37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nazarov77
    majd ha bejutok megkereslek, ha lehet szakaszozni.
  • Nazarov77
    Amúgy megcsináltam az összes küldetést tehát jó esélyem van rá hogy valamikor behívjanak de azért is vettem meg a packot mert:

1. nem akarok személyes adatokat kiadni, de ki akarom próbálni a bétát, úgyhogy a 2. hullám tökéletes lesz és így biztos ott leszek, ha behívnak elsőre akkor meg mondom hogy második fázistól akarok játszani, szerencsére lehet ilyet.

2. amúgy is akartam egy prém shermant és így még jobb is hogy német prém lesz meg nem az orosz lend-lease mert elsősorban németeket fogom tolni.
  • bigmano
    Megyünk szakaszba?
  • Nazarov77
    nem fogok >:D
  • sulouos
    És merészelsz majd valami homályos információt szivárogtatni, vagy nem ér annyit? :)
  • Nazarov77
    alap shermanest.
  • bigmano
    Vásárolt valaki starter pack-ot?
  • Torzonborz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sárkány ellen sárkányfűűű !

• a.carkey
    A Süsüben is komoly volt a hadsereg, de a kém is. :)
  • Glo
    Aztán ott is maradnak, mint a Hófehérben mikor jelentik a királynőnek a hadsereg létszámát:
    - Mennyien vannak az ellenségnél?
    - 100 katona.
    - És mennyien vannak nálunk?
    - Hát van az alabárdos, vagyok én, meg van a kém.. ja nem, a kém az átállt, úgyhogy az ellenségnél 101 katona van :D
  • [NST]Cifu
    Nézd egy kicsit a másik oldalról. Aki nem hajlandó a teljes együttműködésre, azt kiszortírozhatják vele, mert ez egyfelől idő és erőforrás, másfelől ha ennyire nem képes, akkor lehet, hogy például rendesen jelenteni se fogja a bugokat, "csak" játszani akar a CBT-ben. Itt nem feltétlenül kell orgyilkost meg jogi lépéseket vizionálni, hiszen aligha fogják ellenőrizni, hogy nem a saját, hanem mondjuk a szüleid / testvéred / gyermeked útlevelét scanneled be és küldöd el.

A WG "kémei" így is simán bekerülhetnek, és feltehetően be is kerültek a CBT-be.
  • bigmano
    Nem az ország rossz én nem mennék el semmi pénzért "valutarib@ncn@k"!
    Édesapám forogna a sírjába,engem így neveltek!
  • Nazarov77
    Na ja, mi rossz országba születtünk.
  • Sith
    Szerintem ez a nagy titkolódzás és a soon(tm) inkább már a gaijin saját policy-ja, sokkal kisebb horderejű dolgokról sem szoktak kiadni biztos infót a repülőknél.

Személy szerint ez engem marhára fusztrál, de ez van ezt kell szeretni.
  • Glo
    Ez a 100 € Early access ami nálunk a fizetésünk harmada, az tőlünk nyugatra az 5%-a :)

Ezt ha magyarra akarom fordítani akkor egy osztrákot ez annyira vág földhöz, mintha Te kicsengetnél érte 5ezer forintot. Így mégis máshogy áll a zászló, nemde? :)

(És ezek minimálbéres adatok)
  • Jeffjohnson
    Najó, de ahhoz, hogy WG bele is rakja azokat a jó ötleteket a játékába azért idő kell nem megy az egyik hétről a másikra. Nem is értem mire fel ez a nagy titkolózás.
  • sulouos
    Valamelyik évben ez a B-25 meg a Corsair kint volt Kecskeméten a repülőnapon.
  • Amaymon
    Valahol érthető a paranoia, ha a közelmúlt gazsit ért frekventált cyber támadásokat ötvözzük egy csipet összeesküvés elmélettel.
  • Nazarov77
    Is-is, de szerintem biztos WG miatt van ez a fene nagy titkolózás, hogy nehogy idő előtt kiderüljön pár jó húzás amit megcsináltak és lenyúlná a másik az ötletet és egyéb hasonló indokok.
  • mausbattle
    Ha elmeritek mondani és véletlen megtudja a Gaijing Entertainment, aki minden fórumot figyel

Jön egy orosz orgyílkos azt az ID/RAssport számaid alapján levadászik.

