37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bigmano
    Tény hogy a Type a wot eggyik legnagyobb legendája,és mára már sokat veszített a fényéből,az enyémen is csak az 5skilles legények miatt érzem azt hogy kicsit jobb mint pl a t44!
    De ez itt tényleg off.... a német ágat mondtam volna én is egyébként :(
  • patchaou
    Open béta időpontjáról lehet valamit tudni? Mert ha már CBT-re nem jutunk be, akkor legalább valami biztos infónak örülnék. A wot-ot már "kicsit" unom.
  • Vaktermesz
    Hát nagyon, már kínunkban WoT-os elmélkedés alakul ki(nem sértés), tegnap meg TS-en be akartak hívni WoT-os klánba, úgyhogy most már nagyon jöjjön de NAGYON!
  • patchaou
    Páncél? Annak a wotban már nincs jelentősége. A tájpot szinte minden csatájában megszórják golddal, még a prémtankok is azt spammelik bele. Ha "benne ülök" akkor mindig másik tankról az a véleményem hogy OP.
    PL amikor egy láthatatlan hellcat 4-5 másodpecenként szakítja a "páncélozott" tájpba a 200+ -okat, vagy a másik nagy kedvenc, ami szintén két tierrel kisebb KV-1S kapáslövésből sárgítja be a lőszerrekeszt szemből 200+ méterről 400+ sebzéssel. Na ezek OP-k. Az Én garázsomban is van pár cucc amit nevezhetünk OP-nak, de a t-59 nem tartozik közéjük. Szerintem az nem OP, amit azonos szintű tankokkal különösebb gond nélkül el lehet intézni. Szerintem az az OP cucc, ami simán szopatja az 1-2 tierrel nagyobb jószágokat.

De már megint sok voltam XD Jöhetne a WT:GF
  • sulouos
    Inkább azt mondanám, hogy bármelyik 8-ast lepattintja (ha nem is biztosan), és bármelyik 8-ast beüti szemből. Ha valami extrém über cuccal kerül szembe, akkor is képes elhúzni a csíkot, vagy körültáncolni. Ami tényleg hatalmas baja, hogy robban. Pont mint a T-44. Csak arról hiányzik a páncél.
  • vajakos21
    A milyen tankal játszanál kérdésre a legnèpszerübb válasz valszeg a BÁRMILYENNEL CSAK ADJÁTOK!!! lett volna, ,,:-)
  • patchaou
    Ui.: Bocs az off miatt, kicsit frusztrált vagyok... gyökér dolog volt a fórumon észt osztani feszültséglevezetésképpen :)
  • patchaou
    Rendben akkor OP, neked van igazad. Bármelyik 8-as megizzasztja 1v1-ben, de OP. Nyertél.
  • sulouos
    Láttam, hogy mire képes. Amíg az E-75-öt meg nem szereztem, addig úgy féltem tőle, mint a tűztől. De amikor az meglett... Még viszonylag új volt, csak a tornyot vettem még meg rá, láttam hogy ha egy kicsit is szögben áll a tankom hátulja vagy oldala, akkor képtelenek beütni. 7 Type lerohanta az egyik szárnyon harcoló 2 T7-es tankunkat, beszorították őket egy szikla mögé. Oldalról a 7 Type közé gázoltam, az első beledöglött az ütközésbe, aztán elkezdtek keringeni körülöttem. Amíg pattogtak (mert persze egyik sem célzott), további 4-et kiszedtem, a maradék 2 elhúzott. Az volt az elégtétel :D

Mostmár tényleg OFF vége.
  • patchaou
    OP volt, valamikor réges régen. Aztán normálisra nerfelték, majd teljesen szétcseszték. Jó med még mindig, de nagyon nem a mostaniért fizettem :/ (bár Én már csak az első nerf után vettem akciósan). Pár csatából pedig nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Több mint 2k csatám van vele, mostanában például az is-3-at NEM viszi szemből, amikor megvettem még az is-7 orrát is beütötte XD Nem rosz tank, de aki azt állítja hogy OP, az nagyon el van tévedve.
  • Glo
    2:12 :)
  • Glo
    Kezdetben úgyis csak német meg orosz lesz.

