37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • patchaou
    Egyéni kreditrekord közeli csatám is kill nélkül volt ráadásul szinte nem is sebeztem, csak spottoltam Malinovkán a sok 9-es kempingsajtot T-59-el :)
  • lammaer
    Hibát CBT és OBT kapcsán a sztem jellemzően nem a játékosok fognak találni, vagy ha megtalálják is, nem képesek rendesen lereportálni.

Nekik igazából csak az a dolguk, hogy tolják ezerrel a játékot, ezzel segítik elő hogy legyen rengeteg statisztikai adat, amit aztán bőszen elemezhetnek a fejlesztők. Persze biztos lesz topik ahol egypár bugot le lehet jelenteni, de sztem eleve a játékosok elenyésző töredéke szokott/fog azzal foglalkozni.
  • lammaer
    "mert ugye WOT ban ha nem losz ki tankot akkor joformán nem kapsz semmit"

Ez igy azért NAGYON sántít... ugyanis nagyrészben a damage számít, nem a kill. Persze ha sikerül megszerezni a killt az ad némi extrát, de arányaiban ha mondjuk belesebzel 1000 Hpt egy tigrisbe de más viszi el a killt, többet fogsz kapni mintha killstealelsz.
  • lammaer
    Jaja, majd amikor a csinos fornettis lányok azt kérdezik: mit tetszik kérni? :)
  • stork13
    Majd amikor a 23 évesek köszönnek így neked. :D
  • Nazarov77
    Ismerős, még csak 23 vagyok de a szomszéd gyerekek már csókolommal köszönnek
  • Vaktermesz
    Néha én is hidd el, mikor az utcán a 14-15 éves emberkék csókolom-ot köszönnek, attól égnek áll a hajam. :D
  • vajakos21
    "Rég volt már az általános iskola, mikor is? Hm, 2006-ban. Régi szép idök..."
    Ilyenkor kicsit öregnek érzem magam :-)
  • Vaktermesz
    Hülye vagy ennyi, 3 hete vettem észre csodás tudásod, mikor konkrétan azt írtad mi ez a szar játék blablabla bla bla és ment a sírás rívás, mint múlt héten is, én egyszer nem mondtam rád, hogy szarjankó vagy szar vagy, csak szimplán megjegyeztem némi humorral, hogy nem éppen úgy vannak a dolgok, mint ahogy te látod, jah és hozzátenném februárban vizsgázom Kereskedelmi ügyintéző szakon, utána pedig Logisztikára megyek át keresztféléves OKJ képzésben. Rég volt már az általános iskola, mikor is? Hm, 2006-ban. Régi szép idők...
  • Vaktermesz
    Te is gondolozz kicsit my friend, miért hívják be a 10 éves Vérpistit a játékban elvásárolt 100 eurójával amikor a lvl 100-as srác kurva sok munkával, tapasztalattal és mondjuk maximum 10 euró befizetéssel milliószor többet tudna hozzátenni, és köszönö ma szép jelzőket, ez nem engem minősít, komolyan minek kéne csak fizetősöket behívni? Arra ott a bevásárlás lehetősége, nem tudok hozzád mit fűzni, kicsit el vagy tévedve azt hiszem.
  • Nazarov77
    Az a baj első nap nagyon kevesek kerültek be, fórumon alig láttam 1-2 embert aki bekerült, gondolom zömében ruszkik jutottak be és így kevés az infónk hogy "na akkor hogy is van ez?"

