37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Naja, gondolom a bérgyilkosaik nem tudnak olyan könnyen bejutni az EUba, hogy végezzenek a béta teszterrel, aki meggondolatlanul egy fórumra kiposztolt egy screenshotot :)
  • Ooorky
    Nekem mind megvan, de nem jutottam még be.
  • a.carkey
    Röhögnék, ha a kettő közötti különbség egy nap lenne.
  • Susarc
    az én ismerőseim közül is 0-a a bejutottak száma:)
  • sulouos
    Még senkitől se hallottam hogy bejutott volna. Lehet tényleg főleg ruszkikat válogattak?
  • Susarc
    25 ből 19 de nincs Bétya:((( brühühühűű
  • Ry0K3N
    Pontosan. Vagyis a játékosállomány vagy 5%-a.
  • patchaou
    Magyarul az a játékos, aki gondolkodik is játék közben az eredményesebb az átlagnál még akkor is, ha teszem azt nem rajong a repülőkért, csak azért röpköd mert a tankokat várja.. de ez igaz más sima fps játékokra is, bár ott több múlik a reflexeken mint a tankoknál. De gondolkodva, taktikusan játszva (ami NEM egyenlő a kempeléssel) simán lehet hozni bármilyen online játékban az átlag feletti szintet.
  • Ry0K3N
    Milyen kár hogy mindegyik játékmenetben ugyanaz a legfontosabb.
    Tudd hogy miben ülsz és mire képes mit bír ki, és hogy hol vannak a társaid. Ha ez a kettő megy akkor akkor tökmindegy hogy AF vagy GF mindkettőben jó lesz az illető.
  • bigmano
    Ez jó xD ágyúgolyó futam.....
  • Ooorky
    Tankok sebessége eléggé változó, attól, hogy valami könnyű tank még jelenti azt hogy gyors is (lásd T-50-2 ami a valóságban 30km/h-val alig bírt menni...).
    Erről maradt fent egy érdekes írás, ugyanis a britek parancsba kapták, hogy foglaljanak el egy dán kikötőt mielőtt a szovjetek odaérnek. Egy autópályán rohantak végig, ahol a Sherman-ek lehagyták az 50 mérföld/órával száguldó Jeep-eket :D
  • bigmano
    Biztosan megoldják hogy aki tüzet akar rakni elindulás előtt az is megtalálja a számítását,és az is aki driftelni akar a könnyű tankkal.
    Én pozitívan állok a Gádzsis srácokhoz eddig tetszik amit láttam a többit majd kiderül.
  • patchaou
    Marha egyszerű, Árkádban legyen csak szellemlöveg, de "komolyabb" módban igenis legyen ott tényleg az a vas. Én ennek örülnék.
  • sulouos
    De a fenébe is, ha csak azzal foglalkoznak hogy a játékban mi van, akkor minek kampányolnak azok a szerencsétlenek a "történelmi pontosság" büszke zászlaja alatt? Akkor mondják ki, hogy ez egy arcade játék, ne várj tőle semmit, és keressenek jobb indokot a nekik éppen nem tetsző tankok szétnerfelésére.

Kezdünk elmenni a témától :D
  • lammaer
    Ja, aztán mivel az erdőben kell bújkálnod a repcsik elől, biztos rohadt nagy fun lesz megakadni minden tölgyfában :)
  • bigmano
    A gond ott kezdődik hogy a könnyű tank azért mozog úgy ahogy mert a játékban az a szerepe,mivel ez egy játék!
    Nem hiszem hogy te vagy én el tudnánk dönteni mi jó az átlagnak....
  • bigmano
    Hát igen így valahogy.....
  • patchaou
    Az átlag játékosnak még az is sok lenne, ha beakadna az ágyú a tereptárgyakba. Remélem itt így lesz :)
  • sulouos
    Ja, tényleg. Mert ha egy 30 tonnás könnyű (!) tank úgy mozog, mint egy F1-es autó, az jelenti a játszhatóságot, ha meg úgy mozog, mint azt egy tanktól elvárnánk, az meg már sok az átlag embernek?
  • bigmano
    Azért van egy egyensúly a valósághűség és a játszhatóság között amit érdemes megtartani,mert különben szűkül a keresztmetszet ami a célközönséget jelenti....
  • bigmano
    Igen én is ezen akadtam fenn egy pillanatra,finoman szólva is khmm kérdéses na!
  • lammaer
    Értem én hogy elvben miért akarják, de sztem ez már több mint durva.
    Főleg annak tudatában hogy olyan útlevéladatokat küldök el amilyet akarok - jobb esetben ráírom az ellenségem adatait, megszegem az NDAt, és utána nézem ahogy az ukrán maffia levágja a lábát a csávónak.
  • Ooorky
    Volt is anno egy online beszélgetés egy alfateszterrel aki kiemelte, hogy WT-ben úgy mozognak a tankok, mint egy nagy vasdarab.
    Utána kérdezték tőle, hogy ez mennyire valósághű.
    Azt válaszolta, hogy az a tank amit való életben vezet az úgy mozog mint egy nagy vasdarab :D
    Aki tényleg ért tankokhoz az már március óta alfatesztel, most olyan emberek kellenek akik feltöltik a szervert, magyarul az elmúlt 3 hétben volt elég idejük/'elhivatottságuk' arra, hogy sz****** nap nap után a küldetésekkel.

