37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    Nem :)

Azok 2. vh-s orosz (T34) meg német (Pz4)tankok voltak, ez meg egy amerikai Chieftain 1969-ből.
  • Coral Springs
    Jól látom hogy az egyik WT bemutatón kiállított tankal randalírozott valaki ?
  • Glo
    Tankos ECBT-re várók ezzel is beérhetik a levél megérkezéséig!

• sulouos
    Mekkora luftokat fogunk lőni így :D
  • Megamax
    Azt hiszem itt valahogy szorakoztatobb lesz tankokkal furikázni mint a konkurenciánál. Gondoljatok bele ott csak akkor tudtál éles fordulót venni ha nagy sebességgel haladtál az ellenséges tank felé az meg lelotte valamelyik láncod és már fordultál is akartad vagy nem befaraltál az oldaladat mutatva neki :)
    Viszont itt egész otletes ha megcsinállod egy Stug al egy gyors fékezés az ellenséges tank mellett és már az oldala felé ál az ágyud és bumm :)
  • Ulvar
    Nem, mert ez nem H váltó, hanem szekvenciális. Az ETS2ben a kamionban 12 sebességfokozat van, és mindig manuálisan váltottam :), igaz kellett ráncigálni rendesen, de simán működhet ha minden amit írtatok igaz lesz FRBre.
  • Amaymon
    Csak akkor veszik be ha bénaságból lábon lövi a társát :)
  • sulouos
    A trailerben látni is hogy hogy működik, a T-70-es mikor keresztbe vágja magát :D
  • Amaymon
    "rb-n is van több motorvezérlö stb. gomb de nem mükszik még"

Az originalban működött, a WT-ből vették már ki a szerepét. Szerintem soha nem kapja vissza, annak ellenére, hogy némelyik még működik is nincs értelme használni.
  • bigmano
    Most néztem hogy a tank irányításnál van külön fékező motor lánconként, na ez nagyon jól alakul...
  • Nazarov77
    A 12 sebességes tanknál biztos problémás lenne az autó váltó :D
  • Glo
    Nem tudom, majd kiderül. Ez még a CBT, ne feledd :)

De amúgy ha bent lennék, és tudnám, akkor se mondhatnám el.
  • Ulvar
    Ilyenre gondoltam:

• Ulvar
    És vajon lehet majd tolni, mondjuk egy joy kormánnyal, mondjuk egy DFPvel vagy G25el...mert ugye ott a pedál, van rajta fék gáz a többségen, kuplung csak ritka esetekben, de azt meg ráteszed joy gombra. Van szekvenciális váltó, lehet csapkodni a sebességi fokozatokat stb... mert akkor Tankban FRBzni fogok :D.
  • Susarc
    alá hasbalőtte "véletlen".....egy 5 éves gyerek egy vizipisztolyt nem süt el véletlen.....D
  • bigmano
    Hát velünk voltak gyakorlatozni a gyors reagálásúaktól,hát rájuk fért volna egy counter strike...
  • twi452
    ha belső nem is lesz de a promo videón volt célzó, vezető és parancsnok kameranézet is :)
  • bgabor
    Hát attól tutira nem lesz tank guru valaki hogy jól tolja a World of Tanksot. Ugyanazért amiért TEK-es se lesz valaki mert jól megy neki a Counter Strike.
  • bigmano
    Na ez nagyon érdekes amit írtál főleg ha lesz külön oldalankénti meghajtás külön gombbal és még esetleg egy belső nézet is...maga lesz a menyország.
    Vérpistiéktől is megszabadulnánk egycsapásra!
  • twi452
    ha átkapcsolod manuálisra akkor lehet állítgatni kedvedre :)
  • vajakos21
    Nekem is az tünt fel.Igaz rb-n is van több motorvezérlö stb. gomb de nem mükszik még,De bizakodásra ad okot :-)
  • Glo
    Azért Entak videójából az szűrődik ki, hogy majd lesz HB meg FRB a tankoknál is. Legalábbis kétlem, hogy árkádban kellene kuplunggal meg oldalankénti fékekkel szórakozni (hogy a távolságbecslést ne is említsem) :))
  • twi452
    árkádban igen mert ott annyi gépet viszel amennyi aktív legénységed van
    ki kell képezni őket egyszer a gépre utána cserélgetheted a gépeket alattuk nyugodtan, nem felejtik el a kiképzést
  • Coral Springs
    Én dolgoztam németben, nagyon finom az a havi 400K zseton, csak aztán hazajöttem befejezni a sulit. Amint tehetem megyek ki megint.
  • sulouos
    A legénységet ki kell képezni a gépre, de ha utána kiképzed egy másikra is, bármikor visszateheted rá a régi gépet.
  • bigmano
    Akkor ha jól értem itt nem kell átképezni a legénységet,ill.a legénység száma határozza meg hogy mennyi járgánnyal tudsz indulni a csatában....
  • sulouos
    Meg nem kell a legénység tagjaival sakkozni a barakkban, hogy még az az 5 paraszt valahogy beférjen.
  • Nazarov77
    Nekem ami hatalmas plussz a WT rendszerében nekem az hogy a gépet amit megveszel az örökre a tiéd marad és nem kell eladni mert elfogyott a slot vagy kell a pénz mint a wotba. Itt 1 perc alatt összerakok low level felállást high levelből ha épp ahoz van kedvem.
  • twi452
    itt a slot-ok legénységet jelentenek
    ha beraksz a legénység alá valamilyen vasat akkor azt tudod a csatában használni
    ha 3 legénységed van akkor max 3 gépet tudsz használni a csatában ha 8at akkor 8at is bevihetsz (arcade módban)

