11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nazarov77
    De kb ki is költöttem magam a játékba az elkövetkező 14 hónapra :D
    Novemberben megvettem a steam ace packot és a 10k goldból 7500ért megvettem 50%os kedvezménnyel 1 éves prémet + ugye járt mellé, 2 prém gép és még 2 hónap, összesen 30 euroért,simán megérte ez elég jó vétel volt, főleg ha úgy nézzük wotba ezért még fél év se jönne ki, szóval prém pipa erre nem kell már költeni.

Félrerakott goldból tudok majd venni soltokat is mert tuti a tankokhoz újat kell venni. Kb ennyi, ha lesz valami érdekes prémium ami tetszene tank akkor max azt de amúgy más nem fog kelleni.
    Pl én mint Girls und Panzer fan sajnálattal látom hogy Panzer IV D pont nincs a jelenlegi treeben csak az E ami majdnem az mint a D csak a frontján van extra páncéllemez, de hátha később hozzáadják a Dt is simán vagy prémnek.