37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Vaktermesz
    Így van, azért ennyi, mert ezzel nem kell várni és reménykedni, hanem egyből bejuthat az ember. Szerintem rendben is van így az ára, CBT után meg úgyis leárazzák kicsit.
  • sulouos
    Az addig rendben van, hogy 50 euro, de nem csak egy tankot ad meg pár sast, hanem hozzáférést a zárt bétához...
  • Megamax
    Azért van kulombség a WOT és a WT(G) prémium gépek kozott legyen az tank vagy repulo. Tudjuk hogy a WOT ban a prémium gépek mindig gyengébbek mint a játékban kifejlesztheto változat. WT(G) ben nem ez a helyzet. Amúgy a WT ben lehet boven + ba jáccani még prémium fiokkal is persze tankoknál változhat még nemtudjuk. de csak osszehasonlíttás képpen WOT ban vehetsz KV-220 at +30 nap prémiumot és kapsz 1 garázshelyet (WT ben kreditért is vehetsz)+10500 gold ez kerul 50 euroba.
    War Thunder - M4A2 Sherman Starter Pack meg megkapod a Shermant amit a németek foglaltak el meg 2000 golden eaglet. Kevésnek tunik de itt nem kotelezo a tankhely ha uj tankot veszel, nincs legénység áttképzés goldért, nem kel barakkot novelni goldért. Hirtelen ennyi a kulombség ami feltunt. De a legfontosabb nincs "prémium loszer" ez zavar a legjobban a konkurenciában (WOT) és én nem sajnálom azt apénzt amit a saját szorakozásomra koltok ha télleg szorakozok és nem a "statnovelo" játékkal akarok jáccani ahol egy egész csapatra vagy utalva hogy egyáltalán nyerjél valami kis játékbeli kreditet vagy XP-t
    mert ugye WOT ban ha nem losz ki tankot akkor joformán nem kapsz semmit meg nem spotolsz a bugosz láthatosági rendszerukben. Itt repulovel losz foldi célt, repulot vagy assist killeket mindegy még ha leszálsz azért is kapsz XP-t meg kreditet. Nekem már az is nagy élmény mikor olyan kozel repulok a foldhoz hogy hallom a fák suhogását és a lovések becsapodását mogottem. Ennyit az offrol valojában semmi hasznosat nem írtam szerintem ...
  • twi452
    a rablóbandának kell az a pici adó amit rápakolnak mindenre :)
    így lesz a dollárból euro pl :)
    a fórumon már bojkottálást is akart szervezni egy arc h az eu országokban miért adják "ŐK" drágábban a dolgokat :D
  • Susarc
    nálunk is kerűlhetne,mert kb orosz szinten vannak a fizetések itt is:P Ausztriától nézzék már az EU-t! mi csak összeszerelő rabszolgamunkások vagyunk:P
  • twi452
    Hivatalos fórumon a bejelentés topicban is csak lottó reklám van ("Mennnnnyii??!!") :)

orosz barátainknál amúgy kb fele annyiba kerül minden csomag mint az eu-ban :)
  • Amaymon
    #2706 "Így megnézve ezt a pár mp-et odafigyeltek az ájvékolókra." :)
  • bgabor
    Azért a jóhiszemű olvasat is felmerülhetne benned. Olyanra tervezték, de a rajongók reakcióit látva megváltoztatták. Ők is ezt állítják.

Nem kéne így bánni velük, eddig megszolgálták a bizalmat, nem SerB-ékhez hasonló pénzéhes rothadt banda módjára viselkedtek. Nyilván ők is pénzből élnek, de lehet ezt kultúráltan is csinálni, nem úgy mint a World of Tanksban dívik, hogy esélytelen vagy másokhoz képest ha nem lősz te is folyamatosan prémium lőszerrel(és nem termeled ki valamivel a pénzt rá, ugyebár).
  • vajakos21
    Nem kötelező megvenni. Itt a prémek (edddig legalábbis) nem jelentettek előnyt
  • twi452
    ez egyedi soha vissza nem térő alkalom :D
    lehet majd villogni mert ilyen nem lesz másnak :D

vegyék jó sokan aztán haladjon az a HB FRB fejlesztés :)
  • Nazarov77
    Jó de ezek csak rank I és IIes prém tankok ( az 5 rankból ), ez a sherman orosz oldalon is elérhető lesz rendes goldért ( ugyanis itt az icon képe )vehető prémtankként, és kötve hiszem hogy 1500 goldnál többe kerülne.
  • gezu1025
    Csak nehogy, ez legyen az új tendencia.
  • twi452
    azért nem ez az általános :) legalábbis eddig nem ez volt
    a német la5-ösnek vitték fel ilyen durván az árát anno egyedül aztán ami most jön orosz oldalra fw-190 az lesz még horror áron
    a többi nem ilyen azért :)
  • [NST]Cifu
    50 euró 10000 golden eagle. Eddig is voltak 5000+ GE-s prémium gépek, szóval azért annyira húzósnak nem mondanám...
  • Nazarov77
    hát ja, 50 euro 2000 goldért és egy shermanért az elég húzós. Én inkább várok, azt mondták minden nap jutnak be új emberek bizonyos mennyiségben.
  • gezu1025
    Félreértettél nem azzal van a baj, hogy ezért pénzt kérnek. Hanem, hogy mennyit.
  • sulouos
    Pedig emlékszek rá (lehet hogy nem a bejelentéskor, hanem egy kicsit későbbi hírben volt)
  • [NST]Cifu
    Egyfelől én is bambán nézek az 50 eurós pack-okkara, másfelől viszont azt is látom, hogy pénzt kell nekik is csinálni valamiből...

