37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#3524 Ha jól láttam az állapotjelző ikon csak akkor tűnik fel, ha sérült valami, és akkor is mellette szöveggel írta ki, hogy mi sérült. Nem véletlen, hogy az ilyesmiket ikonokkal helyettesítik "éles" helyeken. ;)
A Pz.II nem tűnt túl gyorsnak, még a 40km/h sebességet sem igazán lépte át, ami nem meglepő, mivel a valóságban is kb. ez volt a végsebessége. Amúgy a Pz.III és a StuG III. is ilyen gyors, a Pz.IV korai változatai még valamivel gyorsabbak is. Szóval kicsi, és kb. olyan gyors, mint bármi más... Én vakarom a buksimat, de nem jövök rá, világosíts fel kérlek. :) -
Sith #3523 Ha lesznek benne különböző feladatok mint a repcsiknél, mitudom én tüzérséget, AAA ágyúkat, járműveket lődözni remek a PZII is. -
twi452 #3522 kis ikon alapú állapotjelzés itt is van
bal oldalt lent van egy tanksziluett ami szineződik csak a stream-en nem nagyon lehetett látni meg szinte mindig rögtön meghalt..:)
a kv-1nél jól lehetett látni amikor szétlőtték még a stream elején
-
sulouos #3521 A kevesebb tier valójában több lett az új rendszerrel, mert mostmár az 1-7.7 közötti battle rating érték alapján dobálja az embereket a csatákba. -
#3520 Balra lent volt az állapotábra.
Pz II mondjuk gyors és kicsi ...mire is jó..hmm na mire is ..vakarjuk a buksinkat. :P -
Ninju #3519 Volt sérülési piktogram, mint AF-ben, csak alig látszódott. -
#3518 Első reakció a Stream alapján:
+Grafika, szép, a modellek kidolgozottak, az effektek nem rosszak (azért szebben is meg lehetne csinálni pár dolgot, mint a földbe csapódó lövedéktől felrepkedő szikladarabok...)
+Hangok (már amennyit ki lehet hallani a szövegeléstől)
+Játékmenet, összességében számomra üdítően hatott, kellemes, szórakoztató játéknak ígérkezik
+/-A sérülésmodell viszonylag elmegy kategória, noha nem rossz, hogy szépen kiírja, hogy mit rongáltunk meg / sebeztünk meg, illetve mi sérült / semmisült nálunk meg, én jobban szeretem ezt egy állapotábrán látni (a'la WoT)
+/-Kiírja, hogy Target undamaged. Ez jó, mert tudjuk, hogy nem sebeztük. Rossz, mert tudjuk, hogy nem sebeztük, de nem tudjuk, hogy miért (lepattant, nem ment át, bedöglött a lőszer, vagy mi?). :)
-A kevesebb Tier miatt macerásabb lesz a balance. Azt itt is bemutatták, hogy a Pz II.-essel kb. semmit sem tudtak csinálni egy normálisabb harckocsi ellen. Nem látom át kristálytisztán, hogy így mi a létjogosultsága az ilyen harckocsiknak a csatában (persze lehet, hogy lemaradtam valami információmorzsáról)
- -
#3517 A kontúrra is azt mondta az egyik dev hogy csak AB-ban lesz ( ha jól értettem , elég érdekesen beszélt ). -
sulouos #3516 Az nem mellélövés, csak figyelmeztetés! :D -
Glo #3515 A kis X csak a becsapódás helyét jelzi, a szálkereszt ennél feljebb van, ha messzebbre lősz. RB/SB módban valszeg nem lesz ilyen. Lesznek ám olyan alá/fölé lövések mint a huzat :)) -
twi452 #3514 a crew-nál volt távolságmérő skill is külön úgyhogy lesznek ott finomságok :)
mondjuk itt árkádban sem találták már nagyon el 700méternél entak-ot eléggé körbelőtték :D -
BaleniX #3513 Akkor remélhetőleg HB-nál már nem lesz olyan kis X ami jelzi hogy hova kell lőni. Mondjuk anélkül mókás lesz -
Sith #3512 Szerintem inkább az "arcade" nehézségi szintnek köszönhető, ugyan az mint a repülőknél a "hova lőj elé karika" -
