37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #2802 Naja, gondolom a bérgyilkosaik nem tudnak olyan könnyen bejutni az EUba, hogy végezzenek a béta teszterrel, aki meggondolatlanul egy fórumra kiposztolt egy screenshotot :) -
Ooorky #2801 Nekem mind megvan, de nem jutottam még be. -
#2800 Röhögnék, ha a kettő közötti különbség egy nap lenne. -
Susarc #2799 az én ismerőseim közül is 0-a a bejutottak száma:) -
sulouos #2798 Még senkitől se hallottam hogy bejutott volna. Lehet tényleg főleg ruszkikat válogattak? -
Susarc #2797 25 ből 19 de nincs Bétya:((( brühühühűű -
Ry0K3N #2796 Pontosan. Vagyis a játékosállomány vagy 5%-a. -
#2795 Magyarul az a játékos, aki gondolkodik is játék közben az eredményesebb az átlagnál még akkor is, ha teszem azt nem rajong a repülőkért, csak azért röpköd mert a tankokat várja.. de ez igaz más sima fps játékokra is, bár ott több múlik a reflexeken mint a tankoknál. De gondolkodva, taktikusan játszva (ami NEM egyenlő a kempeléssel) simán lehet hozni bármilyen online játékban az átlag feletti szintet. -
Ry0K3N #2794 Milyen kár hogy mindegyik játékmenetben ugyanaz a legfontosabb.
Tudd hogy miben ülsz és mire képes mit bír ki, és hogy hol vannak a társaid. Ha ez a kettő megy akkor akkor tökmindegy hogy AF vagy GF mindkettőben jó lesz az illető. -
bigmano #2793 Ez jó xD ágyúgolyó futam..... -
Ooorky #2792 Tankok sebessége eléggé változó, attól, hogy valami könnyű tank még jelenti azt hogy gyors is (lásd T-50-2 ami a valóságban 30km/h-val alig bírt menni...).
Erről maradt fent egy érdekes írás, ugyanis a britek parancsba kapták, hogy foglaljanak el egy dán kikötőt mielőtt a szovjetek odaérnek. Egy autópályán rohantak végig, ahol a Sherman-ek lehagyták az 50 mérföld/órával száguldó Jeep-eket :D -
bigmano #2791 Biztosan megoldják hogy aki tüzet akar rakni elindulás előtt az is megtalálja a számítását,és az is aki driftelni akar a könnyű tankkal.
Én pozitívan állok a Gádzsis srácokhoz eddig tetszik amit láttam a többit majd kiderül. -
#2790 Marha egyszerű, Árkádban legyen csak szellemlöveg, de "komolyabb" módban igenis legyen ott tényleg az a vas. Én ennek örülnék. -
sulouos #2789 De a fenébe is, ha csak azzal foglalkoznak hogy a játékban mi van, akkor minek kampányolnak azok a szerencsétlenek a "történelmi pontosság" büszke zászlaja alatt? Akkor mondják ki, hogy ez egy arcade játék, ne várj tőle semmit, és keressenek jobb indokot a nekik éppen nem tetsző tankok szétnerfelésére.
Kezdünk elmenni a témától :D -
lammaer #2788 Ja, aztán mivel az erdőben kell bújkálnod a repcsik elől, biztos rohadt nagy fun lesz megakadni minden tölgyfában :) -
bigmano #2787 A gond ott kezdődik hogy a könnyű tank azért mozog úgy ahogy mert a játékban az a szerepe,mivel ez egy játék!
Nem hiszem hogy te vagy én el tudnánk dönteni mi jó az átlagnak.... -
bigmano #2786 Hát igen így valahogy..... -
#2785 Az átlag játékosnak még az is sok lenne, ha beakadna az ágyú a tereptárgyakba. Remélem itt így lesz :) -
sulouos #2784 Ja, tényleg. Mert ha egy 30 tonnás könnyű (!) tank úgy mozog, mint egy F1-es autó, az jelenti a játszhatóságot, ha meg úgy mozog, mint azt egy tanktól elvárnánk, az meg már sok az átlag embernek? -
bigmano #2783 Azért van egy egyensúly a valósághűség és a játszhatóság között amit érdemes megtartani,mert különben szűkül a keresztmetszet ami a célközönséget jelenti.... -
bigmano #2782 Igen én is ezen akadtam fenn egy pillanatra,finoman szólva is khmm kérdéses na! -
lammaer #2781 Értem én hogy elvben miért akarják, de sztem ez már több mint durva.
Főleg annak tudatában hogy olyan útlevéladatokat küldök el amilyet akarok - jobb esetben ráírom az ellenségem adatait, megszegem az NDAt, és utána nézem ahogy az ukrán maffia levágja a lábát a csávónak. -
Ooorky #2780 Volt is anno egy online beszélgetés egy alfateszterrel aki kiemelte, hogy WT-ben úgy mozognak a tankok, mint egy nagy vasdarab.
