37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #3654 Szuper... És neked attól jobb lesz? -
Minimum 200k van a wotban:D 30k csata 3 hónapja be se indítottam és nem is fogom ezt viszont várom.. ennyi... -
Kollati #3652 Mégegy szó a zárt bétáról és bannolva lesztek! -
bigmano #3651 Én nyomtam egy reportot volt egy kis bug a lánctalpamnál screenshootal,de ennyi. -
bigmano #3650 Na mindegy nem akarok vitázni,nem érdemes! Hiba volt itt felhozni a játékkal kapcsolatban bármilyen negatívumot,vegyétek úgy hogy minden szép és jó.
Részemről vita lezárva,ti győztetek meghajlok a többség akarata előtt,és levonom a konzekvenciákat. -
Droughert #3649 Ha szabad megszólalni a témában, ma volt időm, így én is ránéztem a betara. Első benyomás szerintem nem rossz (19k wot csata van mögöttem, nekem azzal sem volt semmi bajom). Van még vele munka bőven, de én végig élveztem az arcade battle ellenére is. Hibák még vannak, köztük pár zavaró is, jó lett volna egy ingame report fül, hogy kényelmesebben lehessen visszajelzéseket küldeni a fejlesztők felé, ez sok játéknál alap, így szerintem több és értékelhetőbb adatot nyernének, de van egy olyan sejtésem, hogy erre nincs szükségük a részünkről, megvan a maguk tesztelő kemény magja, a bugok nagy részével tisztában vannak, azzal is, hogy még min, mit kell finomítani. A tankok mozgása nekem nagyon bejön, itt a wot-el ellenttében sokkal jobban átjön, hogy tankot vezetsz, és úgy mozog ahogy kell (nehezebb manőverezni mint a wot-ban). Fizikát már említették előttem, azon még finomhangolni kell, de alakul. Ha időm engedni fogja, akkor a következő alkalommal ismét ott leszek, kíváncsian várom, hogy ennyi idő alatt mit fognak/tudnak majd javítani. Hasonlóan látom én is, nem biztos, hogy wot-verő lesz (esetleg ha jön a HB akkor több szól ez mellett, de azzal a játékmóddal lesznek problémák amit majd a fejlesztőknek orvosolniuk kell), de a két játék szépen el fog férni egymás mellett, más a célközönség, szépen eloszlanak majd a játékosok a két konkurens között. -
bigmano #3648 De arra azért nem válaszoltál hogy ki tudtad-e próbálni?
Illetve DE gondolom azért siklottál át nagyvonalúan a kérdés felett...
Rue East az agysebészetnél is statisztálj néha,feltételezem agyad is van. -
Glo #3647 Tudjuk, mindenki hülye, csak Te vagy helikopter :) -
Rue East #3646 Kit érdekel? Azonkívül meg miért is releváns ez?
Ha nem voltam nem ítélkezhetek? Ha nem tojok tojást nem mondhatom meg, hogy rossz ízű?
(Költő kérdések, nem kell rájuk válaszolni.) -
bigmano #3645 Na sziasztok további jó okoskodást....
-
sulouos #3644 Hát izé, aki ennyi idő alatt elhordja minden sz*rnak a köztudottan félkész zárt bétás játékot, az nem valami nagy teszter, már ne haragudj. -
Glo #3643 Erre inkább nem is válaszolok. Nézd meg a TESZTELŐ szó jelentését, és megtudod a válaszaidat. De látom a saját hamburgeres példádon keresztül se sikerült rávezetnünk a lényegre. -
bigmano #3642 Jaja voltam a Warframe tesztjénél is gondolom te is ha már ítélkezel... -
twi452 #3641 Én viszont láttam, hogy miből indult a repülős részleg és milyen ütemben fejlődött fel :)
Azóta meg azért összekalapoztak maguknak már eleget, hogy tudjanak gyorsabban is fejleszteni :)
Viszont ha "kész" lesz kapsz egy jó kis tankot ami nem lesz meg a nagy tömegeknek + egy kis induló lökést :) -
Rue East #3640 látom elég komoly teszterek vannak már bent :D -
Sith #3639 A bepalizással félig meddig egyet értek, csak kicsit rossz volt a kommunikációja a dolognak (már megint). Megjegyzem szerintem sokan azt hitték hogy jobban állnak a tankok mint amit látunk jelenleg.
Más játékoknál pld ARMA 3, Star citizen (jó tudom kickstarteros de akkor is)
A pre order arról szól hogy támogatod a készítőket, de a fentieknél nem is csináltak titkot abból hogy egy félkész játékot kapsz egyelőre. -
bigmano #3638 LOL de téged is csak én már láttam mivel....;) -
twi452 #3637 mert bepaliztak :D -
bigmano #3636 Nézd meg a vásárló szó jelentését és azt hogy én miért tudok játszani vele... -
bigmano #3635 Ja hát akkor mindegy is ha CBT akkor oké.....Pff.
Glo:mennyi idő is játszottál TE ezzel?
De most komolyan nem veszélyesen szar ez itt de nem is jó.
-
Sith #3634 Elhiszem hogy sokan azt hitték hogy a closed bétába csak játszani fognak bemenni, de ez tényleg egy teszt.