• sulouos
    Érdekes, volt egy kérdőív a WT fórumon, hogy milyen nemzetiségű tankkal játszanál, ha bent lenne a WT:GF-ben. A többség németet választott. Erre a készítő nyitott egy új topikot, hogy a kérdőív alapján a németek mind hülyék lesznek, mert azt hiszik hogy a tankjuk sérthetetlen... :D Tényleg ennyire egyszerűek ezek az emberek?
  • sulouos
    ...persze, a cseppet sem OP Type-ról ne is beszéljünk :D Mindenki siránkozik, hogy milyen rossz, mert lassú, meg rossz az ágyúja, meg különben is, a ferde szem rosszul céloz. Volt szerencsém kipróbálni pár csata erejéig az egyik klántársam accountján, kb. az E-50-eseken (amikben akkor még az 1200 lovas motor volt, tehát mozgásképesek voltak) kívül bármit, tehát BÁRMIT képes volt bedarálni/körülszaladni/lepattintani/halálba üldözni. Pofátlan az a tank.

OFF vége.
  • bigmano
    Na pont az 1hp-kat lehetetlen elpusztítani akkor pattintanak a legtöbbet,az egérke meg főleg!
  • bigmano
    Én is erre utaltam a lángoló motorú páncélvadásszal,ebben az esetben bátorkodom majd análisan zaklatni,mivel a lángoló motor kapcsán feltételezem nem pörög utánnam mint a búgócsiga.
    Mellesleg nem kell látnod a wotban sem az enemy hp-ját pl TD-nél,ha tudom amikor a Type-al gurulok hogy mekkorát lő a ferdi a nagy gunnal és még belefér a hpm-ba simán rámegyek és kicsontozom csak tudni kell mekkora az alfa sebbzése átlagba,persze lőhet még ammoracket ettől függetlenül,de azt hiszem értitek mire célzok ezzel.
    @twi:nem értem miért nem kamuzza valaki be hogy béteteszter és minden jó a játékban...stb!
  • sulouos
    Szerintem szinte mindegy lesz, hogy az ellenfeled sérült, de harcképes, vagy sértetlen. A lövege úgyis ugyanolyan rombolóerejű lesz, a páncélja meg ugyanolyan vastag.

A WoT-ban is főleg azért fontos látni hogy mennyire sérült az ellenfél, mert ha nagyon, akkor egy lövéssel elintézheted, ha meg nem, akkor kell neki 5-6 skuló is. Amúgy régen (amikor még a legújabb bolondbiztos funkciók, mint az over target markerek bekerültek volna a játékba, ott se lehetett tudni, hogy milyen tankkal állsz szemben, vagy hogy mennyi élete van. Ki kellett nézni a fedezékből (mert hogy nem volt 100x-os kizoomolás, ami már szinte cheatnek is elmegy), megnézni, hogy mi az, esetleg bekapni tőle egy lövést, és akkor már tudtad, hogy mi is az. Sokkal jobb volt, mint most, amikor az adott mod már a tank neve mellett kis csillaggal jelzi, ha az ellennek nem a legnagyobb ágyú van fent, ezzel is segítve az egyre szaporodó vakegereket.
  • Glo
    NEm, viccnek tökéletes volt :D
  • [NST]Cifu
    Az égő motorú Elephant még teljesen harcképes lehet, és ha nem HP alapú a rendszer, akkor ettől még a páncélzata tökéletesen ép lehet.

Hozzáteszem itt is feltehetően HP alapú lesz a sérülés, csak lesznek részegységek, és azoknak külön-külön HP-je.
  • Glo
    Valszeg itt se HP alapú lesz ellenben a WoT-al, ahol az 1HP-s Maus-t már csak egyszer kell féklámpán lőni és meghal...