Bevásárolós részhez meg... Láttam már 90 eurós early access-t is Steam-en...
  • Coral Springs
    Szíved joga, hogy számodra ez merítse ki a tank guru fogalmát. Én ebben nem foglak megakadályozni.
  • Ninju
    Mióta ezt olvastam, majdhogynem örülök, h nem kerültem be. Egyébként túl nagy lenne a kísértés. :)
  • Ooorky
    Tank guru = WoT-os árkád pró aki egyetlen percet se játszott WT-vel, de most követeli, hogy őt előbb bevegyék?
  • Coral Springs
    Ez hülyeség. És osztom a korábbi vitákban elhangzottakat, a tankoknál semmit nem számít hogy ki milyen pro -n repül. Valószínűleg többet ér egy tank guru tudása ha bevásárolja magát, mint bármelyik AF -es pilótáé, főleg ha még a tankokhoz se konyítanak.
  • gezu1025
    Meg kell büntetni azt aki megszegi az NDA-t. Ennyi.

Azért kiváncsi vagyok, ha te felveszed, kimaszkolod, és feltöltöd youtubra alsótekerpusztai kocsma wifijén, hogy a halálba találna meg. :D
  • lammaer
    Az igen... Útlevél adatokat kell küldeni egy ruszki magáncégnek? Mégis, mit képzelnek ezek magukról :D
  • Ooorky
    Béta az félkész terméket jelent...
    Az más, hogy manapság rengeteg kész terméket azért neveznek Bétának, mert így nem kell felelősséget vállalniuk érte (lásd WoT Clan Wars...).
  • gezu1025
    Még a 2. fázisban is lesz NDA? Ennyire szarul állnak, hogy nem merik megmutatni milyük van? Vagy minek ez a nagy titkolódzás.
  • Ooorky
    Apróság, de tőlünk keletre fele annyiba kerülnek a tankos Pack-ok (is).
    Szóval kellene egy ukrajnai közvetítő :D
  • Nazarov77
    Na most már világos:

In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID, first page with picture.

In second phase of CBT, which will include players who bought packs, only Electronic NDA will be needed (basically click on "I agree", or something similar).

------------------------------
    Szóval ha az első fázisba kerszül be kiválasztással akkor túl kell esni ezen a nyomtatós,aláírós, útleveles procedúrán.
    Viszont ha megvetted a starter packot amivel a második fázisba kerülsz be vagy csak szimplán ebbe a fázisba hívnak be akkor nem kell szórakozni ezzel a hülyeséggel csak simán elfogadni egy accept gombbal azt csókolom.
  • bigmano
    Valószínűleg azok fogják ezeket vásárolni,akik hosszabb távra terveznek a játékkal,ill.remélik hogy legalább olyan népszerű lesz mint a WOT.
  • Vaktermesz
    Az emberi türelmetlenségnek nagyon magas az ára, nem egy helyen látom ezt. :D
  • lammaer
    Akkor te vagy az elenyésző töredék.

Én semmilyen bétában nem reportoltam soha egy bugot se, persze lehet azért van mert hétköznap reggel 8-tól este 5-ig reportálok elég bugot a munkahelyen. Csak ott NEKEM fizetnek érte :)

(emiatt én elnéző mosollyal szoktam olvasni azokról az emberekről, akiket azzal a címszóval fejnek meg a játékfejlesztők, hogy "azért fizetsz többet, hogy mehess az early access alpha tesztre". Hihetetlen hogy ez működik :) )
  • patchaou
    De legalább nem kell éjjel 3 órakor a supporttal értetlenkedni mint az EA/DICE duónál...
  • a.carkey
    Az a röhej, hogy vki kifizet 30k hufnyi összeget teszem azt a War Thunder - T-34 and M4A2 Sherman Advanced Pack-ért, és még így is csak a max. a closed beta második körbe kerülhet be. :)
  • patchaou
    Én ha részt veszek valamilyen bétában akkor küldöm el a jelentést, ha kivág/lefagy a játék és feljön valami felhasználóbarát cucc amivel pár kattintással elküldhetem. Ennyit azért mindig megteszek ha már bekerültem...
  • bigmano
    Ne is mond,a legtöbben még a csattogós lepkét tologatták pár éve,de hát ez van ők a célközönség,mi meg a futottak még kategória!