Anno x évvel ezelőtt én is teszteltem játékot, azt hittem a legjobb meló a világon, aztán kiderült hogy nem az... -
Glo #3633 A példádat alapul véve a következő a helyzet:
- Te már másfél éve árulsz hasáb krumplit, ami a McDumálszosat kenterbe veri.
- El akarsz kezdeni hamburgert árulni, amihez tesztelőket toborzol, akik önszántukból mennek oda. Ők megkóstolják a tiedet, és szólnak, hogy kisebb, nem jó a hús stb, mire Te szólsz a szakácsnak, hogy nagyobb és finomabb hamburgert kezdjen el csinálni. Ehhez idő kell.
Itt tartunk most. Azért van a CBT fórum, hogy ott bugokat írjatok fel, és javaslatokat tegyetek, hogy ez a hamburgeres legyen az, ahol a legjobb hambit csinálják. -
Ninju #3632 Sajnos te nem érted.
Egyszerűn ez még nem nyitott!
Te vagy a kísérleti nyúl, aki az ízösszeállításokat és a tálalást teszteli. Nem pedig egy vásárló. -
flashpointer2 #3631 -
sulouos #3630 Akkor inkább mondjuk úgy, hogy te a félig megsült hamburgerhúsra panaszkodsz, az eladó meg azt mondja hogy még sülni kéne neki. -
bigmano #3629 Csak hogy szemléletesebb legyen.
Tegyük fel te hamburgert árulsz a Mcdumálszal szemben.
De annak a pár vásárlónak aki panaszkodik hogy a te hamburgered,kisebb,nem jó az íze,romlott...stb.
Azt válaszolnád hogy jó jó de hát még csak ma nyitottál...érted? -
Sith #3628 Figyelj ha a teszt szerveren azt szeretnék tesztelni hogy a Pz1 et mennyire üti át az IS 4 akkor azt fogják tesztelni, egyelőre vannak benne hibák ezeket lehet jelezni, de a jelenlegi hibákért anyázni szerintem fölösleges.
A balance ot stb t is el lehet felejteni még egy darabig, ez nem erről szól. -
twi452 #3627 Akkor nézz vissza akkor amikor már ez sem lesz az.. pf :D hihetetlen :D -
keneseig #3626 hát abban is ha jól tudom kb 1 éve van "fizika"...és 5 éves már? :) -
sulouos #3625 A mágnesként földhöz tapadó, 60-al rohanó scoutok világa :D De kemény volt. -
bigmano #3624 Nem az a gond hogy ez CBT,hanem hogy a Wot nem az.... -
Glo #3623 Azért CBT bakker :))
Esetleg less meg egy videót az 5 évvel ezelőtti WoT-ról, hogy honnan indult :)) -
bigmano #3622 Sajnos vagy nem sajnos de igazat adok neked,ezzel nem ütik ki a wotot a nyeregből szvsz.
Ha már hiba,nekem a legtöbbször az volt a baj hogy bespawnolta alám a tankokat kezdőnél amik aztán felborítottak,úgyhogy kezdhettem elölről....
A fizika egy kalap szar benne! -
Ytar #3621 nem bazmeg', nem értem .. na figyelj .. 10-20 mp-nél nem több a várakozási idő új csata esetén sem, van elég player a teszt szerveren. felesleges olyan csatába bemenni, ahol több a töltési idő előtte, mint maga a játék a csata végéig. már hogy lenne több a játékidő?! ti nem értitek. *sigh
mégis, mi tesztelni való van azon, hogy berak egy olyan csatába, aminek gyakorlatilag azonnal vége van, örülhetsz ha 100 méterrel odébb vánszorogsz a vége előtt. .. erről a szerverről is levehetnék ezt a marhaságot.
na mind1, mára vége, jópofa, de egyenlőre nem vagyok meggyőzve. sztem vígan meg fog élni egymás mellett a WOT meg ez. -
bgabor #3620 Nem hülyeség, csak te nem érted a lényeget. Azért van a Closed beta, hogy teszteljétek, nem azért hogy jól érezzétek magatokat. Mivel csak fix ideig meg a szerver egy nap, ezért bedobál már menő csatába is hogy minél többet játsz és tesztelj a rendelkezésre álló idő alatt. A véglegesben már ilyen nem lesz. Ezt próbálta Glo elmagyarázni neked.
Na, érted végre már? -
Ytar #3619 ott is reklamáltam, mert ez hülyeség .. -
Glo #3618 Amúgy ha esetleg később kezdődne anapi teszt akkor se lepődjetek meg,van ilyen.Cserébe annyival később zár a szeró. -
Glo #3617 Felesleges ezt bejelenteni.Sima dev szerón is betesz egyből már futó csatába is,hogy a napi 4 órádat ne várakozással kelljen töltened.Mm meg nem kell úgyse. Ennyi az oka. De ha jót akarsz tényleg a Cbt fórumba reklamálj,ha már bekerültél és aláírtad az NDA-t. -
Ez egy zárt béta teszt lenne. Itt sok mindent néznek. Ha játszani akarsz, és nem vagy időhöz kötve szerintem este nézz be. -
Akkor ezt talán a hivatalos fórumba írd meg . Ha már CB teszter vagy...