vásárlásnál nem számít, megveszed a gépet és az örökre a tied marad el sem tudod adni :) amikor bedobod egy legénységhez akkor tudod használni
  • Torzonborz
    Igen de a nemzetenkénti + 2 slotot még ingame pénzzel lehet megvenni , nem goldért. ;)
  • a.carkey
    Ebből indultam ki.
  • Ulvar
    Még egyszer...én csak tippeltem, szal sry ha nem...csak én így gondolom :).
  • a.carkey
    Akkor anno félreértettem valamit.
  • Nazarov77
    Itt ugye úgy van hogy ha kilőnek csatába jöhetsz másik géppel és a slotokon múlik hogy mennyi gépet használhatsz. Alapból van 3 és vehetsz még kettőt játékbeli pénzből. Aztán a 6. slot 200 gold 7. 500 8. 1200 és a többit nem tudom mert a 8.at már nem vettem meg.
  • Ulvar
    Szerintem úgy, mint repcsi részben. Van 3 alap / nemzet a többi feláras, gondolom én...
  • sulouos
    Legénység slotot kell venni, ha 5-nél többet akarsz.
  • a.carkey
    Tudtommal itt nem kell slotot venni, de javítsatok ki, ha igen!
  • Nazarov77
    De kb ki is költöttem magam a játékba az elkövetkező 14 hónapra :D
    Novemberben megvettem a steam ace packot és a 10k goldból 7500ért megvettem 50%os kedvezménnyel 1 éves prémet + ugye járt mellé, 2 prém gép és még 2 hónap, összesen 30 euroért,simán megérte ez elég jó vétel volt, főleg ha úgy nézzük wotba ezért még fél év se jönne ki, szóval prém pipa erre nem kell már költeni.

Félrerakott goldból tudok majd venni soltokat is mert tuti a tankokhoz újat kell venni. Kb ennyi, ha lesz valami érdekes prémium ami tetszene tank akkor max azt de amúgy más nem fog kelleni.
    Pl én mint Girls und Panzer fan sajnálattal látom hogy Panzer IV D pont nincs a jelenlegi treeben csak az E ami majdnem az mint a D csak a frontján van extra páncéllemez, de hátha később hozzáadják a Dt is simán vagy prémnek.

• bigmano
    Pay to win... this is VISAWARRIOOOOOR
  • sulouos
    Mennyi gazdag ember él itt :D