37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #2922 Fejléc :D -
Kalash17 #2921 Sziasztok!Most kezdtem el játszani a játékkal, és rendkívüli módon megtetszett.Láttam, hogy van egy Ground Forces fül a játékban, de még nem engedélyezi a használatát.Viszont videókat már láttam róla.Én vagyok a tudatlan, meg biztos le van írva 500 helyen hogy hogy is van ez, de valaki mégis fel tudna világosítani, hogy ez mikor, és hogyan lesz elérhető, illetve hogy milyen a játék ezen módozata?Leginkább az érdekelne hogy vegyítve lesznek-e a játékosok által vezérelt tankok, és repülőgépek.Előre is köszönöm a választ -
stork13 #2920 Feltételezés, nem tudhatod. :)
Ez a veszély amúgy sem fenyeget. Repcsik nem kötöttek le tovább 1-2 hónapnál, időm meg van kivárni a CBT végét. -
sulouos #2919 Te se tennéd fel az eddigi güzülésedet a semmiért. -
stork13 #2918 Feltéve ha kiderül, hogy ki is volt az, ami nem is olyan egyszerű ha kicsit is okosabb az illető. -
Glo #2917 -
#2916 Azért nem egy és nem két, direkt béta szivárogtatással foglalkozó fórum és oldal zárt be az elmúlt években.
Azt se feled, hogy aki megszegi az NDA-t, annak oda az accountja is, szóval a (többség) esetében több hónapnyi / évnyi grind, esetlegesen valós pénzért vett prémium veszik oda csak azért, hogy megmutassa a játékot olyanoknak, akik nincsenek benne a CBT-ben... -
bigmano #2915 Még a végén kiderül hogy a shörmikkel mi leszünk az első hullám a képzeletbeli bétában,és nem a második..... -
Nazarov77 #2914 na akkor jól gondoltam hogy ez nem lehet friss, túl gagyi volt :D -
#2913 BatiDari(Gaijin Community Manager - ált. ő oltja a tüzet a reddit-en)
"Its not actually a new video. It is much older than first one you saw on the Igromir. A very rough tech demo it was back then."
"Developers think that its too raw to show it openly just yet. That video up there is a best example why they are so reluctant to show footage before things is close to final version. It may look decent, but its no way ready for the public." -
twi452 #2912 igen láttam, de inkább olyan volt mint egy trailer semmi "használható" nem volt benne :D -
Nazarov77 #2911 Volt pár shermanos gameplay jelenet ami nem trailerből volt, de nekem bűzlik ez az egész videó. Meg Tencent games? Ki se jött még a WT de a kínaiak már lemásolták vagy mi? -
twi452 #2910 ez nkább valami régebbi promo videó, belevágva a trailerekből pár részletet :D -
Zuikaku #2909 Corall véleményét osztom. Nekem azért kicsit gyanús, hogy a net nincs tele képekkel meg videókkal. Oké, az is egy érv, hogy titok tartás, meg lenyomozgatás de kétlem, hogy ezt széleskörűen tudnák alkalmazni minden országban/fórumon. Gyanúsan nem szivárog ki szinte semmi. Pedig a "játék történelem" során azért szivárogtak ki game playe-ek és screen shoot-ok, sőt megjelenés előtt torrent verziók megjelenése még nagy fejlesztőknél is. A gazsi meg nem játék fejlesztői nagyhatalom.
-
bigmano #2908 Én már csekkoltam ;) -
Nazarov77 #2907 Annyira belemerültök a beszélgetésbe hogy észre se veszitek Ahet egy kínai kiszivárogtatott videót linkelt :D -
bigmano #2906 Nálam nem is az akarással lenne a baj pár kör után...inkább a tudással! -
Coral Springs #2905 Ennyi, aki nagyon akarja megoldja, a mai világban nincs olyan hogy nincs infó. Ezért gyanús számomra, hogy itt egyelőre csak a kamu duma megy. -
Glo #2904 Most komolyan, ha elmennék a kocsmába leszarnám, hogy feltöltsem-e a képet :D -
bigmano #2903 Igen azért egy screenshoot a megfelelő részek kitakarásával a kocsma wifijéről vállalható lenne,aki bétázik....csak hogy mégis tudják a többiek mi a helyzet a bétával! -
twi452 #2902 Lehet, hogy végre találtak érdemi munkát a különböző community managereknek? :D -
Glo #2901 Tiszta Mátrix :D
De tény, hogy országonként elég pár nagyobb fórumra odafigyelni. -
twi452 #2900 Arra jó az útlevél/személyi scan h betegyék a zabszemet a kiválasztottaknak :) -
Vaktermesz #2899 Titkon helyi kirendeltségek lehetnek, valljuk be MO-n ez az sg fórum elég népszerű, legalábbis a hivatalos fórumon lévő magyar részlegen és ezen kívül nem tudok nagy ezzel foglalkozó fórumot. -
stork13 #2898 Ha valaki okosan csinálja nem fogják meg.
