37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Susarc
    akinek van munkája meg családja az meg így járt....:S:(
  • Nazarov77
    cöh ez könnyű csak hosszú lesz :D

From 11:00 GMT December 4th to 11:00 GMT December 5th (3:00 PST December 4th to 3:00 PST December 5th)

Destroy the following numbers of enemy aircraft :

Arcade - 80
    History - 20
    Full Real - 10

• twi452
    Szerintem csak azok kerülnek kisorsolásra akik végig fél lábon állva csinálták meg a feladatokat.. :)
  • setchoo
    Remélem, hogy akik szántak időt a feladatok elvégzésére bekerülnek a tesztre. Csak jöjjenek már azok az ingame jétkék technikai infók! :)
  • JethroHUN
    Amúgy biztos, hogy csak azok kapnak akiknek volt/van prémiumuk. Mindig így van.
  • Nazarov77
    Nekem idáig megvan mind, remélem az utolsó teljesíthető lesz és nem valami elborult extrém dolgot kell csinálni majd.
  • twi452
    több mint annak aki egyet se csinált meg :D
    pozitívan kell hozzáállni :)
  • Zuikaku
    4 elvégzett gf missionel sok esélyem van nem? :D :D
  • twi452
    Ma adják az utolsó feladatot úgyhogy még senki :P
  • Susarc
    NAH ki került be??
  • sulouos
    A tankok irányítási beállításai. Van köztük jópár érdekes pont, szerintem nem fogunk csalódni :)

• twi452
    én is ezen a véleményen vagyok egy ideje
    ez olyan jutalom early access "beta" inkább :)
  • Nazarov77
    Hát ha hűek maradnak az ígéretükhöz miszerint idén jönnek a tankok (kezdek egyre szkeptikusabb lenni efelől) akkor 2 hétnél nagyon nem lehet hosszabb a zárt béta.
  • twi452
    inkább az az érdekes, hogy milyen hosszú lesz
    1 hét? 2? :)
  • sulouos
    Kíváncsi leszek, hogy hány helyes lesz ez a zárt béta. 5000? 10000? Vagy még több?
  • Nazarov77

Pilots!

There's one day left until the Ground Forces Closed Beta starts! Tomorrow the Ground Forces HQ will issue its last mission. Prepare for the final battle, it will be a tough one.

Also there will be two more tank related announcements tomorrow, so stay tuned!

Kíváncsian várom mi lesz az a 2 másik hír a tankokról, remélem jó hír lesz és nem az, hogy bocsi mégse tudjuk kiadni idén.

Prepare for the final battle, it will be a tough one. - I have a baaaad feeling about this, remélem nem lesz nagyon idegölő :D
  • sulouos
    Van, holnap nyílik a zárt béta. :D
  • kissssss
    67 hsz... már azt hittem van valami újdonság.
  • vajakos21
    Itt vannak a kis szovjetek :)
    http://i.imgur.com/3wDcLF6.jpg
    http://i.imgur.com/jeLVDz5.jpg
  • Ry0K3N
    Először én is azt hittem, aztán megnéztem jobban. :D
  • bigmano
    Köszi az infót,akkor is nagyon tetszik....
  • Vaktermesz
    Én személy szerint örülök, hogy vannak magyar FRB játékosok. Az meg pláne öröm, hogy megosztják tapasztalataikat. Én nem hiszem, hogy eljutok FRB-ig felszerelés hiányában. HB-t projektből, de egyedül tapasztalat hiányában kevés sikerrel főleg AB-ban megyek.
  • Ninju
    Pedig sajna van aki érezteti is a saját vélt felsőbbrendűségét.
    Szerencsére nem mindenki, sőt talán többen vannak akik normálisan állnak a dologhoz.
  • Amaymon
    "azokból akik ott játszanak ömlik a cinikusság, és a lekezelő duma."

Nem cinikusságból írogatjuk az FRB-s tapasztalatokat. Lehet sértőnek érződik, mert általában csak egy gyorsan odahányt idióta fórumkinyilatkoztatás két játék között. A videok is amit pl. twi beszúr RB-ről nem arcoskodás, ok valahol az. De inkább annak szól a dolog, hogy rohadt nehéz ott játszani és szereti az ember megörökíteni azokat a momentumokat. Az érződik a hozzászólásainkon, hogy az FRB egy totál más játék, igazából összehasonlíthatatlan a többi móddal, ezt szóban el sem lehet magyarázni. Igazán még a video sem adja vissza. De(!) nem nézzük le az AB vagy HB játékosokat. Amíg az AB, HB playereknek a legfőbb gond hogyan szintezzék fel magukat, nekünk mindegy milyen géppel kell menni, mert az FRB-n való játék a legkirályabb dolog, ha beleszagol kicsit valaki. A játék élvezete sokkal hangsúlyosabb. Igazi katarzis mikor valaki nehezen kilő egy játékost vagy kikeveredik a balhéból karcolás mentesen. Ez érződik elitizmusnak holott nem annak van szánva.