Most meg azt is olvastam, hogy mikor megveszed a starter packot credit card opcióval akkor ott van az NDA elfogadása és akkor elvileg mást nem kell csinálni... de a fene se tudja, nagyon kevés az infó.
  • sulouos
    Akkor ez kilőve. A nyomtatóban nincs tinta, szkennerem sincs :D
  • Nazarov77
    Bah fórum alapján ha be is jutottál nem olyan egyszerű elkezdeni bétázni mert Gazsiék elég komolyan veszik ezt. Azt olvastam, hogy ki kell nyomtatni egy szerződést, aláírni és beszkennelni személyigazolvánnyal vagy útlevéllel és visszaküldeni nekik e-mailben -.-
  • bgabor
    Ja, nem kicsit érdekes hogy ennyi idő és parasztkodás alatt nem kapott soha egyetlen figyelmeztetést vagy büntetőpontot sem. De hiába, ahogy gezu mondta, itt tényleg teljesen random a moderatúra.
  • vajakos21
    A videó alapján jó lehet.Szerencsére ezek a promók nem WOT osoak.Legalábbis AF tapasztalat alapján.
  • bigmano
    Köszi ment a '+' !
  • Nazarov77
    Sherman mert még soká jön az USA tree, és az rank IIes nem I meg az ágyúja és a páncélja is sokkal jobb :P
  • Glo
    Mi újat is mondhatnék? De várom a behívót én is :-)
  • bigmano
    Egy kicsit meg kell hogy védjem a Gádzsiékat,itt inkább olyasmire kell gondolni mint egy megelőlegezett bizalom a játékos részéről ha ilyen pack-et vásárol!
    Én vettem starter pack-et a warframe indulásakor,mert úgy éreztem a srácok jó munkát végeztek,lehet itt is fogok még átgondolom...apropó melyik érné meg jobban szerintetek?
  • twi452
    Glo gyanúsan csendben van... :P :D
  • Coral Springs
    Az illetékes moderátor valószínűleg majd egész nap azt fogja figyelni, hogyan basztatjátok egymást. Inkább kussoljatok.
  • kissssss
    A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az ALPÁRI NYELVEZET, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!

topik fejléc jó reggelt.

(kíváncsi vagyok cifu mikor fog kifogyni az elakadásjelző táblákból, mert ilyen ütemben osztogatni... )
  • JethroHUN
    Szóval te így nyomon követted minden hozzászólásom akkor idézd már fel, most itt a következő 5 percbe, hogy mégis mikor kötöttem én bele bárkibe, mégis mikor kezdeményeztem én a másik hülyézését. jaj igen mikor is írtam így le nagy betűkkel, hogy szar ez a játék? Mert megjegyeztem, hogy az MM néha baromi unfair, pl. Vagy amikor megmondtam a véleményem pár játszhatatlan repülőről? Ez szerinted szarozás? Húzzatok vissza a kurva általánosba, ha ekkora szövegértési problémáitok vannak. Mert semmi mást nem tudok, csak kiforgatni minden sort amit a másik ír, meg hülyézni le mindenkit.
    Gratulálok neked is. Ekkora gyökér ne legyél már hogy még azt sem veszed észre, hogy mit csinálsz. Én kötök bele másba? Te most mit csinálsz?
  • sulouos
    Ismerem az előzményeket. Az alatt a 3-4 hónap alatt, amióta ide meg a másik WT topikba irkálok, te csak beszólogattál mindenkinek, aki szembe jött, vagy ha éppen nem találtál senkit, akkor beírtad, hogy milyen egy sz*r ez a játék, mert lelőttek. Ennyi előzmény pont elég belőled, többre nem is vagyok kíváncsi.
  • JethroHUN
    Úgy van kötözködjél te is. Ha ismernéd az előzményeket akkor tudnád miért úgy válaszoltam neki ahogy.
  • gezu1025
    [OFF]
    Itt a bünti random. Amikor kéne akkor nincs, amikor felesleges akkor van, mert tudod mindenki egyenlő de vannak egyenlőbbek.
    [/OFF
  • sulouos
    Nincs semmi prémiumhoz kötve. Nem csak prémium fiókra lehet a játékba fektetett pénzt költeni. Nekem is van egy kazal prémium repülőm (bár egyet se pénzen vettem, hanem ilyen-olyan akciókból). Nem az érdekli őket egy bétateszter kiválasztásánál, hogy mennyi pénzt tol a játékba, hanem hogy mennyit játszik. A pénzes vérpistikéknek ott van a potom 50 eurós CBT hozzáférés.

Egyébként ilyen szóhasználattal és stílussal hogyhogy nem tiltottak még ki innen? Valami fejes vagy?
  • JethroHUN
    Még ahhoz is szarhülye vagy, hogy végig gondold miért írtam.
    Szerinted az aki nem költött egy fillért sem a játékra, az olyan embernek hat akit komolyan érdekel a játék, és nem csak átmeneti időtöltésnek használja. Az utóbbinak mégis minek küldjenek CBT-re meghívást?

