37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #2722 Jó de ezek csak rank I és IIes prém tankok ( az 5 rankból ), ez a sherman orosz oldalon is elérhető lesz rendes goldért ( ugyanis itt az icon képe )vehető prémtankként, és kötve hiszem hogy 1500 goldnál többe kerülne. -
gezu1025 #2721 Csak nehogy, ez legyen az új tendencia. -
twi452 #2720 azért nem ez az általános :) legalábbis eddig nem ez volt
a német la5-ösnek vitték fel ilyen durván az árát anno egyedül aztán ami most jön orosz oldalra fw-190 az lesz még horror áron
a többi nem ilyen azért :) -
#2719 50 euró 10000 golden eagle. Eddig is voltak 5000+ GE-s prémium gépek, szóval azért annyira húzósnak nem mondanám... -
Nazarov77 #2718 hát ja, 50 euro 2000 goldért és egy shermanért az elég húzós. Én inkább várok, azt mondták minden nap jutnak be új emberek bizonyos mennyiségben. -
gezu1025 #2717 Félreértettél nem azzal van a baj, hogy ezért pénzt kérnek. Hanem, hogy mennyit. -
sulouos #2716 Pedig emlékszek rá (lehet hogy nem a bejelentéskor, hanem egy kicsit későbbi hírben volt) -
#2715 Egyfelől én is bambán nézek az 50 eurós pack-okkara, másfelől viszont azt is látom, hogy pénzt kell nekik is csinálni valamiből...
Szvsz azon felesleges felháborodni, hogy egy CBT / early-acces pack mennyibe kerül. Itt a játékot támogatod, erről szól a dolog, de nyílván nem állhatnak neki Founder / Pledge / stb. gyűjtésnek. Cserébe meg kapsz pár extrát.
Ha meg nem akarsz áldozni rá, akkor megvárod az OBT-t... -
twi452 #2714 Nyilván finom kis eladások lesznek belőle :)
Mint a jóárasított spitfire meg a többi akció.. gondolom akkor is pörgött az aranysas üzlet rendesen :D
Nem sajnálom tőlük amíg fenntartják a színvonalat :) Meg ha nem lesznek kilőhetetlenek a "pack tankok" :D -
Amaymon #2713 Nem szánalmas trükkös. Mint ahogy elhíresztelték AF-ben, hogy mihez lesz kötve a fejlődés. Mindenki mint az őrült vásárolt befelé még a meg nem jelent patch előtt. Utána a hír, jól van mégse szigorítunk srácok. :)
Kapitalista szemlélet, Blizzard hasonlóan elk*rvult. -
Scheff #2712 Szerintem akinek van pénze elég erős gépre, ami rendesen futtatja a WT-t, annak ez az 50-100€ meg sem kottyan a closed beta hozzáférésért cserébe. :) -
Ninju #2711 Nekem azzal van a bajom, hogy jöttek ilyen fal szöveggel, hogy a legelhivatottabb játékosok, meg ilyenek. Persze biztos lesz értelme a maximum három hetes zárt bétának. Hiszen ha megveszed a tank packot, akkor még decemberben bejutsz. Ez azért picit vicc kategória.
Nem számítottam konkrét "jutalomra", csak vicces, hogy mennyire derogálják az elhivatott játékosokat. :)
sulouos: A béta bejelentésekor nem volt szó más módszerről. A hírben biztosan nem.
Félreértés ne essék nem hisztizek, h nem kerültem be, csak szánalmasnak tartom a hozzáállást. -
gezu1025 #2710 bullshit Csak tudják, hogy sokan megveszik igyis. -
sulouos #2709 Nem a tank a drága benne, hanem a zárt béta hozzáférés. -
twi452 #2708 kell pénz, hogy megtízszerezzék a szerverparkot..érhető valahol xD -
Susarc #2707 valóban nagyon drágák a saját repülőikhez képest is! -
Amaymon #2706 Így megnézve ezt a pár mp-et odafigyeltek az ájvékolókra.
A mobil (air) arty mostantól már nem találós kérdés.
