Springs
    Laikus gondolkozással az én álláspontom a helyes, az már más kérdés hogy egy játék mennyire van, vagy mennyire nincs optimalizálva. De jelen esetben egy jól optimalizált játékról beszélünk, nem hiszem hogy a Ground Forces nagy fps visszaesés lesz majd.
  • Sith
    Azért a kidolgozottsággal és a látótávolsággal óvatosan, pld az ARMA széria (ami mondjuk nem az optimalizáltságról híres) brutálissan meg tudja fogni az ember gépét,reméljük ez jobb lesz.
  • Coral Springs
    Lehet hogy jobban ki lesz dolgozva, de közel nem fogtok akkora területet belátni mint egy repülőből. Ergo kevesebbet is kell betöltenie.
  • sulouos
    A live stream alapján az ellenség alapvetően látható, spotoláskor csak a jelzést teszi köré a program. Ezt nagyon hiányoltam a WoT-ból.

Kl_atya, nem kell szarnak lenni ahhoz, hogy egy életre megutálj egy játékot. A Ha a csapattársak nem csinálnak semmit (mint általában), akkor lehetsz te EvilJoe is, akkor is bukni fogsz. Láttam már 3-as szakaszt veszíteni 13000 össz sebzéssel is. És nem is az a zavaró ebben, hogy most vesztettél, és csökkenni fog egy szám a húdemilyenfontos statodban, hanem az, hogy rögtön csak a fele pontot kapod meg érte.
  • Boron Power
    Ezzel nem tudnak mit csinálni. Ha mondjuk valami skill ratinghez kötnék a szintlépést, akkor a népszerűségéből veszítene a játék a vérpistikék között, aminek erős anyagi vonzata van. Tehát itt sajnos ugyanaz lesz, mint bármely csapatorientált játékban.

Itt és a wot-ban is ráadásul nem annyira "skill", reflex szükséges hozzá, mint egy FPS-ben, hanem egyszerűen gondolkodni kellene. Na ez nem megy a többségnek.
  • Stuko
    A s.ggfej mindenhol s.ggfej marad...:-)