"nem fogok felesleges pénzeket elkölteni azért, hogy másoknak reprezentáljak."

Nem a reprezentáció a lényeg, hanem aki rákattan, azt beszopja a hangulat.
  • Nazarov77
    Ezek játékbeli képek csak ilyen eredeti stílusra csinálták meg.
  • bigmano
    Nekem már ez is egy nagy pluszt jelent,hogy eredeti képek vannak a tankokról feltéve nagyon hangulatos emiatt!
  • [NST]Cifu
    Dekódolom: Most kapott három pontot, és a jelek szerint meggyőződése az, hogy én részlehajlóan osztottam ki ezeket.

Mivel pedig te azt a szót használtad, hogy sz@r, ami az ő kifogásolt hsz.-ében is használva lett, így jelzi nekem, hogy neked miért nem osztok ki dettó büntipontot...
  • bigmano
    Én tudom mit jelent csak a fekália mint olyan gyakrabban használt kifejezés!
    Így már érted?
  • Nazarov77
    Tankos kisképek! Amik akkor jelennek meg mikor ráhúzod a repülőre az egeret és kiírja az adatait.
    Szóval most már 100% hogy a Sherman németeknél lesz prémium tank nem oroszoknál mint lend-lease prém :D

Szuper, amúgy is be akartam szerezni, nem kell megvárni az usa treet a shermanért.
  • Coral Springs
    Más nyelven íródott. A szóra rákeresvén sem értem a kérdést, és hogy miért írta.
  • bigmano
    Erre most rákerestél vagy ilyen művelt vagy ???
  • lammaer

Bezzeg más mondhat exkrementumot? :)
  • bigmano
    45 hsz....már azt hittem kijött az open beta ;-)
  • Zero 7th
    Á, igen, a fénysebességgel cikkcakkban repülő stinger... de jó is volt... :P
  • lammaer
    "aztán száguldozok-lövök-fosok a repülőktől / beülök a mobil AAA-ba és kiütök minden repülőt arcade lesz :)"

erről a BF2 jut eszembe, ott volt hullámokban hogy van amikor a repcsik voltak túl OPok mert az AA szar volt, aztán megpatchelték az AAt és olyan sorok voltak a rakétaindítóknál, mint a 80as években a zöldségesnél, amikor kiderült hogy lehet kapni BANÁNT... :)
  • twi452
    nagyon nagyon messze :D
    de nekem rémlik olyan, hogy nem szeretnének olyan gépeket berakni amivel nem lehet harcolni

az biztos, hogy egy ideig csak száguldozok-lövök arcade lesz :)
    aztán száguldozok-lövök-fosok a repülőktől / beülök a mobil AAA-ba és kiütök minden repülőt arcade lesz :)
  • Sith
    akárműszaki mentő járműveket is el lehet képzelni mint valami alternativ medik rendszer, de szerintem kezdenek nagyon messzire szállni a gondolataim :)
  • twi452
    ez egy régebbi test flightból van :)
    viszont kb 1 hónapja volt olyan pálya ahol az erdőből lehetett látni, hogy lövöldöznek a repülőkre a kis majmok :D
  • [NST]Cifu
    Önmagában egy elszakadt lánctalp még nem akkor probléma, de ha már futógörgő sérült, tört, akkor ott sokkal problémásabb dolgok vannak, sok esetben egyszerűen hagyták a lánctalpat, és csak az ép görgőkön vontatták el a sérült járművet.

Ezzel együtt a lánctalp javítás sem pár perces kis meló...

Egy brit Sherman leszakadt lánca javítás alatt

Én azonban inkább az ilyen sérülésekre gondoltam (egy 1960-as, aláaknázott terepen végrehajtott "élő" gyakorlat eredménye)
  • Jeffjohnson
    Az ebben az esetben furán nézne ki. Nem tudom pontosan a korosztályi besorolásnak mik a feltételei lehet csak a blood and gore emelné és akkor az lesz, amit mondasz. Héten elvileg kiderül :D