Szvsz azon felesleges felháborodni, hogy egy CBT / early-acces pack mennyibe kerül. Itt a játékot támogatod, erről szól a dolog, de nyílván nem állhatnak neki Founder / Pledge / stb. gyűjtésnek. Cserébe meg kapsz pár extrát.

Ha meg nem akarsz áldozni rá, akkor megvárod az OBT-t...
  • twi452
    Nyilván finom kis eladások lesznek belőle :)
    Mint a jóárasított spitfire meg a többi akció.. gondolom akkor is pörgött az aranysas üzlet rendesen :D

Nem sajnálom tőlük amíg fenntartják a színvonalat :) Meg ha nem lesznek kilőhetetlenek a "pack tankok" :D
  • Amaymon
    Nem szánalmas trükkös. Mint ahogy elhíresztelték AF-ben, hogy mihez lesz kötve a fejlődés. Mindenki mint az őrült vásárolt befelé még a meg nem jelent patch előtt. Utána a hír, jól van mégse szigorítunk srácok. :)

Kapitalista szemlélet, Blizzard hasonlóan elk*rvult.
  • Scheff
    Szerintem akinek van pénze elég erős gépre, ami rendesen futtatja a WT-t, annak ez az 50-100€ meg sem kottyan a closed beta hozzáférésért cserébe. :)
  • Ninju
    Nekem azzal van a bajom, hogy jöttek ilyen fal szöveggel, hogy a legelhivatottabb játékosok, meg ilyenek. Persze biztos lesz értelme a maximum három hetes zárt bétának. Hiszen ha megveszed a tank packot, akkor még decemberben bejutsz. Ez azért picit vicc kategória.
    Nem számítottam konkrét "jutalomra", csak vicces, hogy mennyire derogálják az elhivatott játékosokat. :)

sulouos: A béta bejelentésekor nem volt szó más módszerről. A hírben biztosan nem.

Félreértés ne essék nem hisztizek, h nem kerültem be, csak szánalmasnak tartom a hozzáállást.
  • gezu1025
    bullshit Csak tudják, hogy sokan megveszik igyis.
  • sulouos
    Nem a tank a drága benne, hanem a zárt béta hozzáférés.
  • twi452
    kell pénz, hogy megtízszerezzék a szerverparkot..érhető valahol xD
  • Susarc
    valóban nagyon drágák a saját repülőikhez képest is!
  • Amaymon
    Így megnézve ezt a pár mp-et odafigyeltek az ájvékolókra.

A mobil (air) arty mostantól már nem találós kérdés.

Jó az a "kézifékes" forduló, pedig nem rajongok a tankokért :)
  • gezu1025
    Hát ezek pofátlan mocskos árak lettek. Ha később is elakar kérni ennyit egy prem tankért akkor megbaszhatja magát. Ez még a drága WOT árainak is a 2xese.

Kiváncsi vagyok meddig tart majd a zárt beta.
  • Zuikaku
    Kicsit iróniából mondtam :D
    Ikazából a gf missionok miatt fejére állt az egész WT játékos társadalom. És inkább hagytam az egészet. Majd valamikor úgy is megjelenik.
  • twi452
    Mondjuk azokért az összegekért amiket elkérnek ez a minimum lol
    szép kis csomagok (nekik) :D
  • sulouos
    Mondták, hogy lesz más út is a zárt bétába, nem csak a feladatok. Mire gondoltál, sorsolásra? :D
  • twi452
    akik kiharcolták maguknak azoknak egyből van esélyük bekerülni
    a pack vásárlósok csak a második körben mehetnek, igaz oda már garantáltan bejutnak
  • vajakos21
    Mennyi jó kis videót lehetne csinálni azokról akik nem kapnak meghivót ...kortól függetlenül :-)
  • twi452
    aztán bannolják is őket a retekbe rövid időn belül :D
  • Ninju
    "In the next three weeks we will be issueing challenges to identify our most determined and loyal fighters."

Aztán a végén meg kiderül, hogy simán bevásárolhatod magad a CBT-be. Ennyit erről. :S
  • Susarc
    ha ment ki béta jönnek a videók pár órán belül:D
  • patchaou
    Aki pedig naponta sok-sok órát eltankozgatna, de ezért nincs kedve repülni, az ne tesztelgessen...
  • twi452
    Jó az a tankos videó :)
    és látjátok van benne scope-os célzónézet :P
    a végén meg mintha vezető nézetet is látnék :)
  • Vaktermesz
    Szerintem se kell nagyon ráizgulni még, hiszen holnap délben jár le a mai task, így inkább holnap délután nézem meg, aztán lehet aki 25/25 azt már behívták :D
  • Torzonborz
    "And today the lucky few are receiving the letters"

Még vége sincs a mai tasknak akkor ... ? :D