Nem értem mi van ? Nem akarják, hogy valami WG-es bekerüljön ? Vagy mi van itten oroszországban még a hidegháborúból nehezen felejthető paranoia van meg
  • Ninju
    Lol. Ma kaptam egy levelet valamai meme007-től, hogy most már írhatok a hivatalos fórumra. Azért az vicces, h július óta most már írhatok is. De hogy ez miért advanced user státuszhoz kötött, azt nem tudom. :)
  • Nazarov77
    Amúgy meg ezért nem tudunk sokat arról hogy ki jutott be, mert nem lenne szabad megmondani:

• Amaymon
    Dietrich Mateschitz gyűjtemény sem kutya :D
  • mausbattle
    Ő magántankkal megy :D
  • twi452
    Jólvan hülyeségeket írok :D Többet nem fordul elő :)

Van aki magángéppel repülget ugye ide-oda.. ő tankozik :D
  • twi452
    Nem olvastam utána nagyon de lehet, hogy ajándékba megkapta. Kinézem azokból a messzi népekből :)
  • [NST]Cifu
    Azért ilyenkor rohadtul irigylem Swarcit. Csak úgy megveszi azt az M47 Patton-t, amin anno ő is szolgált... :D
  • Nazarov77
    Igen elég az egyik, de jogosítvánnyal is jó.

Mindenesetre én személy szerint megvárom a phase 2t, ha netán most bekerülnék át lehet tolni a második hullámra ahol már nem kell küldeni nekik semmit. Azt az 1 max 2 hetet kibírom.
  • twi452
    Nem mintha bárkit érintene :D
  • Nazarov77
    Kevesen írták hogy igen de semmi több.
  • gezu1025
    Csak a tisztázás végett:

In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID , first page with picture.

Szerintem az a " / ", mint vagyot jelző dolog van ott. Azaz elég a személyi.
  • keneseig
    Egyáltalán hivatalos forumról bejutott már valaki erről nincs hír?
  • Nazarov77
    Majdnem jól érted. Nem azok közül sorsolnak akik az összes küldetést megcsinálták, hanem mindenki közül, a küldetések az esélyt növelik.

Akik megvették a packot azok még nincsenek bent, a pack a zárt béta phase 2re szól ahova már nem kell útlevelet scannelni.
  • mausbattle
    Ha jól értem aki végigjátszotta a küldetéseket, azok közül sorsolnak NAPONTA a játékba, egészen a nyilt bétáig. eszerint, ha most még egyetlen magyarnak sincsen, ez teljesen normális helyzet ?

Én is kijátszottam a küldetést és semmi :/

Arra gondolok, ez az egész küldetésdi csupán piacfelmérés volt, arra vonatkozóan, hogy tudják mennyien játszanának és ehhez igazítsák a belépő prém tank árárt (17 ezer Ft).

Megkérdezhetem, aki megvette a prémtankot az már bennt van ?
  • kissssss
    amekkora felfordulás van most az ukránoknál szerintem magasról tesznek a szabályokat megszegő bétásokra :)
  • sulouos
    Asztalra vissza, bébi :D
  • twi452
    Ő már benne van a beta-ban :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagyis igazából saját tankja van :D

• Coral Springs
    Nem az volt a lényeg hogy ki miben jó, hanem ki mihez ért jobban. Nekem van némi ismeretem a repülőkkel kapcsolatban, viszont a #2560 -ban bemutatott futógörgők részemről úgy is megfelelnek, míg egy hozzáértő azt mondja hogy nem, az úgy nem jó. De azt se tudtam korábban, hogy mi az a futógörgő. Számítana az én tudásom, véleményem egy tankos bétában ? Ugye hogy nem, de van pár ezer kill -em az AF -ben.
  • Nazarov77
    Azt mondták egészen az open bétáig minden nap hívnak be embereket, türelem :)
  • Nazarov77
    1 max 2 hét lesz szerintem.