Gondolkozzál kicsit.
  • Ry0K3N
    A WoT sem volt olcsóbb lanchkor az M6 packal.
  • vajakos21
    És ha még meghívót is nyer akkor dupla az öröm
  • Vaktermesz
    Így van, azért ennyi, mert ezzel nem kell várni és reménykedni, hanem egyből bejuthat az ember. Szerintem rendben is van így az ára, CBT után meg úgyis leárazzák kicsit.
  • sulouos
    Az addig rendben van, hogy 50 euro, de nem csak egy tankot ad meg pár sast, hanem hozzáférést a zárt bétához...
  • Megamax
    Azért van kulombség a WOT és a WT(G) prémium gépek kozott legyen az tank vagy repulo. Tudjuk hogy a WOT ban a prémium gépek mindig gyengébbek mint a játékban kifejlesztheto változat. WT(G) ben nem ez a helyzet. Amúgy a WT ben lehet boven + ba jáccani még prémium fiokkal is persze tankoknál változhat még nemtudjuk. de csak osszehasonlíttás képpen WOT ban vehetsz KV-220 at +30 nap prémiumot és kapsz 1 garázshelyet (WT ben kreditért is vehetsz)+10500 gold ez kerul 50 euroba.
    War Thunder - M4A2 Sherman Starter Pack meg megkapod a Shermant amit a németek foglaltak el meg 2000 golden eaglet. Kevésnek tunik de itt nem kotelezo a tankhely ha uj tankot veszel, nincs legénység áttképzés goldért, nem kel barakkot novelni goldért. Hirtelen ennyi a kulombség ami feltunt. De a legfontosabb nincs "prémium loszer" ez zavar a legjobban a konkurenciában (WOT) és én nem sajnálom azt apénzt amit a saját szorakozásomra koltok ha télleg szorakozok és nem a "statnovelo" játékkal akarok jáccani ahol egy egész csapatra vagy utalva hogy egyáltalán nyerjél valami kis játékbeli kreditet vagy XP-t
    mert ugye WOT ban ha nem losz ki tankot akkor joformán nem kapsz semmit meg nem spotolsz a bugosz láthatosági rendszerukben. Itt repulovel losz foldi célt, repulot vagy assist killeket mindegy még ha leszálsz azért is kapsz XP-t meg kreditet. Nekem már az is nagy élmény mikor olyan kozel repulok a foldhoz hogy hallom a fák suhogását és a lovések becsapodását mogottem. Ennyit az offrol valojában semmi hasznosat nem írtam szerintem ...
  • twi452
    a rablóbandának kell az a pici adó amit rápakolnak mindenre :)
    így lesz a dollárból euro pl :)
    a fórumon már bojkottálást is akart szervezni egy arc h az eu országokban miért adják "ŐK" drágábban a dolgokat :D
  • Susarc
    nálunk is kerűlhetne,mert kb orosz szinten vannak a fizetések itt is:P Ausztriától nézzék már az EU-t! mi csak összeszerelő rabszolgamunkások vagyunk:P
  • twi452
    Hivatalos fórumon a bejelentés topicban is csak lottó reklám van ("Mennnnnyii??!!") :)

orosz barátainknál amúgy kb fele annyiba kerül minden csomag mint az eu-ban :)
  • Amaymon
    #2706 "Így megnézve ezt a pár mp-et odafigyeltek az ájvékolókra." :)
  • bgabor
    Azért a jóhiszemű olvasat is felmerülhetne benned. Olyanra tervezték, de a rajongók reakcióit látva megváltoztatták. Ők is ezt állítják.

Nem kéne így bánni velük, eddig megszolgálták a bizalmat, nem SerB-ékhez hasonló pénzéhes rothadt banda módjára viselkedtek. Nyilván ők is pénzből élnek, de lehet ezt kultúráltan is csinálni, nem úgy mint a World of Tanksban dívik, hogy esélytelen vagy másokhoz képest ha nem lősz te is folyamatosan prémium lőszerrel(és nem termeled ki valamivel a pénzt rá, ugyebár).
  • vajakos21
    Nem kötelező megvenni. Itt a prémek (edddig legalábbis) nem jelentettek előnyt
  • twi452
    ez egyedi soha vissza nem térő alkalom :D
    lehet majd villogni mert ilyen nem lesz másnak :D

vegyék jó sokan aztán haladjon az a HB FRB fejlesztés :)