Kamunick az oldalon ahová Thor-ral jár fel, proxikon keresztül, aztán kereshetik a hűlt helyét az infó meg kint van.
Sosincs olyan, hogy nincs valamilyen információ.
A nagy titkolózás ellenére nem hiszem, hogy nagy durranás lesz az arcade része. Lesz egy WoT-nál némileg szebb és opimalizáltabb játék (ami kb a játékosok nagy részét max 1-2 napig tartja lázban), valamilyen hp nélküli rendszerrel, de hasonló játékmechanikával (mondjuk már kör alakú látótávval, jobb spot rendszerrel).
Kb ennyi, de ne legyen igazam. :D -
#2897 -
Coral Springs #2896 Erősen kétlem hogy az illetékesek tudnának magyarul, és azt is kétlem hogy nyomon követik a több száz lokális GF fórum bármelyikét is. Az persze más kérdés ha mondjuk egy besúgásra hajlamos személy alám tesz, és ennek hangot ad olyan helyen is ahol nem kéne. -
sulouos #2895 Ha engem meghívtak volna, legfeljebb TS-en beszélnék róla, nem kockáztatnám hogy kidobjanak. -
Glo #2894 Van zárt béta. -
bgabor #2893 Akkor most lehet hogy valójában nincs is zárt béta? Csak állunk itt mindannyian némán, és gyanakodva vizslatjuk egymást. "Szerintem ő tuti bétázik". -
Glo #2892 Mea culpa, hamu hamu :)) -
bgabor #2891 Ehemmm, brit Chieftain. -
Glo #2890 És már ki is csaptak volna a CBT-ből.
Nem olyan nehéz kikérni az SG-től az ip címedet, azt meg visszakeresni a játék login szerverén. Oszt szevasz :)
Aki bejut azt se írhatja ki, hogy bejutott.
Amúgy már megy az ECBT. Minden nap újabb és újabb kört fognak behívni, így hullámokban fog szaporodni a tankos játékos réteg. Akik persze mély csendben fognak tesztelni. -
bgabor #2889 Azért aki zárt bétázik az beírhatna ide annyit hogy ő bétázik. Azt se hiszem hogy ha általánosságokat írna le ide(hányan jtászanak stb), akkor bárki is szankcionálná. -
Coral Springs #2888 Rengeteg játéknál megtapasztaltam, hogy a youtube-os nézettség, az ismeretség nagy úr, és sokan csinálnak kamu profillal, esetleg fontosabb részleteket kimaszkolva videót. Annak ellenére is, hogy ezek szankcióval járnak ha az illető mégis lebukik. A WT esetében ilyet nem látok, persze lehet hogy akik bekerültek meghúzzák magukat, de az én verzióm sem kizárt. Én például ha bekerültem volna, ide tuti hogy kiírom. -
stork13 #2887 Hát ha valaki itt valamilyen nicknéven ír a játékról, nem hiszem, hogy be tudják azonosítani ki volt az ott a játékban.
Max a képek és videók kikerülését tudják megakadályozni ezzel szvsz. -
sulouos #2886 Vagy csak senki se akarja kitiltatni magát. -
Coral Springs #2885 Szerintem az ég világon senki sem bétázik, nincsenek még kész teljesen azt megy az időhúzás. Csak kicsit megkavarták a műsort ezzel a NDA -val, azt mindenki abban a tudatban van hogy valakik biztos bekerültek, csak nem írnak róla. -
sulouos #2884 Neeeeeeeeee az a reklám annyira sz*r! :D -
bigmano #2883 Nahh dübörögjön már az acél.....
Van már valami kis infó a bétából?