Gondolom lesznek modulok amik megfelelő találat esetén kinyúvadnak és akkor ott maradsz a sz@rban.
  • twi452
    kérdezz meg egy beta tesztelőt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudom szar vicc volt xD
  • bigmano
    Én még mindig a modul alapú sebzésen töprengek,mivel nem tudom hogyan lehet majd tudni hogy az az Elephant ami eléd gurul "full hp-s" vagy már csak egy lövés kell neki.
    Mert az oké hogy a valóságban sincs hp csík a tankok felett de egy olajtócsában álló égő motorú tanknak bátrabban megy neki az ember,itt viszont nem tudom lesz-e látható sérülésmodell?
  • sulouos
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73700-tank-weights-in-hb-and-frb/

Itt van pár érdekes felvetés a GF HB és FRB részével kapcsolatban. De jó is lenne... :D
  • Glo
    Az a baj, hogy ezek visszatalálnak.. bárhonnan..
  • Vaktermesz
    Az ilyeneket küldeném el egy másik Galaxisba, de nem ám a legközelebbire, lehető legmesszebb, hogy még véletlenül se találjanak vissza :D
  • Coral Springs
    Végülis igazad van, ma már minden kiderülhet, elbújni nem lehet. Megyek, húzok egy alu sapkát a fejemre.
  • Nazarov77
    Én láttam, WT fórum bugolt és véletlenül kiírta egy-két ember neve alá hogy "Ground forces tester".
  • bigmano
    Én inkább úgy fogalmaznám meg hogy senki sem látott még "zárt bétás usert" de mindenki nagyon szeretné hinni ( köztük én is) hogy van!
  • Sith
    nem akarok belekötni de jöhetne akár x db kép is attól még nem lennénk sokkal okosabbak, konkrét cikk kéne, leírás az irányításról a célzásról skillekről stb attól hogy valaki feltesz 1 képet egy pz3 ról még nem leszek sokkal boldogabb elvégre tudom hogy néz ki
  • sulouos
    Lehet hogy látták páran, csak aláíratta velük az NDA-t.
  • vajakos21
    Olyan mint isten.Senki se látta de mindenki beszél róla.Majd a wikileaks kiszivárogtat
  • sulouos
    "Na jó de nem tudhatod meg úgyse tudják lenyomozni meg dádádá" Lefutottuk már 3 nap alatt ezt a kört jópárszor :D
  • Glo
    Azért ez a telefonos, kocsmából feltöltős, accountot veszélyeztetős buli elég necces ahhoz, hogy elmesélhesd a haveroknak h "Nézzétek, én bent vagyok"..
  • Susarc
    épp akartam javasolni...telefonról videózol azt csokimoki:))
  • Nazarov77
    Ezért kell telefonnal lefotózni a monitort, na ezt kövessék le xD
  • [NST]Cifu
    Szerintem nem kellene. :)

A Wildstar bétánál például úgy oldották meg a "problémát", hogy egyfajta egyedi vízjel van a képernyőn folyamatosan. Szóval bármiféle képről és videóról egyből beazonosítható, hogy kinek a felhasználójával is csinálták. Persze ezt én csak hallottam valahol valakitől... :)
  • bigmano
    Köszi Cifu a helpet!
    Nem tudom olvassátok-e a hivatalos Gázsi fórumot,de ott is eléggé szkeptikusak a userek a bétával ill.a bekerüléssel kapcsolatban.
  • bigmano
    Kép

Szerkesztve, sajnos az SG alapból szűri az ismertebb, régóta futó képhostokat, szóval ezeket inkább linkbe... - Cifu
  • bigmano
    Sehogy....
  • Megamax
    Nah nemigaz hogy nem jut ki semmi infó a bétásoktol, hogy tudnak ezek ennyire titkot tartani mit igértek ezek a bétásoknak?