37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • BaleniX
    Te mááágus :D
  • Caliph
    54
  • BaleniX
    Komolyan... olyan titoktartás van a Gaijinnél...
    Hamarabb tudjuk meg hogy hány éves Kiszel Tündi?
  • Sith
    Szerintem a kommunikációval van a baj.
    Valamikor év közben megszellőztették hogy idén lesznek tankok, aztán hogy PS4 re lesznek tankok, most decemberre lesznek tankok.
    Nem azt mondom hogy mindenképp tartani kell és lehet a határidőket de ha év közben esetleg látják hogy "ja srácok bocs mégse" és ezt lekommunikálják rendesen akkor lehet hogy nem kéne a soon(tm) a hivatalos fórumra.
    Ha mégis az utolsó percben derült ki, hogy a játékot mégsem lehet kiadni és akkora hibát találtak hogy nem lehetett javítani x nap alatt, akkor viszont komoly gondok vannak a céggel.
  • bigmano
    Ha te mondod...:)
    Lényeg a lényeg dübörögjön az acél minél hamarabb.

Béke!
  • Glo
    Ja, ez ilyan strucc politika, hogy amit nem látunk az biztos nincs is :)

Hiába vársz Cifu kvalitású emberek válaszaira a kérdéseidben, még a vérpistik se nyilatkozhatnak.
  • bigmano
    1:hiszem ha látom
    2:detto az 1
    3:Decemberi megjelenés volt anno most 10-én még senki nem látott semmi kézzel foghatót pár techdemón kívül,nem számonkérés csak várós a tankos rész többünknek......

Lenne még pár kérdésem Cifu kvalitású a témához érdemben hozzászólni képes szakemberhez!

(Vettem egy starter packot,ha nem haragszol nem veszem meg a céget!)
  • Glo
    1: A WT_GF ECBT már fut.
    2: A prém csomag vásárlókat még decemberben be fogják hívni, de a prém tanjkjukat csak az OBT-ben kapják meg.
    3: Ha lefutott a Closed Béta teszt, és a Gaijinnál úgy érzik, hogy masszív sz@rhullám nélkül ki lehet adni a játékot, akkor ki fog jönni. Addig meg a teszterek tesztelnek, és nem csak vigyorogva játszanak, mint innen a 90% tenné.

De persze mondhatnának egy időpontot, aminek elmúltával egyre inkább menne a flémwar, hogy miért nem jött ki. Akkor fog kijönni, ha úgy érzik hogy a nagy tömegek számára is játszható lesz, a vérpistiktől a Cifu kvalitású szakemberekig.

Question van?

(Meg se merem kérdezni mennyivel finanszíroztad esetleg a Gaijint, hogy több fejlesztőt tudjanak foglalkoztatni..)
  • bigmano
    Tények egy Gazsis tankos játék megjelenésével kapcsolatban???
    Ez valami ujdonság
  • Glo
    Csak 3 ténybeli hiba volt a mondatban, de majdnem stimmel :D
  • bigmano
    Gádzsi infó:hamarossan indul a WTGF,utánna jönnek a prém tankot vásárlók,ezt követően rövidesen open béta hogy mikor?....majd!
  • Nazarov77
    Ez a gif jobban kifejezi a véleményem :D

• Nazarov77
    De az is jó volt hogy:
    - Mikor lesz open beta?

- Closed beta után

.
    .
    .
  • Glo
    Benne volt a pack leírásában is, hogy akik megvették a packot azok a 2. hullámban kerülnek be, a prém tankjaikat pedig csak az OBT-n használhatják.
  • bigmano
    "A. Players who have bought a tank bag and received an invitation will be able to join the testing soon. "
    Na végre új infó
  • sulouos
    Q: Mikor jö a második hullám?
    A: Decemberben.

...
  • Nazarov77
    Itt van egy orosz google fordítós kérdezz-felelek tegnapról a zárt bétával kapcsolatban.

Sok új dolgot nekem nem mondott, de azért jó lenne ha EU és NA playerekkel is kicsit jobban foglalkoznának, és nem csak úgy értesülnénk erről, hogy egy player megtalálta miközben az orosz fórumot böngészte.
  • Glo
    Betévedt egy szűz lány a legénybúcsúra? :D
  • Coral Springs
    6:17 -től...