Utána kérdezték tőle, hogy ez mennyire valósághű.
Azt válaszolta, hogy az a tank amit való életben vezet az úgy mozog mint egy nagy vasdarab :D
Aki tényleg ért tankokhoz az már március óta alfatesztel, most olyan emberek kellenek akik feltöltik a szervert, magyarul az elmúlt 3 hétben volt elég idejük/'elhivatottságuk' arra, hogy sz****** nap nap után a küldetésekkel.
Bevásárolós részhez meg... Láttam már 90 eurós early access-t is Steam-en... -
Coral Springs #2779 Szíved joga, hogy számodra ez merítse ki a tank guru fogalmát. Én ebben nem foglak megakadályozni. -
Ninju #2778 Mióta ezt olvastam, majdhogynem örülök, h nem kerültem be. Egyébként túl nagy lenne a kísértés. :) -
Ooorky #2777 Tank guru = WoT-os árkád pró aki egyetlen percet se játszott WT-vel, de most követeli, hogy őt előbb bevegyék? -
Coral Springs #2776 Ez hülyeség. És osztom a korábbi vitákban elhangzottakat, a tankoknál semmit nem számít hogy ki milyen pro -n repül. Valószínűleg többet ér egy tank guru tudása ha bevásárolja magát, mint bármelyik AF -es pilótáé, főleg ha még a tankokhoz se konyítanak. -
gezu1025 #2775 Meg kell büntetni azt aki megszegi az NDA-t. Ennyi.
Azért kiváncsi vagyok, ha te felveszed, kimaszkolod, és feltöltöd youtubra alsótekerpusztai kocsma wifijén, hogy a halálba találna meg. :D -
lammaer #2774 Az igen... Útlevél adatokat kell küldeni egy ruszki magáncégnek? Mégis, mit képzelnek ezek magukról :D
-
Ooorky #2773 Béta az félkész terméket jelent...
Az más, hogy manapság rengeteg kész terméket azért neveznek Bétának, mert így nem kell felelősséget vállalniuk érte (lásd WoT Clan Wars...). -
gezu1025 #2772 Még a 2. fázisban is lesz NDA? Ennyire szarul állnak, hogy nem merik megmutatni milyük van? Vagy minek ez a nagy titkolódzás. -
Ooorky #2771 Apróság, de tőlünk keletre fele annyiba kerülnek a tankos Pack-ok (is).
Szóval kellene egy ukrajnai közvetítő :D -
Nazarov77 #2770 Na most már világos:
In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID, first page with picture.
In second phase of CBT, which will include players who bought packs, only Electronic NDA will be needed (basically click on "I agree", or something similar).
------------------------------
Szóval ha az első fázisba kerszül be kiválasztással akkor túl kell esni ezen a nyomtatós,aláírós, útleveles procedúrán.
Viszont ha megvetted a starter packot amivel a második fázisba kerülsz be vagy csak szimplán ebbe a fázisba hívnak be akkor nem kell szórakozni ezzel a hülyeséggel csak simán elfogadni egy accept gombbal azt csókolom. -
bigmano #2769 Valószínűleg azok fogják ezeket vásárolni,akik hosszabb távra terveznek a játékkal,ill.remélik hogy legalább olyan népszerű lesz mint a WOT.
-
Vaktermesz #2768 Az emberi türelmetlenségnek nagyon magas az ára, nem egy helyen látom ezt. :D -
lammaer #2767 Akkor te vagy az elenyésző töredék.
Én semmilyen bétában nem reportoltam soha egy bugot se, persze lehet azért van mert hétköznap reggel 8-tól este 5-ig reportálok elég bugot a munkahelyen. Csak ott NEKEM fizetnek érte :)
(emiatt én elnéző mosollyal szoktam olvasni azokról az emberekről, akiket azzal a címszóval fejnek meg a játékfejlesztők, hogy "azért fizetsz többet, hogy mehess az early access alpha tesztre". Hihetetlen hogy ez működik :) ) -
#2766 De legalább nem kell éjjel 3 órakor a supporttal értetlenkedni mint az EA/DICE duónál... -
#2765 Az a röhej, hogy vki kifizet 30k hufnyi összeget teszem azt a War Thunder - T-34 and M4A2 Sherman Advanced Pack-ért, és még így is csak a max. a closed beta második körbe kerülhet be. :) -
#2764 Én ha részt veszek valamilyen bétában akkor küldöm el a jelentést, ha kivág/lefagy a játék és feljön valami felhasználóbarát cucc amivel pár kattintással elküldhetem. Ennyit azért mindig megteszek ha már bekerültem... -
bigmano #2763 Ne is mond,a legtöbben még a csattogós lepkét tologatták pár éve,de hát ez van ők a célközönség,mi meg a futottak még kategória!