Jó az a "kézifékes" forduló, pedig nem rajongok a tankokért :) -
gezu1025 #2705 Hát ezek pofátlan mocskos árak lettek. Ha később is elakar kérni ennyit egy prem tankért akkor megbaszhatja magát. Ez még a drága WOT árainak is a 2xese.
Kiváncsi vagyok meddig tart majd a zárt beta. -
Zuikaku #2704 Kicsit iróniából mondtam :D
Ikazából a gf missionok miatt fejére állt az egész WT játékos társadalom. És inkább hagytam az egészet. Majd valamikor úgy is megjelenik. -
twi452 #2703 Mondjuk azokért az összegekért amiket elkérnek ez a minimum lol
szép kis csomagok (nekik) :D -
sulouos #2702 Mondták, hogy lesz más út is a zárt bétába, nem csak a feladatok. Mire gondoltál, sorsolásra? :D -
twi452 #2701 akik kiharcolták maguknak azoknak egyből van esélyük bekerülni
a pack vásárlósok csak a második körben mehetnek, igaz oda már garantáltan bejutnak -
vajakos21 #2700 Mennyi jó kis videót lehetne csinálni azokról akik nem kapnak meghivót ...kortól függetlenül :-) -
twi452 #2699 aztán bannolják is őket a retekbe rövid időn belül :D -
Ninju #2698 "In the next three weeks we will be issueing challenges to identify our most determined and loyal fighters."
Aztán a végén meg kiderül, hogy simán bevásárolhatod magad a CBT-be. Ennyit erről. :S -
Susarc #2697 ha ment ki béta jönnek a videók pár órán belül:D -
#2696 Aki pedig naponta sok-sok órát eltankozgatna, de ezért nincs kedve repülni, az ne tesztelgessen... -
twi452 #2695 Jó az a tankos videó :)
és látjátok van benne scope-os célzónézet :P
a végén meg mintha vezető nézetet is látnék :) -
Vaktermesz #2694 Szerintem se kell nagyon ráizgulni még, hiszen holnap délben jár le a mai task, így inkább holnap délután nézem meg, aztán lehet aki 25/25 azt már behívták :D -
#2693 "And today the lucky few are receiving the letters"
Még vége sincs a mai tasknak akkor ... ? :D -
Vaktermesz #2692 És mivel jó néhány napi missonnél voltak érdekes feltételek azt is figyelembe kell venni, hogy azokat a killeket össze kell szedni valahogy, már pedig mezei Pistike a Kossuth utcából suli után, de még lecke előtt nem hiszem, hogy megcsinálja. -
sulouos #2691 Nem, ezt úgy hívják, hogy teszt. Nem az az ember kell nekik, aki napi fél órát játszik, mert ő nem fog annyi hibát találni (és jelenteni), mint aki játszik mondjuk 2-4 órát is egy nap. -
Vaktermesz #2690 Closed Beta Start -
Susarc #2689 ezt úgy hívják : süket duma.....
-
#2688 a 10 éves általános iskolásokat. -
sulouos #2687 Akinek akkora van munkája meg családja van hogy napi fél órát sokall a feladatokra (persze nem mind ilyen volt, de több is volt ami bő 20 perc alatt összejött), annak nincs ideje zárt bétát tesztelni se, és az NEM jó teszter. Világosan megmondták még a küldetések legelején, hogy azokat keresik, akiknek van idejük játszani. -
Vaktermesz #2686 Múltkor a britekkel kellett 30 kill, abból csak 10 HB-n és pár meccs volt összesen. Úgyhogy menni fog szerintem. Ma nincs sok dolgom, úgyhogy 11-ig simán összerakom, 10 kill, meccsenként ha CSAK 2-vel számolom 6/óra este 11-ig még van 6 óra ami 36 ha CSAK 2 kill/meccsel számolom. Ha meg valamiért kihagyok 1 órát mondjuk a kb negyed órás AB-n összejön 5 kill simán csak Beau-val. -
Susarc #2685 nem csinálsz minden körben 3-4 killt! és egy meccs legalább 20-30 perc.... -
Vaktermesz #2684 Megint kitaláltad a baromságodat grat! -
Vaktermesz #2683 Beaufigherral körönként 3-4 kill hozható HB-n annyit megér, ha az embernek van rá ideje.