• sulouos
    Megint túl sokan vagy. Ez nem fair. :)
  • [NST]Cifu
    Röviden és tömören: nem, itt írtam róla egy adagot, Lacusch69 pedig talált egy anyagot róla. A lényeg az, hogy a kumulatív sugár sokkal hidegebb, mint korábban azt gondolták...
  • Glo
    Hát nemtom, én a 400 fokosat se szeretném a harckocsizó szerkó alá :))

Ami átjut az nem egészséges a bent levőkre, még ha csak egy sima repeszdarab is.
  • sulouos
    A sugárban már igen, a benti levegő és az acél sok hőt elvon tőle addigra, de akkor gondolom a gránát robbanásakor a kumulatív kúpban összepréselt rézre értendő a 3500°C (valahol olvastam)
  • Rue East
    múltkor volt erről szó a HT topicban, a kumulatív sugár valójában "csak" 400-500 Celsius fok körüli hőmérsékletű (ellenben iszonyatosan nagy nyomású)
  • sulouos
    Nem értem hogy mire célzol. Ma szinte csak a WoT-ról beszélgettünk, előtte se nagyon találgattuk az APCBC lövedék hatásait a tankra. De még ha számításba vesszük, hogy a HEAT lőszer 3500°C-os olvadt rezet permetez szét a tank belsejében, akkor sem értem, hogy hogy jön ez ehhez a játékhoz, meg hogy a játékmódokat, vagy a sebzésmodellt hogyan rakják össze.
  • [NST]Cifu
    Akkor a felesleges trollkodást talán abba is hagyhatnád...
  • Kollati
    Tárgytalan lenne? Nem hiszem. Mindenesetre nézz utána annak mi történik ha egy apcbc vagy heat lövedék eltalál egy tankot.
  • Coral Springs
    Ennyi ? Akkor a #2972 ezek szerint már tárgytalan, de legalább megnézted a viccesrépát közelebbről is.
  • Kollati
    Tudod: Soon(TM)
  • Coral Springs
    Na akkor világosíts fel minket a rendszer működéséről, biztos kimaradt egy-két infó a hivatalos szövegből.
  • Kollati
    Azért vicces nézni, hogy spekulálgatnak (az hogy miket meg főként) itt olyanok akiknek fogalmuk sincs a rendszer működéséről.
  • bigmano
    Igen tier limites,én is ha látok a csapatomban egy másik Typeot már írom is neki hogy "wolfpack"?
    Álltalában pozitívan állnak a dologhoz!
    "Soon™"ˆ na ez vicces
  • lammaer
    Sztem a type azért volt legenda, mert amikor kijött irreálisan sok volt belőle egy csatában (oldalanként 3+), és sok esetben valami érthetetlen módon a typeok még akkor is képesek voltak együtt dolgozni, ha nem is voltak egy platoonban (biztos valami titkos kínai összetartás). És azért három "T8beli t54" csúnya dolgokat tudott művelni.

Most,meg amióta 250Kkat lehet naponta keresni meg free prémiumot kapni pár órányi csatáért, sztem prémtankkal se kell már annyit menni.

Amúgy most is tierlimites a type? (régen nagy pedotank volt).
  • Glo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    .. és egérrel lehet majd őket irányítani!
  • patchaou
    Arra emlékszem, hogy nyáron még a November 29.-et vártam. Most pedig a bizonytalanság :/
  • Vaktermesz
    Sajna semmi a CBT is így november közepén ugrott be köztudatba, úgy volt, hogy még idén decemberben kijön a tankos patch sokáig olvastam olyat, hogy következő patchel tehát 1.37, ez már úszik, az is hír volt, hogy a repülés, tankozás még idén össze lesz vonva, de most már kezdek kételkedni.
  • Vaktermesz
    -.-
  • patchaou
    Titokmorzsa:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesznek benne tankok.
  • sulouos
    Kínunkban már nincs miről beszélni :D Megértem, hogy titoktartás, de legalább valami homályos, vázlatos információt kiadhatnának Gazsiék pl. a játékmódokról, a sebzésmodellről, vagy valamiről.
  • twi452
    elvileg még idén, gyakorlatilag semmi sem biztos :D