Susarc #3511 From Tier 18 with 0 XP until tier 19 it takes 4.256.000 XP. If i make around 22500 WITHOUT premium account and premium planes every game, it will take me roughly 189 games to get the F9F-5 Now i compare that with the needed RP to unlock the F9F-2 (because it was added before the F9F-5 and costs the same amount RP) which is 460.000 RPFor this amount of RP, with an average gain of 1050 RP, it will take me about 438 games to unlock it. NEED TO INCREASE RP GAIN ! -
400V #3510 Szegény STUG állandóan egyhitelik :DDDDD -
twi452 #3509 van röntgenlátás is amikor sebzi a tankot, felvillannak bent a hitboxok körvonalai :)
nyilván minden ilyet ki tudnak kapcsolni, bízzunk benne h tesztelésre van bent :) -
400V #3508 Nekem ezért lesz elég max a stream, Ez is szórakoztató ha lehet nézni. Ha lesz neki olyan oldala mint WOT nak hogy nézegethetsz replayeket bőven jó. Biztos nem húzok ki még egy IS4 et meg IS3 at meg T54 et. -
#3507 A periszkóp nézetben jobb oldalt alul lehet látni a páncélzat vastagságát, és egy szög számot, ami gondolom a becsapódás elméleti szögét takarja. Elég durva, még a XXI. században sincs ilyen technológia. ^_^ -
BaleniX #3506 Meg csak Reserve gépekkel mennek be... Azért egy Stukával jobb lenne a tankok ellen. -
Glo #3505 Majd rájöttök, hogy miért kellett eddig húzni a 2. hullámot. Ez még mindig CBT, szal aki részt vesz rajta az első sorban teszter, és nem playerként kell(ene) hogy működjön. Aztán jön majd a sok spawn camper vérpisti ide is. De hogy meg fognak majd lepődni a végén -
400V #3504 Sejtem miért ezekkel játszanak és nem magas tier tankokkal. Egy soviet 203 mm B4 es lövést megnéznék meg ilyenek. :D -
#3503 Azért "jó poén", hogy a harc végén jöttek fel az Internal Error ablakok (gyorsan tovább is nyomta :P). Ez sajnos még úgy tűnik, hogy messze van a Nyílt Béta szintjétől. Vagy azt csinálják, mint az MWO-nál a Piranha: OBT-ként tették elérhetővé úgy a játékot, hogy hunyorítva megugrotta az Alfa szintet... -
#3502 premium ammo : NooOOOoo
de ahogy mondta -
Nazarov77 #3501 knowyourmeme :P -
#3500 Uh, nagyon király az a légvédelmi ágyú :)
Mondjuk a többi része is jó, a tankok mozgása, minden :)
-
BaleniX #3499 Mi ez a rózsaszín víziló-rozmár? -
Nazarov77 #3498 -
twi452 #3497 pf mindjárt vége is van :D -
BaleniX #3496 Már megy az angol LIVE!!!
http://www.twitch.tv/warthunder -
400V #3495 DE eskü örülnék neki! :D Átportolnák azt menne minden tovább WOT tankokkal xD Néznék má egy kis IS4 vagy IS3 gameplayt de akár Tiger vagy Tiger 2 is gyühet. Ezeket amit most mutogatnak eddig is tudtuk. -
Susarc #3494 :D:D
8:32 Dassem_ultor: BREAKING NEWS: Warthunder Ground Forces bought by WarGaming.net! Ground Forces shut down! -
Susarc #3493 you have invited SERB:) -
400V #3492 Ezek a streamek csak kis tier tankokkal fognak menni? -
twi452 #3491 na ez a kis 700méteres párharc elég király volt ahogy jöttek szembe a lövedékek :D -
twi452 #3490 a motor is kapott anyagot úgyhogy azért sem olyan fürge :) -
vajakos21 #3489 Gondolom erre lenne jó a team.Akár egy repülövel spottolni a többi meg tankkal....vagy tök hülyeséget irok:-) -
sulouos #3488 Suspension damaged, visszatette a láncot és le van ültetve a KV-1 :D Alig tud mozogni. -
#3487 Viszont van védelem ellene ahogy mondták...
A rohatt kv meg hogy trollkodik :D -
Nazarov77 #3486 Zárt Béta, még változhat minden. -
#3485 Egyfelől igen, ez egy undorító dolog. Másfelől pedig az a csúnya dolog, hogy lehetséges a spawncamp. Ami viszont a fejlesztő cégnek nagy fekete pont...